Hae Anna.fi-sivustolta

Poliittiset porinat puntarissa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 15.07.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Äärivasemmistosta kaikuu sellaisia ääniä, että valtio voi ottaa velkaa, eikä tarvitse maksaa sitä takaisin. Jos tuollainen ajatus on totta, ostetaan kaikkein kalleimmat hävittäjät lennostolle, sillä turha säästää, mikäli ei ole pakko maksaa. Sen sijaan kannattaa harkita koneiden hintaa tarkoin, jos ne on maksettava repimällä summa rahvaan selkänahasta. Ihmetyttää tosin se, että EU on syrjässä suurmaiden mittelöistä, koska on joittenkin mielestä sotilaallisesti heikko. Mutta Suomi kykenee puolustautumaan, jos ostaa kalliit hävittäjät nyt, kun aseistuksen luonne muuttuu koko ajan nopeasti.

  Euroopan elvytysrahasto johtaa liittovaltioon, mihin toki monet maat ovat koko ajan pyrkineetkin. Britit eivät halunneet siihen kelkkaan ja erosivat ennen kuin joutuvat pakon eteen pysyä unionissa, josta muun muassa Norja on pysynyt erossa alusta alkaen. Ruotsalaiset jättivät itselleen taloudellista valtaa pitäytymällä eurounionin ulkopuolella, joten voivat määritellä rahan arvonsa rahvaalleen haluamallaan tavalla. Ruotsalainen eliitti käyttää euroja ja omistaa jo suomalaisen teollisuuden suurelta osin. On todellakin saalistajien aika, eikä aina käytetä aseita valtauksiin.

  Ihmeen pitkään Suomi kykeni olemaan omaehtoinen valtio, mutta nykyään iso osa vallasta on siirtynyt ulkomaisiin käsiin. Jopa kamaraa on annettu hehtaareittain muun muassa autojen testausalueiksi, joita vartioidaan normaalisti paremmin kuin maan ulkorajoja. Äidinkielikin on päätetty unohtaa, sillä ilmeisesti sen merkitys on vähentynyt, koska sotiessakin käytetään enimmäkseen englantia.
   
 2. vierailija Vierailija

  Kenellekään ei ilmeisesti enää opeteta, että ahneella on paskainen loppu.
   
 3. vierailija Vierailija

  Se on velkaliittovaltio. Ai kauheeta, Suomi saa kuvernöörin, jonka määrää EU. Kaikki omaisuushan täältä on jo myyty, ihmettelen miksi valtio myy osakeomistuksensa jos kerta velkaa ei tarvitse maksaa takaisin. Ottakoon vaan velkaa velan päälle niinkuin pikavippikierteessä oleva.
   
 4. vierailija Vierailija

  Pitää paikkansa, että kysymys on velkaliittovaltiosta, jota ylläpitää ryhmä nettomaksavia valtioita. Näin ollen Suomi varautuu jo nyt ottamalla velkaa velan päälle samoin kuin pikavippikierteinen, jotta selviää lähiaikojen yli. Tietoisin eliitti rikastuu lähiaikoina muita enemmän, kun valtion ottama velka realisoidaan yksityisille.

  Toisaalta onnekasta, sillä Suomi muuttuu tuhlaajaksi, joka ei tarvitse maksaa liittovaltion velkoja jatkossa, vaan saa tukea Saksalta ja muilta rikkailta, kuten Ruotsilta, joka käytännössä jo nyt omistaa maan teollisuuden. Suomalaisille lankeaa sama kohtalo kuin Ruotsiin muuttaneille, sillä Skövden Volvon tehtailla riikinväki pomotti ja muut tekivät työn.

  Saavat luvan tuoda ulkomaista työvoimaa yrityksiin samoin kuin Italiaan, missä tekstiilialalla on paljon kiinalaisia. Kantoivat saapasmaahan viruksen, josta varmaan riittää jatkossa jopa pahempina versioina muille riesaa. Ja kaikki tapahtuu sinä aikana, jolloin päämiehenä on henkilö, joka on vain samaa mielipidettä olevien johtaja, eikä anna naisille kehuja kuin äitienpäivänä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti