Hae Anna.fi-sivustolta

Polttareiden rahoitus

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä Budjetiina, 25.07.2020.

 1. Budjetiina Vierailija

  Onko ok vaatia polttareihin osallistumisesta esim. muutaman kympin maksua, jotta kaikki tai edes osa kuluista saadaan katettua muusta kuin polttareiden järjestäjän omasta pussista? Vai pitäisikö juhlakalun kustantaa koko meno?

  Olen ollut kerran polttareissa, johon vaadittiin vain omien juomien ja grillattavien tuonti ja kerran sellaisissa, jossa polttariväeltä pyydettiin 50 € maksu polttareihin osallistumisesta omien juomien ja oman illallisen kustantamisen lisäksi. Maksuttomissa polttareissa oli paljon kotikutoista tekemistä ja ulkopelejä tekemisenä, illalla saunottiin, uitiin järvessä ja grillattiin. Maksullisissa olikin sitten jo enemmän tekemistä koko päivälle, mm. drinkkioppitunti morsiamelle baarissa yksityistilaisuutena sekä tanssitunti koko poppoolle, päivä aloitettiin brunssilla järjestäjän kotona ja maksulla kustannettiin myös morsiamen juomat yms. koko päivän ja illan ajalle. Molemmat olivat oikein hauskoja tapahtumia, mutta mietin silti, että mikä mahtaa olla muiden mielipide aiheesta?
   
 2. vierailija Vierailija

  Olen viimeksi ollut polttareissa jossa oli pääohjelmanumerona ennustajalla käynti! Naomi M. otti vastaan mökillä ja kukin kävi hänellä vuorollaan, Muuten oli saunomista ja kauneudenhoitoo ja muuta mikä ei kustantanut mitään koska kaikkiia oli kehotettu tuomaan saunatarvikkeet ym mukanaan. Syömiset oli nyyttärikestimeininkiä eli kutsuttuja oli pyydetty tuomaan myöskin jotakin syömistä ja juomista tullessaan. Sikahauskaa oli ja kaason kotiväen mökillä kun oltiin ei maksanut mökkikään. Ennustajalla käyntiin oli tietty tarvinnut etukäteen ilmottautua se oli tietty vapaaehtoista mutta kaikki haluttiin käydä. Hauskat polttarit kyllä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti