Hae Anna.fi-sivustolta

Port Aventura

Viestiketju osiossa 'Espanja' , käynnistäjänä Mini, 07.07.2014.

 1. Mini Vierailija

  Olemme lähdössä keskiviikkona Barcelonaan. 2 aikuista, lapset 9v ja 7v. Ehdottomasti menemme käymään Port Aventuran vesipuistossa. Oletteko ostaneet liput jo Suomessa nettikaupasta vai paikanpäällä? Ilmeisesti ihan siellä puistossa niitä ei kannata ostaa, jonot voipi olla aika pitkät? Mihin puistoon ei olisi... Bussilla tai junalla mennään Barcelonasta puistoon. Onko erityisiä hyviä vinkkejä siirtymiseen tai muuten vaan?
   
 2. Ruiskukka69 Vierailija

  Suosittelen! Junalla pääsee mutta bussilla tai kävellen Saloun asemalta. Liput ostimme portilta, helppoa eikä jonoja.


  UOTE=Mini;11689315]Olemme lähdössä keskiviikkona Barcelonaan. 2 aikuista, lapset 9v ja 7v. Ehdottomasti menemme käymään Port Aventuran vesipuistossa. Oletteko ostaneet liput jo Suomessa nettikaupasta vai paikanpäällä? Ilmeisesti ihan siellä puistossa niitä ei kannata ostaa, jonot voipi olla aika pitkät? Mihin puistoon ei olisi... Bussilla tai junalla mennään Barcelonasta puistoon. Onko erityisiä hyviä vinkkejä siirtymiseen tai muuten vaan?[/QUOTE]
   
 3. Mini Vierailija

  Kiitos. Enpä ala nettikaupasta hommaamaan;)
   
 4. Ajattelin, että en aloita uutta ketjua, vaan törkeästi kysäisen tässä ketjussa. Eli onko jollain kokemusta, onko Port Aventurassa näihin vuoristoratoihin yms. mennessä jotain kaappeja tai laatikoita tms. mihin saisi tavarat säilytykseen? Itse ollaan menossa vasta vähän syksymmällä, mutta kun koko perhe tykätään ajella erilaisissa laitteissa, niin olen ihmetellyt, mihin tungen varmaan talteen kaikki tavarat. Suomessa ollaan toki totuttu, että laukut vaan jätetään laitteen "alle" kuten kaikki muutkin, mutta Suomessa mukana ei yleensä kulje kallista kameraa yms.

  Aloittajalle, olisi kiva kuulla teidän kokemuksia ja vinkkejä, kun olette tulleet takaisin!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti