Hae Anna.fi-sivustolta

Porto de galinhas

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä reissaaja, 17.12.2003.

 1. reissaaja Vierailija

  Heippa

  Joku on varmasti kotiintunut tältä Aurinkomatkojen kanojen lahden uutuuskohteelta.

  Millainen paikka oli ja viihdyittekö. Itse olen menossa Portal Atlantico hotelliin, onko kokemuksia sieltä. Kaikki kokemukset on plussaa, esim: millainen aamiainen, oliko hotelli ok, kauan bussimatka kestää recifeen ja paljonko se maksaa. Onko kohteessa mitään tekemistä?, joku jo väitti, että rahaa ei vaihdeta siellä, pitääkö paikkaansa? ym.

  olisi kiva tietää

  nimin. helmikuussa kanojen lahdelle
   
 2. Jukka Vierailija

  Heips
  Oltiin Galinhasissa 2 viikkoa marraskuussa, paikka on oikein miellyttävä ja siisti rantalomakohde. Turisteja on paljon, mutta lähes kaikki brasilialaisia. Olimme Armacaossa joka on hyvä hotelli ja ruoka loistavaa (kylällä kaikki ateriat eivät olleet onnistuneita mutta hyviäkin joukossa). Aika kuluu rannoilla joita on hotellien edessä, parhaat kuitenkin buggymatkan päässä 5-10 km. Recifeen menee bussi kerran tunnissa ja on lähes ilmainen = 3 realia. Rahanvaihtoa kylässä ei tosiaan ole, mutta visa käy maksuksi joka paikassa ja bensa-asemalla on automaatti.
  Lähtisin itse uudestaan!
   
 3. JUKALLE Vierailija

  Moikka Jukka. Olen itse lähdössä ensi kuussa Porto de Galinhasiin. Voisitko kertoa oliko siellä mitään ostettavaa ?
  Miten iltaelämä ? Onko muuta tekemistä kuin makoilua rannalla ? Miten Recife ? Oliko siellä osteltavaa.
  IHAN KAIKKI vihjeet otetaan ilolla vastaan.
  Menen muuten samaan hotelliinkin. Oliko se siisti ja millaiset oli huoneet ? Entäs aamiainen ? Puhuiko henkilökunta englantia ?
   
 4. lila Vierailija

  Oltiin siellä joulukuussa Atlantico hotellissa. Taso ei ollut ihan kolmen tähden arvoinen kuumaa vettä tuli vain suihkusta. Aamiainen oli tosi köyhää ja aina täysin samanlaista. tuoremehut täysin litkuja. Iltaisin kannattaa mennä kylälle tai Armancaossa ehkä voisi illastaa. Muutenkin Armancaossa oli paljon paremmat palvelut kuulemma.
  Muuten paikka ihan mukava rannalla ja kylällä. Kylä on tosi pieni vain 6000 asukasta. Pieniä putiikkeja ja rantavaatteita niissä myytiin enimmäkseen rantavaatteita. Nyt ei tuu muuta mieleen, mutta vastaan kyllä jos olisi lisää kysyttävää.
  Opas Pauli aivan ehdoton ykkönen.
   
 5. Maria Vierailija

  Olemme ensi kuussa lähdössä Porto de Galinhasiin ja meitä kiinnostaa tietää miten lento Fortaletza-Resife meni? Pitikö kentällä odotella ja millaisella koneella lensitte? Eli menikö siinä kaksi lomapäivää hukkaan? Mihin aikaan päivästä siirtyminen tapahtui? Tuntuiko Galinhas turvalliselta paikalta, vai pitikö koko ajan miettiä haluaako seuraava vastaantulija rahat? Entä uiminen, kuinka kovia nämä merivirrat ovat, voiko mereen mennä? Onko vesi kirkasta? Olisi tosi kiva, jos joku viitsisi vastata!!!
   
 6. Ronja Vierailija

  Olimme Fortalezassa 3 yötä ja 9 yötä Galinhasissa ja vielä 2 yötä Fortalezassa. Lento Galinhasiin sujui mallikkaasti paikallisella COL - lentoyhtiön koneella. Kentälle vietiin kahta tuntia aijemmin, lento kesti tunnin ja bussi kuljetus hotellin tunnin. Käytännössä siirtoon meni puoli päivää. Kaikki odottelu oli matkan väärtti.... Galinhas on ihana !!!!
   
 7. Lilalle Vierailija

  Oliko siellä illalla mitään menoa ?
  Kävittekö Recifessä ? Oliko siellä mitään ostettavaa ?
  Jos kävitte millä menitte ?
  Mitenkäs rannat ? Fortalezassa oli todella kovat aallot
  kun kävimme siellä viime vuonna.
  Mitenkäs Fortaleza muuten - oliko niin pelottava paikka kun porukka on kirjoittanut tällä palstalla eli, että on aseellisia ryöstöjä ihan päivittäin???
   
 8. lila Vierailija

  Recifessä ei kannata mennä pelkästään ostosmatkalle. Parhaimmat ostospaikat ovat Fortalezassa. Turhaan meni matkarahat Recifeen. Sinne menee bussi tunnin välein ja tulee halvemmaksi, jos välttämättä sinne haluaa. Kimppataksi olisi vielä halvempi ja mukavampi vaihtoehto.
  Meiltä ei kukaan yrittänyt varastaa mitään, eli minusta oli vähän liioiteltua tämä ""aseelliset ryöstöt"" mutta varovainen kannattaa olla ja liikkua siellä missä on ihmisiä eikä poiketa mihinkään pimeille kujille. Korut kannattaa jättää kotiin.
   
 9. reissaaja Vierailija

  Moikka

  Olen itse menossa helmikuun alkupuolella tuolle yhdistelmämatkalle Fortaleza - Porto de galinhas - Fortaleza. Sain aurinkomatkoilta seuraavat kellonajat lennoista.

  Lähtö Fortaleza klo 14.50, Recifessä 16.00
  Lähtö Recifestä 20.45, Fortalezassa klo 22.00

  Tiedä sitä sitten ovatko lentoaikataulut sisäisillä lennoilla samat kaikilla matkoilla vai vaihteleeko päivän mukaan.

  Mutta, olivat lentoaikataulut mitkä tahansa niin toivoisin jo olevani siellä. Ahdistaa jo tämä synkkä suomen talvi.
   
 10. Olemme siis menossa kolmen viikon kuluttua Fortaleza-Porto de Galinhas-Fortaleza reissulle. En vieläkään ole noista lukuisista viesteistä saanut tolkkua niistä iltamenoista ja ravintoloista... eli kommentteja, Kiitos!!! Atlantico hotelliko ei ole siis vastannut odotuksia vai???
   
 11. Jukka Vierailija

  Heippa
  Galinhas ei ole mikään menomesta, vaan paikka jossa voi hienoissa puitteissa keskittyä sisäisiin asioihinsa tai parisuhteeseensa, mikä nyt tilanne onkin. Ostokset kannattaa keskittää Fortalezaan, tai Recifeen, Galinhasissa on tarjolla lähinnä rantavarusteita. Suosittelen: ylös aamuviideltä ja kävely joko Galinhasin kylään tai toiseen suuntaan rantaa pitkin simpukoita keräillen. Aalloissa pomppimista varovaisuutta noudattaen. Jeeppiretki on hieno. Hyvää lukemista mukaan ja päiväunet riippumatossa, jollainen on joka huoneen edessä. Laitesukeltaa voi kokematonkin riuttojen luona laskuveden aikaan, kannattaa mennä!
  Yhtenä iltana Galinhasissa oli ollut brasilialaisten juhlat, osuimme paikalle aamuviideltä, oli aika kaoottista. Muuten siisti ja viehättävä kylä.
  Recifessä käytiin jalkapallo-ottelussa, opas Pauli varmaan osaa neuvoa.
  Ai niin: Armacaon aamiainen ja ruuat ovat tosi hyviä ja palvelu ystävällistä. Englantia puhuu vain yksi tyttö hotellissa.
  Hauskaa matkaa! Jukka
   
 12. Hate Vierailija

  Siis Hotelli Armacao on hitusen parempi hotelli kuin Portal Atlantico.
   
 13. Janet Vierailija

  Jukkaa,oliko Hotelli Armacaon rannalla aurinkotuolit ja oliko niitä riittävästi,kyllästyin Meksikossa kun ihmiset varasivat tuolit jo illalla.
   
 14. Johanna Vierailija


  Heips Jukka,

  mullakin on joulukuussa edessä matka Recifeen ja Galinhakseen. Sanoit että jälkimmäisessä paikassa visa kävi maksuksi - kiinnititkö yhtään huomiota, onko MasterCard yhtä käyttökelpoinen kortti vai pitäisikö olla nimenomaan Visa?

  Kiitokset jos vastaat,

  t. Johanna
   
 15. Roku MC Vierailija

  Janetille,minä en olisi moisista pyyhkeellä varaamisista välittänyt,enkä välittänytkään:pyyhkeet lensivät karibian mereen jos oli tarvis aurinkotuolista.
   
 16. Hate Vierailija

  Aurinkomatkojen esitteesä oli päivitetty uutta tietoa,Porto de Galinhagsessa on rahanvaihtopisteitä.Hyvä.
   
 17. Jone Vierailija

  Olin viime helmikuussa Fortalezassa ja Galinhaksessa. Rahaa vaihdoimme Fortalezassa , mutta luultavasti olisimme pärjänneet hyvin luottokorteillakin . Visa & Masterilla. Jonkillainen ongelma oli ostoksilla vaihtoraha. Nimittäin kaupoissa pientäkään vaihtorahaa eivät meinanneet saada takaisin . Elikkä kun vaihdatte rahaa, pyytäkää paljon pieniä seteleitä! Kortti ostoksissahan tätä ongelmaa ei ole.Galhinhaksessa tosin ei paljon ostettavaa ollutkaa, joten tuliaiset piti ostaa Fortalezassta.Matkamme osui karnevaali aikaan mikä oli tosi fantastinen juttu mahtava meininki etenkin Recifen karnevaali kulkuet. Brasiliaan ehdottomasti karnevaaliaikaan!!!!!!!
   
 18. Tupu Vierailija

  Hei!

  Me varasimme eilen matkan Galinhakseen. Olemme siellä joulun ja uuden vuodenkin. Onko kukaan ollut siellä joulun aikaan? Mikä mahtaa olla meno silloin?

  Joku puhui että parhaat osotosmahdollisuudet ovat Fortalezassa. Miten kaukana tämä on Galinhaksesta? Onko muuten sisäiset lennot siellä minkä hintaisia? Kannattaako käydä esim. juuri Fortalezassa välillä? Varmaan Recifessä on myös hyvät ostosmahdollisuudet?

  Tupu
   
 19. nokkala pirjo Vierailija

  moi.
  kyselisin vain, että millainen meno on karnevaalien aikaan porto de galinhaksessa ja recifessä? onko rajuakin juhlintaa? Tiedoksi vain että karnevaalit ovat v. 2005 4-9.2 .Onko galinhaksessa master - automaatteja jo? Oletteko ihmiset kokeilleet hotellien puolihoitoja? Millainen on ruuan taso yleensäkin näissä?
   
 20. Marjo Vierailija

  Olin viime talvena Porto de galinhasissa ja Recifessä, en valitettavasti karnevaaliaikaan, joten siitä en tiedä. Näin vain kuvia Recifen kaduista, jotka olivat täpötäynnä karnevaaliporukkaa. Katujen yläpuolella roikkui vielä karnevaalihöppeitä.
  Galinhas on pienen pieni kylä, muutama matkamuistokauppa ja ravintola. Rannalla on niin kova aallokko, että meressä uiminen on mahdotonta, vain parissa paikassa esim. kylän keskustan edustalla riuttojen suojassa on mahdollista uida. Olimme hotelli Armacaossa, hotelli ihan siisti ja ihmiset todella ystävällisiä, englantia ei osattu juurikaan. Ruoka oli keskinkertaista, valtava kärpäsparvi kiersi noutopöytää. Kaikki ruuat oli kyllä yritetty peittää kuvuilla. Hedelmät olivat todella hyviä, ja valikoima runsas. Vatsavaivat tosi yleisiä, lähes kaikilla.
  Aurinko pistävän polttava, kuumemman tuntuista, kuin esim. Thaimaassa vastaavana vuoden aikana. Hinnat olivat erittäin edullisia, mutta vatsaongelmien vuoksi ostokset jäivät vähiin. Kävin kyllä lääkärissäkin siellä, mutta lääkitys ei ihan osunut kohdalleen. Retki vesiputouksille ja sokeriruokoviljelijän maatilalle oli kiva, Olindassa on viehättäviä, mutta huonossa kunnossa olevia taloja. Recifessä on mahtavia ostoskeskuksia.
   
 21. jone Vierailija

  Morjensta!
  Oltiin viime talvena karnevaaliaikaan Porto de galinhassa ja päivän retkellä Recifessä. Galinhassa samba soi monta päivää ja meno oli melkoista yötä päivää! Recifeen karnevaaleissa olimme yhden päivän ja ne olivat todella isot , ihmisiä oli kymmeniä tuhansia, sillä Recifee on miljoona kaupunki joten ihmisiä riittää. TV:stä tuli kahdelta kanavalta Recifeen karnevaalikulkueista joten ne olivat varmaan paikallisestikkin isot karnevaalit. Elikkä jos olette menossa Brasiliaan , niin ehdottomasti karnevaaliaikaan.
   
 22. ripe Vierailija

  onko resifessä karnevaalit samaan aikaan kuin riossa. ensi vuonna 4-8.2?
   
 23. jone Vierailija

  Kyllä ovat , karnevaalit koskevat koko maata joka on silloin pikkaisen sekaisin!
   
 24. miuku Vierailija

  onko galinhaksessa hyvät uimarannat? voiko siellä ylipäätään uida tai snorklata? kiitos
   
 25. Beverly Vierailija

  kertokaa ihmiset nyt ihan reippaasti kokemuksistanne, aiheutatte jollekulle hyvän mielén.. ja pääsette itse purkautumaan kertomisen paineeesta!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti