Hae Anna.fi-sivustolta

Postin johto matkalla Kaliforniassa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä @mummokarvialta, 05.10.2019.

 1. @mummokarvialta Vierailija

 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Niin! Onneksi Postin hallituksessa istuva Per Sjödell laittoi useita valokuvia matkasta Instagramiin, mistä tosin poisti ne hälyn noustua. Mukana oli myös vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes, joten tuskin oli jättänyt informoimatta viiteryhmänsä jäseniä lomamatkan tuloksista. Vasemmisto pettää aina omiaan ja sen vuoksi väittävät, että kepu pettää aina, kun tuo julki niitäkin seikkoja, joita sovitaan kulissien takahuoneissa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Suvi-Anne Siimes ei koskaan kommentoi mitään. Ei kommentoinut myöskään sitä, kun Niinistö Ja Siimes tekivät diilin norjalaisen perintäyhtiön kanssa, jonne myytiin lama-ajan suomalaisten velat.
   
 4. Mielestäni se ei ole vasemmisto tai oikeisto tai kokomus tai posti, vaan - ihminen.

  Henkilö se sen rötöksen tekee. Sillä on varmasti nimi ja naama, kun lähdetään kerimään taaksepäin,, sinne sylttytehtaalle.

  Meillä jokaisella on vastuu itsestämme ja/tai/myös edustamansa yhtiöstä, - olla luottamustehtävässä. Puhutaan nimillä ja kasvoilla - ei logoilla. Antakaa ''Valtiolle'' nimi!

  Siimes, Minna Pajumaa, Heikki Malinen ja joku Per Sjödell (ikinä kuullutkaan/nähnyt) on mainittu. (mutta suuret kalathan ne syvissä vesissä..

  Näin mm. poistetaan vastuu (koska mä voin); ''Minulla ei ole mitään kommentoitavaa. Kiitos, Sjödell vastasi kesken kysymyksen ja lopetti puhelun.'' - ''Siimes vetosi ”pelisääntöihin”.

  ps. mitä helvettiä! miksi (suomen) postin hallituksessa istuu sveitsiläinen Frank Marthalerin ja ruotsalainen Anna Martinkarin? Vai käsitinkö jotain väärin... (''Postin hallituksen kokouspäivä numero kaksi näiden supertähtien kanssa, Sjödell kirjoitti saatteeksi.'')
   
 5. vierailija Vierailija

  Onko tietäjiä paikalla tietämässä?
   
 6. vierailija Vierailija

  EN minä ymmärrä miksi siellä on ulkomaalaisia. Postin sivujen mukaan valtio omistaa 50,1 prossaa ja loput valtion kehitysyhtiö Vake oy. Onko jotain Bernerin j (t)uttuja.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti