Hae Anna.fi-sivustolta

Pousada Aquamarinha

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Kiinnostaa, 09.12.2004.

 1. Kiinnostaa Vierailija

  Aikaisemminkin on kyselty tästä hotellista kokemuksia mutta vastauksia ei ole näkynyt joten kysellään nyt vielä kerran.Kiitos
   
 2. kolotoukka Vierailija

  Pousada nimike antaa vihjeen siitä että kyseessä ei liene hotelli vaan Brasilialainen majatalo.Asuimme pousadassa Jericoacoarassa ja tämä asuntotyyppi on erittäin vaatimaton huone ,sänky , naulakko seinälla, wc suihku, ilmastointi .
  Pousada Capitan Thomasissa ikkunoiden tilalla oli viehättävät puuluukut ja terassilla riippumatto.
   
 3. jopi Vierailija

  Palisimme juuri vaimoni kanssa Galinhasista ja asuimme Pousada Aquamarinhassa.
  Siisti ja turvallinen paikka, aseistettu yövartiointi, sekä ystävällinen henkilökunta, valitettavasti eivät juurikaan puhu englantia. Sama ongelma on jokapaikassa.
  Aqumarinha on ehdottomasti parhaimmalla paikalla.
  Parempaan rantaan lyhyt matka, samoin keskustaan.
  Ainakin muut hotellit ovat kaukana. Onneksi taksilla ajo on edullista.

  Valuutta kannattaa ehdottomasti hankkia jo Suomesta.
  Galinhasissa on muutama paikka, missä valuutanvaihto onnistuu mutta kurssi on todella huono. Forexilta saa helposti realeja.

  Paikallisissa ""muovituoli"" ravintoloissa syö halvalla eikä olutkaan rasita budjettia.

  Vaimoni sairastui vakavasti Galinhasissa 22.11 ja siirrettin ambulanssilla Recifeen sairaalaan, missä hän oli lähes kaksi viikkoa.
  Tjäreborgin, portugalinkielen taitoisella matkaoppaalla, Satu Tiaisella, oli merkittävä osuus vaimoni hengen pelastamisessa. Hän tuli ambulanssin mukana sairaalaan ja hoiti tarvittavat käytännön asiat. Sairaalassa harva lääkäri edes osasi englantia.

  Kannattaa varmistaa, että oma matkavakuutus on kunnossa. Samoin VISAN luottoraja on oltava mahdollisimman korkea. Ennenkuin matkavakuutus alkaa toimia sairaalassa on itse maksettava takuusumma sairaalaan ja tämä summa on todella huomattava. Meillä se oli 54 000 R$

  Sadun vaatimaton toivomus oli että joku toisi Galinhasiin tulleessan hänelle hapanleivän ja suomalaista kahvia sekä joitain juorulehtiä.
  Toivon Sadun toiveen toteutuvan ja kertokaa Sadulle terveiset Arjalta Ja Jopilta.
   
 4. @ Vierailija

  Lähdemme matkaan tammikuussa ja viimeistään silloin Satu saa pyytämänsä tuliaiset. Menomatkalla laukussa on varmasti tyhjää tilaa:)

   
 5. Jopille Vierailija

  Ikävää että teille kävi noin matkallanne, että vaimosi sairastui. Aloin miettimään hieman tuota antamaasi takuusummaa, jonka jouduitte maksamaan sairaalaan ""omasta pussistanne"" alustavasti. (54 000 real=13 840,20 euroa.)
  Kenellä matkailijalla sattuu olemaan tuommoisia summia, edes luottorajaa kortissa, siis melkein satatuhatta vanhoina markkoina...
  Ihmettelenpä miksei asiasta mainita missään matkaoppaassa. Olen kyllä lukenut, että esim.USA:ssa voi joutua pulittamaan tähtitieteellisiä summia, mutta että Brasiliassa, joka on kuitenkin niin edullinen maa.
  Eikö ollut sellaista mahdollisuutta, että olisitte ottanut yhteyttä vakuutusyhtiöönne suomeen, josta he olisivat antaneet ns.maksusitoumuksen? Oliko kysymys leikkauksesta tai jostain muusta vakavammasta?
   
 6. jopi Vierailija

  SOS Internationalista tuli tunnin sisällä faxilla maksusitoumus sairaalaan
  Sairaala ei kuitenkaan hyväksy SOS:n lähettämää vahvistusta vaan vaativat SOS:n brasialilaisen yhteistyökumppanin, mikä sijaitsee Rio de Janeirossa,
  tekevän virallisen vahvistuksen hoitokulujen maksamisesta.
  Meidän kohdalla tähän meni n. 30h.
  Virallisen vahvistuksen jälkeen Visa laskumme mitätöitiin ja siiryimme vakutuusyhtiön hoitoon.

  Soitin Luottokuntaan ja pyysin luottorajan nostamista vaaditulle summalle. He suostuivat, tilanteen ollessa vakava , tähän.
   
 7. utelias.. Vierailija

  Olen pahoillani vaimosi sairastumisesta. Olen itse lähdössä Galinhasiin 27.12. ja varovasti tiedustelen, liittyykö vaimosi sairastuminen johonkin jota meidän muiden tulisi osata varoa (ruokaan, eläimiin yms.)? Toivottavasti en utele liikaa. Kiitos Pousada Aguamarinha tiedoista:).
   
 8. jopi Vierailija

  Ei tarvitse varoa, sydän lakkoili.
  Me ruokailimme päivittäin paikallisissa ravintoloissa, eikä
  mitään ongelmia ilmennyt. Rannalta saa hyvää, paistettua kalaa. Ennenkuin istahtaa aurinkotuolille, kannattaa kysyä, onko se ilmainen, jotkut ottavat tuolivuokraa 5 - 10R$
  Pousada Aquamarinhan vieressä on pieni market, mistä saa
  juomia edullisesti
  Muista viedä Sadulle ruisleipää ja kahvia

  Hyvää matkaa
   
 9. HARTSA Vierailija

  Terveiset Galinhasista, tulin just reissulta kotiin. Kuulin siellä valitettavasta sydäninfarktista, mutta ihminen lienee paranemaan päin, se on hyvä se.

  Asuin Aquamarinhasissa ja sehän oli ihan jees mesta. Vaatimaton, mutta siisti, lähellä kaikkea, erinomainen palvelu, jota pyöritti hyvää englannin kieltä puhuva ""pihaisäntä"" Mauricio Escobar. Mies on palkattu hiljattain kieliongelman poistamiseksi ja se on onnistunut erinomaisesti, hyvä veto hotskun johtajalta.

  Mauricio eli kotoisesti Mauri, auttelee aivan kaikissa arkipäiväisissä asioissa. Hommailee vaikkapa hotellihuoneita, jos on halua yöpyä muissa kaupungeissa, tietää turvallisia kuljetuksia niitä tarvitseville ja osaa seikkaperäisesti kertoa Galinhasista ja muista käynnin arvoisista kohteista. Mauri on myös ravintola alan asiantuntija, hän tietää mihin ravintoloihin realit kannattaa kiikuttaa, jotta niille saa täyden vastineen. Hotellin lähellä on ruokapaikka nimeltään Domingos, jonka meidän 16 hengen seurueemme totesi parhaimmaksi. Katkaravut Cafe Paris, voi herranjestas sentään kun hyviä!

  Käväisimme myös Recifen pohjoispuolelle sijaitsevassa Veneza nimisessä vesipuistossa, jota suosittelen, hieno käyntikohde. Hommasimme oman kyydin ja heitimme reissun todella halvalla. Tieto omatoimisesta reissaamisestamme oli kaiketi kulkeutunut Tjäreborille ja he eivät olleet pitäneet kuulemastaan. Matkanjärjestäjien retkihinnat ovat aivan hirmuiset, eikä tavallisella reissaajalla ole varaa maksella ylimääräistä. Kuulin ihan ohimennen keskustelun, jossa hotellin epäiltiin sekaantuneen matkojemme järjestelyihin, mutta tämä EI pidä paikkaansa. Minä yksin olen vastuussa niiden järjestämisestä, hotelli ei ole ollut millään muotoa
  mukana, joten sieltä on turha kysellä! En ole ensikertalainen reissuilla ja osaan hoitaa itse omat asiani.

  Ehkäpä matkanjärjestäjä voisi tarkistella hintoja, ne ovat osin luvalla sanoan sikamaiset! Miksi pitäisi maksaa retkestä 46 euroa, kun sen saa hoidetuksi 50 realilla. Ettei vain matkatoimisto olisi valinnut turhan kalliita paikallisia palveluja, kun loppusummat ovat tuota luokkaa heidän hinnastoissaan. Matkan osalta muutoin Tjäreborin homma pelasi juuri niinkuin oli sovittu eli heidän toiminnassaan ei ole moitittavaa. Oppaat Galinhasissa tekevät työtään ammattimaisesta hyvällä sykkeellä.

  Mikäli jollekulle tulee mieleen kysäistä jotakin, niin sen kun vaan, vastaan kaiken kansan luettavasti!
   
 10. utelias.. Vierailija

  kiitos jopi ja hartsa infosta. edelleenkin olen pahoillani jopin vaimon sairastumisesta, mutta samalla tietenkin helpottunut, ettei sairastuminen johtunut matkakohteesta.
   
 11. Nasu Vierailija

  Jos on Aguamarinhaan lähtijöitä niin hirveästi terkkuja 16 hengen reissupoppoolta!
  Mielestäni Aguamarinha oli oikein riittävä hotelli ainakin meille jotka viettivät päivät jossain muualla kuin hotellissa ja eikös tämä ole tarkoituskin ;-.). Aguamarinhassa on todella hyvä ilmastointi, kannattaa tarkistella säädökset ennen ekaa yötä sillä mulle tuli ainkin vilu varpaaseen, mutta parempi näin kuin et hiki virtaisi yötkin. Hotellin henk.kunta on todella ystävällistä! Hotelli järjesti meille itsenäisyyspäiväjuhlat joissa samalla juhlittiin 3 x 50-vee synttäreitä sekä kaksia muita synttäreitä ihanien suklaakakkujen kera. Muutenkin Galinhas on todella rauhallinen mutta iltamenoa löytyy sitä etsiville.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti