Hae Anna.fi-sivustolta

Prisma vai

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä Cittari?, 08.12.2005.

 1. taika Vierailija

  Ei minullekaan ole jäänyt epäselväksi, että kumpi on bonusten kannalta järkevämpää pisteet vai s-etukortti 2 hengen taloudessa. Katsoin juuri, että kertymää tuli jo 15 euroa tältä kuukaudelta joka on minusta melko hyvin. Plussaa saatiin keskittämälläkin vain silloin tällöin, eikä se 5 euronen tuntunut kyllä oikein miltään kun enempää ei kerralla saatu.

  Ainoa miinus on todellakin hedelmäosasto joka tuntuu olevan huomattavasti huonompi kuin kitymarketissa. Olen antanut palautetta mutta siitä nyt tuskin on apua. Tykkään kamalasti hedelmistä ja voiko olla kivempaa kuin ottaa tuoreita ja mehevän näköisiä hedelmiä, joita ei tarvitse sen kummemmin valkata?? Näin oli Citymarketissa mutta Prismassa banaanit on monesti jo ylikypsiä, mandariineista saattaa mennä sormi läpi ja omenat on jotenkin röpyläisiä. Hedelmistä annan pisteet sekä citymarketille että euromarketille, mutta ei voi mitään, Prisma vetää silti puoleensa..
   
 2. saldo katkesi? Vierailija

  Mitä mahdat tarkoittaa sillä että keskolta selityksenä saldo katkeaa- plussan ""ylimenneet"" pisteethän nimenomaan siirtyvät
  seuraavalle kuukaudelle eli yhtään pistettä ei joudu hukkaan
  vaan ne kartuttavat seuraavan kuukauden saldoa.
  Bonuksien ja plussaseteleiden kertyminen on niin henkilö- ja paikkakuntakohtaista mielestäni, että siitä on ""turha"" kinastella
  mielipiteitä tietysti saa esittää...
  Bonuksien kertyminen on teksteistä päätellen runsaampa, mutta plussasetelien pisteet ovat kumulatiivisia, samoin kuin
  K-kauppojen plussaetuihin voidaan ynnätä kaikki plussakortti-
  tarjousten edut lisänä- jos ne myös laskisi vastaavina summina
  laskuihin mukaan kortin etu olisi siis suurempi (ko. ostoedut taitavat muuten näkyä tiedotteissa)
  Itse käytän molempia- omalla paikkakunnallani ei ole K-kauppaa, mutta töissä käydessäni käytän vieressä olevaa supparia, vapaapäivinä taas oman paikkakunnan S-marketia.
  Plussa-järjestelmän edut ovat olleet tähän saakka minulle paremmat, lisänä huonekaluketjun tarjoukset sekä alennus bensan hinnassa, sähköstä ja kännykkälaskuistakin saan etua, samoin kuin Intersportin ostoksista.
   
 3. Mervi Vierailija

  Minulla on sellainen tilanne, että Prisma on huomattavasti lähempänä kuin Cittari. Prismasta saamme kaiken tarvittavan eikä esim. hedelmätiskeissä ole eroa, mutta yksi juttu on joka haetaan aina cittarista: vihannespakasteet. Jostain syystä täälläpäin cittarin pakastealtaat ovat paljon monipuolisemmat kuin Prisman, hiukan tosin huvittaa käydä kassillinen pakasteita kerrallaan mutta ero on aika hyvä. Sillä reissulla tosin ostamme muutkin ostokset sieltä. Tällä hetkellä siis kahden aikuisen talous.

  Aiemmin elin sinkkutaloudessa toisessa kaupungissa ja siellä kävin keskustan s-marketissa. K-kauppakin olis ollut lähellä mutta itseni tuntien arvasin että siellä menee rahaa muuhunkin: Anttila samassa rakennuksessa. Niinpä minulle oli puhdasta säästöä tuo s-marketin valinta :) Muutama vuosi sitten uusin huonekalustoni ja silloin Asko oli S-ryhmää, sainkin tosi mukavasti bonusta. Nyt sitten uudessa elämässä uusittiin taas huonekaluja ja Askoon mentiin että saatiin sitten toisiinsa sopivia kalusteita, nythän sieltä saa plussaa. Hiukan otti päähän kun koko kesän K-ryhmän ostoksista sain vain 15 euron edestä plussaseteleitä. Muistelen pikalaskeneeni että bonuksia olis tullut satasen paikkeilla, vähän ylikin. Seuraavat huonekalut ostetaan sitten Iskusta, käykööt tyyliin tai ei... Silmälasit olen aina ostanut Silmäasemalta joten siihen ei tarvinnut muutosta tehdä.
  Puolensa kullakin, minulla puoltaa s-ryhmää muutkin seikat kuin plussapisteiden surkeus!
   
 4. Kaarina Vierailija

  Turun seudulla Prismat ovat halvempia kuin Citymarketit, ja ABC:n bensakin on sieltä halvimmasta päästä. Joskus Citymarketin ""tarjous""ruoatkin on kalliimpia kuin Prisman normaalihinta.

  Molemmat kortit meiltäkin löytyy, plussaa tulee käytettyä lähinnä plussa-alennus tuotteisiin, esim. anttilasta viihde-elektroniikkaa tai vastaavaa. Ruoat, bensat, vakuutukset on kaikki keskitetty s-ryhmän liikkeisiin ja bonusta tulee kahden hengen taloudessa 30-50 euroa kuukaudessa.

  S-ryhmään liittyminen ei varsinaisesti maksa mitään, liittyessä vain maksetaan osuusmaksu, jolle maksetaan vuosittaista korkoa, ja jonka saa takaisin erotessaan s-ryhmästä.

  Lisäksi s-ryhmän maksamat bonukset voi nostaa rahana ja käyttää missä tahansa kaupassa tms. ei siis pelkästään s-ryhmän liikkeissä. Onko tämä Plussapisteiden osalta mahdollista? Ei ainakaan plussaseteleiden kanssa.
   
 5. Asko Vierailija

  meillä Askosta saa S-bonusta.
   
 6. - Vierailija

  On ja on niitä ostettukin. Ihan yhtä lailla S-ryhmän alennukset pitää ottaa huomioon, kuten aiemmin väitit K-ryhmän osalta.
   
 7. xx Vierailija

  Molemmat kortit on, mutta en tykkääö prismasta.
  Liian iso ja kolho. Ruokaostokse teen miellyttävämmässä Citymarketissa. Hinnoissa ei kamalia heittoja. Prismassa liian suurta, paljon ulkolaista tavaraa halvemmalla, mutta laatu on parempi Cittareissa.
   
 8. hamsu Vierailija

  meidän taloudessa on sekä plussa että s-kortit ja ollaan huomattu bonukset nopeammin kertyviksi. ei s-ryhmä silti kaikessa voita, citymarketeissa vihannekset ja hedelmät ovat keskimäärin paremman laatuisia ja näköisiä. Siksi tulee helpommin mentyä citymarkettiin...
   
 9. älytöntä Vierailija

  Kai niiden laatutaso vaihtelee liike- ja paikkakuntakohtaisesti. Meillä Salossa ovat molemmat hyviä, mutta cittarin kauppias vaihtuu ja tilalle tulee sellainen joka jo pilasi Turun parhaan elintarvikekaupan tosi äkkiä. Mutta on se Cittarin Plussa-kortti systeemi vaan niin monimutkainen, tuskin itsekään ymmärtävät. Ei ole mielekästä kerätä jotain tosi sekavia pisteitä, selvä raha on aina parempi.
   
 10. sunny Vierailija

  Hei vaan sinne Saloon, entiseen kotikaupunkiini. Osanottoni tuon kauppiasjutun johdosta...
  Asun nyt keskellä Turkua, joten Prismat ovat kaukana kuten myös Cittarit.
  Osuuskauppalaisesta saan paremmat bonukset.
   
 11. Litium Vierailija

  yksin asuessani kävin k-ryhmän kaupoissa kun sellanen sattu lähikauppana olemaan.
  kun muutettiin puoliskon kanssa yhteen jatkettiin luontevasti sitä k-kaupassa käyntiä. Lähikauppa vaihtui citymarketiksi.

  sitte muutettii omakotitaloon ja alettiin vaan luontevammin ostaa ruokaostokset prismasta kun Cittarista ei saa esimerkiksi moottorisahan teräketjuja tai muuta sellasta.
  Tyytyväinen olen prismaan ollut. se ei olis sopinu mulle sinkkuna, mutta omakotitalossa ja kahden auto taloudesa toimii hyvin.S-bonuksia kertyy meille nopeammin kun Plussa-pisteitä ikinä.
  Plussa korttikin on edelleen olemassa ja käytän sitä silloin kun on joku syy mennä k-kauppaan. esim se on postin vieressä ja on asiaa postiin tai jos on perjantai ilta ja prisma on ihan täynnä koska siellä on alko.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti