Hae Anna.fi-sivustolta

Prisman pregcheck r-testi

Viestiketju osiossa 'Vauvahaaveet' , käynnistäjänä mami06, 05.02.2011.

 1. mami06 Vierailija

  sain ko testillä haalean, kuitenkin selvästi erottuvan, värillisen viivan testiajan sisällä (ekan minuutin), päivää ennen kun pitäis menkkojen alkaa. eli antaako se ns. haaleita viivoja turhaan vai onko se oikeesti plussaviiva? maanantaina testaan kyl uudestaan et vahvistuuko, jotenkin epätodellinen olo, niin halusin kuulla kokemuksia ko testistä et miten on muilla toiminu?

  kiitos vastauksista:)
   
 2. emma Vierailija

  kaikista niistä testeistä mitä olen käyttänyt, taitaa pregcheck olla yksi luotettavimmista. ei ainakaa minulle ole tullut vääriä plusssia, viivanpaikkoja tai mitään tulkinnanvaraista. varovaiset onnittelut ja toivottavasti viiva siitä vahvistuu.
   
 3. mami06 Vierailija

  Kiitos:) Kyllä rupee jännittään mitä lähemmäs huomisaamu ja ns. totuuden hetki tulee.... Menkkoja ei edelleenkään oo näkyny, valkovuotoo vaan tulee ja nännit arat ja lämmöt ylhäällä... Välillä valkkari on rusehtavaa, mut se taitaa olla ihan normaalia? Etenkin kun nyt olis menkkojen aika... Hope so... Mut jos lisää kokemuksia niin niistä kiitollinen, palaan joka tapauksessa huomenna ilmoittelemaan miten testin kanssa käy:)
  Ja ikinä ennen en tolla testillä oo mitään muuta saanu ku tyylipuhtaita negoja, ei malttais millään enää odottaa aamuun.. Mut pakko se on:) Isännällekki sanoin ettei vielä innostuta, ennen kun näyttää vahvempaa viivaa.. Pelottaa ja jännittää just sen tuhruvuodon takia, mut toivottavasti on normaalia.... Ja raskaus, johon en viä uskalla kunnolla luottaa, jatkuu.. Varhaisultraan varataan kyllä aika jos plussa vielä tulee, ihan vaan varmistus että alku on oikeessa paikassa ja alkio löytyy. Eikös se joskus rv 7+ jo näy varmasti? Nyt olis 4+0 jos kaikki on hyvin:)
   
 4. mami06 Vierailija

  Eipä viiva oo viä vahvistunu... Näkyy samanlailla kun perjantainakin... Menkat nyt 1 tai 2 pv myöhässä... Toivottavasti ei oo mikää tuulimuna, kohdunulkonen tai vaan kiinnittymisyritys... Loppuviikosta testiä taas kehiin jos ei oo vuoto alkanu, toivottavasti ei!.. Mut kokemuksia ko testistä edelleen kaipailen.... Ja toivon kovasti että vahvistuu vielä....... Harmittaa.......
   
 5. Kokemuksia Vierailija

  Itselläni on tuosta Pregcheckistä, Davidista ja RFSU:n testeistä huonoja kokemuksia. Haaleaa viivaa ois voinut saada lähes mihin kierron aikaan tahansa.. Toivotaan, ettei sulla kuitenkaan ole kyse siitä, suosittelen kuitenkin testaamaan muilla merkeillä.
   
 6. mami06 Vierailija

  Kiitos sullekkin vastauksesta:) Joo ei tässä kovin luottavainen olo oo, perjantaina teen sen testin ku ei ne menkat oo vieläkää alkanu, on jo kolme päivää myöhässä. Tai neljä.. On ollu aiemmissa kierroissa hiton lyhyt luteaalivaihe (9-11pv), nyt mennään jo dpo17.. Ovulaatio oli aikas selkee limoineen ja lämmöt pomppas sit korkeelle ma 24.1. Siitä siis lasken, eli nyt sunnuntaina piti alkaa.. Kattoo nyt sit miten etenee.. Perjantaina verikokeet josta hCG-arvo virtsatestien tueks..
   
 7. sinik Vierailija

  Mullakin on vain hyviä kokemuksia ko. testin luotettavuudesta.
   
 8. ?? Vierailija

  Miten tässä muuten loppujen lopuksi kävi ap:lle? Mitä oli hcg-arvona?
   
 9. mami06 Vierailija

  Moi!

  Sillon torstaina 10.2. alko kivulias vuoto ja perjantaina (11.2) oli hcg alle 5, eli kemiallinen oli. Noh, het seuraavasta kierrosta tärppäs ja nyt onnellisesti raskaana rv 9+2 :)

  Ja tällä kertaa tein ensin sen apteekin Onni-testin, kun menkat oli 3-4pv myöhässä eli rv4+3 (varmistettu varhaisultrassa) ja näytti ihan olematonta viivaa, hyvä kun huomas. Oli viä jemmassa se Pregcheck ja tein sen samasta pissasta ja niin vahva viiva ettei ollu kyl mitään epäilystä ;)

  Eli kyllä se luotettava on, jos joku muu sitä vielä miettii :)

  Ja onnea kaikille kuumeilijoille :)
   
 10. sindy Vierailija

  Onneksi olkoon tavattomasti plussasta!! Aivan ihanaa, että raskaus on mennyt hyvin!
   
 11. mami06 Vierailija

  Päivitän jos jotakuta kiinnostaa :)

  Tänään neuvolassa kuultu syke dopplerilla rv 10+3 :)

  Plussarikasta kevättä ja alkukesää kaikille :) :) :)
   
 12. vierailija Vierailija

  olen testallut RFSU ovistestillä. Melko selkeä testi lukea ja todella selkeät ohjeet.
  Tosin testi pitää tehdä klo 10-20 välillä. Aamupissaa ei saa käyttää ja pitäisi olla 4 tuntia pissaamatta ennen testiä. liikaa juomista pitää myös välttää ennen testiä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti