Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz 2015 - 2016

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Aguila, 08.09.2015.

 1. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204
  Päätin avata tämän lähinnä Puerto de la Cruzin keskusteluihin liittyvän palstan jonka mummeli on aiemmin perinteisesti tehnyt.
  Onhan se pikkuisen sääli että ennen niin vilkas foorumi jää pelkästään Höpinöiden varaan lukijoitahan siellä on ihan kiitettävästi mutta kirjoittajia ja itse keskustelua hyvinkin vähän.
  Viime talven säät olivat Puerton lomahistoriani huonoimmat ja sen myötä tuli mieleen että josko sitä tahvehtimispaikkaa pitäisi etsiä jostakin muualta.
  Mutta tuonne kuvassakin näkyvään hotelliin on kolmen viikon matka taas varattu jos ei peruta niin maaliskuun alkupäivinä lennetään sinivalkoisin siivin.

  [​IMG]
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Kiitos Aguila aloituksestasi. Jo pitkään olen miettinyt pitäiskö sittenkin vielä tämä alkaa kun tuossa viimetalvisessa on ollut lukijoita jatkuvasti.
  Jospa saataisiin tänne vielä keskustelua aikaiseksi niinkuin ennenvanhaan. Se olisi mahtava juttu.
  Nyt en yritä kirjoittaa enempää kun näkö on vielä kovin hatra, mutta vähitellen paranee kuitenkin, Leikattiin maanantaina. Kunhan vielä vähä helpottaa, palaan tänne sitten.:cool:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Goce Jäsen

  liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  4
  Itsellä mietteet samat kuin Aguilalla. Olisiko paikan vaihto järkevää. Mutta kun noista tulevista ilmoista ei tiedä. Todennäköinen vaihtoehto on olla nyt joulu tänä vuonna täällä pohjolassa ja sen jälkeen suunnata jonnekkin etelämmäksi. Saattaahan se osoite olla viidennen kerran Puerto de la Cruz ja nyt vain kolme kuukautta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Lulu puertosta Vierailija

  Tervehdyt teille täältä nyt kauniista ja lämpimästä Puertosta.
  Olen huomannut jo muuttoliikkeen alkaneen, on tullut uusia kasvoja viettämään talvea tänne no muuttoa on tapahtunut ja se kai kuuluu elämään. Itsekin vietin lomaa "kylmässä" suomessa 2kk ja niinpä turkki on nyt aikas tuuhea, en palele jos tulee kylmä talvi.

  Terveisin Lulu
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. turisti Vierailija

  Kiva, että tämmöinen ketju on avattu. Toivottavasti päivitätte sitä ahkeraan, kun Puertoon pääsette, tai miksi ei ennemminkin. Tuttu paikka monilta menneiltä lomilta. Näin pääsee vähän niin kuin kurkistamaan sinne. Hyviä lomia ja oloja sinne.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. hartsa5 Vierailija

  25 vuotta Puertossa käyneenä ja nyt neljä talvea siellä vietettyäni vaihdan Las Palmasin aurinkoon tulevaksi talveksi!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  788
  Saadut tykkäykset:
  250
  Kyllä moni varmasti on ollut aikeissa vaihtaa lomakohdetta, sitten vaan aikansa pähkäiltiin me myös pitäisikö marrasmatkan kohdetta vaihtaa mutta kyllä vaan taas päädyttiin taas varaamaan matka Puerto de la Cruziin!
  Viime marraskuun matkaa muistellaan hyvällä joskin ilmat välillä olivat tuulisia ja sadettakin jonkun kerran saimme niskaamme, suurin osa kumminkin päivistä sattui olemaan kauniita. Matkasuunnitelmia ei ole mitenkään mietitty, vähän sillä tyylillä että mennään minne nokka näyttää;)
  Tunnen jo ajatuksissa sen kun hotellista astun aamutuimaan ulos, hengitän ihanaa meri ilmaa, tunnen meren kuohujen tuoman suolaisen kosteuden kasvoillani, miten ihanaa aloittaa aamu kauniissa Puertossa.
  Tunnemme aina sinne saapuessamme itsemme tervetulleeksi, saimme kirjeen jo miten meitä odotetaan, vähän vaan tuottaa vaikeuksia kirjeenvaihto Espanjan kielellä, onneksi on apujoukkoja auttamassa. Paikan päällä sitten puhutaan sekakieltä, käsiä käyttäen myös, huvittavaa, mutta toimeen tullaan!
  Toivottavasti näemme taas talvi ja marrasmatkalaisia reissullamme. Yleensä kyllä.
  Viime reissulla olimme menossa retkelle Sautzaliin mutta sää ei oikein suosinut meitä silloin kun olimme sinne menossa, ehkä nyt tällä kertaa onnistuu.
  Jonkun kuvankin laittaisin mutta taas on unohduksissa miten, Aguila viimeksi terästi muistiani kuvan liittämisessä tänne:oops:
  Kivoja matkan odotuksia ja fiilistelyä Puertoon menijöille ja siellä oleville tutuille terveisiä!
  Terveisin Senorita
   

  Liitetyt tiedostot:

  • Tykkään Tykkään x 1
 8. lennossa Vierailija

  Mukavaa kun aloitit, uljas teko. Toivottavasti kirjoittajiakin tulee lisää.
  Sää aina Puertossa mietityttää. Vaan vuodet eivät ole veljiä keskenään, joten toivottavasti ensi talvi on se lempeämpi veli.
  Lähdössä ollaan muutaman päivän kuluttua. Aikainen lähtö, jotta lämmöstä ehdittäisiin nauttia.
  Jo keväällä varattiin asunto. Jos näin emme olisi tehneet, varmaankin olisimme muuttaneet suunnitelmia ja lähteneet Fuengirolaan kolmeksi kuukaudeksi syksyllä ja joulun jälkeen jotain muuta maata ja mannerta. No, nyt näin.
  Puerton parhaita puolia ovat meri ja hienot patikointimahdollisuudet. Kaikki helposti saavutettavissa. Pieni, oikea kaupunki. Vilkasta: aitoja asukkaita, pitkäaikaisia turisteja, lyhytaikaisia turisteja. Mahdollisuus harrastaa melkeinpä mitä vaan. Los todos me gustan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Heippa! Oli miehen teko, kun avasit tämän uuden ketjun, ystäväni Aguila. Viime keväänä, kuten kirjoitit, oli meidänkin kaikki reissut lukien, ja niitä on kymmeniä, huonoin sää. Minä kyllä tarkenin, on paksu nahka jne. mutta vaimolla oli vilu, ainakin öisin. Katsotaan nyt mitä kevät tuo tullessaan. Kaikille vanhoille ja uusille tutuille terkkuja. Vanhoja muistoja. IMG_0006.jpg
   
 10. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Senjorita1! Klikkaa tuota "lisää tiedosto", niin saat kuviasi näkyviin. Sitten klikkaat pari kertaa kuvaa, niin avot. Minulle tuli ensin kuva pienenä, mutta siinä kysytään "näytetäänkö normaalin kokoisena". Siinä se sitten on.:)
   
 11. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204
  Onnistuu vain jos kuvatiedosto on riittävän pieni muuten tulee teksti >
  Virheilmoitus
  Lähetetty tiedosto on liian suuri.

  Silloin pitää tehdä se kuva julkiseksi ja liittää liitä kuva käyttäen URL osoitetta.
  Sehän täällä näyttäisi olevan uutta että kuvaa ei tarvitse enää pienentää se hoituu automaattisesti.
  URL osoitteen saa haettua esim. tuolta> http://aijaa.com/

  Kokeilkaa miten se teillä pelittää.​
   
  Last edited: 11.09.2015
 12. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
 13. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Siis pieni kuva onnistuu, kuten minäkin nyt laitoin, kiitti Kotkan mies:)
   
 14. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  788
  Saadut tykkäykset:
  250
  Kiitti miehet! Jossain vaiheessa kokeilen laittaa kuvia, pitänee ottaa se Aijaa käyttöön. Minulle tosiaan tuli tuo virheilmoitus ja kuva on liian suuri;)
  Nyt pukkaa taas junioreiden kuljetusta, kiirettä pitää. Tai taitaa näin eläkeläisillä pienikin meno tuoda kiireen tunteen?
  Kiva taas lukea kokemuksia reissuista ja kuviakin katsella.
  Mukavaa viikonloppua!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Jospa kokeilisin miten käy, tuleeko kuva esiin vai ei 2015-07-28 10.52.16.jpg
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204
  Matkailu infoa
  [​IMG]


  Kuva ja video ovat La Floridan kyläjuhlilta jossa mekin viime talvena piipahdimme fiestaa ihmettelemässä.
  Muistan kun ensimmäisellä Puerton matkalla en edes kauppahallia löytänyt ei ollut muuta tietoa paikasta kuin matkanjäjestäjän Titsassa jakama infopaketti pikkuruisen kartan kera.
  Playa Jardin uimarannan löysin en paljon muuta,kotiin palattuani löysin tämän keskustelu foorumin josta sain paljon vinkkejä tuleville matkoilleni.
  Niistä tiedoista iso kiitos kaikille silloisille kirjoittajille joista ainakin muutama vielä jaksaa skriivailla.
  Nykyisin on tietoa netti pullollaan kun vaan osaa oikeasta paikasta etsiä mutta itse pidän juuri näitä matkailu keskusteluja antoisina.
  On mukava lukea ja katsella kuvista mitä muut ovat saarella tehneet ja missä käyneet.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Lulu Vierailija

  Poikkesin kauppahallissa kiva tunnelma ja uusia herkuttelelu pisteitä avattu, kiva jospa siitä saadaan uusi kohtauspaikka.
   
 18. talvikko Vierailija

  Kiva kun uusi ketju on avattu. Mielenkiinnolla luen kaikki Puerton matkaajien kommentit ja kokemukset. Itsellä on pari talvea jäänyt väliin erinäisistä syistä, mutta sinne se mieli aina halajaa, vaikka sää ei ehkä ole saarista lämpimin. Mutta muista syistä sinne sitten matkustan jos talvella kanarialle matka vie. Mikon retket esim. ovat kokemisen arvoisia ja aina on Puertossa tekemistä oli sää mikä hyvänsä. Maittavaa ruokaa, mukavia musiikipaikoja, mahtava tunnelm, aitoa, alkuperäistä kaupunkia. Ehkä ensi talvena pääsen minäkin sinne taas...
   
 19. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Tänneppä vie syksyllä tie
  [​IMG]Niin, jos vie, eihän se nyt niin varmaa ole. Mutta varattuna on tuonne Florida Plazaan. Siitä on nyt tullut ihan vaki hotelli, kun on niin sopivalla paikalla, on vanhassa kaupungissa ja sitten on mukava matka tuonne uudempaankin osaan kaupunkia. Muistan aikoinaan kun sitä hotellia vielä rakennettiin ja seurasimme sitä rinnallakulkijan kanssa ja päätimme, että kun on valmis, sinne majoitutaan. No, se sitten vain jäi, oli alkuun kovin hintava paikka eikä sitten tullut mentyä sinne. Nyt tykkään, kun on mukava matka vähän jokapuolelle, on Titsatkin lähellä ja Tejas Verdeenkään ei matka rasita jos illalla alkaa mieli tehdä mennä kuuntelemaan pappojen soittoa Tuota ikää vain alkaa olla jo siihen malliin ettei nuo iltasoitot pahemmin houkuta.

  Enään ei yhtään kaipaa niitä entisiä retkiäkään joita tehtiin, riittää jo nuo paikat itse Puerto de la Cruzissa. vaikka paikat ovat tutuiksi käyneet, aina riittää katselemista ja kivoja kävelyreisuja voimien mukaan. Ei tarvi etukäteen tehdä suunnitelmia minne milloinkin menisi, ihan vain senmukaan, mikä milloinkin huvittaa.

  Kotikin on helppo jättää, kun useampi tuollaoinen Himmun rotuinen koira on pitämässä huolta talosta. Kun ne kilvan tulijoille ilmoittaa että täällä vartioimme me, niin eipä sinne vieras rohkene mennä, se onkin asia, että saan hyvän hoitajan Himmulle on, että yleensä voin lähteä. Joten ans kattoo nyt miten käy, saanko luvan matkustaa, vielä ei ole varmaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. rakkauttavain Jäsen

  liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  15
  Ihanaa kuulla teistä ystävät!
  Meilläkin matka varattuna lokakuun loppupuolelle, mutta nyt näyttää pahasti, että se joudutaan perumaan. Minulle tehtiin viime viikkona operaatio, mummelin kokemuksia muistellen tiedän siitä saavani paremman matkakunnon, vaikkakin nyt vielä tuntuu melko kivuliaalta ja kiristävältä, kaiketi kuntoutuisin matkan alkuun, mutta puolisolla krooninen tauti aktivoitui ja hoitoa vasta aloitellaan, joten..... Mutta onhan kevät tulossa, aikaisemminhan emme ole Puerton kevättä kokeneet, vaikka olemme 11 kertaa siellä käyskennelleet. Se on kuitenkin se meidän paikkamme viime syksyn koiranilmoista huolimatta.
  Nautitaan Suomen ihanasta väririkkaasta syksystä ja huolet huomiseen !
  P.S. Hotellikin olisi ollut tuo mummelin suosikki, samasta syystä; joka puolelle helposti pääsee
   
  Last edited: 13.09.2015
  • Tykkään Tykkään x 1
 21. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
 22. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204

  Buenas noches.​
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 24. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204
  Illat pimenee Jouluun
  [​IMG]

  Sushia kauppahallilta​
  Vielä pikkuvinkki kaikille jotka haluavat liittää tänne omia kuviansa jos käytätte näitä ilmaisia kuvanjakopalveluita Kuvamestaa tai Aijaa.comia.
  Kun se kuva on latautunut niin klikatkaa sitä kuvaa vielä kerran jolloin siitä tulee normaali kokoinen nyt vaaditaan vielä kerta klikkaus itse kuvan kohdalla hiiren kakkospainikkeella ja voitte kopioida URL osoitteen.

  Videossa on vähän vanhempia yökuviani Puertosta ja tilulilu musiikkia.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204

  Ei se aina sada
  [​IMG]
  En ole vielä suunnitellut tulevia retkiäni mutta kuvan maisemissa pitää käydä.​
  Noin puolen kilometrin päässä kuvauspaikasta on nimittäin Laine Gracian blogissaan kuvailema neitsyen ilmestymisluola (28°22'10.6"N 16°36'01.0"W). Siellä piti käydä jo viime talvena Mikon kanssa mutta aina oli tuli jotain esteitä matkaan.
  Varsin läheltä tuota luolaa olen vuonna 2011 kävellyt tietämättä luolan olemassa olosta mitään.


  Mutta en sitä ennen täytyy pistää vähän liikettä niveliin.
   
  Last edited: 15.09.2015
  • Tykkään Tykkään x 1
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti