Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz 2016-2017

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 18.04.2016.

 1. talviasukas pdlc Vierailija

  "Kuvia kehiin" nyt ehkä oli vähän yliampuvaa. Tosin en ihmettelisi, jos talvehtijaporukka niitä laittaisikin.

  Puertossa tätä palstaa viime talvena sanottiinkin Antiikki palstaksi. Kysyin, että eikös se ole Annan keskustelupalsta Kanariansaarista? Porukat kertoivat, että eipä ei, ja näyttivät todellisuuden. Myös ne kymmenettuhannet muut viestit, joilla kyseinen henkilö provosoi ja hallinnoi eri palstoilla. Tämän takia ainakin parikymmentä talvehtijaa päätti olla rekisteröitymättä ja lopulta unohtaaa koko palstan. Monilla olisi ollut paljon tietoa ja myös kysyttävää.

  Toki meidän talvehtijoiden on kiva kertoa parhaat asumiseen, ruokailuun, auton hankintaan, yms. liittyvät vinkit toisillemme siellä paikan päällä. Luotettavinta tietoa saa pitkään Teneriffalla asuneilta.

  Onneksi harmituksesta on poikinut hyvääkin: Mielenkiintoisia ja asiallisia blogeja, joita on ilo lueskella.
  Parhaimmillaan tämäkin foorumi voisi palvella monia. Fiksu ihminen kirjoittaa kohtuu harvakseltaan ja asiaa yleisille keskustelupalstoille.
   
 2. hmmmmh Vierailija

  (Parhaimmillaan tämäkin foorumi voisi palvella monia. Fiksu ihminen kirjoittaa kohtuu harvakseltaan ja asiaa yleisille keskustelupalstoille.[/QUOTE]
  Näin on. Onneksi on joitakin blogeja aiheesta. Hyvä niin.
  Lueskelen täällä silloin tällöin huvikseni, joskus ällistyneenä, ihmetellen esillä olemisen pakkoa, addiktiota.
  Ohi vaan noteeraamatta. Eletään omaa elämäämme ja hankitaan kokemuksemme ja tietomme muualta, ei itseään ole pakko koko maailmalle netissä jakaa.
   
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 001
  Saadut tykkäykset:
  446
  Koomista, niin kovin koomista. Väitän, että noiden herjausviestien takana on yksi ja sama henkilö useilla nimimerkeillä. Ties kuinka monennen kerran, rekisteröitykää ja pääsette blokkaamaan epämiellyttävien kirjoittajien viestit. Se on niin helppoa. Kyseessä on siis yksi kirjoittaja herjaavine kommentteineen. Noin tämä häiriintynyt toimii, on toiminut jo monta vuotta ajojahdissaan alllekirjoittanutta kohtaan.

  Kiitokset vakiporukoille asiallisista viesteistä ja kommenteista. Jatketaan samaa rataa. Sitten kun te rekisteröityneet olette sitä mieltä, että olen täällä esillä liikaa, saatan rajoittaa kirjoituksiani. He kun voivat tehdä sen YVllä, eikä yhden kaistapään puskistahuutelu tunnu missään. Ylläpitoa kyllä käy sääliksi ja niitä lukijoita, jotka palstaa seuraavat, sillä melkoinen kuva kanarianmatkaajista yhden tyypin takia muodostuu. Käykää vaiika katsomassa, mitä tää tyyppi on saanut aikaan S24sella. Sitäkö tosiaan halutaan.

  Palataan myöhemmin.(y)
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 001
  Saadut tykkäykset:
  446
  Reissupari. Toki etsit meille kaikille luettavaksi ne tekstit, missä jotakuta haukun.

  Tämäkin muuten käsiteltiin vuosi sitten. Taisi paljastua, että tällä "Reissupari" nimimerkillä kirjoitteli asiaton henkilö. Miksei siis myös nyt. Epäilen edelleen näiden tavoitehakuisten herjaamisten tulevan samalta näppikseltä.

  Löytyisikö mitään palstan agendaan kuuluvaa.;)
   
 5. vitsikomiikkaa Vierailija

  Koomista! On Reissupareja ja "Reissupareja". Koska kyse on rekisteröitymättömästä nimimerkistä, sen nimissä voi kirjoittaa mitä vain. Niin on kirjoitettukin. Viestit, missä "La Paz'in pariskuntia" on haukuttu, poistettiin pääsääntöisesti ylläpidon toimesta. Miksiköhän? Mitä se kertoo "ko. pariskunnista" ja niistä viesteistä?
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti