Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz,

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 09.08.2018.

 1. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 236
  Saadut tykkäykset:
  249
  Syksy taas lähestyy ja ajatus, jospa sittenkin vielä matkani tuonne kauniiseen kaupunkiin toteutuu. Jo keväällä matkan varasin, kun se hotelli johon majoitun alkoi olla loppuunmyyty niille ajoille kuin itse olisin matkaan lähdössä. Jo tilatessani oli ajatus, jos ei kunto ole hyvä silloin, peruutan matkan.

  Tämä hellekesä söi kyllä voimia jotka jo tuntui palautuneen tuon viime talven koettelemuksen jälkeen. Olen sitten nyt vieläkin vähän on off tilanteessa, vaikka nyt kun ilmat hieman viileni tuntuukin, että on ne voimat siellä tallessa. Jaksan taas. Takarajana pidän nyt sitten sitä, että ennen loppuerän maksua peruutan jos siltä tuntuu.

  Keskustelin keväällä lääkärin kanssa tästä mahdollisesta matkasta ja hän kannusti kovin lähtemään, ei ole mitään estettä lähdölle hänen mielestään. Saan olla kuin ennenkin. Mielessä kyllä siintelee nuo paikat ja lomanen siellä, miten käy sen sitten tuleva syyspuoli näyttää.
   
  Last edited: 09.08.2018
  • Tykkään Tykkään x 8
 2. talvikko1 Jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  82
  Saadut tykkäykset:
  15
  Matkaan vaan Mummeli(y). Ennen lähtöä tuntuu ehkä siltä että ei jaksa, mutta eikös paikan päällä kuitenkin tule hyvä tunne siitä että tuli lähdettyä. Mukavat tutut paikat ja maiseman vaihto tekee aina hyvää. Hyvää vointia ja toivottavasti matkasi järjestyy.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Senorita1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  766
  Saadut tykkäykset:
  233
  Niin, lepolomat ne on ihan paikallaan jossain elämän tilanteissa. Puerto de la Cruz on ihana kaupunki jossa on mukava seurata arkista elämänmenoa.
  Etukäteissuunnitelmia ei tarvitse, voi vain ajatella että että "mennään minne nokka näyttää"
  Ihania pikku retkiä, bussilla tai taksilla. Hyviä ruokia nautiskellen, muistuu mieleen mummelin juhlapäivä kerran jota vietimme El Monasteriossa, voiko ihanampaa olla tää, kuin laulun sanoissa.
  Joskus pidemmälläkin retkellä, upeissa maisemissa. Bussilla leppoisasti vaikka Ico de los Vinosissa katseltiin nähtävyyksiä, käytiin perhostalossa, välillä istuttiin virvokkeilla leppoisasti, mitään kiireitä ei ollut.
  Monia ihania muistoja, viimeksikin kun retki kohde muuttuikin toiseksi, taksi vei meidät kun kysyimme hyvää näköalaravintolaa , olikin mieleinen paikka Cafe Vista Paraiso..
  Vuosien saatossa monissa pikku kylissä kuljettu ilman suurempaa rasitusta nautimme lepolomista.

  Näitä edelleen ja toivon mummelin matkan toteutuvan(y)

  Terveisin,
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 829
  Saadut tykkäykset:
  357
  Matkaan vaan Mummeli. Puerto Cruz kyllä saa sinut taas kerran hymyilemään kun aamuisilla lenkeilläsi Charcon ja Muellen ympäristössä kuljeskelet, istuskellen vielä hiljaisen kaupungin penkeillä katsellen, kuinka kaupunki heräilee.
   
 5. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 236
  Saadut tykkäykset:
  249
  Senorita

  Kiitos kirjoituksestasi. Kun luin sitä, muistui mieleen nuo kymmenien vuosien takaiset matkat. Etukäteen suunnittelimme. käydään tällä reisulla siellä ja siellä kunnes kotiin lähtiessä huomasi ettei kaikki nytkään toteutunut, No uusi matka oli aina mielessä ja sanoimme vaan että sitten mennään sinne mikä nyt jäi näkemättä. Vaikka matkamme silloin kestikin vähän useamman viikon niin aika hupsahti aina vauhdilla loppuun.
  Silloin jaksoi vielä mennä ja tulla edestakasin, itse kaupunki tahtoikin jäädä vähemmälle kiertelylle silloin kun koko saareen piti tutustua. Eikä suinkaan hätäisesti läpijuosten vaan kohteet piti tutkia aina kunnolla. Voi noita aikoja.
  Tuli sitten tuota ikää joka vuosi lisää ja halut pitkiin retkiin vähitellen hiipui ja niihin tuli sitten stoppi kun yksin jäin, en sitten enään kauas majapaikasta kulkenut, vain noita pikkuretkiä naapurikaupunkeihin tuli enään tehtyä, mutta itse kaupunki sitten tuli tutuksi. Nyt oli aikaa vain olla ja nauttia valosta ja lämmöstä, katsella kiireisiä ihmisiä, ilo siinäkin kun täällä kotona näkee vain samat koirantaluttjat päivästä toiseen.
  Mielelläni kävelen varsinkin aamuisin kaupungin kaduilla aina vähän eri suuntiin. On kiva pysähtyä kahville tai limulle ja istuskella kaikessa rauhassa. Ei ole enään kiire minnekkään Kiire on jäänyt ja nyt osaa nauttia vain olemalla ja katselemalla. Omat lempipaikat toki pitää kiertää ja katsoa onko kaikki ennallaan.

  Kiitos kannustuksesta lähtöni suhteen. Jospa siitä tosi tulee, en vielä ihan siihen usko. Kiitos kaikille ystäville joihin vuosien saatossa olen tutustunut, olette ihania!. Toivottavasti, jos matka toteutuu tapaan taas teitä.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti