Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz,

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 09.08.2018.

 1. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Syksy taas lähestyy ja ajatus, jospa sittenkin vielä matkani tuonne kauniiseen kaupunkiin toteutuu. Jo keväällä matkan varasin, kun se hotelli johon majoitun alkoi olla loppuunmyyty niille ajoille kuin itse olisin matkaan lähdössä. Jo tilatessani oli ajatus, jos ei kunto ole hyvä silloin, peruutan matkan.

  Tämä hellekesä söi kyllä voimia jotka jo tuntui palautuneen tuon viime talven koettelemuksen jälkeen. Olen sitten nyt vieläkin vähän on off tilanteessa, vaikka nyt kun ilmat hieman viileni tuntuukin, että on ne voimat siellä tallessa. Jaksan taas. Takarajana pidän nyt sitten sitä, että ennen loppuerän maksua peruutan jos siltä tuntuu.

  Keskustelin keväällä lääkärin kanssa tästä mahdollisesta matkasta ja hän kannusti kovin lähtemään, ei ole mitään estettä lähdölle hänen mielestään. Saan olla kuin ennenkin. Mielessä kyllä siintelee nuo paikat ja lomanen siellä, miten käy sen sitten tuleva syyspuoli näyttää.
   
  Last edited: 09.08.2018
  • Tykkään Tykkään x 8
 2. talvikko1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  53
  Matkaan vaan Mummeli(y). Ennen lähtöä tuntuu ehkä siltä että ei jaksa, mutta eikös paikan päällä kuitenkin tule hyvä tunne siitä että tuli lähdettyä. Mukavat tutut paikat ja maiseman vaihto tekee aina hyvää. Hyvää vointia ja toivottavasti matkasi järjestyy.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  356
  Niin, lepolomat ne on ihan paikallaan jossain elämän tilanteissa. Puerto de la Cruz on ihana kaupunki jossa on mukava seurata arkista elämänmenoa.
  Etukäteissuunnitelmia ei tarvitse, voi vain ajatella että että "mennään minne nokka näyttää"
  Ihania pikku retkiä, bussilla tai taksilla. Hyviä ruokia nautiskellen, muistuu mieleen mummelin juhlapäivä kerran jota vietimme El Monasteriossa, voiko ihanampaa olla tää, kuin laulun sanoissa.
  Joskus pidemmälläkin retkellä, upeissa maisemissa. Bussilla leppoisasti vaikka Ico de los Vinosissa katseltiin nähtävyyksiä, käytiin perhostalossa, välillä istuttiin virvokkeilla leppoisasti, mitään kiireitä ei ollut.
  Monia ihania muistoja, viimeksikin kun retki kohde muuttuikin toiseksi, taksi vei meidät kun kysyimme hyvää näköalaravintolaa , olikin mieleinen paikka Cafe Vista Paraiso..
  Vuosien saatossa monissa pikku kylissä kuljettu ilman suurempaa rasitusta nautimme lepolomista.

  Näitä edelleen ja toivon mummelin matkan toteutuvan(y)

  Terveisin,
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Matkaan vaan Mummeli. Puerto Cruz kyllä saa sinut taas kerran hymyilemään kun aamuisilla lenkeilläsi Charcon ja Muellen ympäristössä kuljeskelet, istuskellen vielä hiljaisen kaupungin penkeillä katsellen, kuinka kaupunki heräilee.
   
 5. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Senorita

  Kiitos kirjoituksestasi. Kun luin sitä, muistui mieleen nuo kymmenien vuosien takaiset matkat. Etukäteen suunnittelimme. käydään tällä reisulla siellä ja siellä kunnes kotiin lähtiessä huomasi ettei kaikki nytkään toteutunut, No uusi matka oli aina mielessä ja sanoimme vaan että sitten mennään sinne mikä nyt jäi näkemättä. Vaikka matkamme silloin kestikin vähän useamman viikon niin aika hupsahti aina vauhdilla loppuun.
  Silloin jaksoi vielä mennä ja tulla edestakasin, itse kaupunki tahtoikin jäädä vähemmälle kiertelylle silloin kun koko saareen piti tutustua. Eikä suinkaan hätäisesti läpijuosten vaan kohteet piti tutkia aina kunnolla. Voi noita aikoja.
  Tuli sitten tuota ikää joka vuosi lisää ja halut pitkiin retkiin vähitellen hiipui ja niihin tuli sitten stoppi kun yksin jäin, en sitten enään kauas majapaikasta kulkenut, vain noita pikkuretkiä naapurikaupunkeihin tuli enään tehtyä, mutta itse kaupunki sitten tuli tutuksi. Nyt oli aikaa vain olla ja nauttia valosta ja lämmöstä, katsella kiireisiä ihmisiä, ilo siinäkin kun täällä kotona näkee vain samat koirantaluttjat päivästä toiseen.
  Mielelläni kävelen varsinkin aamuisin kaupungin kaduilla aina vähän eri suuntiin. On kiva pysähtyä kahville tai limulle ja istuskella kaikessa rauhassa. Ei ole enään kiire minnekkään Kiire on jäänyt ja nyt osaa nauttia vain olemalla ja katselemalla. Omat lempipaikat toki pitää kiertää ja katsoa onko kaikki ennallaan.

  Kiitos kannustuksesta lähtöni suhteen. Jospa siitä tosi tulee, en vielä ihan siihen usko. Kiitos kaikille ystäville joihin vuosien saatossa olen tutustunut, olette ihania!. Toivottavasti, jos matka toteutuu tapaan taas teitä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Ihana! Ihana! x 1
 6. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Tulihan siitä totta,sittenkin.
  Viimeiseen asti olin vähän epävarma lähtöni suhteen, mutta lopulta menikin sitten kaikki yllättävän hyvin. kaksi viikkoa meni että hurahti vain, ilmat olivat suosiolliset, ei niin kuuma kuin viimesyksynä ja yötkin mukavia nukkua. Oli taas kiva tavata tuttuja ja tutustua uusiin.
  Tein aika pitkiä kävelymatkoja kaupungin lähistöllä Eihän nuo matkat nuorille ja terveille mitään matkoja ole mutta tälläiselle mummelille kyllä riittävän pitkiä ja nälkähän sitä kävellessä tuli. ja symäänhän sitä sitten piti mennä. Pari kertaa kävin La Casonassakin nyt kun se vielä oli olemassa. Ja toki Rusticossa piti lkäydä syömässä kampelaa kermakastikeessa ryppyperunoiden kera. Ei reisua etteikö siellä tulisi käytyä, mutta sinne toisenpään ravintolaan en kyllä eksy enään, aikoinaan siellä pari epäonnistunutta annosta on saanut. Nälkäkadullakin piti seikkailla, aikomuksena menä La Papaijaan, mutta yllärinä se olikin lopettnut. No, sieltä ksdulta ei kyllä nälkäisenä tarvi pois lähteä, riittäähän siellä mistä valita.

  Oltiinhan me sitten Antiguenkin kanssa yhtaikaa markkinoilla viime lauantaina kun hänen laittamissaan kuvissa olin minäkin ollut tähtäimessä. Tai no, en tietenkään tähtäimessä mutta osunut kuvaan kuitenkin.

  Toki minäkin siellä taas kuvia räpsin ja ehkä niistä joitain laitan näkyvillekkin kunhan jaksan ne laittaa koneelle. Nyt painaa vielä matkaväsymys niin, ettei vielä huvita kuvien kanssa pelata yhtään.

  Hyvää lomaa teille, joilla se vielä on edessä ja terveiset sinne asuville tutuilla.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  356
  Kiitos taas mummelille matkaterveisistä, kiva että loma sujui mukavasti.
  Voimille nuo kävelyt käy mutta kun viisaasti ne jaoit niin jaksoit.
  Säätilatkin oli onnistuneet vain lopussa sai niitä" ainaisia" sateita.
  Sinulla on kokemusta monista ruokapaikoista vuosien varrelta.
  Henkilökunta ottaa sinut aina iloisesti vastaan, niin tutuiksi olette tulleet.

  Kyllä vaan näin että olit osunut Antiguen valokuvaan kauppahallilla, kuin ikään olisit paparazin kuvaamaksi tullut, no ei, leikkiähän tämä.:)
  Mukavia muisteloita matkasta.

  Terveisin,
   
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Olipas hauska sattuma, että Mummeli osui kuvaani. Katseltuani niitä uudestaan, arvaan missä kuvassa hän on. Toivottavasti et pahastu tuosta kuvasta, ja poistan sen toki, jos niin haluat. Kiva kuitenkin, että pääsit paikalle ja sait nauttia lomastasi. Minulla on useita ystäviä Puerto Cruzissa, jotka ovat vanhempia kuin minä ja heille olen yrittänyt antaa neuvon, että liikkukaa, sillä jokainen askel on lisäaikaa sitten elämän loppupäähän. Joten tervetuloa useamminkin Mummeli Puerto Cruziin katuja kanssamme mittailemaan.
   
 9. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Senorita, voi kuinka toivisin että teidän matka tuonne toteutuisi, saisit taas kokea paikan josta niin pidämme. Jospa nyt olisi kaikki silloin hyvin ja matkaan pääsisitte. Kuljen sitten mukananne siellä , vaikkakin vain ajatuksissani. Kaikkea hyvää odotukseen toivon teille!

  Antigue, en pahastu vaikka kuvani siellä onkin, kuka tuota nyt katsoisi, vanhaa mummelia. Vähän siellä koitin katsella josko sinua näkyisi, olisin tullut tervehtimään jos olisin sattunut tunnistamaan. Hyvää seuraavaa matkaa teille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Voi harmi Mummeli, ettei tavattu. Ilolla olisin jutustellut kanssasi. Ehkä sitten ensi kerralla, kun taas Puerto Cruziin saavut. Kiitos matkantoivotuksista. Juuri maksoin loppumaksun matkastamme ja on ilo lukea Tjäreborgin sovellutuksesta teksti MAKSETTU. Vaikka viime viesteissäni kritiikkiäkin Puerto Cruzin suuntaan olen antanut, niin kaipaan sine jo nyt takaisin, vaikka edellisestä matkastani on kulunut vasta viikko. Niin se paikka vaan koukuttaa, niin kuin te pitkään siellä matkanneet tiedättekin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Elämä on arvaamatonta. Kun eilen saavutti suruviesti , yksi suuri persoona on pois joukostamme. Suuri Puerto de la Cruzin ystävä, siellä paljon matkustellut mies on nukkunut pois.

  Hän vaikutti hyvillä kerronnallaan paljon aikaisemmin täällä palstalla. Viime vuosina ei enään ilahduttanut meitä täällä palstoilla siirtyen kirjoittelemaan tuonne Fb:n puolelle niinuin moni muukin. Sairaus kulutti voimia ja niinpä ei viimeaikoina sielläkään enään niin paljon ollut hänen viestejään, musiikkia tarjoili meille lukijoilleen valiten aina niitä parhaita helmiä.

  Vielä' viime talvena suunnittelimme heidä käyntiään tänne meille. sitten tuli kevät ja kaikki muuttui, mutta se toive säilyi että vielä kerran pääsisi käymään Puerto de la Cruuzissa. Se toive ei toteutunut.

  Voi vain kuvitella omaisten suuren surun, olihan hänelle perhe se suurin ja tärkein asia maailmassa. Voimia heille!

  Ihminen lähtee mutta muistot jää, Rauhaisaa ikiunta, ystävämme!
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Hyvää Uuttavuotta 2019.
  Toivon jokaiselle yhdessä ja kaikille erikseen Onnellista, Hyvää vuotta 2019.
  Oikein hyvää matkailuvuotta kaikille matkailijoille ja kotimaassa tallaajille.
   
  Last edited: 02.01.2019
 13. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Talven selkä on nyt taitettu ja kohti kevättä mennään. Onhan nyt vielä pakkasia niinkuin asiaan vielä kuuluukin, ei se hyvä, jos kevät liian aikaisin tulee. Nyt olemme saaneet nauttia Himmun kanssa ihanista lenkeistä keväthangilla auringon paistaessa, hangen kimaltaessa tuhanisin timantein. Ah, tämä on onnea. mikä kauneus luonnossa.

  Olen hyvillä mielin muistellut viimesyksyistä matkaani joka todella yllätti minut, jaksoin niin paljon, joka päivä pitkiä lenkkejä, kunto nousi edellsitalven vakavan sairastelun jälkeen ja kesän kiireidenkin jälkeen kohisten. Olin todella onnellinen saadessani päivät pitkän kulkea noissa kauniissa maisemissa ja kun sadekkin tuli vasta sinä päivän kun jo piti pakata taas tavarat kotimatkaa varten.

  Mutta, samalla alkoi kuitenkin kiertämään mielessä, eikö tämä jo riitä, joko nyt ymmärrän lopettaa ja jäädä syksyllä kotiin siihen aikaan kun yleensä olen matkaan lähtenyt. En vieläkään ole asiaa täysin päättänyt mitä teen, mutta vielä on voitolla ajatus kotiin jäämisestä. Sen tiedän, jos sen kerran teen se on siinä sitten.

  Olen samalla kertaillut mielessäni näitä vuosikymeniä joiden aikan olen siellä käynyt. Muistellut, miltä se kaupunki silloin näyttikään kun sinne sydämeni jätin ja nyt vasta tuntuu että olen sen löytänyt takaisin. Ei tarvi enään etsiä minne se jäi. No, paljon on paikka muuttunut, ei ole enään se sama paikka, osin toki paljon parantunutkin Kadut tulleet paljon helppokulkuisemmiksi ja monta muuta muutosta. osa parempaan, osa taaksepäim menneet.

  Millä lämmöllä muistelenkaan noita Chrcon puiston tapahtumia silloin ennen, kun perheet tulivat vauvasta vaariin puistoon ja nuoret toivat perheen vanhukset penkeille istumaan ja aina välillä kävivät katsomassa onko kaikki hyvin. Se niin lämmitti mieltä. Enään vuosiin ei näin ole ollut.

  Silloin kun elämänkumppani vielä oli rinnallakulkijana usein suunnittelimme talven aikaa siellä sitten kun lapsenlpaset kasvavat isommaksi eikä olla enään heille niin tärkeitä, kun ne viisiviikkoisetkin oli heidän mielstään turhan pitkiä viikkoja. Lastenlapset varttuivat mutta rinnallakulkijaa ei enään ollut. Niin jäi pidemmät lomat sitten tekemättä ja kun Himmun otin ilokseni elämääni niin tuo kakasiviikkoinenkin tuntuu jo pitkältä.

  Uskon selviytyväni syksystä valoisin mielin vaikka päätös lopettamisesta nyt sitten pitäisikin.

  Ja tuo ilopilleri kyllä tuo päiviin niin paljon iloa ja voi, millä vauhdilla se kiitää pitkin hankikantoja, sen vauhti on yhä aivan valtava vaikka pikkuinen täyttää jo 2 päivän päästä 12 vuotta.

  Ihanaa kevättä ja mitä kauneinta kesää kaikille, niin matkoilla kuin täällä kotimaassakin.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Ihana! Ihana! x 1
 14. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  356
  Niin, taas oli loppulomalla ajatus että tässä tämä sitten.
  Ei tullut mieleenkään että uutta jo haikaillaan kun kotiin päästään.
  Mutta niin vain kävi, matkatavarat kun oli saanut paikoilleen, pyykkihuollon suorittanut oli aikaa istua netin viereen ja mennä matkanjärjestäjän sivuille, toki pikku "kehotus" tuli sieltä matkatoimistolta.
  Näin se tahtoo käydä Puerton kävijöille!

  Hotellilta tuli kirje ja kyselyä loman onnistumisesta, oli helppoa pistää ruksia onnistunut joka kohtaan!
  Myös ilmat suosivat, ei tarvinnut sateensuojia ottaa esille, niin kivat olivat ilmat.

  Majoitus oli taas bueno! Hyvällä paikalla lähteä pikku lenkeille. Meren läheisyys, oi että siitä vaan niin tykkää.

  Mummelin neuvoa noudattaen aamuvarhaiset kävelyt Puertossa on kaikkein ihaninta, se hiljaisuus ja vain kotien edustoita mummut siivoavat kattilat ja astiat kilisevät jossain kodissa aamiaisaikaan, rauhallinen tunnelma, vaan ukkobaarissa olikin meteliä vain paikallisia näkyi olevan ja kiivasta mielipiteen vaihtoa.
  Oliko kyse poliitiikasta vaiko jalkapallosta?
  Aurinko kultasi maisemaa, kaupunki valmistautuu taas vilkkauteen, jokunen varhainen kuvaaja oli samoihin aikoihin liikkeellä.
  Baaripöytiä kannettiin ulos ja jo jossain baareissa oli kattaukset kohta puoliin valmiina. Päivänvarjoja aseteltiin turistien suojaksi.

  Nautinnollisia hetkiä, jostain oven ritilän takaa koirakin tervehti kulkijaa.

  Kauniita kunnostettuja jalkakäytäviä. nättiä, mukavamman oloista kuin pelkkä asfaltti.

  Arkiaamut, tunnelmaa ja hyvää mieltä.
  Kivoja matkamuisteloita ja mietintämyssyä päälle tulevista reissuista!

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 4
 15. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Voi Senorita, niin tuttu tunne kun itselleen yrittää selittää, se on siinä nyt. Jo saa matkat riittää. Sen asian kanssa olen taas painiskellut, mennäkkö vai eikö mene. Voinet arvata kumpi voittaa.
  Eipä se vain olekkaan helppoa perua jo vuosikymmenten pituista rutiini vaikka kuinka itselleen vakuuttaa, se on nähty jo. No niin onkin, mutta mistäpä tuon tietää jos vaikka olisi jotain uutta näkemistä
  Aika tai syksy näyttää miten käy, vieläkö on mummeli menossa mukana vai kotona koiran kanssa.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 16. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  50
  Sama meillä Seniorita.Netissä vastattiin hotelli Bahian kyselyyn:kaikki kiitettävää ja hurja kaipuu takaisin.Kyllä seuraava krt on se kk,n mittainen..niin nopeasti tuo loma meni.Arkeen on totuttu,siitepöly vaivaa allergikkoa,mutta jokakeväistä se on..Hotelli oli kyllä paras,missä olemme olleet..terkkuja kaikille ja sinulle ja miehellesi.
   
 17. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  356
  Kiitos Soikkeli!
  Hotelli ei ole kertaakaan ollut pettymys, mutkaton hyvä hotelli. Henkilökunta ihan parasta! Ihanat ruuat, vaikka mitä.
  Neljä viikkoa, just! Se olisi hienoa.
  Arki alkanut, mieluusti kuvia katsotaan, juuri eilen saimme kaverilta lomakuvia Puertosta että ikävä iskee kun niitä katselee, kunpa olisi siellä....
  Terveisiä puolisolle myös täältä meiltä molemmilta, Matka fiilistelyjä teille !
   
 18. talvikko1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  53
  Niin se vaan on että heti matkan jälkeen tulee joku kauhea kaipuu heti takaisin, mistä lie johtuu. Sitten se pikkuhiljaa vaimenee, mutta olen kyllä itsekin jo katsellut ja miettinyt ensi talven matkaa. Valmismatkat tuntuvat kallistuvan ja omatoimimatkakin on aika tyyris, varsinkin jos yksin reissaa. Norwegian näytti kyllä myyvän jo ensi talven lentoja, mutta uskaltaako niitä varata, siinä mietittävää. Tuli käytyä maaliskuussa idän suunnalla(Dubai) ja täytyy sanoa, että eipä tarvitse mennä uudestaan. Se kulttuuri ei vaan iskenyt. Aurinkoa toki riitti, mutta paljon muuta mukavaa en kohteesta löytänyt. Kyllä Teneriffa ja Puerto sopii minulle paremmin:). Kivoja matkan muisteluita ja tulevien suunnitteluja itse kullekin. Nyt täytyy seurata Aguilan blogia ja fiilistellä niiden kuvien myötä Puerton ja Teneriffan elämää.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Oikein hyvää Pääsiäisen juhlan aikaa kaikille Puerto dese Cruzin ystäville niin siellä paikalla oleville kuin myös kotimaassa oleville.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 20. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  628
  Samoin sinulle.
   
 21. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  356
  Pääsiäismuistoja,
  Joskus olemme olleet pääsiäisen aikaan Puerto de la Cruzissa.
  On monenlaista juhlallisuutta, kulkueita. äänekästä rummun päristelyä kuljetetaan näyttävästi kulkueissa uskonnollisia näköisteoksia.
  Muistan kun kävimme pääsiäisen aikoihin Ico de los Vinosissa niin siellä pikku lapset jakoivat kaikille palmun lehviä, niin touhuissaan.
  Lapset parhaimmissaan riemuissaan pomppivat ja iloitsivat perheiden yhdessäolosta.

  Puertossa aamuvarhaisella oli noita kulkueita ja kirkoissa hartauksia. Ihan kiva tunnelma kaupungissa.
  Mantereelta oli paljon koululaisia lomailemassa ja sen kyllä huomasi ja kuuli! Aika paljon äänekästä touhua niillä ryhmillä, yömyöhään saapuivat hotellille ja sitä ei voinut olla kuulematta.
  Majoituimme silloin Pez Azulissa ja kun tuo iso joukko saapui hotelille alkoi äänekästä menoa. No seuraava päivä oli iltapäivään asti hiljaista!
  Sitten taas toistui tuo sama hurja meno joka oli edellisenä iltana saanut jo muut hotellin asukkaat heristelemään sormiaan hys hys!
  Hotellin johto yritti parhaansa hillitäkseen riehakasta menoa. Kyllä sitä nuorisoa oli kaupungissa paljon.
  Pikku kaupungeissa oli vallan eri tunnelma, pääsiäisohjelmaa ja perheiden yhteistä aikaa.
  Puerton valtasi nuoriso iltaisin ja meno oli äänekästä.

  Mukavaa Pääsiäisen aikaa kaikille!

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 22. rane k Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  205
  Saadut tykkäykset:
  26
  Hei

  Hyvää pääsiäisen aikaa teille kaikille.
  Nyt kävimme Las Palmasissa kaupunkilomalla. Viihtyisä paikka on varsinkin vanha kaupugin osa Vequeta, mutta koko iso kaupunki saa kiitokset ja tietenkin Las Canteras ranta. Bussit toimii, taksit halpoja, sivukatujen ruuat maukkaita jne.
   
  • Tykkään Tykkään x 4
 23. talvikko1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  53
  Las Palmasin matka olisi kyllä ihana joskus toteuttaa. On varmasti hieno kohde. Olisi vähän suuremmat ympyrät kun Puertossa. Olitteko omatoimi- vai valmismatkalla rane k?
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 24. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Aikoinaan kun rinnallakulkija vielä mukana oli, usein suunniteltiin että yksi loma pitäisi siellä Las Palmasissa viettää mutta jostain kumman syystä matkan varauksen aikaan paikka aina vain oli se Puerto de la Cruz
  Alkuaikoina yksin matkatessani vielä sitä ajattelin, mutta rohkeusko sitten petti ja aina vain käynti siellä jäi. Nyt jo kauan sitten olenkin päättänyt että en enään paikkaa vaihda. Tuttuun paikkaan tuntuu parhaalta palata niinkauan kuin vielä yleensä missään matkailen. Aina vain pieni toivonkipinä mielessä pyörii paluusta, aika sitten näyttää miten matkojen käy.
  Olipa kiva kun Rane kertoi heidän siellä käynnistään ja niin tuli taas mieleen miksi ei sitä reisua sittenkään koskaan tehty.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  867
  Saadut tykkäykset:
  356
  Oi ihana Las Palmas!
  Nähtävää on paljon, upea kaupunki, niin uutta kuin vanhaa kaupunginosaa.
  Helppo liikkua, niin busseilla kuin takseilla ja miksei kävellenkin, Kauniita puistoja, kauppahalleja joissa on valikoimat uskomattoman ihania, kalatiskit on runsaita, sellaisia mereneläviä joita harvemmin on nähnyt, paikallisten ostosparatiisi, kauppahallia parhaimmillaan!
  Las Palmasin vanhin kauppahalli Mercado de Vegueta , iso kauppahalli Mercado Central ja lähellä Canterasin rantaa on hieman erityyppinen kauppahalli Mercado del Puerto, jossa on paljon valmisruokia , tapaksia joko siellä syötäväksi tai mukaan otettaviksi.
  Isoja tavarataloja tietysti on paljon ja ostoskatuja joissa on viimeistä muotia myynnissä.
  Ravintoloita on jokaiseen makuun, on bufferavintoloita joissa on päivän menu tarjouksia, on laadukkaita ravintoloita, edullisia ja hinnakkaita, monen maalaisia edustettuina.

  Kaupunki jossa yhdistyy kaupunkiloma ja rantaloma, ranta on aivan ihana, hyvin hoidettu.

  Sinne vielä joskus käymään...

  Mutta, nyt on Puerto de la Cruz vienyt sydämen, ihana oma lomakohde, ei siitä mihinkään pääse. silti tuonne Las Palmasiin suosittelen joskus käyntiä.
  Nyt taas on jo suunnitelmissa loppuvuodesta loma iki- ihanaan Puerto de la Cruziin. Paikka jossa voi kokea sitä ihanaa seesteisyyttä, kauneutta ja syvää tunnetta että on se oikea lomapaikka itselle.

  Puerto de la Cruziin kaipaa. monessa muussa lomakohteessa on mukava käydä, mutta Puertossa viipyä.

  Mukavia kevätpäiviä, suunnitelmia, kotimaan kesää odotellen, kaikkea hyvää!

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 2

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti