Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz,

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 09.08.2018.

 1. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Syksy taas lähestyy ja ajatus, jospa sittenkin vielä matkani tuonne kauniiseen kaupunkiin toteutuu. Jo keväällä matkan varasin, kun se hotelli johon majoitun alkoi olla loppuunmyyty niille ajoille kuin itse olisin matkaan lähdössä. Jo tilatessani oli ajatus, jos ei kunto ole hyvä silloin, peruutan matkan.

  Tämä hellekesä söi kyllä voimia jotka jo tuntui palautuneen tuon viime talven koettelemuksen jälkeen. Olen sitten nyt vieläkin vähän on off tilanteessa, vaikka nyt kun ilmat hieman viileni tuntuukin, että on ne voimat siellä tallessa. Jaksan taas. Takarajana pidän nyt sitten sitä, että ennen loppuerän maksua peruutan jos siltä tuntuu.

  Keskustelin keväällä lääkärin kanssa tästä mahdollisesta matkasta ja hän kannusti kovin lähtemään, ei ole mitään estettä lähdölle hänen mielestään. Saan olla kuin ennenkin. Mielessä kyllä siintelee nuo paikat ja lomanen siellä, miten käy sen sitten tuleva syyspuoli näyttää.
   
  Last edited: 09.08.2018
  • Tykkään Tykkään x 8
 2. talvikko1 Jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  96
  Saadut tykkäykset:
  24
  Matkaan vaan Mummeli(y). Ennen lähtöä tuntuu ehkä siltä että ei jaksa, mutta eikös paikan päällä kuitenkin tule hyvä tunne siitä että tuli lähdettyä. Mukavat tutut paikat ja maiseman vaihto tekee aina hyvää. Hyvää vointia ja toivottavasti matkasi järjestyy.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  788
  Saadut tykkäykset:
  250
  Niin, lepolomat ne on ihan paikallaan jossain elämän tilanteissa. Puerto de la Cruz on ihana kaupunki jossa on mukava seurata arkista elämänmenoa.
  Etukäteissuunnitelmia ei tarvitse, voi vain ajatella että että "mennään minne nokka näyttää"
  Ihania pikku retkiä, bussilla tai taksilla. Hyviä ruokia nautiskellen, muistuu mieleen mummelin juhlapäivä kerran jota vietimme El Monasteriossa, voiko ihanampaa olla tää, kuin laulun sanoissa.
  Joskus pidemmälläkin retkellä, upeissa maisemissa. Bussilla leppoisasti vaikka Ico de los Vinosissa katseltiin nähtävyyksiä, käytiin perhostalossa, välillä istuttiin virvokkeilla leppoisasti, mitään kiireitä ei ollut.
  Monia ihania muistoja, viimeksikin kun retki kohde muuttuikin toiseksi, taksi vei meidät kun kysyimme hyvää näköalaravintolaa , olikin mieleinen paikka Cafe Vista Paraiso..
  Vuosien saatossa monissa pikku kylissä kuljettu ilman suurempaa rasitusta nautimme lepolomista.

  Näitä edelleen ja toivon mummelin matkan toteutuvan(y)

  Terveisin,
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 938
  Saadut tykkäykset:
  427
  Matkaan vaan Mummeli. Puerto Cruz kyllä saa sinut taas kerran hymyilemään kun aamuisilla lenkeilläsi Charcon ja Muellen ympäristössä kuljeskelet, istuskellen vielä hiljaisen kaupungin penkeillä katsellen, kuinka kaupunki heräilee.
   
 5. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Senorita

  Kiitos kirjoituksestasi. Kun luin sitä, muistui mieleen nuo kymmenien vuosien takaiset matkat. Etukäteen suunnittelimme. käydään tällä reisulla siellä ja siellä kunnes kotiin lähtiessä huomasi ettei kaikki nytkään toteutunut, No uusi matka oli aina mielessä ja sanoimme vaan että sitten mennään sinne mikä nyt jäi näkemättä. Vaikka matkamme silloin kestikin vähän useamman viikon niin aika hupsahti aina vauhdilla loppuun.
  Silloin jaksoi vielä mennä ja tulla edestakasin, itse kaupunki tahtoikin jäädä vähemmälle kiertelylle silloin kun koko saareen piti tutustua. Eikä suinkaan hätäisesti läpijuosten vaan kohteet piti tutkia aina kunnolla. Voi noita aikoja.
  Tuli sitten tuota ikää joka vuosi lisää ja halut pitkiin retkiin vähitellen hiipui ja niihin tuli sitten stoppi kun yksin jäin, en sitten enään kauas majapaikasta kulkenut, vain noita pikkuretkiä naapurikaupunkeihin tuli enään tehtyä, mutta itse kaupunki sitten tuli tutuksi. Nyt oli aikaa vain olla ja nauttia valosta ja lämmöstä, katsella kiireisiä ihmisiä, ilo siinäkin kun täällä kotona näkee vain samat koirantaluttjat päivästä toiseen.
  Mielelläni kävelen varsinkin aamuisin kaupungin kaduilla aina vähän eri suuntiin. On kiva pysähtyä kahville tai limulle ja istuskella kaikessa rauhassa. Ei ole enään kiire minnekkään Kiire on jäänyt ja nyt osaa nauttia vain olemalla ja katselemalla. Omat lempipaikat toki pitää kiertää ja katsoa onko kaikki ennallaan.

  Kiitos kannustuksesta lähtöni suhteen. Jospa siitä tosi tulee, en vielä ihan siihen usko. Kiitos kaikille ystäville joihin vuosien saatossa olen tutustunut, olette ihania!. Toivottavasti, jos matka toteutuu tapaan taas teitä.
   
 6. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Tulihan siitä totta,sittenkin.
  Viimeiseen asti olin vähän epävarma lähtöni suhteen, mutta lopulta menikin sitten kaikki yllättävän hyvin. kaksi viikkoa meni että hurahti vain, ilmat olivat suosiolliset, ei niin kuuma kuin viimesyksynä ja yötkin mukavia nukkua. Oli taas kiva tavata tuttuja ja tutustua uusiin.
  Tein aika pitkiä kävelymatkoja kaupungin lähistöllä Eihän nuo matkat nuorille ja terveille mitään matkoja ole mutta tälläiselle mummelille kyllä riittävän pitkiä ja nälkähän sitä kävellessä tuli. ja symäänhän sitä sitten piti mennä. Pari kertaa kävin La Casonassakin nyt kun se vielä oli olemassa. Ja toki Rusticossa piti lkäydä syömässä kampelaa kermakastikeessa ryppyperunoiden kera. Ei reisua etteikö siellä tulisi käytyä, mutta sinne toisenpään ravintolaan en kyllä eksy enään, aikoinaan siellä pari epäonnistunutta annosta on saanut. Nälkäkadullakin piti seikkailla, aikomuksena menä La Papaijaan, mutta yllärinä se olikin lopettnut. No, sieltä ksdulta ei kyllä nälkäisenä tarvi pois lähteä, riittäähän siellä mistä valita.

  Oltiinhan me sitten Antiguenkin kanssa yhtaikaa markkinoilla viime lauantaina kun hänen laittamissaan kuvissa olin minäkin ollut tähtäimessä. Tai no, en tietenkään tähtäimessä mutta osunut kuvaan kuitenkin.

  Toki minäkin siellä taas kuvia räpsin ja ehkä niistä joitain laitan näkyvillekkin kunhan jaksan ne laittaa koneelle. Nyt painaa vielä matkaväsymys niin, ettei vielä huvita kuvien kanssa pelata yhtään.

  Hyvää lomaa teille, joilla se vielä on edessä ja terveiset sinne asuville tutuilla.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  788
  Saadut tykkäykset:
  250
  Kiitos taas mummelille matkaterveisistä, kiva että loma sujui mukavasti.
  Voimille nuo kävelyt käy mutta kun viisaasti ne jaoit niin jaksoit.
  Säätilatkin oli onnistuneet vain lopussa sai niitä" ainaisia" sateita.
  Sinulla on kokemusta monista ruokapaikoista vuosien varrelta.
  Henkilökunta ottaa sinut aina iloisesti vastaan, niin tutuiksi olette tulleet.

  Kyllä vaan näin että olit osunut Antiguen valokuvaan kauppahallilla, kuin ikään olisit paparazin kuvaamaksi tullut, no ei, leikkiähän tämä.:)
  Mukavia muisteloita matkasta.

  Terveisin,
   
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 938
  Saadut tykkäykset:
  427
  Olipas hauska sattuma, että Mummeli osui kuvaani. Katseltuani niitä uudestaan, arvaan missä kuvassa hän on. Toivottavasti et pahastu tuosta kuvasta, ja poistan sen toki, jos niin haluat. Kiva kuitenkin, että pääsit paikalle ja sait nauttia lomastasi. Minulla on useita ystäviä Puerto Cruzissa, jotka ovat vanhempia kuin minä ja heille olen yrittänyt antaa neuvon, että liikkukaa, sillä jokainen askel on lisäaikaa sitten elämän loppupäähän. Joten tervetuloa useamminkin Mummeli Puerto Cruziin katuja kanssamme mittailemaan.
   
 9. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Senorita, voi kuinka toivisin että teidän matka tuonne toteutuisi, saisit taas kokea paikan josta niin pidämme. Jospa nyt olisi kaikki silloin hyvin ja matkaan pääsisitte. Kuljen sitten mukananne siellä , vaikkakin vain ajatuksissani. Kaikkea hyvää odotukseen toivon teille!

  Antigue, en pahastu vaikka kuvani siellä onkin, kuka tuota nyt katsoisi, vanhaa mummelia. Vähän siellä koitin katsella josko sinua näkyisi, olisin tullut tervehtimään jos olisin sattunut tunnistamaan. Hyvää seuraavaa matkaa teille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 938
  Saadut tykkäykset:
  427
  Voi harmi Mummeli, ettei tavattu. Ilolla olisin jutustellut kanssasi. Ehkä sitten ensi kerralla, kun taas Puerto Cruziin saavut. Kiitos matkantoivotuksista. Juuri maksoin loppumaksun matkastamme ja on ilo lukea Tjäreborgin sovellutuksesta teksti MAKSETTU. Vaikka viime viesteissäni kritiikkiäkin Puerto Cruzin suuntaan olen antanut, niin kaipaan sine jo nyt takaisin, vaikka edellisestä matkastani on kulunut vasta viikko. Niin se paikka vaan koukuttaa, niin kuin te pitkään siellä matkanneet tiedättekin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Elämä on arvaamatonta. Kun eilen saavutti suruviesti , yksi suuri persoona on pois joukostamme. Suuri Puerto de la Cruzin ystävä, siellä paljon matkustellut mies on nukkunut pois.

  Hän vaikutti hyvillä kerronnallaan paljon aikaisemmin täällä palstalla. Viime vuosina ei enään ilahduttanut meitä täällä palstoilla siirtyen kirjoittelemaan tuonne Fb:n puolelle niinuin moni muukin. Sairaus kulutti voimia ja niinpä ei viimeaikoina sielläkään enään niin paljon ollut hänen viestejään, musiikkia tarjoili meille lukijoilleen valiten aina niitä parhaita helmiä.

  Vielä' viime talvena suunnittelimme heidä käyntiään tänne meille. sitten tuli kevät ja kaikki muuttui, mutta se toive säilyi että vielä kerran pääsisi käymään Puerto de la Cruuzissa. Se toive ei toteutunut.

  Voi vain kuvitella omaisten suuren surun, olihan hänelle perhe se suurin ja tärkein asia maailmassa. Voimia heille!

  Ihminen lähtee mutta muistot jää, Rauhaisaa ikiunta, ystävämme!
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  258
  Hyvää Uuttavuotta 2019.
  Toivon jokaiselle yhdessä ja kaikille erikseen Onnellista, Hyvää vuotta 2019.
  Oikein hyvää matkailuvuotta kaikille matkailijoille ja kotimaassa tallaajille.
   
  Last edited: 02.01.2019
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti