Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz,

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 09.08.2018.

 1. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Ensinnäkin terkkuja Seniorita1 sinulle ja miehellesi.Hienoa,että uusi reissu on suunnitteilla.Me ei olla vielä niin pitkällä,mutta kokoajan matka mielessä.Siitepölyn ja katupölyn kannalta kevät on vähän tuskainen.Jos astma tai allergialääkkeet unohtuu niin heti se muistuttaa..niisk,niisk.Koiran kanssa juuri lenkiltä,niin koivuihin puhjennut lehdet,tosin olen nyt vähän rannikolta ylempänä.Lämpöä mittarissa mukavat +21.Kyllä hotelli ja Pdc on mielessä,lähtisin vaikka heti jos pystyisi.Terkkuja teille ja kaikille palstalaisille
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Soikkeli.
  Kiitos terveisistä, samoin teille molemmille myös terveisiä.
  Niin se vaan on kaipuu tuonne Puerto de la Cruziin!

  Kyllä nyt on varoitettu kovasti että kevät on todella hankalaa astmaatikoille ja allergisille, varsinkin kohta on koivut siinä vaiheessa.
  Puertossa oli jokseenkin outoa kun ei tarvinnut lainkaan turvautua allergia tai astmalääkkeisiin, ihmeellistä. Meren läheisyys tuntui hyvältä.
  En tarvinnut avaavaa lääkettä lainkaan koko reissulla kuin vasta lentokoneessa kun jollain oli kaiketi parfyymiä "lorahtanut" joko vahingossa tai tarkoituksella isompi määrä. No eipä siinä mitään pikku imaisu lääkettä niskanuppiin päin ja siitä selvisi taas oikein hyvin. En ole tuoksuvastainen, kun sitä on sopivasti ei haittaa mutta liika on liikaa, se siitä.
  Siitepölyille ja katupölyille ei mahda mitään, näin se menee.
  Upeaa kun koivut on jo niin kauniin vihreitä paikoitellen ja sinivuokkoja aurinkoisilla rinteillä ihan mattona.

  Kovin on taas mielessä nuo ihanat päivät joita saimme Puertossa viettää, mikä kauneus olikaan La Pazin kaupunginosassa. Tulppaanipuut olivat täydessä terässä,
  monta muutakin väriloistoa kuin tuo punainen puu. joku vielä oli vasta lehtiä tekemässä.
  Bouganvilleat niin nättinä. Olipa ihanat ilmatkin, jos välillä tuulista mutta suurimmaksi osaksi oli ihan mukavia kesäisiä päiviä.

  Mahtaako joku tietää miksi Taoron mäen vesiputoukset on ollut suljettuna?
  Harmillista kun Taoron mäki on ollut mukava virkistyspaikka ja se tunnelma minkä nuo veden solinat ja kuohut saavat aikaiseksi tuntuu ihanalta.
  Aikoinaan siellä vanhan kasinon pihalla oli paljon riikinkukkoja jopa valkoisia riikinkukkoja mutta nyt tuo piha on suljettu eikä sinne edes pääse kävelemään.
  Hyvin kauniiksi on laitettu puiston kulkuväylät, on myös liikuntaesteisille mahdollisuus kulkea tuonne kauniiseen puistoon josta on ihanat näköalat ja puistoahan piisaa pitkälle, oikea kaupunkilaisten keidas.
  Kaupungissa on siis niin paljon katseltavaa ja saa liikuntaa huomaamatta aika mukavasti.
  Muuallakin on mukavaa käydä, kivoja kyliä, kaupunkeja sopivien matkojen päässä (y).
  Missähän vaiheessa linja-autoasema on, aika alkutekijöissä oli maaliskuussa.

  Mukavia kevätpäiviä kaikille!

  Taitaa jo talvilomailijatkin kotiutuneet tänne kotimaahan?

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Ante46 Jäsen

  liittynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  12
  Linja-autoasemalla nosteltiin viimeisiä raudoituksia paikalleen. Varmaan saavat piakkoin viimeiset betonivalut tehtyä. Mutta valmistuminen saattaa mennä "syksymmälle". Vuosi sitten kaatoivat puiston tiheän puuston pois ja paljon betonia on valettu tähänkin mennessä. Eiköhän ensi talven aikoihin pääse uutta lähtöpaikkaa linja-autoretkille testaamaan! ( piti valmistua tämän kuun loppuun !!)
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 264
  Saadut tykkäykset:
  289
  Kiitos Ante46, kun kerroit nykytilanteesta tuosta linja-auto aseman työvaiheesta. Syksyllä ei ollut vasta kuin hiekkakasoja ja joitain pylväitä pystyssä, nyt jo vähän enempi Onkohan niin että hiljaa hyvä tulee.
  Ne puut jotka nyt siitä aseman alta pois kaadettiin,muistan kun ne siihen istutettiin. Olikin aika synkeä paikka ennen niiden istutusta.

  Mitähän sitten joskus tapahtuu sille vanhalle asemalle vai jääkö siihen muistoksi menneestä ajasta ja toimiihan se nyt parkkipaikkana ettei han ole tyhjän panttina.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 264
  Saadut tykkäykset:
  289
  Näin on kesä taas jo syyspuolta kohti menossa. Yöt pitenee ja sumuaamut yhä useammin.

  Yhä useammin alkaa ajatus karkailla muistelemaan menneitä matkoja siellä Puerto de la Crutsissa ja varmaan jo moni ajattelee matkojen varausta sinnekkin ja jo moni on lyönyt lukkoon matkansa. Varmaan joku ennen siellä käymätönkin valitsee paikan kohteekseen. Kaikille, niin ennen käyneille kuin uusille paikkaan menijöille voi vain toivoa hyvää, onnistunutta lomaa.

  Minäkin, niin monista päätöksistäni huolimaata jo keväällä marras matkani varasin ajatuksella että vielä kerran, mutta nyt olen kuitenkin tilanteessa että matkan peruminen on tosiasia, kun tästä korkeasta iöstäni huolimatta luokseni tuli kutsumaton vieras ja se nyt aiheuttaa niin monenlaista muutosta arkeeni että peruuts on ainoa oikea ratksiu. varmasti on sitten syksyllä outoa kun ei olekkaan lähtö edessä, mutta näin nyt, mitä sitten jatkossa, siitä ei vielä tietoa. mutta jos nyt matkat sinne on loppupisteessään niin muistoja ei mikään vie.

  Toivon kaikille hyviä matkoja, suuntautuu ne sitten minne tahansa, mutta etenkin Puerton kävijöille loistavaa lomaa.
   
 6. rakkauttavain Jäsen

  liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  16
  Hola !
  Vuosi sitten majoituimme ensi kerran Park Plaza hotelliin. Alkusilmäyksellä tuntui, että ensimmäinen ja viimeinen kerta..... mutta kun oli muutama päivä mennyt, niin eipä ne keittiön kaapin oven repsottaminen ja muut puutteellisuudet haitanneet enää ollenkaan. Emme tarvitse kovinkaan ihmeellisiä palveluja ja sängyt olivat hyvät nukkua, henkilökunta ystävälllistä, paljon kirjoiteltu katumelu ei meitä häirinnyt, vaikka huoneemme oli toisessa kerroksessa ja kulmassa juuri roska-astioiden yläpuolella. Kaksi viikkoa sujui mukavasti ja nyt olemme lähdössä samaan majapaikkaan. Sataa tai paistaa, ilmasto tuttu, varmasti viihdymme.
  Matkaan siis - vielä kun voimia riittää!
   
 7. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 264
  Saadut tykkäykset:
  289
  Rakkauttavain

  olipa kiva kuulla että olette taas menossa tuonne tuttuun kylään ja nyt jo tuttuun hotelliinkin. Noin minullekkin kävi ensireisulla sinne Park Plazaan, emsituntumasta ettei koskaan enään, Siinä oli kyllä syynä se että suihkuun tuli vesi kuin vähän liruttamalla ja se oli pahin pettymys. mutta kun sitten tiedostin sen olleen remontin syytä niin uskaltauduin toisenkin kerran ja sainkin silloin ihan vasta remontoideun huoneen.

  Joka syksy olen veikannut menenkäö sinne Florida Plazaan vai tuohon Park Plazaan mutta Florida Plaza on voittanut. Sinne olin nytkin varannut matkani jonka sitten jouduin peruuttamaan. No, nyt on tauti selätetty ja hoidotkin jo loppui mutta mtkaan en nyt kuitenkaan halua lähteä kun tuo väsymys hoidoista vielä on niin kovaa. Saa nähdä vieläkö kuitenkin itseni sinne jossain vaiheessa saan tuotua. Onhan tämä nyt vähän outoa kun yli kolmekynentä vuotta on siellä käynyt ja nyt sitten ainakin tää syysmatka jää pois.
  Mutta, rakkauttavain, nauttikaa lomastanne täysin mielin. kaikkea hyvää sinne reisuun teille.:p:)
   
  Last edited: 01.11.2019
 8. rakkauttavain Jäsen

  liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  16
  Kiitos mummeli hyvän matkan toivotuksistasi. Tervehtymistä sinulle ja Himmulle rapsutuksia ja halauksia. Nyt lepäät kunnolla, niin ensi vuonna olet jälleen menossa mukana.
  Pirteää, ei liian lumista talvea sinne toivotan
   
 9. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Ensimmäinen viikko taas takanapäin täällä Puerto de la Cruzissa.
  Kyllä askeleita tulee paljon, ihan huomaamatta kun on aina vaan jotain katseltavaa. Jokseenkin sopivia säätiloja pitänyt. Nyt vähän pilvistä ja jotain sadekuurojakin on ollut, vaan eipä haittaa.
  Paljon tuttuja tavattu, pitempiaikaisia asukkeja ja viikkoturisteja. Mitään kummallisempaa muutosta maaliskuun reissuun ole tapahtunut, tai no joo Martianezin ostoskeskusta korjaillaan tai rakennetaan ulkopuolelta, kaupat toiminnassa kuitenkin.
  Hotellissa on aika paljon lapsiperheitä, maaliskuussakin mutta nyt tuntuu että on lisääntynyt perheiden matkustus tänne.
  Merkkiliikkeitä on lisääntynyt, kenkäkauppa Sheckers on Charcon kulmalla, huomattavasti edullisemmat hinnat kuin kotimaassa!
  La Orotovassa kävimme tänään, huomenna taas jonnekin muualle ystävien kanssa. Leppoisaa lomailua, ilman mitään ihmeempiä suunnitelmia loma jatkuu.
  Kirkossa sattui olemaan nuorenparin vihkiminen ja kyllä oli nätti tilaisuus, vihkiminen tapahtui kahdella kielellä.
  Kookkaat pyöreät läpinäkyvät muovipalloa poksautettiin auki ja valtaisa määrä punaisia sydän ilmapalloja lensi morsiuparin yllä ja iloista meininkiä oli muutenkin koko vihkiseremonia.
  Kaunista musiikkia ja hyvä ääninen mieslaulaja lauloi AveMaria kappaleen.
  Täällä on mukavaa päästä näkemään paikallisten elämää monella tapaa.
  Myös Punta Bravan rannan puoleinen kulkureitti oli uusittu, mukava kulkea.
  Samoin La Pazin entisen Bellavista hotellin näköala ”polku” on avattu! Hienot näköalat, helppokulkuista huonojalkaisille kulkea.
  Kyllä nautimme täysin siemauksin lomastamme, sateen sattuessa on ihan mukava välillä vaan ”köllötellä”

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Hauska Hauska x 1
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Oikein antoisaa lomaa Senorita1 ja muutkin Puerto Cruzissa lomailevat. Kuulin toistakin kautta, että ilmat ovat olleet vähän epävakaiset viime viikolla. Joskos se tarkottaisi, että lopputalven säät ovat sitten paremmat, meille silloin Puerto Cruzissa lomaileville. Nauttikaa nyt, täällä kotona on pimeää, märkää ja kylmää, suorastaan masentava sää. Harmi, etten itse pääse juuri nyt sinne matkustamaan. Onneksi kuitenkin on jotain mitä odottaa...
   
 11. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 264
  Saadut tykkäykset:
  289
  Kiitos Senorita
  Oli kiva kuulla kuulumisia lomastanne. Pikkuisen on sellainen haikea olo, voi jospa saisin olla mukana. En muista milloin olen viimeksi ollut marraskuun alkupuolella täällä kotona Menee tämä elämä näinkin.

  No, jospa joskus taas siellä tavataan niinkuin nytkin suunnitelmamme oli, mutta aina ei mene niinkuin meinataan. Elämä joskus heittää kuperkeikkaa,, onneksi siitäkin selvisin.

  Mutta, Senoriitta ja kumppani, aivan ihanaa loman jatkoa teille, kaikkea hyvää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Kiitos mummelille terveisistä.
  Yhteisiä pikku retkiä kaipaamme, mummelin kanssa olemme niin monasti yhdessä kokeneet mukavia hetkiä täällä Puertossa.
  Monet reissut Titsa bussilla tehneet milloin minnekin.
  Niin tätä marrasmatkaakin pidettiin selvänä että taas saamme kokea mukavia pikku retkiä yhdessä.
  Noin se elämä joskus muuttaa suunnitelmia, näitä silloin tällöin vastaan tulee meille jokaiselle.
  Tulee taas uusia reissuja, niitä odotellaan!

  Nyt on sattunut reissuun sateisia hetkiä, välillä sataa tihuttaa ja hetken päästä on poutaa, sitä on nyt ollut tässä jonkin aikaa.
  No lomailua ei sade pilaa, mutta vähän rajoittaa pikku suunnitelmia lähteä maisemia ihailemaan.
  Olemme kyläilleet nyt jonkinkin kerran ystävien luona jotka viettävät täällä talvikuukausia,hieman tulee mieleen jospa mekin joskus.
  Eilen lähti joukko ystäviä kotimatkalle ja uusia tulossa, tänään tapaamme taas ystävät vuosien takaa, ihanaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia.
  Martiánez ranta vetää puoleensa, ihanaa hengittelyä raikkaassa merituulessa.
  Surffilautailijoita kyllä täytyy ihailla miten taitavia ovatkaan tuon laudan käsittelyssä.
  Huoneemme on nyt aika korkealla, toive oli saada alempaa mutta onhan täältä mahtavat näköalat, aamulla kun päivä valkenee, Teide komeilee hienosti selkeällä säällä ja toisinaan on paksun pilvimassan peitossa.
  Meri pitää kohinaansa joskin tällä puolen rakennusta ei ole sitä meteliä niin kovana kuin merenpuoleisiin huoneisiin.
  Hotellin valintaan olemme olleet tyytyväisiä hyvän sijainnin ja muutenkin mukava hotelli, mutkatonta lomailua.
  Mummelille vielä terkkuja ja tervehtymistä!

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Moikka Seniorita1 ja terkkuja miehellesi. Olette cruzissa, hienoa! Meillä meni kesä vähän ikävissä merkeissä, niin ei paljon matkoja ajateltu. Vko sitten kuitenkin alettiin ajattelemaan minne sitä suuntaisi. Cruzikin oli vaihtoehtona ja sama hotelli. Karibialle olisin itse nyt halunnut, mutta päädyttiin ihan toiselle saarelle Cran Canarialle. Etelä puolelle ja Tjären matkalle. Hotellina spa hotelli. Tjären mukaan oikein tasokas ja all inculsivellä. Kolme vkoa maaliskuussa sitten. Seur. talvena sitten Bahiaan ja Cruziin.Tuilla pyydettiin yli 5t.samasta hotellista tjäre möi juniorisviitilla 4t pintaan, niin täytyihän se ottaa. Oikein paljon sinne terkkuja myös emännältä. Nauttikaa myös meidän puolesta. J&T
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Kiitos Soikkeli terveisistänne,
  Vähän kstselimmekin sillä silmällä että olisitteko tekin tulleet tänne viettämään lomasta.
  Nyt ei ilmat ole suosineet, sateista ja pilvistä on riittänyt joskin hetkessä ilma muuttuu hyvinkin kauniiksi. Eilinen päivä oli loisteliaan kaunis
  Siltikin on tossua toisen eteen laitettu. Liekö syynä nuo vilakat hetket että saimme nuhan ja pientä kröhää vaivoiksi. Onneksi ystävämme auttoi laittamalla hyvien rohtojen nimiä joita apteekista sitten haimme.
  Kröhimistä kuuluu kun kaupungilla liikkuu monella sitä vaivaa on. Vatsatautia kuulin eilen että on myös, toisaalta ainahan niitä on kun paljon ihmisiä eri puolilta kokoontuu.
  Niitä harmeja joita ei reissuun kaipaisi.
  Suomalais turisteja on huomattavasti enemmän kuin aikoihin, täällä hotellillakin tuntuu että kotimaan kieltä puhuu ”joka toinen” Ruotsalaisia on myös paljon, en muista että näin paljon olisi ollut aiemmin.
  Samoja vanhoja tuttuja marrasmatkalaisia taas olemme tavanneet, ihan mukavaa.
  Orkidea puisto, El Monasterio ja monta viehättävää paikkaa olemme ”kolunneet”ja kuvanneet.
  Tuntuu että täällä ylhäällä kuuluu meren pauhu kovemmalle kuin aiemmin, mahtavan näköisiä aaltoja, niin jylhää ja kaunista.
  Ihan liian nopeaan aikamme on täällä mennyt.
  No sitten ensi kertaan taas.
  Parhaimmat terveisemme täältä ihanasta Puerto de la Cruzista!

  Terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Kiitoksia ja terveiset takaisin!
  Eteläsuomessa pientä pakkasta pitkästä aikaa. Ollut tosi sumuisia aamuja. Etelästä virrannut lämmintä ilmaa. Kyllähän se loma varmasti nopeasti siellä menee. Kuinka korkealla oikein olette? Ettekai ylimässä kerroksessa? Mielessä näen kauniin hotellin puutarhoineen paikasta puhumattakaan..paras hotelli missä olemme olleet, toki paikassakin on taikaa. Emäntä lähti juuri kampaajalle. Huomenna lähdetään Heinolaan sukoloimaan. Oikein paljon terkkuja sinne .. Ja nauttikaa hotellista ja kohteesta. T J
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Loppuloma menikin mukavissa säätiloissa, vähän jo oli liiankin kuumia päiviä ainakin lauantaina, Soikkeli kysyi missä kerroksessa asustimme, aika ylhäällä 14 kerros, loistavat näköalat mutta kun toinen osapuoli ei viihdy korkeuksissa, minä tykkäsin kyllä, siisti remontoitu huone niin kuin taitaa jo moni huone saanut kohennusta entiseen.
  Olohuone ja makuuhuone, televisio oli makuuhuoneessa mutta pyynnöstämme se vaihdettiin olohuoneeseen. Muuten kaikki oli samanlaista kuin aiempina vuosina ja kyllä siellä on laminaattilattiat, joten ihan miellyttävä oli jalkapohjille kulkea. Ainoa mitä puuttui oli plyysimatot jotka on aina olleet muissa huoneissa ja siitä kyllä olimme mielissämme ettei enää ollut. Oli niin siistiä lattiat pyyhittiin kostealla päivittäin ja siisteys oli taas ensiluokkaista.
  Kotimatka sujui mukavasti harvoin lentokoneessa on uni tullut mutta nyt kun aamuyöstä jo bussi nouti hotellilta.
  Lentoyhtiön nimi on nyt sitten Sunnclas Airlines ja palvelu oli miellyttävää, koneetkin mennen tullen erittäin siistejä . Aamulla tarjoiltiin leivonnainen ja kahvia tai teetä ja vähän myöhemmin oli ruokatarjoilu, tarjoilut sujuivat erittäin hienosti, jotain muutostako on asiakaspalveluun tullut, kenties.
  Kyllä nyt niin mielellään sinne lähtisi takaisin vaan eipä kaikkea hyvää liikaa kerrallaan, niinhän se menee.

  Mukavia päiviä siellä oleville ja sinne meneville!
  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Korkealla olitte. Minuakin olisi varmaan hirvittänyt 14 kerroksessa. Meillä on sama lentoyhtiö tulevalla maaliskuun reissulla. Aika suorastaan lentää.. Kohta on joulu jo ovella ja kevään odotus. Nyt vaan uutta matkaa sitten suunnittelemaan. Vai mitä? Lentoyhtiöstä puheenollen, varmasti ihan hyvä. Paikat tilattiin etukäteen, jotta voi mielin määrin ketään häiritsemättä nousta jaloittelemaan ja vessaan mennä. Tjä, llä kyllä kilpailukykyiset hinnat. Viimeiset paikat saimme tuolla lähdöllä. Kolme vkoa otettiin vaikka 4 vko olisi ollut melkein ilmainen. Ei vain lomat venyneet. Terveisiä kovasti ja hyvää joulun odotusta kaikille!!

   
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Tervetuloa kotiin Senorita1. Hienoa, että lomanne oli onnistunut. Bahia Felipe on loistava hotelli, missä on helppo viihtyä. Hyvä ruoka ja erinomainen allasosasto, viihtyisine puutarhoineen. Meillä Tammikuulle samanlainen tilanne, kun mennään 14-kerrokseen, mikä ei meikäläistä hetkauta, mutta Sarah ilmoitti, että parveke ei tuolla ole häntä varten. Vähän jännittää miten tuleva asumuksemme toimii, kun se on AirBnBn kautta varattu, toki hotellissa, missä ainakaan puutarha ei ymmärtääkseni ole lähellekään samaa tasoa, kuin Bahia Felipessä.

  Tervemenoa vaan Soikkeli Maaliskuussa Puerto Cruziin. Ollaan siellä samaan aikaan, josko vaikka kohdattaisiin kahvin merkeissä jossain. Olisihan se mukava saada tavata ihminen nimimerkin takaa. Mutta palataan siihen asiaan tuolloin, jos kiinnostaa.

  Hauskaa loman odotusta kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Soikkeli, kiva kuulla sitten joskus mitä tykkäätte Gran Canarian kohteesta, vieläpä spa hotelli, hienoa!
  Tässä nyt kun olimme San Felipessä oli myös kolmeviiikoisilla hintaeroja riippuen matkatoimistosta, kyllä Tjäreborg oli edullisin myös ja lento "kotikentältä" on plussaa.
  Las Palmasissa varmasti poikkeatte, ihana aito kanarialainen kaupunki.
  Ihastuimme Las Palmasiin mutta kolme viikkoa jo mielellään on jossain ihanassa rantahotellissa saatikka plussana spa!
  Sieltä on kiva tehdä retki tuonne iki-ihanaan Las Palmasiin ajan kanssa.
  Onpa mukavaa odotettavaa teillä!
  Nopeasti tuo maaliskuu taas on käsillä, vielä olemme vähän "pyörryksissä" kun vasta saavuimme kotimaahan ei ihan osaa vielä suunnitella tulevaa reissua, vaihteeksi voisi mennä muualle vaikka niin tutulta ja ihanalta tuo Puerto de la Cruz tuntuukin.

  Antiguelle ja puolisolle oikein mukavia matkaodotuksia! Missä päin teidän tuleva asunto Puertossa on?

  Onpa täällä harmaata, kyllä sitä valoisuutta kaipaa ja lämpöä!

  Terveisin,
   
 20. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Kiitos.. Tänä vuonna kuitenkin eri saarelle, niin kuin aikaisemmin tuolla sanoin. Hyvää pitkää lomaa teille Pdc, hen.
   
 21. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Kiitoksia.
  Cran canarialla olen ollut joskus kauan, kauan sitten vanhempien kanssa, mutta siitä on vuosikymmeniä, niin varmasti on muuttunut. Käytiin silloin Las Palmasissakin, mutten juurikaan muista kaupunkia. Teininä sitä eri tavalla katsoo. Tjäreborg on kyllä edullinen. Silloin tällöin olemme heiltä matkan ottaneet. Niin kuin aiemmin sanoin olisin itse halunnut Karibialle tänä vuonna. Tjäre myi punta canaan tosi edullisesti all inculsive, kolmea viikkoa tasokkaaseen hotelliin. Taisi olla 400euroa kalliimpi kuin tuleva matka, mutta menolento olisi ollut n12h. Emännän mielestä liian pitkä. Pdc, hen Bahia San F.oli myös toiveeni, mutta löytyi aika mukava hotelli Cran C, ta. Spa on myös ilmainen hotellin asukkaille. Upea, hieno ainakin kuvissa, kallioon louhittu isoine altaineen. Tjä myy ainoastaan sviittejä ja 1-hengen huoneita hotelliin aika edullisesti, kun hotelli antaa oman alennukset päälle. Eilen maksoin varausmaksun. Tosiaan esim Tui, lla hinta oli nor. 2-hengen huoneessa reilu tonnin kalliinpi.Onneksi täällä kotimaassa pikku pakkasta märän kelin sijaan. Kyllähän tämä syksy ja alkutalvi, ainakin minua jonkin verran masentaa. Kesä ja valon ihminen kun olen. Kyllä tähän on jo taas tottunut. Teillä varmasti outoa, kun kolme viikkoa saitte nauttia upeasta kohteesta ja hotellista. Hotelli jätti minuun syvän kaipauksen, joten seuraavana vuonna varmasti takaisin. Oli niin onnistunut loma kaikin puolin vme talvena ja mukava oli tavata teidät, jutella elämästä, kohteesta ja kaikesta. Paljon terveisiä isännälle ja koko palstan väelle Etelä suomesta. Meri nostaa sumuja tänne aamuisin. TJ&T
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Ei kuulu tälle palstalle, mutta Karibiaa voin suositella lämpimästi. Oltiin Sarahin kanssa viisi vuotta sitten kuukausi Barbadoksella ja hyvä maku jäi. Säiden puolesta tosi kuumaa, pitkät valkeat hiekkarannat, joihin kaikilla oikeus mennä. Toisin sanoen, kukaan ei omistanut rantoja, vaan ne kuuluivat kaikille. Lisäksi maailman ystävällisimmät ihmiset ja loistava palvelu. Voimme lämpimästi suositella.

  Toki, lähes mitään nähtävää ei muutaman turistipaikan, pääkaupunki Bridgetownin ja Oistinsin kalamarkkinoiden lisäksi ollut, ja kun tuli verrattua maisemia joka kerta Teneriffaan, on käyntikohteemme ollut tuon jälkeen ollut tuttu ja turvallinen Puerto de La Cruz. Sama kohde siis tänä talvena.
   
 23. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Toissatalvena olimme Dominikaanisessa pohjoispuolella. Tykkäsimme kovasti. Siksi olisin halunnut samalle saarelle kaakonpuolelle Punta Canaan, upeat vitivalkoiset rannat. No joskus taas sitten. Ensi keväänä Cranille seuraavaksi Pdc, hen. Sitten täytyy joskus vielä lähteä Karibialle..

   
 24. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 264
  Saadut tykkäykset:
  289
  Hyvää Uutta Vuotta

  Toivon kaikille hyvää terveyttä ja kaikkea muuta hyvää alkavaan vuoteen 2020!
  Roivon hyviä matkoja ja arjen mukavaa sujumista
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Kiitos Mummelille Uuden Vuoden toivotuksesta!

  Myös täältä kaikille Oikein Hyvää Uutta Vuotta :)


  Terveisin
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti