Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz,

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 09.08.2018.

 1. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  27
  Ensinnäkin terkkuja Seniorita1 sinulle ja miehellesi.Hienoa,että uusi reissu on suunnitteilla.Me ei olla vielä niin pitkällä,mutta kokoajan matka mielessä.Siitepölyn ja katupölyn kannalta kevät on vähän tuskainen.Jos astma tai allergialääkkeet unohtuu niin heti se muistuttaa..niisk,niisk.Koiran kanssa juuri lenkiltä,niin koivuihin puhjennut lehdet,tosin olen nyt vähän rannikolta ylempänä.Lämpöä mittarissa mukavat +21.Kyllä hotelli ja Pdc on mielessä,lähtisin vaikka heti jos pystyisi.Terkkuja teille ja kaikille palstalaisille
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  815
  Saadut tykkäykset:
  303
  Soikkeli.
  Kiitos terveisistä, samoin teille molemmille myös terveisiä.
  Niin se vaan on kaipuu tuonne Puerto de la Cruziin!

  Kyllä nyt on varoitettu kovasti että kevät on todella hankalaa astmaatikoille ja allergisille, varsinkin kohta on koivut siinä vaiheessa.
  Puertossa oli jokseenkin outoa kun ei tarvinnut lainkaan turvautua allergia tai astmalääkkeisiin, ihmeellistä. Meren läheisyys tuntui hyvältä.
  En tarvinnut avaavaa lääkettä lainkaan koko reissulla kuin vasta lentokoneessa kun jollain oli kaiketi parfyymiä "lorahtanut" joko vahingossa tai tarkoituksella isompi määrä. No eipä siinä mitään pikku imaisu lääkettä niskanuppiin päin ja siitä selvisi taas oikein hyvin. En ole tuoksuvastainen, kun sitä on sopivasti ei haittaa mutta liika on liikaa, se siitä.
  Siitepölyille ja katupölyille ei mahda mitään, näin se menee.
  Upeaa kun koivut on jo niin kauniin vihreitä paikoitellen ja sinivuokkoja aurinkoisilla rinteillä ihan mattona.

  Kovin on taas mielessä nuo ihanat päivät joita saimme Puertossa viettää, mikä kauneus olikaan La Pazin kaupunginosassa. Tulppaanipuut olivat täydessä terässä,
  monta muutakin väriloistoa kuin tuo punainen puu. joku vielä oli vasta lehtiä tekemässä.
  Bouganvilleat niin nättinä. Olipa ihanat ilmatkin, jos välillä tuulista mutta suurimmaksi osaksi oli ihan mukavia kesäisiä päiviä.

  Mahtaako joku tietää miksi Taoron mäen vesiputoukset on ollut suljettuna?
  Harmillista kun Taoron mäki on ollut mukava virkistyspaikka ja se tunnelma minkä nuo veden solinat ja kuohut saavat aikaiseksi tuntuu ihanalta.
  Aikoinaan siellä vanhan kasinon pihalla oli paljon riikinkukkoja jopa valkoisia riikinkukkoja mutta nyt tuo piha on suljettu eikä sinne edes pääse kävelemään.
  Hyvin kauniiksi on laitettu puiston kulkuväylät, on myös liikuntaesteisille mahdollisuus kulkea tuonne kauniiseen puistoon josta on ihanat näköalat ja puistoahan piisaa pitkälle, oikea kaupunkilaisten keidas.
  Kaupungissa on siis niin paljon katseltavaa ja saa liikuntaa huomaamatta aika mukavasti.
  Muuallakin on mukavaa käydä, kivoja kyliä, kaupunkeja sopivien matkojen päässä (y).
  Missähän vaiheessa linja-autoasema on, aika alkutekijöissä oli maaliskuussa.

  Mukavia kevätpäiviä kaikille!

  Taitaa jo talvilomailijatkin kotiutuneet tänne kotimaahan?

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Ante46 Jäsen

  liittynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  9
  Linja-autoasemalla nosteltiin viimeisiä raudoituksia paikalleen. Varmaan saavat piakkoin viimeiset betonivalut tehtyä. Mutta valmistuminen saattaa mennä "syksymmälle". Vuosi sitten kaatoivat puiston tiheän puuston pois ja paljon betonia on valettu tähänkin mennessä. Eiköhän ensi talven aikoihin pääse uutta lähtöpaikkaa linja-autoretkille testaamaan! ( piti valmistua tämän kuun loppuun !!)
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 253
  Saadut tykkäykset:
  272
  Kiitos Ante46, kun kerroit nykytilanteesta tuosta linja-auto aseman työvaiheesta. Syksyllä ei ollut vasta kuin hiekkakasoja ja joitain pylväitä pystyssä, nyt jo vähän enempi Onkohan niin että hiljaa hyvä tulee.
  Ne puut jotka nyt siitä aseman alta pois kaadettiin,muistan kun ne siihen istutettiin. Olikin aika synkeä paikka ennen niiden istutusta.

  Mitähän sitten joskus tapahtuu sille vanhalle asemalle vai jääkö siihen muistoksi menneestä ajasta ja toimiihan se nyt parkkipaikkana ettei han ole tyhjän panttina.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 253
  Saadut tykkäykset:
  272
  Näin on kesä taas jo syyspuolta kohti menossa. Yöt pitenee ja sumuaamut yhä useammin.

  Yhä useammin alkaa ajatus karkailla muistelemaan menneitä matkoja siellä Puerto de la Crutsissa ja varmaan jo moni ajattelee matkojen varausta sinnekkin ja jo moni on lyönyt lukkoon matkansa. Varmaan joku ennen siellä käymätönkin valitsee paikan kohteekseen. Kaikille, niin ennen käyneille kuin uusille paikkaan menijöille voi vain toivoa hyvää, onnistunutta lomaa.

  Minäkin, niin monista päätöksistäni huolimaata jo keväällä marras matkani varasin ajatuksella että vielä kerran, mutta nyt olen kuitenkin tilanteessa että matkan peruminen on tosiasia, kun tästä korkeasta iöstäni huolimatta luokseni tuli kutsumaton vieras ja se nyt aiheuttaa niin monenlaista muutosta arkeeni että peruuts on ainoa oikea ratksiu. varmasti on sitten syksyllä outoa kun ei olekkaan lähtö edessä, mutta näin nyt, mitä sitten jatkossa, siitä ei vielä tietoa. mutta jos nyt matkat sinne on loppupisteessään niin muistoja ei mikään vie.

  Toivon kaikille hyviä matkoja, suuntautuu ne sitten minne tahansa, mutta etenkin Puerton kävijöille loistavaa lomaa.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti