Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz,

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 09.08.2018.

 1. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  27
  Ensinnäkin terkkuja Seniorita1 sinulle ja miehellesi.Hienoa,että uusi reissu on suunnitteilla.Me ei olla vielä niin pitkällä,mutta kokoajan matka mielessä.Siitepölyn ja katupölyn kannalta kevät on vähän tuskainen.Jos astma tai allergialääkkeet unohtuu niin heti se muistuttaa..niisk,niisk.Koiran kanssa juuri lenkiltä,niin koivuihin puhjennut lehdet,tosin olen nyt vähän rannikolta ylempänä.Lämpöä mittarissa mukavat +21.Kyllä hotelli ja Pdc on mielessä,lähtisin vaikka heti jos pystyisi.Terkkuja teille ja kaikille palstalaisille
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  822
  Saadut tykkäykset:
  311
  Soikkeli.
  Kiitos terveisistä, samoin teille molemmille myös terveisiä.
  Niin se vaan on kaipuu tuonne Puerto de la Cruziin!

  Kyllä nyt on varoitettu kovasti että kevät on todella hankalaa astmaatikoille ja allergisille, varsinkin kohta on koivut siinä vaiheessa.
  Puertossa oli jokseenkin outoa kun ei tarvinnut lainkaan turvautua allergia tai astmalääkkeisiin, ihmeellistä. Meren läheisyys tuntui hyvältä.
  En tarvinnut avaavaa lääkettä lainkaan koko reissulla kuin vasta lentokoneessa kun jollain oli kaiketi parfyymiä "lorahtanut" joko vahingossa tai tarkoituksella isompi määrä. No eipä siinä mitään pikku imaisu lääkettä niskanuppiin päin ja siitä selvisi taas oikein hyvin. En ole tuoksuvastainen, kun sitä on sopivasti ei haittaa mutta liika on liikaa, se siitä.
  Siitepölyille ja katupölyille ei mahda mitään, näin se menee.
  Upeaa kun koivut on jo niin kauniin vihreitä paikoitellen ja sinivuokkoja aurinkoisilla rinteillä ihan mattona.

  Kovin on taas mielessä nuo ihanat päivät joita saimme Puertossa viettää, mikä kauneus olikaan La Pazin kaupunginosassa. Tulppaanipuut olivat täydessä terässä,
  monta muutakin väriloistoa kuin tuo punainen puu. joku vielä oli vasta lehtiä tekemässä.
  Bouganvilleat niin nättinä. Olipa ihanat ilmatkin, jos välillä tuulista mutta suurimmaksi osaksi oli ihan mukavia kesäisiä päiviä.

  Mahtaako joku tietää miksi Taoron mäen vesiputoukset on ollut suljettuna?
  Harmillista kun Taoron mäki on ollut mukava virkistyspaikka ja se tunnelma minkä nuo veden solinat ja kuohut saavat aikaiseksi tuntuu ihanalta.
  Aikoinaan siellä vanhan kasinon pihalla oli paljon riikinkukkoja jopa valkoisia riikinkukkoja mutta nyt tuo piha on suljettu eikä sinne edes pääse kävelemään.
  Hyvin kauniiksi on laitettu puiston kulkuväylät, on myös liikuntaesteisille mahdollisuus kulkea tuonne kauniiseen puistoon josta on ihanat näköalat ja puistoahan piisaa pitkälle, oikea kaupunkilaisten keidas.
  Kaupungissa on siis niin paljon katseltavaa ja saa liikuntaa huomaamatta aika mukavasti.
  Muuallakin on mukavaa käydä, kivoja kyliä, kaupunkeja sopivien matkojen päässä (y).
  Missähän vaiheessa linja-autoasema on, aika alkutekijöissä oli maaliskuussa.

  Mukavia kevätpäiviä kaikille!

  Taitaa jo talvilomailijatkin kotiutuneet tänne kotimaahan?

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Ante46 Jäsen

  liittynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  9
  Linja-autoasemalla nosteltiin viimeisiä raudoituksia paikalleen. Varmaan saavat piakkoin viimeiset betonivalut tehtyä. Mutta valmistuminen saattaa mennä "syksymmälle". Vuosi sitten kaatoivat puiston tiheän puuston pois ja paljon betonia on valettu tähänkin mennessä. Eiköhän ensi talven aikoihin pääse uutta lähtöpaikkaa linja-autoretkille testaamaan! ( piti valmistua tämän kuun loppuun !!)
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 255
  Saadut tykkäykset:
  273
  Kiitos Ante46, kun kerroit nykytilanteesta tuosta linja-auto aseman työvaiheesta. Syksyllä ei ollut vasta kuin hiekkakasoja ja joitain pylväitä pystyssä, nyt jo vähän enempi Onkohan niin että hiljaa hyvä tulee.
  Ne puut jotka nyt siitä aseman alta pois kaadettiin,muistan kun ne siihen istutettiin. Olikin aika synkeä paikka ennen niiden istutusta.

  Mitähän sitten joskus tapahtuu sille vanhalle asemalle vai jääkö siihen muistoksi menneestä ajasta ja toimiihan se nyt parkkipaikkana ettei han ole tyhjän panttina.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 255
  Saadut tykkäykset:
  273
  Näin on kesä taas jo syyspuolta kohti menossa. Yöt pitenee ja sumuaamut yhä useammin.

  Yhä useammin alkaa ajatus karkailla muistelemaan menneitä matkoja siellä Puerto de la Crutsissa ja varmaan jo moni ajattelee matkojen varausta sinnekkin ja jo moni on lyönyt lukkoon matkansa. Varmaan joku ennen siellä käymätönkin valitsee paikan kohteekseen. Kaikille, niin ennen käyneille kuin uusille paikkaan menijöille voi vain toivoa hyvää, onnistunutta lomaa.

  Minäkin, niin monista päätöksistäni huolimaata jo keväällä marras matkani varasin ajatuksella että vielä kerran, mutta nyt olen kuitenkin tilanteessa että matkan peruminen on tosiasia, kun tästä korkeasta iöstäni huolimatta luokseni tuli kutsumaton vieras ja se nyt aiheuttaa niin monenlaista muutosta arkeeni että peruuts on ainoa oikea ratksiu. varmasti on sitten syksyllä outoa kun ei olekkaan lähtö edessä, mutta näin nyt, mitä sitten jatkossa, siitä ei vielä tietoa. mutta jos nyt matkat sinne on loppupisteessään niin muistoja ei mikään vie.

  Toivon kaikille hyviä matkoja, suuntautuu ne sitten minne tahansa, mutta etenkin Puerton kävijöille loistavaa lomaa.
   
 6. rakkauttavain Jäsen

  liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  15
  Hola !
  Vuosi sitten majoituimme ensi kerran Park Plaza hotelliin. Alkusilmäyksellä tuntui, että ensimmäinen ja viimeinen kerta..... mutta kun oli muutama päivä mennyt, niin eipä ne keittiön kaapin oven repsottaminen ja muut puutteellisuudet haitanneet enää ollenkaan. Emme tarvitse kovinkaan ihmeellisiä palveluja ja sängyt olivat hyvät nukkua, henkilökunta ystävälllistä, paljon kirjoiteltu katumelu ei meitä häirinnyt, vaikka huoneemme oli toisessa kerroksessa ja kulmassa juuri roska-astioiden yläpuolella. Kaksi viikkoa sujui mukavasti ja nyt olemme lähdössä samaan majapaikkaan. Sataa tai paistaa, ilmasto tuttu, varmasti viihdymme.
  Matkaan siis - vielä kun voimia riittää!
   
 7. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 255
  Saadut tykkäykset:
  273
  Rakkauttavain

  olipa kiva kuulla että olette taas menossa tuonne tuttuun kylään ja nyt jo tuttuun hotelliinkin. Noin minullekkin kävi ensireisulla sinne Park Plazaan, emsituntumasta ettei koskaan enään, Siinä oli kyllä syynä se että suihkuun tuli vesi kuin vähän liruttamalla ja se oli pahin pettymys. mutta kun sitten tiedostin sen olleen remontin syytä niin uskaltauduin toisenkin kerran ja sainkin silloin ihan vasta remontoideun huoneen.

  Joka syksy olen veikannut menenkäö sinne Florida Plazaan vai tuohon Park Plazaan mutta Florida Plaza on voittanut. Sinne olin nytkin varannut matkani jonka sitten jouduin peruuttamaan. No, nyt on tauti selätetty ja hoidotkin jo loppui mutta mtkaan en nyt kuitenkaan halua lähteä kun tuo väsymys hoidoista vielä on niin kovaa. Saa nähdä vieläkö kuitenkin itseni sinne jossain vaiheessa saan tuotua. Onhan tämä nyt vähän outoa kun yli kolmekynentä vuotta on siellä käynyt ja nyt sitten ainakin tää syysmatka jää pois.
  Mutta, rakkauttavain, nauttikaa lomastanne täysin mielin. kaikkea hyvää sinne reisuun teille.:p:)
   
  Last edited: 01.11.2019
 8. rakkauttavain Jäsen

  liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  15
  Kiitos mummeli hyvän matkan toivotuksistasi. Tervehtymistä sinulle ja Himmulle rapsutuksia ja halauksia. Nyt lepäät kunnolla, niin ensi vuonna olet jälleen menossa mukana.
  Pirteää, ei liian lumista talvea sinne toivotan
   
 9. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  822
  Saadut tykkäykset:
  311
  Ensimmäinen viikko taas takanapäin täällä Puerto de la Cruzissa.
  Kyllä askeleita tulee paljon, ihan huomaamatta kun on aina vaan jotain katseltavaa. Jokseenkin sopivia säätiloja pitänyt. Nyt vähän pilvistä ja jotain sadekuurojakin on ollut, vaan eipä haittaa.
  Paljon tuttuja tavattu, pitempiaikaisia asukkeja ja viikkoturisteja. Mitään kummallisempaa muutosta maaliskuun reissuun ole tapahtunut, tai no joo Martianezin ostoskeskusta korjaillaan tai rakennetaan ulkopuolelta, kaupat toiminnassa kuitenkin.
  Hotellissa on aika paljon lapsiperheitä, maaliskuussakin mutta nyt tuntuu että on lisääntynyt perheiden matkustus tänne.
  Merkkiliikkeitä on lisääntynyt, kenkäkauppa Sheckers on Charcon kulmalla, huomattavasti edullisemmat hinnat kuin kotimaassa!
  La Orotovassa kävimme tänään, huomenna taas jonnekin muualle ystävien kanssa. Leppoisaa lomailua, ilman mitään ihmeempiä suunnitelmia loma jatkuu.
  Kirkossa sattui olemaan nuorenparin vihkiminen ja kyllä oli nätti tilaisuus, vihkiminen tapahtui kahdella kielellä.
  Kookkaat pyöreät läpinäkyvät muovipalloa poksautettiin auki ja valtaisa määrä punaisia sydän ilmapalloja lensi morsiuparin yllä ja iloista meininkiä oli muutenkin koko vihkiseremonia.
  Kaunista musiikkia ja hyvä ääninen mieslaulaja lauloi AveMaria kappaleen.
  Täällä on mukavaa päästä näkemään paikallisten elämää monella tapaa.
  Myös Punta Bravan rannan puoleinen kulkureitti oli uusittu, mukava kulkea.
  Samoin La Pazin entisen Bellavista hotellin näköala ”polku” on avattu! Hienot näköalat, helppokulkuista huonojalkaisille kulkea.
  Kyllä nautimme täysin siemauksin lomastamme, sateen sattuessa on ihan mukava välillä vaan ”köllötellä”

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Hauska Hauska x 1
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463
  Oikein antoisaa lomaa Senorita1 ja muutkin Puerto Cruzissa lomailevat. Kuulin toistakin kautta, että ilmat ovat olleet vähän epävakaiset viime viikolla. Joskos se tarkottaisi, että lopputalven säät ovat sitten paremmat, meille silloin Puerto Cruzissa lomaileville. Nauttikaa nyt, täällä kotona on pimeää, märkää ja kylmää, suorastaan masentava sää. Harmi, etten itse pääse juuri nyt sinne matkustamaan. Onneksi kuitenkin on jotain mitä odottaa...
   
 11. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 255
  Saadut tykkäykset:
  273
  Kiitos Senorita
  Oli kiva kuulla kuulumisia lomastanne. Pikkuisen on sellainen haikea olo, voi jospa saisin olla mukana. En muista milloin olen viimeksi ollut marraskuun alkupuolella täällä kotona Menee tämä elämä näinkin.

  No, jospa joskus taas siellä tavataan niinkuin nytkin suunnitelmamme oli, mutta aina ei mene niinkuin meinataan. Elämä joskus heittää kuperkeikkaa,, onneksi siitäkin selvisin.

  Mutta, Senoriitta ja kumppani, aivan ihanaa loman jatkoa teille, kaikkea hyvää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  822
  Saadut tykkäykset:
  311
  Kiitos mummelille terveisistä.
  Yhteisiä pikku retkiä kaipaamme, mummelin kanssa olemme niin monasti yhdessä kokeneet mukavia hetkiä täällä Puertossa.
  Monet reissut Titsa bussilla tehneet milloin minnekin.
  Niin tätä marrasmatkaakin pidettiin selvänä että taas saamme kokea mukavia pikku retkiä yhdessä.
  Noin se elämä joskus muuttaa suunnitelmia, näitä silloin tällöin vastaan tulee meille jokaiselle.
  Tulee taas uusia reissuja, niitä odotellaan!

  Nyt on sattunut reissuun sateisia hetkiä, välillä sataa tihuttaa ja hetken päästä on poutaa, sitä on nyt ollut tässä jonkin aikaa.
  No lomailua ei sade pilaa, mutta vähän rajoittaa pikku suunnitelmia lähteä maisemia ihailemaan.
  Olemme kyläilleet nyt jonkinkin kerran ystävien luona jotka viettävät täällä talvikuukausia,hieman tulee mieleen jospa mekin joskus.
  Eilen lähti joukko ystäviä kotimatkalle ja uusia tulossa, tänään tapaamme taas ystävät vuosien takaa, ihanaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia.
  Martiánez ranta vetää puoleensa, ihanaa hengittelyä raikkaassa merituulessa.
  Surffilautailijoita kyllä täytyy ihailla miten taitavia ovatkaan tuon laudan käsittelyssä.
  Huoneemme on nyt aika korkealla, toive oli saada alempaa mutta onhan täältä mahtavat näköalat, aamulla kun päivä valkenee, Teide komeilee hienosti selkeällä säällä ja toisinaan on paksun pilvimassan peitossa.
  Meri pitää kohinaansa joskin tällä puolen rakennusta ei ole sitä meteliä niin kovana kuin merenpuoleisiin huoneisiin.
  Hotellin valintaan olemme olleet tyytyväisiä hyvän sijainnin ja muutenkin mukava hotelli, mutkatonta lomailua.
  Mummelille vielä terkkuja ja tervehtymistä!

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  27
  Moikka Seniorita1 ja terkkuja miehellesi. Olette cruzissa, hienoa! Meillä meni kesä vähän ikävissä merkeissä, niin ei paljon matkoja ajateltu. Vko sitten kuitenkin alettiin ajattelemaan minne sitä suuntaisi. Cruzikin oli vaihtoehtona ja sama hotelli. Karibialle olisin itse nyt halunnut, mutta päädyttiin ihan toiselle saarelle Cran Canarialle. Etelä puolelle ja Tjären matkalle. Hotellina spa hotelli. Tjären mukaan oikein tasokas ja all inculsivellä. Kolme vkoa maaliskuussa sitten. Seur. talvena sitten Bahiaan ja Cruziin.Tuilla pyydettiin yli 5t.samasta hotellista tjäre möi juniorisviitilla 4t pintaan, niin täytyihän se ottaa. Oikein paljon sinne terkkuja myös emännältä. Nauttikaa myös meidän puolesta. J&T
   
 14. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  822
  Saadut tykkäykset:
  311
  Kiitos Soikkeli terveisistänne,
  Vähän kstselimmekin sillä silmällä että olisitteko tekin tulleet tänne viettämään lomasta.
  Nyt ei ilmat ole suosineet, sateista ja pilvistä on riittänyt joskin hetkessä ilma muuttuu hyvinkin kauniiksi. Eilinen päivä oli loisteliaan kaunis
  Siltikin on tossua toisen eteen laitettu. Liekö syynä nuo vilakat hetket että saimme nuhan ja pientä kröhää vaivoiksi. Onneksi ystävämme auttoi laittamalla hyvien rohtojen nimiä joita apteekista sitten haimme.
  Kröhimistä kuuluu kun kaupungilla liikkuu monella sitä vaivaa on. Vatsatautia kuulin eilen että on myös, toisaalta ainahan niitä on kun paljon ihmisiä eri puolilta kokoontuu.
  Niitä harmeja joita ei reissuun kaipaisi.
  Suomalais turisteja on huomattavasti enemmän kuin aikoihin, täällä hotellillakin tuntuu että kotimaan kieltä puhuu ”joka toinen” Ruotsalaisia on myös paljon, en muista että näin paljon olisi ollut aiemmin.
  Samoja vanhoja tuttuja marrasmatkalaisia taas olemme tavanneet, ihan mukavaa.
  Orkidea puisto, El Monasterio ja monta viehättävää paikkaa olemme ”kolunneet”ja kuvanneet.
  Tuntuu että täällä ylhäällä kuuluu meren pauhu kovemmalle kuin aiemmin, mahtavan näköisiä aaltoja, niin jylhää ja kaunista.
  Ihan liian nopeaan aikamme on täällä mennyt.
  No sitten ensi kertaan taas.
  Parhaimmat terveisemme täältä ihanasta Puerto de la Cruzista!

  Terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  27
  Kiitoksia ja terveiset takaisin!
  Eteläsuomessa pientä pakkasta pitkästä aikaa. Ollut tosi sumuisia aamuja. Etelästä virrannut lämmintä ilmaa. Kyllähän se loma varmasti nopeasti siellä menee. Kuinka korkealla oikein olette? Ettekai ylimässä kerroksessa? Mielessä näen kauniin hotellin puutarhoineen paikasta puhumattakaan..paras hotelli missä olemme olleet, toki paikassakin on taikaa. Emäntä lähti juuri kampaajalle. Huomenna lähdetään Heinolaan sukoloimaan. Oikein paljon terkkuja sinne .. Ja nauttikaa hotellista ja kohteesta. T J
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti