Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto de la Cruz,

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä mummeli, 09.08.2018.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  622
  Hyvää uutta vuotta vaan kaikille Kanariansaarten kävijöille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Näin se on jo talvikausi mennyt pitkälle ja minä yhä kotona. Tuleeko ensimäinen talvi etten käykkään Puerto de la Ctuzissa, siltä se alkaa nyt vaikuttamaan. Olisihan tässä aikaa ollut lähteäkkin eikä enään ole mitään esteitäkään matkan tekoon, mutta kun en päässyt tuona vakio aikana, marraskuun alussa niin vähän lopahti innostuskin siinä mukana.

  Välillä kaipasi pimeinä syyspäivinä sitä valoa, suuremmin en lämmöstäkään perusta, mutta se valon kaipuu on yllättävänkin kova pahimpaan pimeän aikaan, Nyt sekin alkaa jo mennä ohi kun päivät pitenee ja joskus aina aurinkokin paistelee. Kyllä se tästä menee, katson sitten syksyllä uudestaan.:)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. rane k Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  205
  Saadut tykkäykset:
  26
  Niin meni taas kaksi viikkoa kuin siivillä Puerto de la Cruzissa, Santa Cruz ja Orotava kaksi kertaa bussilla. Ten+ kortista jäi Suomeen yli 9 euroa vaikka kuinka ajeltiin. Myös Monasterio tuli nähtyä, pitkät jonot ravintoloihin. Kiitos rantalentis kavereille, nähdään taas. Kuu on muuten siellä "ylösalaisin".
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Rane k. Olipa kiva kuulla sinustakin välillä sait viettää loman siellä tutussa paikassa. Tuo Monasterio on kyllä käymisen arvoinen paikka, niin komeat maisemat ja jos syömässä käy on hyvät ruuat. Momenlaista kanaa ja kukkoa kulkee puutarhassa. Siellä vietettiin kauan sitten omaa 80v päivääni ystävien kanssa. Oli ikimuistoien ilta.

  Katselin taaksepäin olevia vanhoja kirjoituksia tuolta Puertossa, jo kauan sitten olemme kirjoittaneet samoille palstoille, joten "tuttavuus" on jo kaukaa takaapäin. Silloin ennen olikin keskustelu runsasta ja paljon asioita selviteltiin.:unsure:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Olipa virkistävää kun tuo Pokka pitää heräsi henkiin ainakin hetkeksi. olipa kiva lukea muistoistanne retkistäne. Jatkakaa!
  Omat muistot noista kulkemisista kun jo nykyään on vain pieniä pyrähdyksiä Titsalla eri puolille ja siellä sitten maisemien katselua ja Titsalla taas takaisin.

  Kumma kyllä, tuollta kaupunki alueeltakin löytää yhä uutta, ennen näkemätöntä , vaikka voisi kuvitella että kaikki on jo nähty. Siinäpä sitä onkin jo meikämumumulle näkemistö ja kokemista jos vielä sinne askeltamaan pääsee. Niin hassua kuin se onkin, niin tälläiselle sivukylän asukille siitäkin on iloa kun istuu puiston penkillä jaseuraa eläm,ää ympärillään. lasten riemu on ehtymätön katseltava.

  Nyt on hyvä olla täällä hiljaisella asuinpaikalla kun ei tuo karanteeni pahemmin höiritse arkea. Himmun kanssa lenkillä käymti onnistuu kuin ennenkin, Ei ole paljon pelkoa vastaantulijoita, joku toinen koirantaluttaja voi tulla mutta sitten mennään eri reunassa maantietä. Kauppa-asiat ovat hyvät naapurini hoitaneet mallikkaasti. itse en ole käynyt kertaakaan tämän karanteenin aikana.- Mutta, onhanse niin, että mitä pidempään tämä kastää. alkaa tulla esiin asioita jotka on pakko hoitaa koronasta välittämättä.

  Jatkakaapa vielä noita tarinoita, olisi viihdyttävää lukemista.
   
 6. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  Aika vaikeaa on tarinaa jatkaa kun mode panttaa kirjoituksia, minulla on nytkin siellä yksi kirjoitus sisällä odottamassa julkaisua.
  Ei ole mikään niinkuin ennen.
  Hyvää jatkoa kuitenkin.
   
 7. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Hupsista, kesä vetelee viimeisiään ja syksy ottaa tilaa. ja arvatkaapas missä pyörii ajatukset. No ei ainakaan tulevassa pimeässä syksystä- Enismäinen vuosi ettei ole matkaa tilattuna,
  tosin viime syksynnä jo tähän aikaan peruutin tilatun matkan. Silloin vielä kuvittelin että teen sen sitten kevätpuolella, mutta sitten tulikin tuo pahuksen korona joka pilasi monen muunkin matka ajatukset.

  Tuo sama korona estää nytkin ajatukset matkasta. En tässä tilanteessa edes päästä mieleen pientäkään ajatusta matkasta. Ei, rohkeus ei riitä, parempi on olla kotona jos jotain sattuu jos korona löytää tiensä kaikeesta varaovaisuudesta huolimatta omaankin arkeen.

  Pelkään pahoin että mitä pidemmäski tauko matkanteosta tulee niin sitä varmemmin minulla on enään muistot matkoista, Onneksi niitä on paljon j ahyviä muitoja joita sitten saan kaiholla muistella. Mutta yhä pidän yllä pientä toivonkipinää jospa kerran vielä. niim epätodellista kuin se onkin.

  Eiköhän tuo korona joskus taivu ja poistu, vaikka kovin se taas eripuolilla, myös meillä, yrittää uuttaa nousua. jospa siihen kuitenkin joskus pätevä rokotus saadaan, se lienee ainoa tapa saada se nöyrtymään ja painumaa maan rakoon.

  Hyvää tulevaa talvikautta kaikille. matkoilla tai ilman.
   
  • Tykkään Tykkään x 4

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti