Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto Plata, Hotelli VH Gran Ventana Beach Resort,

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä domdom, 29.02.2012.

 1. domdom Vierailija

  All Inclusive hotelli Dominikaanisessa, kertokaa kaikenlaisia kokemuksia hyviä tai huonoja. Oletteko sitä mieltä, että paikka on käymisen arvoinen ja mitä kaikkea siellä kannattaa tehdä kahden viikon ajan tai mitä ehdottomasti on tehtävä/koettava. Odotan täällä innoissani, koska pitää jo miettiä ensi talven kohdetta ja vaihtoehtoja.
   
 2. penens Vierailija


  Paikka on ihan hieno, buffeesta saa kaikenlaista ruokaa ja ala cartet ovat hyviä.Niissä on vieläpä ruokalistat suomeksi.
  Tarjoilijat puhuvat Espanjaa, Englantia,Ranskaa ja jopa Suomea.
  Hotellilta kun kävelee noin 700m päätielle, niin siellä kulkee pieniä pakettiautoja (quaqua) A, B, C,F . A ja B :llä pääsee keskustaan sanoo Cetro kuskille niin homma hoituu eli kuski toppaa ja neuvoo minnepäin pitää mennä. C:llä pääsee cable car:iin Eli sinne korkean vuoren lähtöpaikan lähelle, ne toppaa tielle ja näyttävät tien toiselle puolen vaan ja kävelet noin 150metriä ylämäkeen. Quaqua:n hinta n.20-25 pesoa.Cable car 350 pesoa.
  Kaupunki nähtävyydet omatoimisesti,quaqua:lla keskustaan ja kävelyä keskustassa pikkukatu ja pieniä kauppoja löytyy, kirkko,kauppa-tori keskus,amper museo yläkerrassa museo 50 pesoa, alakerrassa kauppa ns.Larimar koruja ym.Linna rantakadulla jne.
  Siellä on paljon paikallisia ihmisiä jotka haluavat näyttää paikkoja, kysy hintaa jos haluat heitä oppaiksi.
  Delfiini uintia, Koskenlasku seikkailua,köysirata seikkailua,Kura roiskuu mönkijä ajoa (huonot vaatteet päälle),pieni paratiisisaari seikkailu ,jossa lillutaan vedessä kellukkeen avulla ja tarjoilija tuo juomia sinulle kokoajan (vedessä).
  Tässä nyt hieman ja netistä kannataa katsoa kuvia etukäteen.
   
 3. kärppä Vierailija

  Hyvä hotelli, jossa me ainakin viihdyimme. En muista monenko tähden, mutta palvelu pelasi, kuten edellinenkin totesi. Hotellin allas ja ranta omivat hyviä, molemmissa lämmin vesi ja juomaa sai heti muutaman kymmenen metrin päästä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, ala cartetkin olivat kokeilemisen arvoisia.

  Mitä sitten hotellin ulkopuolella, niin retkille merelle tai maalle! Me kävimme maaseututetkellä, jossa tutustuttiin paikalliseen köyhään perheeseen, kävimme koulussa jne. Kävimme Santiagossa, jossa kahvi- ja sikaritehtaalla sekä putouksilla ja shoppailemassa. Yksi retki oli Jungle monkey, jossa pääsimme apinoita syöttämään ja köysiradoille. Tietysti Puerto Platan nähtävyydet pitää nähdä, siitä oli jo yllä. Snorklaamaan ehdottomasti joko Sosuaan tai ihan omaan rantaan. Golfia pelasin, hyvä oli kenttä ja caddilta sain hyviä lyöntivinkkejä. Pelaamaan kannattaa mennä aikaisin aamulla, on niin kuuma. Eiköhän tässä aluksi...
   
 4. snorkkeli Vierailija

  Minkälaisia snorklausmahdollisuuksia, onko näkemistä, onko millainen aallokko, pääseekö hotellilta suoraan vai pitääkö lähteä kauemmas ja muuta huomioitavaa?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti