Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto Platan ravintolat ym??????

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Victoria residents, 13.12.2004.

 1. Victoria residents Vierailija

  Tuli tehtyä varaus Playa Doradan hotellialueelle, all inclusive. Tarkoitus olisi käydä tutustumassa paikalliseen elämänmenoon Puerto Platassa, mielellään vaikka useampana päivänä/iltana.

  Kaupungin ravintoloista ei vain tunnu löytyvän oikein mitään tietoja, asukkaita kuitenkin 90 000. Onko kenelläkään tämän palstan lukijoista omakohtaisia kokemuksia (suosituksia), minne Puerto Plassa kannattaa mennä syömään/kahville/nähtävyyksiä katsomaan?

  Emme hae mitään luksus paikkaa, vaan paikallisten suosimaa tavallista ravintolaa, jossa uskaltaa syödä aitoa paikallista ruokaa ja näkee aitoa elämää, joka taitaa aidatulla hotellialueella jäädä kokematta.

  Jos Puerto Platassa ei todellakaan ole yhtään ravintolaa, niin missä olisi lähin autenttinen paikka suhteessa Playa Dorodaan?

   
 2. Milla Vierailija

  Cafe Cito varmaankin on suosituin ravintola, ainakin mainostetuin. Puerto Platasta kyllä löytyy ruokaa ja menoa moneen makuun ja monella tasolla, totuus on kuitenkin, että parhaimmat ruokaravintolat sijaitsevat hotellialueilla.
  Puerto Platan ravintoloja ja menovinkkejä voit käydä katsastamassa ainakin www.puertoplatahot.com -sivuilla ja myös Debbien sivuilta www.debbiesdominicantravel.com löytyy North Coast - bars and restaurants - jne. jotain vinkkejä. Myös Sosuasta löytyy paikallisia ravintoloita, askeettisesta fiksumpaan.
  Ja muuten, Puerto Platassa on ylittynyt 100000 asukkaan raja jo v. 2002, kaupunki on aika laajalle levittäytynyt, matalan arkkitehtuurin vallitsema. Vain keskuspuiston korttelit on entisöity, muut ovat ""ihanasti rempallaan"".
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti