Hae Anna.fi-sivustolta

Puhelu kuolleelta

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Sisko, 21.07.2016.

 1. Sisko Vierailija

  Hei!
  Keväällä olin kotonani nojatuolissa ja yritin soittaa siskolleni saadakseni kuulla onko saatu selville hänen sairauttaan. Äkkiä huomasin että puhelimeni välkyttää
  mutta hälytysääntä ei kuulu. Nostin puhelimen ja soittajan kentässä luki äiti soittaa. Minun osoitetiedoissani ei ole äitiä koska hän on ollut kuolleena vuosikymmeniä. Puhelin on uutena hankittu joten ei tule myöskään muiden tiedostoista. Säikähdin ja hätäpäissäni suljin puhelimen mikä minua jälkeenpäin harmitti. Samalla "sain " tiedon että siskollani on syöpä. Minun täytyi ilmoittaa hänelle että äiti auttaa ja sisareni selviää. Sain kohta viestin siskollani että hänellä on syöpä. Välitön viestin hänelle ja mitä oli tapahtunut.


  Onko muille sattunut vastaavaa? Onko tämä selitettävissä? Lopputulosta ei tiedä vielä koska hoidot jatkuu.
   
 2. Yksinkertaista Vierailija

  Nukahdit ja näit unta, johon liittyi mieltäsi vaivaavat asiat. (Tänne kirjoittaessasi katsoit alitajuntaisesti tärkeäksi mainita, että olit nojatuolissa.)

  "Sait tiedon" että siskollasi on syöpä...no, et ole enää mikään pikkutyttö. Etenkin vanhemmalle polvelle syöpä nyt vain on se pahin, jota usein pelätään ja onhan se todella yleinen sairaus.

  Jos puhelimesi oikeasti olisi soinut, on puhelusta jäänyt siihen tiedot ja voit viedä sen tutkittavaksi. Jos tietoja ei ole, ei ollut puheluakaan.

  Nää ketjut muuten kulkee aina samaa rataa. Kohta sanot, että ei noin voi olla, muille voi käydä noin, mutta ei sinulle. Ja jos jatkan inttämistä, muutaman viestin jälkeen (vasta) kerrot, että miehesi oli paikalla ja todisti koko jutun...
   
 3. Ap yksinkertaiselle Vierailija

  Tämä oli sinun selitykseksi. En nukahtanut, en ollut päissäni enkä muissakaan aineissa joten kuulen mielelläni muitakin mielipiteitä. Kiitos silti.
   
 4. Peehoo Vierailija

  Ja sitähän sä et voi tietää, ei kukaan voi, Jos ihminen nukahtaa ni se nukahtaa, kukaan ei ole niin ainutlaatuinen lääketieteellinen ihme, että JOKA IKINEN KERTA voisi olla siitävarma. Sä oot jo päättäny että sun kuollut äiti soitti sulle, hittojako täällä enää kyselet, dorka?
   
 5. Ap kuittaa Vierailija


  Samoin kiitos Sinulle dorka. Tietääkseni tämä palsta on juuri tällaisia kysymyksiä varten. Vastaukseksi oli väärä eikä kuulu tälle palstalle.
   
 6. ja sen veli Vierailija


  Ei minullakaan ole mitään selitystä tuolle, eikä itselleni ole tapahtunut vastaavaa, mutta uskon kyllä tuollaistakin voivan tapahtua. Olen lukenut joistakin vanhemmista kertomuksista vastaavasta.

  Näkyikö puhelimesi muistista tuo soitto?
   
 7. Ap kuittaa Vierailija

  Kiitos, täytyypä yrittää hakea vanhoista. Ei näkynyt lokista kuten arvaatkin, onneksi valon välkytyksen näytöllä näki toisetkin. Tiedän kyllä että minut valittiin viestin välittäjäksi. Siskoni ei olisi jaksanut tähän päivään ilman tätä ja tukeani. Kyseistä syöpää on Suomessa todettu viisi tapausta ja ennuste on surkea koska täsmähoitoja ei ole pystytty testaamaan paljoa tapausten vähäisyyden takia.

  Kiitos asiallisesta vastauksesta.
   
 8. Ap kiittää! Vierailija


  Vanhoista löytyi tosiaan kattava vastaus asiaan. Google haulla "puhelu vainajalta" selvisi etten todellakaan ole ainut muutoin kuin ehkä kännykkä aikalainen. Lämmin kiitos "veljelle" avusta.
   
 9. ja sen veli Vierailija

  hienoa että löytyi (y)
   
 10. Yksinkertaista Vierailija

  Kas, yllätystodistajat ilmestyivät vasta neljännessä viestissä.
   
 11. ja sen veli Vierailija


  Niin se on että noihin kokemuksiin on useimmiten jokin hyvä syy :). Minulle ei ole koskaan tapahtunut tuollaista kuin sinulle, mutta muunlaista, ja melkein aina olen silloin saanut olla viestinviejänä. Sinulla näkyy olleen tärkeä tehtävä tuossa.
  Kiitos kun kerroit tarkemmin, tuli omat kokemukset tuosta myös mieleen. Elämä on ihmeellistä!
   
 12. Ap kuittaa Vierailija


  Minäpä sain kuulla eilen että siskoni selviää. Ei ole täysinparantunut mutta lääkärien mukaan ihme että on elossa. Hän on jo nyt jatkoajalla mutta tarvitsee hoitoa parin kuukauden välein. Jos satut näkemään tämän "ja sen veli" ja hyvän henkisen elämän omaavat muut ihmiset pyydän Marjatalle apua että paranee kokonaan. Teidän ei tarvitse kuin ajatella häntä hyvällä ei tarvitse rukoilla sillä ajatus jo auttaa kun se on positiivista. Kiitän ja ajattelen myös teitä hyvillä ajatuksilla.
   
 13. ja sen veli Vierailija

  Hienoja uutisia. Otan ilman muuta sisaresi ajatuksiini. Voimia hänelle <3
   
 14. Ap kiittää Vierailija


  Kiitos! Rakastan sinua.
   
 15. ap... Vierailija

  Sisko on edelleen hengissä. Selvisi rankoista hoidoista imusolmukesyöpään. Sitten puhkesi uusi laji josta taas toipui. Lapsenlapsi kasvaa ja kehittyy sillä tämäkin puolitoista vuotta on ollut äärettömän iso asia että mummi on ollut olemassa. Uskon edelleen että viesti oli aito ja oikea ja laitan siitä kiitokset sillä se on omalla tavallaan kantanut sairauden kanssa. Kaikki ei ole näkyvissä mikä ympärillämme on. Läheiset poismenneet on lähempänä kuin arvaammekaan. Hyvää he voivat tehdä mutta eivät halua vahingoittaa.
   
 16. outo juttu Vierailija

  Mistäs tää lapsenlapsi tähän ilmestyi. Tuliko sekin puhelimesta.Vähän kuin siinä Ring -leffassa.
   
 17. ja sen veli Vierailija

  Hienoja uutisia! Kiitos kun kerroit <3
  Ja hienoa, että lapsenlapsi sai pitää mumminsa. Kuten tiedämme, mummit (ja ukit) ovat tärkeitä ihmisiä lapsenlapsille. Mitä kauemmin heidät saa pitää, sen parempi.
   
 18. selitys Vierailija

  Varmaan sieltä samasta paikasta kuin ne jotka yhtäkkiä todistivat sitä puhelua.
   
 19. Ex nihlo nihil Vierailija

  Kuinka vaikea onkaan ihmisten käsittää, ettei mitään ihmeitä ole koskaan tapahtunut , eikä tapahdu tulevaisuudessakaan, mutta ihminen on herkkäuskoinen eläin ( ei kaikki) se haluaa kokea " ihmeitä".
   
 20. Ex nihlo nihil Vierailija

  Yliluonnollista on vain eräiden kanssaihmisten korvien välissä.
   
 21. pohdiskelija Vierailija

  Vastaanpa alkuperäiselle kyselijälle vaikka aikaa onkin kulunut. Mielestäni soittosi puhelimeesi tuli henkimaailmasta äidiltäsi. Hän on ollut myös siskosi asioissa mukana. Henkimaailman puheluista ei jää tietoja puhelimeen niin kuin normaaleista puheluista. Äänet ja vilkkuminen on tarkoitettu huomion herättämiseksi. Itse aikoinani heräsin yöllä puhelimen ääneen vaikka siellä ei ollut ketään. Elin siihen aikaan kriittisiä aikoja. Uskon että henkimaailma on mukana meidän elämässämme ja ilmoittaa joskus siitä meille.
   
 22. vierailija Vierailija

  Itselleni tuli merkilinen sanoma.Olin asioimassa ruokakaupassa, sitten ajatuksiini tuli selvä viesti, että samassa kaupassa on eritittäin läheinen, paras ystäväni lapsuudesta (olimme tavanneet viimeksi n. 40 vuotta sitten) Juu, hän tosiaankin oli yhdellä kassalla jo maksamassa ostoksiaan, kun rupesin katselemaan ympärilleni missä hän mahtaisi olla. Ihana kohtaaminen. Jäi ikuisesti mieleeni.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti