Hae Anna.fi-sivustolta

PUNKIT

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä hyhhyy!!, 17.05.2006.

 1. mie Vierailija

  SIPULIT ON MYRKKYÄ KOIRILLE. lAINAUS ELÄINLÄÄKÄRISIVUSTOLTA:
  Sipuli
  Sipulien syöminen aiheuttaa koiran punaisten verisolujen hajoamisen. Koiralle tulee anemia. Myrkytyksen oireet tulevat yleensä parin päivän viiveellä. Vaikutus riippuu annoksesta, joten iso koira kestää enemmän sipuleita kuin pieni.
  Sipulin keittäminen tai grillaaminen ei vähennä sen myrkyllisyyttä. Varo grillijuhlia! Vikkelä noutajakoira varastaa grillistä silmänräpäyksessä myrkyllisen annoksen sipuleita.
   
 2. VaniljaLo Vierailija


  Sipuli on vaarallinen, mutta valkosipuli koostuu täysin eri ainesosista. Se ei ole vaarallinen. Hyväksi vaan, koska terveelliset antioksidantit suojaavat (sekä koiraa että ihmistä). 1 tl valkosipulirouhetta koiralle ruokaan päivässä, kesäisin 2 tl/pv (eli vaikka aamu- ja iltaruokaan 1)
   
 3. Harm2 Vierailija

  Olimme viikonlopun mökillä ja siellä on aina ihan hirmusti puutiaisia. Ekaa kertaa käytettiin koirallamme punkkimagneettia. Koiramme on nelikiloinen ja siltäpä näyttää, että magneetti toimi. Koiramme ei edes kelvannut itikoille joita oli miljoonia.
  Samoin toinen koiramme säästyi itikoilta ja punkeilta. Sillä oli yrttipanta. Vaikka olemme vuosikymmeniä käyneet mökillämme, emme ole ikinä kokeilleet näitä punkkikarkotteita. Tavallaan punkkeihin on niin tottunut kun lapsuudesta lähtien niiden kanssa on joutunut olemaan tekemisissä. Nyt vaan kaikkien näiden tautipuheiden jälkeen ajateltiin kokeilla näitä karkotteita ja hyvinpä näkyvät toimivan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti