Hae Anna.fi-sivustolta

Punkkimagneetti

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä Harmi2, 04.06.2013.

 1. Harmi2 Vierailija

  Onko mitään kokemuksia magneettiläpyskästä joka laitetaan koiran pantaan kiinni. Sen pitäisi estää kaikenlaisten öttiäisten tuleminen koiran turkkiin. Voiko asia oikeasti olla noin? Sain sellaisen läpyskän ja nyt pitäisi tulevana viikonloppuna testata sitä mökillä. Meillä on siellä todella paljon punkkeja.
   
 2. Juu... Vierailija

  On kokemusta, Mustista ja Mirristä viime vuonna sellaiset hm.. saatiin, tulikohan ne kylkiäisinä jotenkin. Meillä oli samanlaiset sekä ihmisille että koirille (hevosillekin taitaa olla omansa =)). No, ei mitään tehoa. Punkkeja ei tullut, mutta se johtui siitä, kun koirilla oli exspotit nahassa. Mutta itikat yms. kiusasivat ihan yhtä paljon kuin muulloinkin. Ainakin meitä ihmisiä, koirat eivät kertoneet kokemuksistaan selväsanaisesti. Ai niin, hankalakin tuo on, kun koiralle pitäisi laittaa panta ja se siinä sitten roikkuisi. Ihminen voi pitää vaikka farkkujen taskussa ko. läpyskää. Tai sukanvarressa.
   
 3. Harmi2 Vierailija

  Me ollaan oltu nyt kahtena viikonloppuna mökillä ja pienimmässä koirassa (4kg) ei ole ollut punkin punkkia, eikä itikatkaan kiusanneet. Ne pyöri kyllä ympärillä, mutta eivät asettuneet esim. kuonon päälle niin kuin normaalisti.
  Isommalla koiralla on yrttipanta ja siinä oli pari punkkia pään alueella. Mutta itikat eivät kiusanneet muuta kuin ympärillä pyörimällä. Normaalisti sillä on kuonon päällä itikoita tusina, kun sillä on aika iso kuono ja siinä lyhyt karva. Joten olen vielä ihan tyytyväinen magneettiin. Johtuisiko se siitä, että se toimii kun koira on tosiaankin pieni yorkki.
   
 4. Harmi2 Vierailija

  Niin, pienemmän koiran pannassa on se magneetti. Jäi sanomati edellisessä viestissä =D
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti