Hae Anna.fi-sivustolta

Raamattua vastaan kapinoivat papit!

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä holski, 19.11.2013.

 1. holski Vierailija

 2. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Raamattu on niin ristiriitainen ja järjetön kirja , että sitä voi itse kukin tulkita mielensä mukaan.
  Valtaisa on se ihmisten joukko , joka historian saatossa on joutunut hullujen huoneelle yritettyään elää raamatun mukaan .
  Raamatussa pitäisi olla varoitus K-18 , on niin epäsiveellinen ja väkivaltainen kirja.
   
 3. B. Vento Vaari, morfar

  liittynyt:
  06.07.2006
  Viestejä:
  48
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehei, Engel. Raamattu on hyvin selkeä kirja. Taas selvisi, ettet ole sitä lukenut. Loputkin kirjoituksestasi on pelkkää roskaa.
   
 4. Totuuden etsijä Vierailija

  Raamatun lukemisesta kukaan ei ole joutunut hullujenhuoneelle, syyt mielenterveyden järkkymiseen ovat ihan muualla, niinkuin psykologit ja psykiatrit ovat jo todenneet.
  Raamattu on Jumalan Sana, ikuinen ja muuttumaton, jonka Pyhä Henki on ilmoittanut apostoleilleen. Raamattua ei pysty lukemaan ihminen, joka ei ole "syntynyt uudesti ylhäältä" eli ihminen, joka ei ole tullut uskoon ja kokenut herätystä.
  Kun olin tavallinen tapakristitty, yritin monta kertaa lukea Raamattua, onnistumatta siinä, en vain jaksanut sitä lukea enkä ymmärtänyt siitä mitään, pidin sitä vaikeatajuisena.
  Uskooontuloni jälkeen aloin lukea Raamattua ja kas, yht´äkkiä se avautuikin minulle.

  Senjälkeen olen ymmärtänyt, että juuri Pyhä Henki kirkastaa Jumalaa ja Kristusta.

  Engelille: Tämä maailma on paljon väkivaltaisempi kuin Raamattu.
   
 5. oksula Vierailija

  Raamattu opettaa paljon siitä millaisia lopunajan ihmiset ovat. Raamatun mukaan lopunajan ihmiset ovat mm. itserakkaita, epäpyhiä (syntiä rakastavia), he rakastavat hekumaa ja nautintoja enemmän kuin Jumalaa ja heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät Jumalan voiman.

  Monet lopunajan ihmiset luulevat olevansa uskossa tai elävänsä suhteessa Jumalan kanssa, vaikka he elävät monenlaisissa synneissä ja kieltävät Jumalan voiman toiminnan omassa elämässään. Monet kirkon papit ovat tällaisia uskonnollisia ihmisiä, joilla on jumalisuuden ulkokuori, mutta todellisuudessa he kieltävät Jumalan rakkauden ja totuuden suosiessaan kaikenlaisia syntejä.

  Lopunajassa uskonnollisuus, yhteys korkeampaan voimaan tai yhteys Jumalan kanssa tulee suosituksi, mutta ilman todellista Jumalan totuutta ja rakkautta. Lopunajan ihmiset tekevät omassa sydämessään itselleen oman jumalansa, joka toimii ja vaikuttaa heidän synnin korvasyyhynsä mukaisesti. Lopunajan ihmiset tekevät synnistä "pyhän asian".
   
 6. Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven.
   
 7. uskisT Vierailija

  Ei uskikset viskele kiviä ne kertoo totuudesta Jumalan rakkaudella!
   
 8. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Hänen mielensä paloi Egyptin himokkaisiin miehiin , joilla oli elin kuin aasilla ja jotka sinkosivat siementään kuin orhi" ( hes.23:20)
  Raamatussa kerrotaan myös sukurutsasta, raiskaamisista, , maksetusta seksistä jne.
  Onko miehen sukuelimen koon kuvailu jumalan sanaa ? Entä mitä kristillistä sanomaa on " reisien levittämisestä jokaiselle ohikulkijalle" ?
  Raamattu esittelee moninaisen irstailun , runsaan tappamisen ja kiduttamisen ja lisäksi mm.korruption ja ihmissyönnin , etniset vainot ja kansanmurhat . Eikä opuksessa suinkaan tuomita vanhan testamentin jumalan rikoksia ihmisyyttä vastaan .
  Uuden testamentin mukaan homoseksuaaleille kuuluu kuolemanrangaistus ( Room.1:32) - Niin kristillistä lähimmäisenrakkautta.
  Raamattu on iljettävä kirja - jos sitä rationaalisesti lukee - ja paha lyömäase toisia ihmisiä vastaan - jos sitä tottelee.
  Hienoa on , etteivät edes jyrkät ja julmat kristityt lue raamattua kokonaan vaan valikoiden ja rikkovat surutta lukuisia raamatun direktiivejä .
  Sillä jos teoskoosteen karmeita jälkisäädöksiä eli testamentteja toteltaisiin , yhteiskunta menisi takuulla " helvettiin".
   
 9. oikoja Vierailija

  Sää et vaa tajuu sitä kuinka raamattu kertoo tossa synnistä ja kuvaa sen silleen miten immeiset himoaa syntiä.
   
 10. Totuuden etsijä Vierailija

  Miksi luet Raamattua vain tietyistä paikoista, etkä kokonaisuutena?
  Tuota irstailua esiintyy nykyäänkin enenevässä määrin: insestiä, pornoa, kidutusta, homoseksuaalisuutta, raiskauksia, jopa kansanmurhia. Siis ihminen ei ole muuttunut tuhansien vuosien aikana tippaakaan, sama syntinen Aatu rellestää täällä, jopa pahempana kuin aikoinaan. Ei tarvitse kuin katsoa uutiset tai lukea päivän lehdet, rikoksia ja väärinkäytöksiä enimmäkseen.
  Nämä eivät ole kuitenkaan Raamatun pääsanoma, vaan se, miten näistä iljettävyyksistä voi päästä eroon.
  Jos ihmiset tottelisivat edes hiukan Raamatun opetuksia, tekisivät parannuksen, lopettaisivat irstailun, varastamisen , tappamisen, maailma olisi parempi paikka elää.
   
 11. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun kristityt pääsivät valtaan Rooman valtakunnassa koko Eurooppa vaipui tuhatvuotiseen pimeyteen.
  Ensimmäisenä krisselit polttivat kirjastot Välimeren maista. Kirjastoihin oli koottu kaikki Antiikin tieto senhetkisestä maailmasta.

  Sitten aloitettiin veriset noitavainot. Ihmisiä kidutettiin mitä pirullisimmilla välineillä, poltettiin elävältä tai hukutettiin . Kirkko alkoi rosvota ihmisten omaisuutta ja keräsi suunnattomat rikkaudet itselleen.
  Miljoonia tapettiin vuosisatojen saatosssa ja lukematon joukko joutui hullujenhuoneelle ikuisen helvetintulen pelottamina.
  Kaikki tehtiin raamattuun ja kristilliseen lähimmäisenrakkauteen vedoten.
   
 12. ikihonka Vierailija


  Entäs nyt, tänään? Mitä kristittömät tekevät kristillisten mukana, siis yhdessä? Mitä äiti tekee lapsellensa, jonka juuri on synnyttänyt, vieläpä tässä armaassa Suomessa ja tänä päivänä, kun kaiken pitäisi olla hyvin.
  Eikö lunnon raiskaus kiinnosta, meret saastuvat, mutta niistähän on kirjoitettu Raamatussa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti