Hae Anna.fi-sivustolta

Raastinrauta

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä Ruosteessa, 28.12.2005.

 1. Ruosteessa Vierailija

  Kuin ollakaan, laitoin vanhan, sellaisen nelisivuisen, peltisen (?) raastinraudan tiskikoneeseen ja huuhteluohjelman päälle. Meinasin laittaa pesun vasta, kun joulureissusta kotiudutaan. En vain muistanut tuota raastinrautaa ja nyt se on ruosteessa. Onko kellään vinkkejä, millä saisi puhtaaksi vai saako enää millään?
   
 2. Paras Vierailija

  ostaa uusi. Ei se paljon maksa.
   
 3. hihih Vierailija

  Pese harjalla. (lähtee piikit) Vitsi vitsi.
   
 4. ??? Vierailija

  Siis ihan oikeesti: laitoitko koneen päälle vain se raastinraudan takia?
   
 5. ap. Vierailija

  No en tietenkään laittanut pelkkää raastinrautaa koneeseen, vaan kuuden hengen päivällisastiat, mitkä ei kuitenkaan olleet niin likaiset, että heti olisi pitänyt pestä. Tarkoitus oli, koska oli lähdettävä matkaan eikä pesu olisi ehtinyt mennä läpi, laittaa huuhteluohjelma, jotta astiat huuhtoutuvat lähes puhtaiksi ja sitten reissusta palattua laittaa varsinainen pesuohjelma päälle.

  Tiedän kyllä, ettei uusi paljoa maksa, mutta miksi en koittaisi vanhaa hyvää putsata, jos se jotenkin onnistuisi. Siksi siis vinkkejä kyselen!
   
 6. Iäkäs Elli Vierailija

  Olen joskus törmännyt samaan asiaan. Kun raastinrauta on kerran ruostunut, niin vaikka sen miten putsaisi, niin kohta ainakin maistuu raasteessa ruoste, vaikkei kovin pahalta näyttäisikään.
   
 7. Pirjo Vierailija

  Minulla on perseessäni pieni näppy.Se ei ole iso, mutta ei se ole kovin pienikään. Se ei ole keskellä, mutta ei pahasti sivussakaan. Se ei satu, mutta toisaalta vähän kirvelee. Panisinko siihen olutta vai salvaa vai öljyä vai pihkaa, en tiedä. Voisinko hangata sitä raastinraudalla?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti