Hae Anna.fi-sivustolta

Raiskauksista Ruotsissa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 13.08.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 912
  Saadut tykkäykset:
  299
  BRÅ: Pakolaisvirtaa ei voida yhdistää ilmoitettujen sukupuolirikosten lisääntymiseen
  - SVT

  Brå painottaa, että raportin päätelmät siitä, miksi ilmoitukset ovat lisääntyneet, eivät ole lopullisia, vaan niitä pitäisi pikemminkin nähdä oletuksina.

  Tässä on joitain muita suuntauksia, jotka ovat ilmenneet Brån tutkitun raiskausraportin yhteydessä:

  * Suuressa osassa ilmoittaja ja ilmoitettu tuttavia toisilleen.

  * Raiskauksista on tullut yleisempiä alkoholin tai huumeiden yhteydessä.

  * Hyökkäysraiskaudet eivät ole lisääntyneet.

  * Useimmissa tapauksissa naiset ovat olleet alttiina sisätiloissa yksityiskoteissa. Juuri tällaiset rikokset ovat lisääntyneet eniten.

  Brå on myös tutkinut seksuaalirikosten lisääntymistä ja pakolaisten vastaanoton suhdetta. Brå-tutkimuksessa vuodelta 2005

  se oli kolme kertaa tavallisempaa, että ulkomailla syntyneitä ihmisiä epäillään seksuaalirikoksista verrattuna ruotsissa syntyneisiin.

  Tässä raportissa tutkittiin, onko seksuaalirikoksista ilmoitettu lisääntyneen kunnissa, jotka ovat vastaanottaneet monia turvapaikanhakijoita. Mutta tällaista yhteyttä ei voitu havaita.


  - UNT - Uppsalan nya tidning
  _

  Muukalaisia epäilevät näkee aina vaaraa pakolaisissa. Kuitenkaan statistiikka ei näytä että ulkona tapahtuvat hyökkäysraiskaudet olisi enentynyt. Se mikä on enentynyt, on kotona tapahtuneet raiskaudet ja useimmiten tuttujen kesken.
  -
  Brå aikoo kuitenkin tehdä lisää tutkimuksia ja selvittää miten on, pitääkö paikkansa mitä muukikset sanoo pakolaisten osuudesta raiskauksien lisääntymiseen ja minkä maalaisia raiskaajat on.

  Muutamat valtalehdet, kuten Expressen ja Aftonbladet julkaisee yjksittäisten kirjoituksia ja mielipiteitä ja sitten valitettavasti on aina joitakin jotka ottaa ne totuutena asiasta.
  Olen alkanut enemmän sivuuttamaan nuo valtalehdet juuri niiten juoruilujen takia.
  Kuitenkin Expressen tekee hyvää työtä silloin kun he tekee tutkimuksia ja paljastavat esim. politiikkoja ja muita :)
  -
  -
   
  Last edited: 13.08.2019
 2. vierailija Vierailija

  Suomalaisia ruotsin tilanne kiinnostaa ilman muuta koska on oletettavaa että ulkomaalaisväestön lisääntyminen tuo suomeen samat ilmiöt joita he ovat aiheuttaneet ruotsissa.

  Ulkomaalaiset ovat suomen poliisin seksuaalirikostilastoissa yliedustettuja. Irakilaiset, afganistanilaiset ja virolaiset pitävät kärkipaikkoja.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/26...uaalirikokset-lisaantyivat-eniten-helsingissa
   
 3. vierailija Vierailija

  Me emme voi rajoittaa ihmisten oikeutta asettua asumaan minne parhaaksi katsovat. Hajasijoitetut pakolaiset valuvat pääkaupunkiseudulle asumaan, samoihin lähiöihin maanmiestensä kanssa.

  Syntysuomalaiset sen seurauksena muuttavat muualle omiensa joukkoon, pois ulkomaalaisten seasta. Helsingin itäosissa lienee vuosikymmenen kuluttua lähiöitä joiden asukkaiden enemmistö olisi maahanmuutttajia/pakolaisia.
   
 4. vierailija Vierailija

  On olemassa sellainen kuin asuntopolitiikka. Ruotsin ja Suomen asuntopolitiikka on erilainen pakolaisten suhteen, siksi meillä on ainakin tässä vaiheessa integroituminen paremmassa jamassa kuin Ruotsissa.
   
 5. vierailija Vierailija

  En kyllä ymmärrä miksi patavanholliset muslimit muuttavat länsimaihin asumaan. Aivan järjetöntä. Mikseivät muuta muihin muslimaihin. Heti kun tänne pääsevät alkaa ulvominen rasismista ja vaatimuslista kasvaa päivä päivältä.
   
 6. vierailija Vierailija

  En minäkään ymmärrä miksi tullaan maahan, jossa kaikki poikkeaa omasta maasta. On selvää ettei maahan sopeuduta, vaaditaan vain, että saisi elää ja toimia samoin kuin entisessä kotimaassa, vaikka uusi maa on kaikella tapaa täysin erilainen. Olen satavarma, että jos kaikki hyvinvointivaltion edut poistetaan, niin kukaan ei halua tänne tulla. Edut ovat kuin lottovoitto monelle maahanmuuttajalle ja siksi tänne tullaan.
   
 7. SuxetSuxet Vierailija

  Muslimit pakenevat länsimaihin koska muslimimaat eivät yleensä anna muslimipakolaisille kansalaisuutta. Myös sosiaaliturva on muslimimaissa olematon.
   
 8. vierailija Vierailija

  Ruotsalainen Mona Walter, islamista eronnut somalikristitty, ajattelee että muslimimaiden nuiva pakolaispolitiikka on tehty tarkoituksella että se ajaisi muslimipakolaisia eurooppaan eli levittämään islamia kristittyihin maihin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti