Hae Anna.fi-sivustolta

Rajalla hyvästit tutuille

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 29.03.2020.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  -Suomalaiset hyvästelevät samoin kuin korealaiset erotessaan toisistaan. Viime viikojen aikana olen keskustellut viiden aikuisen ja kahden lapsen kanssa. Jos istun autoon ja ajan parikymmentä kilometriä länteen, poliisi tai sotilaat pysäyttävät minut. Kysyvät, mitä asiaa naapurikuntaan juuri nyt, eikä minulla ole pätevää syytä. En saa poistua Uudeltamaalta, kertoo Janne Grönroos Aftonbladetissa.

  Maarajat ovat olleet jo suljetut, kuten koulut, eikä yli kymmenen hengen kokoontumisia ole sallittu. Että eristettäisiin oli odotettu päätös, mutta vaikka aavistus tulevasta on, sitä on vaikea käsittää ennen kuin se tapahtuu. Suomalaiset rakastavat sääntöjä ja toivovat, että ne ovat selkeitä. Perusesimerkki "Sääntö-Finlandiasta" oli taksikuljettaja, joka muutama vuosi sitten halusi ajaa kyydit avoautolla. Sääntöjen mukaan taksikyltti oli oltava katolla, jota ei ollut, eikä autoa saanut käyttää taksina.


  Aiheena lyhennelmään antoi:


  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/opaJkB/finlandare-tar-farval-infor-separationen
   
 2. vierailija Vierailija

  Mies on kuullut Lombardian sairaalasta, jota lääkärit vertaavat sotavyöhykkeeseen. Tajuan, että asun Lombardian suomalaisessa vastineessa. Istun ja luen uutisia Italiasta ja yritän ennakoida tulevaisuuttani. Milloin urheilutalosta tulee kenttäsairaala? Milloin paikallisesta jäähallista ruumishuone? Kello tikittää, mutta en tiedä, kenelle.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti