Hae Anna.fi-sivustolta

Rakastunut toiseen, vaikka rakastan nykyistäkin

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä liljaruusu, 23.08.2008.

 1. Sepä se, ne muut miehet/naiset on taustakohinaa ehkä noin kolme ensimmäistä vuotta. Itse olen ollut mieheni kanssa kuutisen vuotta, ja muistan hyvin kuinka alussa ei katsonutkaan muita miehiä, he tosiaan olivat vain kohinaa. Aivan sama kuinka mukavia/komeita miehiä kohdalle sattui. Samoin mieheni muille naisille jutellessaan puhui vain kuinka ihana hänen tyttöystävänsä on.

  Mutta mutta, vuodet vierivät, suhde arjistuu ja alkuhuuma loppuu. Silmät aukeavat taas muillekin miehille/naisille, ja sitä alkaa vertailemaan sitä omaa kumppania toisiin ("miksei minun mieheni koskaan...", "tekisipä minun miehenikin noin", "olisipa minun mieheni tuollainen..." jne jne). Mieheni tuskin enää puhuu minusta muiden naisten kuullen, ja minä huomaan komeat ja mukavat miehet. Ei se tarkoita, ettei sitä omaa rakastaisi, mutta se vaatii jo sitä tahtoa, ja jos joku toinen vaikuttaa sellaiselta johon haluaa satsata niin sitten se vaatii selkärankaa erota ensin ennen kuin lähtee uuden matkaan.
   
 2. reea Vierailija

  Samaa mieltä siinä että tosiaan alkuajat suhteessa ja avioliitossa menee niin helpommin, kun vuodet vierii, enää ei riitäkään tunne vaan mukaan täytyy tulla myös tahto. Jos suhteilla olisi tukena vain tunne, luulisin etta kaikki pitkät suhteet kuolisi.... Tunteet ovat ihana asia, on mahtavaa että meillä on ihmisinä kyky tuntea niin eri vivahteita ilosta, surusta ja rakkaudestakin.
  Mikään ei ole mustavalkoista eikä mielestäni aina itsekästäkään; tunteet ovat tunteita, ei tekoja.
  Tekoja voi jättää tekemättä, tunteita on vaikea jättää tuntematta.
  Jos suhde on tosiaan jo vakavalla pohjalla, on yhteinen elämä tai lapsia, asiat on paljon vakavampia- ja yksi teko voi vahingoittaa liian monta elämää...
   
 3. rakustunut vai ei Vierailija

  olen samassa tilanteessa minulla on poika ystävä mutta exäni kinuu miunua takaisin ja tunteeni häntä kohtaan eivät ole menneet pois nykyiseni on kuin mies puolinen minä mutta exäni on erillainen kuin minä täydenämme toisiamme.

  Haluan hänet itsekkin takaisin mutta haluaisin pitää nykyisenikin rakastan molempia.
  Nykyiseni haluaa palauttaa minut rahaa vastaan ja molemmat ovat yhtä musta sukkaisia.
  jos olen toisen kanssa niin toinen kinuu mutta jos olen rakkaani kanssa niin exäni kinuu.

  olen itsekkin ajatelut eroa mutta en pysty en osaa valita komman haluan mutta sitte jos exäni löytää toisen niin olen musta sukkainen ja nyt olen mennyt tekemään jotain hirveää olen melkin jo pettänyt rakastani en kerro hänelle sillä en halua satuttaa tämän tunteita....
   
 4. maikka Vierailija


  Juo vähemmän siideriä. Opettele kielioppia. Kyllä se siitä...
   
 5. Turhautunut Vierailija

  Otappa itse vanne pääsi ympäriltä ja avarra maailmaasi. Urpo.
   
 6. Vadelma Vierailija

  Liljaruusu!!
  Mitä sinulle nykyisin kuuluu? Kumman valitsit ja millä perustein. Itsellä vastaava tilanne nyt.
   
 7. Itsekin samanlaisessa tilanteessa kahden naisen välillä. Olisi kiva kuulla edellisten ajatuksia ja lopputuloksia. Mitkä asiat vakuuttivat teidät ja mitkä olivat ratkaisevia tekijöitä?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti