Hae Anna.fi-sivustolta

rakennukset

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä manta, 27.09.2005.

 1. manta Vierailija

  Minä aistin helposti asuntojen ilmapiirin ikäänkuin niihin olisi jäänyt jotain energiaa ihmisistä joita niissä on asunut.
  Olin mieheni lapsuuskodissa käymässä kaikki oli siistiä ja rauhallista, mutta kun menimme nukkumaan , minusta tuntui että katto tulee lähemmäksi ja ahdistuin ja sanoin miehelleni etten voi nukkua täällä yhtä yötä pitempään koska tässä talossa on tapahtunut niin paljon pahaa.
  Jälkeenpäin kuulinkin mitä kaikkea siellä oli sattunut.

  Samon kun muutimme näkemättä asuntoamme uudelle paikkakunnalle, heti ensimmäisen viikon aikana minua alkoi seurata joku kun olin vessa kasvoja pesemässä hän seisoi takanani, sain ponnistella etten alkaisi säikkymään, asuimme siinä useamman vuoden ja totuin seuralaiseen jota ei kukaan muu nähnyt eikä kuullut.

  Erään ystäväni mökissä en voinut olla kun tulin siellä luonnon kauniilla paikalla niin vihaiseksi ja ärtyneeksi, että muutin toiseen mökkiin asumaan.
  Ystäväni mökissä oli juopoteltu ammuskeltu ja vietetty levotonta elämää aikaisemmin. Sitä en tiennyt ennen siellä oloa.

  Onko vastaavia kokemuksia?
   
 2. * Vierailija

  kyllä on, välillä tietyissä paikoissa tulee sellanen olo että ei tavallaan osaa sanoa mikä siinä tilassa on mutta tulee tunne että huonot energiat jotka tuntee...tuttu tunne.
   
 3. tyttö77 Vierailija

  ...vaistoamaan ""toisen maailman"" asioita, mutta kerran sattui vähän vastaava tapaus siten, että olin katsomassa itselleni uutta vuokra-asuntoa, ja näytössä asunto osoittautui kuin unelmaksi, siis siinä mielessä, että mitä kriteerejä itselläni uudelle asunnolle olis: Vanha kivikerrostal, korkeat huoneet, isot vanhanaikaiset ikkunat jne. Ensin ajattelinkin, että kyllä (siis kaikki järkisyyt puolella), mutta pikkuhiljaa mieleen hiipi kuitenkin se, että alkoi jotenkin kylmätä. Tunne pikkuhiljaa voimistui, ja viimeistään siinä kohtaa, kun kävimme katsomassa kellaria, tuntui että sydän hakkaa ja alkaa huimata. Siis että tuntuu joku iso vierauden tunne ja pelko, jolle ei ole järjellistä syytä.

  Siltikin vielä yritin jääräpäisesti ajatella järjellä (unelmakoti), ja jopa alustavasti otin asunnon. Lupasin mennä seuraavana päivänä allekirjoittamaan vuokrasopimuksen välittäjätoimistolle. No, ei mennyt kuin puolituntia, kun olikin jo pakko soittaa välittäjän perän, että hei, päätin etten sittenkään ota sitä asuntoa. Ja heti helpotti.

  Nykyään asun vuokralla asunnossa, joka jo ensinäkemältä otti minut ystävällisesti vastaan. Tunnen jossain mielessä hellyyttä tätä asuntoa kohtaan, ja sitä että haluan pitää siitä hyvää huolta (tätä ei ole nähtävästi aina ihan näin huolella hoidettu...:)). Ja toivon että sitten kun joskus muutan pois tästä, että tähän muutaisi joku, joka myös pitäisi tästä hyvää huolta:). Ehkäpä täällä sitten on aina asunut suht onnellisia ihmisiä, kuka tietää.
   
 4. * Vierailija

  joo toi on kyllä kanssa totta huomasin asuntoa etsiessäni että sen vain tuntee mikä asunto on hyvä itselle...monesti käännyin jo ovelta kun tuntui että asunto työnsi minut tavallaan pois...monet muutkin herkemmät sanoneet samaa.
   
 5. siivooja Vierailija

  Käyn siivoamassa muutamia rakennuksia, yhdessä uudessa kohteessa tulee jostain syystä melkein kylmänväreet. Talo on vanha ja hieno mutta en melkein pysty menemään perimmäisiin aika pimeisiin huoneisiin ja joskus tulee olo etten ole yksin siellä ja vilkuilen jatkuvasti ympärilleni. Inhottaa käydä ko. paikassa...
  En tiedä mitään paikan historiasta ja ehkä en haluakaan tietää..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti