Hae Anna.fi-sivustolta

Rasistit jäävät ilman hoitoa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kuolevat pois, 19.02.2020.

 1. Kuolevat pois Vierailija

  Britanniassa astuu huhtikuussa voimaan uusi asetus, jonka mukaan terveydenhoitohenkilökunta NHS voi päättää ettei se hoida rasisteja, homofoobikkoja tai seksistisiä asiakkaita. Tällähän Suomessakin saataisiin jonot lyhyeksi kun henkilökunta väittäisi että se huusi jotain rasistista.
   
 2. vierailija Vierailija

 3. vierailija Vierailija

  Jaha, kyseessä on Britannian julkinen terveydenhoito. Tällä parannetaan sen työntekijöiden työviihtyvyyttä. He haluavat siirtää hankalat potilaat pois julkisen terveydenhoidon piiristä. Minä pelkään että suuri osa näistä potilaista on köyhiä ja että he jäävät siksi kokonaan vaille terveyspalveluita, vasta sitten hoidetaan kun ovat jo hengenvaarassa.
   
 4. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 152
  Saadut tykkäykset:
  401
  Kyllä ne hankalat potilaat löytyvät ihan muista kuin kansallismielisistä!!!
   
 5. vierailija Vierailija

  80 prosenttia terveydenhuollon suurkuluttajista muodostuu mielenterveys-päihdepotilaista. Tuohon mielenterveyspotilaiden ryhmään voidaan lisätä myös luulosairaat.
   
 6. vierailija Vierailija

  Mistäs tällainen. Ei niitä ainakaan terveyskeskuksissa tai labrassa ole näkyny.mummoa ja mamua näkyy.
   
 7. vierailija Vierailija

  Terveisin asiakaspalvelun ja tietojenhallinnan ammattilainen.
   
 8. Kaikki sairaat - fyysisesti, psyykkisesti tai sosiaalisesti sairaat - ihmiset tulee hoitaa Suomessa. Henkilökunta ei saa erotella, kuka saa hoitoa, kuka ei. Kaikki ovat siinä mielessä tasa-arvoisia meillä Suomessa ja se on hyvä asia.
   
 9. vierailija Vierailija

  NHS työntekijöiden jaksamisen on täytynyt olla aika rajoilla koska käyttöön on otettu aloituskirjoituksessa kerrottu keino.

  Miten luulette hankalan potilaan reagoivan jos hoitohenkilö ilmoittaa että potilaan käytöksen takia häntä ei hoideta? Tuskin poistuu rauhallisesti paikalta.
   
 10. vierailija Vierailija

  Joihinkin alkaviin sairauksiin tai oireyhtymiin voi kuulua tuollaiset huutelut, onhan se aika kamalaa jos heitetään sitten ulos koska se loukkaa terveydenhoitohenklökuntaa. Henkilöstöä pitää suojella, mutta kenenkään hoitoa se ei saa estää.
   
 11. vierailija Vierailija

  Saattaa olla kysymys siitäkin, että potilaat uhkaavat hoitohenkilökunnan henkeä. En usko, että sääntö luotiin pelkästään tavallisen, hankalien potilaiden vuoksi. Ruotsissakin on ilmennyt ihan uudenlaisia uhkatilanteita, sairaalaan saatetaan tulla esim. aseistettuina.
   
 12. vierailija Vierailija

  Muista tasa-arvo! Tuohan on jo vihapuhetta erästä ihmisryhmää (miehiä) kohtaan.
   
 13. vierailija Vierailija

  otilaan juridiset oikeudet ja lääkärin velvollisuudet

  Potilaslain mukaan jokaisella Suomessa pysyvästi asuvalla henkilöllä on oikeus hänen terveydentilansa edellyttämään hyvään terveyden- ja sairaanhoitoon, terveydenhuollon resurssien puitteissa. Lääkärillä on velvollisuus hoitaa potilasta soveltaen hyväksyttyjä ja kokemusperäisiä perusteltuja menettelytapoja koulutuksensa mukaisesti, jota hänen on pyrittävä jatkuvasti täydentämään.
   
 14. Humalaiset ei oo kaikkein hankalimpia. Tosi hankalia ovat ne, jotka tulevat ammuttujen mukana ja uhkaavat henkilökuntaa. Melko hankalia myös ne, joiden kulttuuriin kuuluu "näyttää tunteita" ja huutaa kauan ja kovaa kun esim. puudutetaan. Kun nää huutaa, niin muut kävijät odotushuoneessa luulee, että jotain tapetaan. Miehet on pahimpia huutajia, meidän kulttuuriin ei kuulu, että mies huutaa ääneen kun neulalla pistetään.

  Kerran eräs potilas halusi pissata lavuaariin tutkimushuoneessa, vaikka oli vessa ihan vieressä. Kuulema käyttää kotonaankin lavuaaria. Ei ollut meidän kulttuurista tuokaan. Alkuperäisruotsalaiset ovat ihannepotilaita, monesti liiankin auttavaisia ja vaatimattomia ja ottavat myös henkilökunnan huomioon. Ruotsalaiset tietää, mitä henkilökunnalta voi ja saa vaatia, muut vaatii monesti mahdottomuuksia ja aina on vaan omat tarpeet etusijalla, eikä yhteistyöstä tietoakaan.
   
 15. Myös ne, jotka järjestivät shown vastaanottotiskillä päästäkseen nopeampaa ja jonon ohi tutkimushuoneeseen, olivat järjestään muista maista kotoisin. Jotkut jopa kehuskelivat jälkikäteen omaa kekseliäisyyttään kun pääsivät jonon ohi . Teki mieli sanoa niille sellaista, mitä ei saa sanoa!
   
 16. vierailija Vierailija

  Useimmat potilaat ovat sairaalaan tullessaan niin kipeitä ja väsyneitä tai tajunnan taso on alhainen, etteivåt he syyttä suotta rupea rettelöimään. Huumeiden käyttäjistä en tiedä, miten käyttäytyvät, kun en ole sellaisella osastolla töissä.
   
 17. vierailija Vierailija

  hankalimmat potilaat terveydenhoidossa ja etenkin akuutissa ovat naiset, joilla on joku käsittelemätön trasuma taustallaan ja jotka eivät ole halunneet käsitellä sitä. Sen sijaan, he ovat alkaneet uskoa, että he ovat kaikista suvaitsevaisempia ja taistelevat epäkohtien puolesta. Niinpä nämä naiset näkevät epäkohtia siinäkin, jos minuutti sitten istumaan asettunut potilas kutsutaan sisälle, kun nämä naiset ovat istuneet odottamassa jo vähintään puoli tuntia.

  He eivät tunnu kykenevän tajuamaan, että joskus potilas onkin jonottanut siihen samaan akuuttiin jo tunnin ennen tuota oikeuksiaan kiljuvaa naista, se "näkymätön" odottaja kun on älynnyt lukea akuutin ohjeistuksen siitä, että soittakaa ennenkuin tulette. joskus nimittäin soittaessa jo tehdääntilannearvio, kirjataan potilas sisään "jonottamaan" ja sanotaan, että tulkaa paikalle vasta tunnin päästä, niin ei tarvitse niin pitkään istua aulassa odottamassa. Nämä kiljukaulanaiset eivät tunnu tajuavan elämän tuota puolta. Siis sitä, että joskus ohjeita kannattaa noudattaa eikä heidän tunteensa tai päätöksensä ole aina se oikea tai järkevä vaihtoehto.
   
 18. vierailija Vierailija

  Tuo on vain sun oma mielipide. Flashback sanoo jotain muuta, siellä tavallinen ruotsalainen ilmaisee rehellisen mielipiteensä, eikä sitä "virallista."
   
 19. vierailija Vierailija

  Olet muuttanut mielesi?? Olet moneen kertaan väittänyt, ettei Ruotsin keskustelupalstoilla ole rasisteja, ei edes Flashbackissä. Olet jopa väittänyt, ettei Ruotsissa missään kirjoiteta tai käyttäydytä rasistisesti, että kaikkialla toivotetaan maahanmuuttajat avosylein vastaan. Että vain suomalaiset ovat rasisteja.
   
 20. vierailija Vierailija

  Tuohan on selvä vale :rolleyes:
   
 21. vierailija Vierailija

  Tämä meni hauskaksi :):coffee:
   
 22. vierailija Vierailija

 23. vierailija Vierailija

  'seileille, seilissä
   
 24. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 928
  Saadut tykkäykset:
  299
  Vahino että erehdyin moden kanssa riitelemään.
  Annassa on vierailijana riitelevä mode. Pallolla eräs sanoi joutuneensa samanlaiseen tilanteeseen. Mode paljasti itsensä.
  Kun en suuttunut, niin mode suuttui ja käytti diktatuurisesti mahtavaa valtaansa hyväkseen.
  Surullista että mode riitelee jopa yksikseen pitää yksinpuhelua ad hominem jutuillaan.
  Nyt ymmärrän yskän ;) ja välttelen modea tästä lähtien.
  -
   
 25. Tämän ketjun aloitus on Rasistit jäävät ilman hoitoa
  nyt tämä keskustelu on kääntynyt muiden haukkumiseksi,
  syyttelemiseksi ja
  v****uilemiseksi. Ettekö te ihmiset osaa keskustella asioista
  ilman ikäviä kommentteja? Kehoittaisin käymään väittelyn
  peruskurssin , se taito auttaa yleensäkin elämässä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti