Hae Anna.fi-sivustolta

Raskaus vai tauti

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä eiraskaana, 06.01.2018.

 1. eiraskaana Vierailija

  Hei, pohdin semmoista asiaa kun kuukautiseni ovat olleet myöhässä nyt viisi kuukautta, sopivasti jäivät pois yhden illan jutun jälkeen. Gynellä tarkistettu alavatsa kipujen takia ultralla munasarjat ja katsottu että ei näy merkkejä tulehduksesta yms.. Veinas että kaikki on hyvin. Voiko raskaus jäädä huomaamatta jos munasarjat ultrataan?
   
 2. vierailija Vierailija

 3. vierailija Vierailija

  Munasarjat eivät ole kohdun kanssa samassa kohdassa, vaan molemmilla sivuilla lantiota. Uskon kuitenkin, että jos naisen vatsa vaivojen vuoksi ultrataan, vilakaistaan siinä aina myös kohtu ja sen tila. Luulisi todella, että raskaudesta on nyt jo selvät merkit, kuten esim. rinrojen paisuminen, nännipihan laajentumista ja tummumista sekä vatsan suurentumista. Tosin vatsa voi toisilla pysyä pitkäänkin hyvin pienenä, jos lantio on tilava. Jos sisnusta tuntuu, että raskaus oi olla mahdollinen, kipaise toki terveyskeskukseen tarkistuttamaan tilanne.
   
 4. vierailija Vierailija

  juuri se tässä huolestuttaa kun maha on järkyttävän suuri, muita oireita ei kyllä ole. Kerroin kyllä lääkärille raskauden pelosta joten luulisin että hän olisi asian tarkistanut, tosin siitä ei lue mitään omakanta sivuilla. Kiitos vastauksestasi.
   
 5. iNdo bo$$

  liittynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  4
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti