Hae Anna.fi-sivustolta

Rasvamaksa!

Viestiketju osiossa 'Lastentaudit' , käynnistäjänä D-vitamiinia lisää, 20.05.2009.

 1. Rasvamaksataudista tulossa suomalaisten kansansairaus?

  http://www.poliklinikka.fi/?page=7874754&id=7592817

  Tutkimuksissa ylipainoisuus ja lihavuus on toistuvasti yhdistetty huonoon D-vitamiinistatukseen.
   
 2. D3 Vierailija

  Nämä lihottaa ja sairastuttaa: sokeri, tärkkelyspitoiset kasvit (peruna ja maissi), kuoritut viljat (valkoinen vehnäjauho, valkoinen riisi ja pasta jne.), einekset, teolliset rasvat (margariinit, juoksevat pullomargariinit).

  http://www.kotikarjala.fi/heinonen.htm
   
 3. D3 Vierailija

  """"""Uusien tutkimuksien mukaan D-vitamiini ei olekaan vitamiini vaan steroidihormoni. Kyseinen D3-steroidihormoni näyttää olevan HYVIN oleellinen koko kehon toimintojen säätelijänä ja terveyden ylläpitäjänä. Aine toimii ikäänkuin DNA-kapellimestarina. Jos se puuttuu tai on liian alhaisella tasolla, keho viheltelee missä ja miten sattuu. Joskus säkällä menee pari nuottia kohdilleen. Puute aiheuttaa lähes kaikki kuviteltavissa olevat sairaudet. Suomalaisilla on D-vitamiinipuutos (viitearvot alittava kalsidiolitaso) noin 90 % väestöstä.

  Nykyinen saantisuositus (Suomessa naurettavat 7,5 µg eli noin 20 sekuntia auringonvaloa ) on terveystieteellisen historian yksi hirvittävimmistä virhearvioinneista. Tosin on syytä olettaa, että lääkefirmojen Sampo, FDA (USA:n Food and Drugs Administarion -organisaatio) tietää varsin hyvin alhaisen saannin vaikutukset ja on tahallaan ajanut saannin alas tehdäkseen mahdollisimman optimaalista bisnestä ihmisten sairauksilla. Ihmiset on siis aivopesty sairastamaan hitaasti itsensä kuoliaaksi ja kuluttamaan "lääkkeisiin" miljardeja krediittejä. EU ei uskalla tehdä itsenäisiä päätöksiä ohi FDA:n, Suomi taas ei ohi EU:n. Joten kansakuntammekin osallistuu kiltisti Amerikkalaisten lääkepapiston ihmiskokeeseen.

  Vasta netin tuodessa vuosia pimitetyn, oikean ja ajantasaisen tiedon saataville, ollaan havaittu, että todellinen saanti on oltava monikymmenkertainen nykysaantisuosituksiin, jotta ihmisen keho toimii kuten sen on tarkoitettu toimivan. Viimeisen vuoden aikana ovat D-vitamiini -keskustelusäikeet suorastaan velloneet järkytystä vallitsevaa tilannetta kohtaan.

  Suosittelen lukemaan D-vitamiinia koskevan säikeen Tiede-lehden keskusteluforumilla mikäli haluatte välttää lähivuosina flunssat, syövät, liikalihavuuden, masennuksen, kilpirauhasen vajaatoiminnan, epämääräisen väsymyksen, diabeteksen, MS-taudin, astman, osteoporoosin, sydäninfarktin, allergiat, kaljuuntumisen jne. Säikeen huolelliseen lukemiseen menee päiviä, mutta se on terveytesi arvoista. Vahvat 125 µg tabut menivät välittömästi tilaukseen. En enää ikinä tule tukemaan lääkefirmoja naurettavan alhaisella saannilla.

  _Ruoka-aineista ei ole mahdollista saada tarpeeksi D-vitamiinia_. Saadakseen esim. "D-vitaminoidusta" maidosta 2,5 µg * painokilon määrän, satakiloisen henkilön on juotava maitoa 50 litraa joka päivä. On meitä kusetettu. Voihan perkeleen perkele. Yksi konsti on jokapäiväinen 15-20 min UVB-säteilytys ilman suojavoiteita yli 30 asteen maapallokulmassa keskipäivällä. Eli onnistuu koko vuoden vain päiväntasaajan tienoilla, jossa ei tavatakaan alkuperäisasukkaissa esim. syöpää (melanoomaakaan) juuri lainkaan. Käytännössä ainoa mahdollisuus riittävään saantiin on siis D3-vitamiinilisä. """"""

  http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=55931&page=3
   
 4. hoikkis..... Vierailija

  http://media.ebaumsworld.com/picture/cgriffith67/ObeseChildren.png
   
 5. http://www.ts.fi/arkisto/haku.aspx?ts=1,0,0,0:0:604360,0
   
 6. D3 Vierailija

  D-vitamiinit
  D3-vitamiini on eläinperäinen. Se imeytyy hvyin ihmisellä ravinnosta. Lääkkeissä ja ravintolisissä oleva D3-vitamiinin on teollisesti tuotettua ja sopii siten myös kasvissyöjille. Saantisuositukset koskevat juuri tätä D3-vitamiinia.

  D2-vitamiinin on kasvisperäinen. D2-vitamiini imeytyy puolet huonommin kuin eläinperäinen D3-vitamiini. Tämä seikka on hyvä huomioida D-vitamiinimääriä laskettaessa.

   
 7. Romulus Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.09.1999
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  0

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti