Hae Anna.fi-sivustolta

Rattikäry piirtyy omakuvaan

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 19.09.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ensi viikolla tv-legenda Göran Zachrisson joutuu oikeuteen, missä häntä uhkaa jopa vankilatuomio törkeästä rattijuopumuksesta. Hän ajoi humalassa viime vuoden joulukuussa, kolaroi toisen kulkuneuvon kanssa ja puhalsi 0,66 promillea. Jo 81-vuoden ikään ehtinyt Zachrisson tuumaa, ettei hän selviä rikollisena olosta ja joutumisesta oikeussaliin. -Yht'äkkiä minulla ei ole hallintaa omaan elämääni.

  Syyttäjä ei ole vielä edes päättänyt, aikooko hän esittää vankilatuomiota, vaikka myöntää, että lainlaatija suhtautuu vakavasti rikokseen. -Vankila, siitä en selviä. Jos tulee vankeutta, en tiedä, mitä tehdä. Enkä ymmärrä tuomiota. Miksi viedä 81-vuotias vankilaan? Että hänestä tulisi parempi. Kaikkeen täytyy löytyä jokin järki, sanoo Zackhrisson.


  https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/awL8z4/zachrisson-klarar-inte-av-att-hamna-i-fangelse
   
 2. vierailija Vierailija

  Miksiköhän minä luin otsikossa lukevan että Rättikäry piirtyy .... assosiaatio muslimien päähineeseenkö?
   
 3. vierailija Vierailija

  Kai ruotsissakin rattarituomiot tulee ehdollisina ellei joku ole kuollu tai loukkaantunut kolarissa vakavasti.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
  Artikkelin mukaan Zachrisson ei halua myöntää olevansa rikollinen, mutta arvattavasti hän joutuu vastaamaan teostaan oikeusistuimessa. Henkisesti raskas ajatus erityisesti, jos hän joutuu rattijuopumuksen vuoksi vankilaan. Luultavasti ei joudu lukemaan tiilenpäitä, mutta minäkuva saa joka tapauksessa kolauksen.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 657
  Saadut tykkäykset:
  3
  Nyky-yhteiskunnassa monien ihmisten kaapeissa lojuu useita pieniä rikoksia, joista ei joudu kiipeliin. Ajetaan ylinopeuksia, eikä piitata liikennesäännöistä sen enempää autoilijoina kuin kävelijöinä. Kouluissa kiusataan erilaisia, eivätkä opettajat puutu siihen lainkaan. Annetaan mielikuva, että röyhkeys kannattaa, mikä on tavallista politiikassakin. Virkanimitykset ovat yksi osoitus siitä.

  Ruotsissa jengiväkivalta on riistäytynyt käsistä, mutta eri puolueet eivät voi edes keskustella aiheesta. Eivät ole samaa mieltä siitä, miksi ollaan nykyisessä tilanteessa. Osa ajattelee siten, että kulttuuriset erot ovat eriyttäneet liiaksi väestöä toisistaan. On oikein kysyä, sopiiko jengi- tai klaanikulttuuri länsimaisiin arvoihin, koska siinä vastuu teosta voidaan siirtää päätöksen valitsijasta sen toteuttajalle.

  Monilla ihmisillä on väärä käsitys rikollisista sen vuoksi, että heidän mielestään vääryyksiä tekevät vain muut, jotka eivät kuulu vertaisryhmään. On mahdollista pohtia siten, että rikolliset asuvat muualla, eivätkä omassa kylässä tai edes pitäjässä. Silti useimmilla on luurankoja kaapissaan, joten lähin epäiltävä lienee usein peilissä, vaikkei osaakaan puhua teoistaan edes itselle.
   
  Last edited: 22.09.2019

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti