Hae Anna.fi-sivustolta

Rauhallisen elon edellytykset

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 19.01.2020.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 432
  Saadut tykkäykset:
  3
  Laaja maahanmuutto asettaa talouden ja yhteiskunnan suurten paineiden eteen, sillä se vaikuttaa edellytyksiin säilyttää rauhalliset olot ja maan oma kulttuuri. Tavallinen rahvas ymmärtää ajatuksen. Kansalaisilla on oikeus säilyttää hyvinvointi, joka on aiemmin saatu aikaan. Myös pakolaisille on taattava turvalliset olot ja työtä, jotta kaikki voivat tulla toimeen rehellisin keinoin.

  Periaatteessa maahanmuuttajat ovat itse saaneet määritellä, mihin muuttavat. EU:n sääntöjen mukaan tulokkaan on haettava oleskelulupaa siitä maasta, mihin hän tulee ensimmäiseksi, mutta ohjetta ei ole noudatettu. Valtion maine tai sukulaissuhteet ovat usein olleet ratkaisevia maahanmuuttajan tehdessä päätöstä, minne aikoo asettua, mutta myös salakuljettajilla on ollut sormensa pelissä mukana.

  Kaikki Euroopan maat eivät ota käytännössä lainkaan tulokkaita, koska ne eivät halua tukea kulttuurien sekoittumista siten kuin unioni toivoo. Euroopassa tosin on ymmärretty, että erilaisuus on voimavara, mutta kaikkien maiden johtajat eivät ole oivaltaneet, ettei vahvinkaan valtio kykene yksinään luomaan rauhallisia oloja kaaosta ja vainoa paenneille.

  Pohjoismaissa poliitikot ovat maahanmuuton aikakaudella tehneet samaan aikaan sellaisia päätöksiä, jotka romuttavat perusväestön hyvinvointia. Vanhusten hoiva ja terveydenhuolto on yksityistetty siten, että suuri osa joutuu jonottamaan pitkään. Etusijalla ovat varakkaimmat, jotka kykenevät maksamaan vakuutuksia saadakseen hoivaa. Ja juuri tällaiset syyt vaikuttavat siihen, että kansalaiset ovat alkaneet äänestää toisin kuin aiemmin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti