Hae Anna.fi-sivustolta

Ravintola- ja ruoka-asiat

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä sotavento, 07.10.2017.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sotis. Luettuani tuon edellisen asiallisen kirjoituksesi alennuin taas naapuripalstalle tilannetta tutkailemaan. Jollakulla siellä on ilmeistä katkeruutta tätä palstaa kohtaan varsinkin suunnaten katkeruutensa palstan vakikirjoittajia kohtaan. Yllätyskö? Tuskin kenellekään. Näennäisesti asiallisten kirjoitusten sekaan on S24sella iskostettu asenteellista roskaa täällä kirjoitetuista ja muutenkin laajalti esillä muissakin medioissa olleista asioista. Kuten mainitsemasi viemäröintiongelmat ja siitä esiin tullut kalakeskustelu, liittyen itsekunkin syömisiin ja syömättä jättämisiin. Eihän kukaan täällä ilmoittanut jättävänsä kalaruokia syömättä. Ilmoitettiin vain, että täytynee katsoa ihan uusin silmin kalalistaa jatkossa. Meikäläinen toki ei muutenkaan juuri kalaa Puerto Cruzissa syö. Muutaman kerran Cherne-kalaa Herreriassa syöneenä, en voi itseäni vielä kalanystäväksi kutsua. Jos valita saa, niin 95%sesti otan mielummin tuntemattomassa ravintolassa jotain muuta syötävää kuin kalaa.

  Selkeästi noissa säälittävissä "kuiteissa" on kyse täällä ennen aktiivisesti kirjoittaneesta/kirjoittaneista tyypeistä, jotka aikanaan pakenivat pillittäen yhteiseltä hiekkalaatikolta housut kintuissaan. Nyt katkeruuttaan sitten eivät halua/voi rekkamattomana tänne enää kirjoittaa, vaan kuittailevat naapuripalstalle typeryyttään. Samat tyypit häiriköivät vähän aikaa sitten täällä, kuten useimmat arvannevatkin. Kun edes hiukan osaa rivien välistä tulkita, ymmärtänette kenestä/keistä on kyse. Heti aloittaessani palstalla tämä orkesteri yritti hyppiä laumassa silmille, itkupotkuraivarien kera, nykyisenkaltaisin seurauksian. Siksi puskistahuutelu. Luulin tosiaan, ethä he olisivat miehistyneet ja päässeet vanhoista asioista yli. Varsinkin, kun heidän riehumiseensa ei koskaan ole ollut mitään järkevää syytä. Syy, miksi aikuiset ihmiset noin toimivat ovat minulle täysi yllätys. Vihje, kasvakaa aikuisiksi, siis menttaalisesti. Se helpottaa elämäänne jatkossa.

  Tänne kirjoittamistani ruokapaikkavinkeistä sen verran, että ne ovat subjektiivisia, omaan kokemukseen perustuvia kertomuksia ja makunäkemyksiä ravintoista, joissa olen aterioinut. En epäile, etteikö Puerto Cruzista voisi löytyä parempiakin, maukkaampaa ja paikallisempaa ruokaa tarjoavia ravintoloita, mutta niissä en mitään voi kirjoittaa, koska kokemuksia ei ole. Kirjoitan siis vain ravintoloista, jotka tunnen ja olen omasta mielestäni hyviksi havainnut. Monasti myös valitsen hyväksi havaitun ravintolan alati uudestaan. Makusasioista kiistely taasen ei johda mihinkään. Jokaisella kun on omanlaisensa. Muistakaa tämä arvostellessanne muiden valintoja, varsinkin puskista huudellen, toisella palstalla, ja vaihtuvilla nimimerkeillä. Sellainen ei tee kuin pellen kirjoittajastaan. Ollessanne eri mieltä tämän palstan kirjoittajien ravintolavalinnoista, tai näkemyksistä makumaailmoista kertokaa toki omanne. Sehän on nimenomaan keskustelun tarkoitus. Siis tekin, jotka, ette omalla nimimerkillä viitsi kirjoittaa ja muut, jotka halutessaan, siis jos jotain sanottavaa oikeasti on, voitte rekisteröityä ja kirjoittaa asiallisesti näkemyksenne. Onnistuisko, vai jatkuuko puskistahuutelu S24sella.o_O
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Monella Kanarian saaria pitkään kolunneella on varmasti hyvinkin monipuolinen kokemus eri ravintolatyypeistä ja sieltä sitten vuosien myötä on muodostunut tietty oma suosikkilista. Useimmat ovat kokeilleet myös guachincheja ja olen omalta osaltani niistäkin kokemuksista kertonut. Ei noissa poikkeaminen jatkossakaan ole pois suljettu asia, mutta en kuulu niihin, jotka pitävät guachinceja ensisijaisina Tenerifen ruokapaikkoina. Guachinceista puheen ollen... niiden skaala on "nollasta sataan", ts. sitä nimikettä käytetään eräänlaisena turistihoukuttimena myös paikoista, jotka ovat täysin sisäsiistejä ja lämpimiä ja sijaitsevatkin keskellä taajamia, kuten mikä tahansa ravintola. Karmein näkemistäni, johon onneksi ei jokunen aika sitten mahduttu sisään, oli Orotavan edustalla oleva pahvihalli, aivan turvoksissa paikallisia ruokailijoita. Hypättiin siitä sitten taksiin ja suhautettiin Orotavan yläkaupunkiin, "Casa Lergaro" -nimiseen vanhaan linnaan. Taksikuski tuota suositteli ja kannatti kokea. Paikasta laitoin aikanaan tarkempaakin materiaalia.

  Sotisten ateriavalinnat ovat kovin usein päätyneet meren antimiin ja kunhan perille päästyäni noiden turvallisuudesta toivottavasti vakuutun, tilaan oitis taas monia aiemmin lueteltuja kalalajikkeita. Ja tasan niistä paikoista, jotka ollaan hyviksi havaittu Tenerifellä ja Las Palmasissa, joista tuoreimmat kokemukset ovat.

  Allekirjoitan täysin Antiguen eiliset teesit.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sotis kirjoitti taas tapansa mukaan hyvin ruokailusta Kanariansaarilla. Puerto Cruzista löytyy monenlaista ravintolaa suomibaareista turistipaikkoihin ja paikallisista roskaruokaa tarjoileviin ravintoloihin. Jokainen valitkoon makunsa mukaan omansa, eikä väärää valintaa ole. Joskus tekee mieli pizzaa, joten silloin poikkean Venezuelakadun Compostelanassa. Pastaa halutessani luonnollisimmin valitsen Pomodoron Calle San Telmolla. Monasti valinta on pihvi, joten silloin tieni käy pihviravintolaan, joita monen laisisia kaupungista löytyy, mielestäni kruununa El Patio, joka kannattaa käydä kokeilemassa ainakin kerran lomallaan, vaikka se hiukan hintavampi normaaliin ravintolatasoon verrattuna Puerto Cruzissa onkin. Jos mieleni tekee lammasta, valintani on selvä, siitä ei kahta sanaa, Bodega Julian. Kaupungin ehdottomasti paras ruokaravintola hinta/laatusuhteeltaan. Sieltä saa lampaan lisäksi myös paljonkin muita ruokalajeja, kuten pihvejä, salaatteja ynnä muuta sellaista. Kerran on käyty syömässä pelkät munakkaat Bodega Julianissa ja hyvältä maistui sekin halvasta hinnastaan huolimatta. Enpä osaa kyllä sanoa kanarialaisempaa perheravintolaa, kuin nimenomaan Bodega Julian. Paikallinen perhe pitää ravintolaa paikallisen vanhankaupungin Calle Mequinezilla, tarjoavat paikallista, sekä kansainvälistäkin ruokaa, esittäen vielä joka ilta kanarialaista musiikkia asiakkailleen.

  Jos joku suosikkiravintolastani on eri mieltä, niin mielelläni otan vihjeitä vastaan parempaa ruokaa tarjoavista paikoista. Moni on kehunut Los Gemelos-ravintolaa Calle Penonilla, josta samankaltaista mättöä saa, kuin kävin La Orotavassa viime talvena yhdessä Guanchessa syömässä. Eipä kumpiakan paikka vakuuttanut, vaikka jonoa oli ulos saakka. Määrä ei aina korvaa laatua. Täytyy kuitenkin koeajaa Los Gemalos uudestaan, mutta epäilen makumaailman pärjäämistä El Patiolle tai Bodega Julianille. Silti myös suomalaisten vetämillä ruokapaikoilla on paikkansa valinnoissani. Pikku Pohjolan Urbano tekee herkullisia annoksia kanarialaisella twistillä, Jorman baarin Smirre tekee myös erinomaista ruokaa ja puolisuomalainen Herreria kuuluu ehdottomiin suosikkeihini Puerto Cruzissa herkullisten aterioidensa tähden.

  Valitsen siis ravintolani oman makuni mukaan, eikä siihen pitäisi olla kellään nokan koputtamista. Vihjeitä paremmista valinnoista toki otetaan mielellään vastaan. Eikä ole sattumaa, että juuri nuo ravintolat ovat oman listani parhaimmistoon päässeet. Useiden kertojen käynnit hyvässä seurassa ja hyvä, maistuva ruoka ovat valintaani vaikuttaneet. Nuokin valinnat olen monesti jo palstalle kirjoittanut. Niissä aion poiketa jatkossakin ja arvosteluja tulee. Toki vihjeitä otetaan ilolla vastaan, jos hyviä uusia ravintoloita löydätte.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Gemelosista on kirjoiteltukin joskus aiemmin. Me ollaan siinä toisinaan poikettu ja oltu kyllä ihan tyytyväisiä. Isäntä tykkää syödä siellä lampaankyljyksiä, se annos vaan on niin valtaisa, että usein olen valinnut kalaa; Cherne on oikein hyvää myös Gemelosissa. Paikka on kovin suosittu, vähän samaa henkeä, ajan patinaa ja perinteikkyyttä siinä koen, kuin La Papayassa (Lomolla). Rento meininki ja kohtuuhinnat molemmissa.

  Puerton Suomiravintoloilta tulee nyt tiedotuksia solkenaan, Facebookista noita voi jokainen lueskella. On ollut myös pitkälle loppuvuoteen, jollain koko kaudellekin ulottuvia ohjelmalistauksia. Myös kerhon ja seurakunnalliset kuulumiset kanavoituvat sinne, mutta noilla molemmilla on myös perinteiset webbisivut. Las Palmasissa sikäläinen Suomikerho pyörittää omaa lounastarjoilua, myös osa kerhon toiminnoista on omissa tiloissa.

  Kommentoin seuraavaa asiaa nyt tässä, kun ruokakeskustelu kuitenkin on aiheena. En ole kritisoinut S24:n uutta vastaavalla idealla avattua ketjua mistään muusta, kuin että sitä käytetään Annan kirjoittajien herjaamiseen. Se on ollut pointtini. Ruoka-aihe näyttää tuolta naapurista lähes kadonneen hyvän alun jälkeen. Eikä ketjun kannalta erityisen hyvältä näytä sekään, että poistettuja viestejä alkaa olla enemmän kuin julkaistuja.
   
  Last edited: 17.10.2017
 5. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Pistetäänkö seuraavaksi kunkin suosituslistalta vähän laajennettu osio, semmoisia ravintolanimikkeitä, jotka eivät vielä ole tässä uudessa ketjussa esiintyneet.

  Omasta puolestani heitän: La Marea, Calle Blancolla Charcolta ylös lähdettäessä heti oikealla. Viehättävä terassi, mutta myös tyylikkäät sisätilat. Todella hyvä ruoka, ei kaupungin halvimpia, mutta hinta-/laatusuhde kohdallaan.

  Maga (olikin kuvattuna Antiguen lomaketjussa). Erinomaisia kana-aterioita tuolla olen syönyt, mukava terassi tässäkin. Hyvin kohtuulliset hinnat.

  Peruano, Postitalosta vähän eteenpäin samaa väylää. Perulaisvaikutteinen, viihtyisä, edullinen. Useimmiten kanaruokia tuolla ollaan syöty, myös kivoja vartaita.

  Tropical, Calle de Lomo. Mukava ja kohtuuhintainen, myös kalan ystäville suositeltava.

  Lounaspaikkana mainio Ca Mario, Calle La Hoya. Edullisia ja maistuvia kolmen ruokalajin lounaita sis. juoman reilusti alle kympillä.
   
 6. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Lounaspaikoista vielä. Älkää unohtako todella edullista Puerto Cruzin Suomalaisen seurakunnan kahviota, samassa korttelissa Pikku Pohjolan kanssa, mutta korttelin vastakkaisella puolella. Ainakin aikaisempina vuosina tuolta on saanut edulliseen hintaan keittoja ja kahvilatuotteita. Mikä parasta suodatinkahvi, kuulemma Lidlin valikoimasta maksaa vain 1 Euron kuppi ja pulla saman verran. Kannattaa poiketa. Juttuseuraa löytyy aina, jos sitä kaipaatte. Paikalla hyvinkin rento meininki ja usein jopa taidenäyttelyitä, sekä muita kissanristiäisiä. Kokeilkaa vaikka kannatuksen vuoksi.

  Yksi mainitsemisen arvoinen ruokapaikka löytyy Pez Azulin edestä, barrancon toiselta puolelta, nimittäin Edelweiss. Ei ihan halpa paikka, mutta hyvää ruokaa kuitenkin ja melko suosittu varsinkin saksalaisten keskuudessa. Kerran tuli poikettua ja hyvin upposi tuo annos.
   
 7. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Eläkepappa Edelweisista joskus kirjoittikin ja sen perusteella aika tunkkaisilta kyllä hinnat tuntuivat. Kyselinkin tuosta myöhemmin Puerton vakkareilta, eikä paikkaa mitenkään erityisesti ylistetty.

  Oikeastaan unohdin aamuiselta listaltani mukavan itävaltalaispaikan, Tiroler Alm, Botanicoa vastapäätä. On luonnollisesti myös saksankielisiltä alueilta tulevien matkaajien suosiossa. Erittäin hyvä ruoka ja edulliset hinnat. Parhaaseen illallisaikaan yleensä täynnä, pöytävaraus tarpeen.
   
 8. Goce Jäsen

  liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  6
  Yläkaupungin ravintolat unohtuvat yleensä kun mietitään,
  minne mennään syömään. Itse käyn silloin tällöin ystävien kanssa
  yläkaupungin siinä ravintolassa jossa on pienoisgolf. Pelin päätteeksi olemme syöneet yleensä pitsa, jotka ovat edullisia ja maukkaita.
  Myös muutakan annokset eivät ole tuottaneet pettymystä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Edelweiss oli meille ihan myönteinen kokemus.

  https://www.tripadvisor.fi/Restaura...uerto_de_la_Cruz_Tenerife_Canary_Islands.html

  Ongelma on vähäinen asiakaskunta ja sitä myöten liikaa henkilökuntaa. Kokkimme teki hyvät pöperöt; ei moittimista -päinvastoin.

  Ca Mario, Calle La Hoya, on hauska! Erityisesti mainostan sisätiloja!! Käykää joskus sielläkin. Paikallisten määrä yllättää ja hintataso.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Ihan totta, mitä Goce sanoi - yläkaupungin ravintolat helposti unohtuvat ja rehellisesti sanottuna La Pazin alue jää liiankin helposti vain läpimenoväyläksi, kun ajetaan edemmäs, mistä pitää muutamia paikkoja listata toisella kertaa. Junioreiden kanssa syötiin vuosia sitten pizzat siinä golfpaikassa. Tuonkin kokemuksen voisi päivittää.

  Kiva kuulla, että joku muukin on tykännyt Ca Mariosta ja nimenomaan sisätiloista. Siellä me tykätään syödä. Kerran hämmästelin, kun yksi selvästi vakituinen asiakas tuli sinne koiran kanssa. Koiruli torkkui sen rouvan vieressä kaikessa rauhassa, eikä aiheuttanut kenellekään mitään häiriötä. Hintataso Ca Mariossa on laatuun nähden käsittämättömän edullinen.
   
 11. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Sitten niitä kauempana olevia, kuitenkin Puerton alueen paikkoja.

  Tito's Bodeguita, on Duraznon alueella. Vanha luostari, jossa viehättävä ulkoterassialue, sisätilat hyvinkin tunnelmalliset. Kivasti erilainen, paikallisten suosiossa.

  Monasterion alueella voi valita omansa useista eri ravintoloista. Päärakennusrivistö on myös vanhaa luostarialuetta, jyrkkä mäki ylimpiin paikkoihin. Monille Puerton kävijöille tuttu. Upeat näkymät laaksoon.

  El Tenderete, alhaalla kylässä Monasterion alueelle ajettaessa. Taksit kyllä tietävät paikan. Kohtuuhintaisia upeita pihvejä, paljon kanarialaisia herkkuja. Pöytävaraus tarpeen. Erittäin kodikas ja lämminhenkinen paikka.

  Saas nähdä häviääkö tämäkin ketju kun siihen kirjoittaa. Tänään on ollut näköjään isoja teknisiä ongelmia, ketjut tulevat ja menevät. lukijamäärälaskuri on sekaisin kuin käkikello jne.
   
 12. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Ensimmäisen illan ruokapaikasi valikoitui siis El Lomolla oleva El Padrino. Syy moiseen valintaan oli yllättävä, sillä Padrinon terassi oli koko Lomon ainoa jossa oli asiakkaita. Muut terassit olivat täysin tyhjiä. Söimme siis merianturaa kermakastikkeessa, keitettyjen perunoiden kera. Ihan kohtuullisen makuinen perusateria, sellaista hyvää ABC tasoa, mutta edullinen, kun kaksi ateriaa ja juomat maksoi yhteensä 24.90. Ei paha hinta, ei tosin edullinenkaan. Kenties juuri hintataso selitti paikan suosion. Alle kympillä sai kuitenkin tuolta annoksia. Mikä parasta uskalauduin syömään kalaa, siis muutakin lajiketta kuin cherneä. Saas nähdä, mitä keksin tänään. PPssä olisi tarjolla paellaa. Uskaltaisinko...o_O
   
 13. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  No hupsista. Olen kyllä käynyt Padrinossa syömässä useita kertoja, nimenomaan siinä Lomolla, mutta aina sisätiloissa. Ruoka on kaikilla kerroilla ollut erinomaista ja hinta-/laatusuhde kohdallaan. Ainoa mistä olen kritisoinut, on sisätilojen äänekkyys. ABC-vertailu kuulostaa vähän rienaavalta, sori, eihän noita puitteita voi verrata millään muotoa. Calle de Lomon Padrino on yksi Puerton suosituimmista ravintoloista, ja jos kestää sen "läpivirtauksen" ja metelin, hyvinkin suositeltava paikka. La Pazin alueelta löytyy myös Padrinon ravintola, mutta tuota ei olla vielä kokeiltu.

  Kaksi pääateriaa juomineen yht. 24,90 on sangen kohtuuhinta. Juomistahan tuo aina on kiinni, usein viinipullon tilaaja yllättyy niiden hinnoista. En kuitenkaan kaupunkiravintoloissa halua mitään hanaviinejä, guachincheissa ne menettelevät ja ovat olleet joskus oikeinkin hyviä.
   
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Kahvitauko.

  Juu, Sotis. Puitteet toki ovat ihan eri tasoa, kuin ABCllä. Väkeä El Padrinon terassilla oli mallia " täysi tupa", joten jouduimme syömään sisätiloissa. Ihan viihtyisä ravintolahan tuo puitteiltaan on, siitä ei kahta sanaa. Itse syömämme annos, huom subjektiivinen näkemys, ABC tasoa, eli sellainen 7+ mielestäni.
  R:) sensijaan on tuohon kovasti tykästynyt ja sai minut valitsemaan tuon kala-annoksen. Sori nyt, mutta väitän saavani kotona parempaa ruokaa. Toki valinta saattoi mennä ruoan suhteen pahasti pieleen.

  PPssä tänään siis paellaa, joka kuulemani mukaan sisältää lihaa ja äyriäisiä, joten tällanen vellipöksy jättää tuon kyllä väliin. Äyriäiset ei vaan millään houkuttele. Saas nähdä mihin sitä päätyy. Saatatte joutua siitä lukemaan. Koittakaa kestää.;)
   
  Last edited: 22.10.2017
 15. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Nimenomaan sitä Padrinon lenguadoannosta on moni kehunut, olen syönyt tuolla tosin aina muuta, enkä kalaa jostain syystä lainkaan. Mutta tuostapa otetaan koppi ja kokeillaan kun keritään. Samalla voisi testata sen La Pazissa olevan toisen Padrinon.

  Toivottavasti Antiguen loppuloman ruokakokemukset ovat myönteisempiä, kuin tasolle 7+ yltänyt ensimmäisen illan ateria.

  Viimeksi söin lenguadofileitä kermakastikkeessa keitettyjen perunoiden kera La Mareassa keväällä ja kovin oli maistuva annos tuokin. Seurakin oli mitä parhainta...
   
 16. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Palaan vielä El Padrinoon. Jostain syystä löysin läppärilaukustani La Pazissa sijaitsevan Padrinon (El Padrino San Amaro) esitteen, missä kielet ovat espanja, englanti ja saksa. Paikan osoite on Calle la Haya 2, La Paz, PdlC. Ei aavistustakaan, mistä esite on meille tullut, kun ei tuolla ole käyty lainkaan. Sitäkin ihmettelen, että listalta ei merianturaa (lenguado) löytynyt. Halvin kalaruoka (8,50) näytti olevan jonkun sortin silliä (arenque) keitinperunoilla. Ehkä paikat vaan ovat eri tavoin profiloidut, samahan se on myös Compostelana -ketjussa.

  Useimmilla Puerton ravintoloilla on yksi vapaapäivä, usein sunnuntai, mutta voi se olla ihan mikä tahansa muukin.

  Suomiravintoloilla on jo myynnissä loppuvuoden juhlakattauksia, mm. jouluateriat ennen joulua ja jouluna etc. Hinnoista ei ole ollut mainintoja, yleensä aattoateriat ovat olleet melko arvokkaita, aiemmat edullisempia. Jouluaattona kattauksia on ainakin 2 kpl. Kannattaa käydä kyselemässä, jos joulua kaupungissa aikoo viettää ja kaipaa suomalaisempaa joulua.
   
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Bongasin tuon Sotiksen mainitseman El Padrinon tänään kulkiessani La Pazissa ihan sattumalta. Paikka sijaitsee La Pazin kuuluisan näköalapaikan, sen, mistä Martianezin ranta ja merivesialraat näkyvät, välittömässä läheisyydessä, vastapäätä sitä 1591 rakennettua pikkukirkkoa. Ulospäin aika vaatimattoman näköinen paikka, missä pieni terassi myöskin löytyy. Voishan tuon jossain vaiheessa käydä koeajamassa.

  Suurin yllätys tällä kävelyreissulla oli, että suomalaistenkin suosima hotelli Bellavista oli ihan täydellisessä remontissa, toisinsanoen koko hotellieakennus oli ikkunoita myöten purettu perusteellista remonttia varten. Se kävelyreittihän, mikä Bellavistan rannanpuolella kulki, oli suljettu jo viime talvena.

  Tänään laiska päivä ja TAAS PPssä ateriointi kun oli tarjolla currykanaa riisillä. Ihan maukastahan tuo oli, mutta kanassa aivan liikaa luita, joten nälkähän tästä jäi tällaiselle kasvavalle nuorelle miehelle. Olisikohan aika tuhman jälkiruoan. Charcollahan olisi se jätskibaari, mistä myös kakkuja syödäkseen saa. Pitäisiköhän poiketa.
   
 18. köyhä Jäsen

  liittynyt:
  09.06.2017
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  13
 19. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Magnolian ohi on usein kuljettu, fiinin oloinen ulospäinkin; arvokkaalta kuulostaa, mutta kuvat annoksista kieltämättä houkuttelevia.

  Täytyy tosiaan käydä se Padrinon kakkospaikka tsekkaamassa, ihan oikein me esitteen kartasta tuon sijainti katsottiin. Melko vaatimattoman oloisia monet ravintolat julkisivunsa puolesta ovatkin; joskus yllätys voi olla toisenkin suuntainen, viihtyisän terassin jälkeen sisätilat ovat ankeat ja kauhtuneet. Suurin yllätys oli keväällä Las Palmasissa, kun mentiin sikäläisen ystäväni suosittelemaan paikkaan ja kun alueella tuuli melkoisesti, ajateltiin syödä sisällä. Ruokailutilaa sieltä ei kuitenkaan löytynyt, asiakkaille vain vessat, kaikki muu oli keittiö- tai muuta omaa tilaa.

  Mene nyt hyvä mies Antigue välillä muuallekin syömään, vaikka ihmettelen, että niillä helteillä ylipäätään mikään lämmin ateria edes maistuu. Jotain kevyttä ja suolaista, mitä se ikinä sitten onkaan, kivoja salaatteja, tapaksia ym. Eikös se Bodega Julian houkuta?
   
 20. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Juu, kiitos vaan Sotis vinkistä. Törmäsin päivällä Jormaan, siis Jorman baarin omistajaan ja sovittiin että menen tänään sinne aterioimaan. Smirrellä kulemma uusi ruokalista. Täytyy käydä kokeilemassa.

  Bodega Julian kiinnostaisi kyllä, ja voi olla, että siellä poikkeankin. Pitäis vaan saada tuo R:) innostumaan asiasta. Katotaan nyt. Toisaalta, kerkeehän sitä myöhemminkin. PPssä ateriointi on kuitenkin tältä reissulta ohi.
   
 21. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Ruoka-asioista vähän negatiivis-sävyisempää palautetta. Eilen illalla poikkesimme parin kaverini R:)n ja H:)n, sekä viehättävän suomalaisneitosen kera ravintola Herreriassa ruokailemassa. R:) varoitti suolalaisyhteisön kokemuksiin nojaten Herrerian tason laskusta, mutta en uskonut, kun sitä aikaisemmin Puerto Cruzin TOP3 ravintoloihin kuuluvana pidin. En pidä enää. Taisi olla viimeinen kerta kun ko paikassa poikkesin. Niin suuri pettymys valitsemani, aikaisemmin yksi suosikkiannoksistani Cherne-kalaa, ryppyperunoilla ja lisukkeilla oli, etten sitä enää tule tilaamaan. Hinta oli noussut, kalassa ei pään ja kaularuotojen lisäksi ollut juurikaan mitään syötävää ja sekin vähä mautonta moskaa. YÄK, sanon minä ja äänestän jatkossa jaloillani. Rahansa voi käyttää fiksumminkin.

  Herrerian suosiohan on toki ennallaan ja paikka koko ajan täysi. Myöskin seurueemme muut jäsenet olivat pettyneitä tarjottuihin annoksiin. Väittäisin eilistä huonoimmaksi tällä saarella eteeni kannetuista ja syömistäni aterioista. Puistattaa vieläkin koko ateria. Valitettavasti näin, kun Herreria aikaisemmin tosiaan yksi suosikeistani oli.:(

  Toivotaan, että tänään onnistuu paremmin.
   
 22. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Täytyypä käydä Herreriassa toteamassa tilanne. Aika tujua tekstiä Antigue kuitenkin. Muistithan seurueinesi antaa palautetta myös siellä paikan päällä. Että ei oltu tyytyväisiä, kalassa ei ollut tarpeeksi syötävää ja mitä ne muiden seurueesi jäsenten aiheet ikinä olivatkaan.
   
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Ei siellä ehditty palautteita kuunnella. Valitettavasti. Pettymys kyllä tason laskuun oli melkoinen. Kahdesti pitää harkita, ennenkuin uudestaan menen.

  Eilen syötiin sitten, ei niin "tasokkaasti" mutta runsaassa buffetpöydässä Pez Azulissa. Sitä voin hyvällä omallatunnolla suositella kaikille, niin kuin viime talvenakin kirjoitin. Ei mitään gourmeeta, mutta maukasta syötävää ruokaa kuitenkin. Mikä parasta tuo buffet maksaa vain 9 Euroa henkilöltä, ja kun siihen lisää ison pullon vettä, hintaa kertyy vain 10,30 Euroa. Siis ateriasta missä kokoat itse haluamasi kokoisen alkusalaatin, myös valmista tonnikalasalaattia oli tarjolla. Siihen päälle pääruoka, joka eilen oli keitettyjä perunoita tillissä, pastaa, kukkakaalia ja vihanneksia, lihan, kalan tai kanan kera. Kana tosin kroketteina. Palan painikkeeksi sitten runsas jälkiruokapöytä ja jäätelöä. Kaikki siis 9Euron hintaan. Suosittelen, käykää koemaistamassa. Todennäköisesti menen sinne tänään uudestaan...;)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 24. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Jotenkin jäi kaivelemaan tuo Herrerian saama ryöpytys olosuhteissa, joissa neljän hengen seurueen kokemasta pettymyksestä ei annettu palautetta heti paikan päällä tai vähintään käyty juttelemassa vaikka ohikulkiessa seuraavana päivänä. Jokainen toimii tietysti parhaaksi katsomallaan tavalla; itse en kuitenkaan pidä korrektina suoltaa tarinaa "Yök" -tason ateriasta netissä, ellei siitä ole ensin keskusteltu ravintolan vastuutahojen kanssa. Sori nyt, minusta se olisi oikeampi marssijärjestys.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sotis. Rohkenen olla eri mieltä. Vaikka henkilökunnan infernaalisen kiireen takia olisinkin tehnyt palautteen, mikä toki ei ollut mahdollista, on minulla oikeus esittää SUBJEKTIIVINEN näkemykseni täysin epäonnistuneesta ateriointikokemuksestani. Ravinolassahan on henkilökunnalla kova kiire vain sen takia, että se on suosittu monien maiden matkailijoiden keskuudessa. Nyt hiukan harmittaa etten ottanut kuvaa siitä pienenpienestä Cherne-kalasta, josta yli 50% oli kalan päätä, niskan alueen luita ja ruotoa. Se vähä, minkä siitä kalasta pystyi syömään ei mieltäni valitettavasti oikein lämmittänyt. Varsinkin kun kyse oli yhdestä aikaisemmista TOP3 suosikkiravintoloistani. Eikä muuten makukaan vastannut aikaisempia kokemuksia ko tuotteesta. Odotusten ollessa luonnollisesti korkealla, sillä viime talvena usein valitsin juuri tuon annoksen syödäkseni, koska siitä kovasti pidin. Tämän käynnin jälkeen voin vakuuttaa, että se oli viimeinen kalanruoto, mistä syötävää yritän kyseisessä ravintolassa, tuohon tarjottuun korotettuun hintaan etsiä.

  Joku toinen kokee asian varmasti toisin ja se on hänen etuoikeutensa. Herrerian nykyisen suosiohuipun vallitessa, voihan toki olla niinkin, että olen väärässä, enkä ruoasta, sen mausta, tai aterioiden hinta/laatusuhteesta mitään ymmärrä. Rahani ovat silti minun, kovalla työllä hankkimiani ja käytän niitä niinkuin haluan. Paljon pitää tapahtua, että rahojani Herreriassa jatkossa kulutan. Sen verran pettynyt minä ja seurueeni tarjottuun ateriakokonaisuuten olimme. Perustan näkemykseni vapauteen valita, mihin vaivalla ansaitsemiani, suomessa korkeasti verotettuja ropojani käytän.

  Ps. Kysyppä R:)lta mitä mieltä hän samaisesta annoksesta oli.;)

  PPs. Edellämainittu ateria on mielestäni edelleen huonoin koskaan Teneriffalla nauttimani. Siksi YÖK(n)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti