Hae Anna.fi-sivustolta

Ravintola- ja ruoka-asiat

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä sotavento, 07.10.2017.

 1. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Vaikuttaa siltä, ettei tätä keskustelua kannata jatkaa.

  Herreriassa on tarkoitus poiketa aivan lähipäivinä, huomennahan niillä on vapaapäivä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sori Sotis, mutta olen hiukan eri mieltä. Asioista pitää pystyä keskustelemaan, vaikka olisimmekin eri mieltä. Kysehän on vain epäonnistuneesta ravintolakokemuksesta. Kun olet poikennut Herreriassa, niin kerro toki oma mielipiteesi ravintolan tasosta. Kunniotan sitä sellaisenaan, onhan se omasi. Toivon, että teet minun ja muiden kirjoittajien kohdalla samoin. En minä ihan kepein perustein tuosta yhdestä entisestä suosikkiravintolastani negatiivista palautetta antanut. Eikä kyse ole kiusanteosta, vaan edelleen subjektiivisesta näkemyksestä yhdestä ravintolasta, yhden käyntikerran, ja erikoisen huonon ateriointikokemuksen perusteella. Uskon, että tuo palaute on vaikea sulattaa, sitä se oli minullekin, mutta myös negatiiviset seikat asioista pitää voida tuoda esiin. Siksi tätä kutsutaan keskutelupalstaksi. Keskustelleen asioista omista näkökulmista. Eikös niin. Ravintolaketjussa pitää voida antaa myös negatiivisesta kokemuksesta palautetta. Muutenhan tästä palstasta tulee juuri se, mitä irvileuat ovat pitkään sanoneet, kiva kiva, lipo lipo, yms ei niin mielenkiintoista luettavaa. Mielenkiinnolla odotan omaa raporttiasi Herrerian onnistumisesta.

  Nyt talvirenkaiden vaihtoon.:mad:
   
 3. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Ruokajutut on makukysymyksiä ja joku viisaus koskee niistä kiistelemistä, mutta tosi juttuhan se on; kokemukset ja maut poikkeavat. Negatiivisista kokemuksista muistan viime joulun Pescadorissa, jossa osa seurueestamme jätti annoksensa syömättä. Hinta oli ”jouluinen”. En ole sen koommin Pescadoriin poikennut. Kala kuulemme olisi ollut syötävää.

  Gemeloksesta Antigue ei muistaakseni tykännyt. Sapuska oli minusta syötävää, ruuhkasta ja pöydästä en tykännyt. Julianin lammas oli hyvää, mutta annos olematon.

  Tapas paikoista Arcón Tapas jakaa ihmisten mielipiteet. Itse olen siihen kovin tykästynyt.

  Snadiaisten kanssa on käyty Minigolf klubilla ja se on siihen tarkoitukseen loistava. Tiroler Alm’ssa ollaan tykätty takuuvarmasta ja se lähellä oleva pizzapaikkakin on toimivaksi testattu. Camillo on käymättä. Sillä kulmalla on saapasteltu Patioon.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Eläkepappa mainitsi Arcon Tapasin; on myös meille mieluinen paikka, jossa varmasti pian poiketaan. Samoin Gemelosissa.

  Ei tässä kukaan ole kiistellyt itse ruokajutuista. Eikä minulla tietenkään voi olla näkemystä Antiguen kelvottomasta kala-annoksesta Herreriassa, sen kummemmin kuin eläkepapan seurueen kaloista Pescadorissa. Olen Antiguen osalta ottanut kantaa vain tapaan hoitaa asia ja siinä pidän kyllä näkemykseni. Ensin palaute henkilökunnalle ja asiasta sopiminen - vasta sen jälkeen kommentit nettipalstalle.

  Olen kertonut aiemmin parista tapauksesta, joissa ruoka, kala-annoksia molemmat, on ollut syötäväksi kelpaamatonta. Toinen vuosien takaa Las Palmasista, jälkimmäinen parin vuoden takaa Puertosta. Molemmat kerrat hoidettiin ravintoloiden puolesta tyylikkäästi, eikä jäänyt "kiviä kenkään" kummastakaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Sotis. Ei mulla jää mistään "kiviä kenkään". Olisin ilman muuta antanut palautetta ruoasta, mutta henkilökunnan kiireen takia se ei ollut mahdollista. Ekaa kertaa muuten Herreriassa ei edes tultu kysymään, miltä maistuu, mikä aikaisemmin on aina tapahtunut. Sitä se kiire teettää. Enkä näe tehtäväkseni juosta jälkeenpäin ympäri Puerto Cruzia kommentoimassa aterioiden tasoa. Meillä äänestetään jaloilla. Toivon kuitenkin Herrerialle jatkossa menestystä. Se vain luodaan ilman meikäläisen rahoja. Ihan jokaikinen palstan lukijahan voi nyt ihan itse käydä toteamassa tilanteen. Minähän voin toki olla väärässäkin.

  Los Gemealokselle, minkä Eläkepalla mainitsi aoin antaa vielä toisen mahdollisuuden. Eräänä kauniina päivänä, määrittelemättömän ajan jälkeen, poikkeamme Sarahin kera sinne syömään. Palautetta siitäkin reissusta sitten ilmenee tälle palstalle, positiivista/negatiivista, vaikka se ilmeisen typerä tapa asioita onkin hoitaa. Tällainen minä olen. Sanon asiat niinkuin ne on, kaunistelematta ja nöyristelemättä ketään, mistä jotkut tykkää ja toiset ei.
   
  Last edited: 29.10.2017
 6. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Millainen on ammattietiikka ravintolalla, joka ei reagoi käytännössä koskemattomiin annoksiin? Semmoista se ylibuukkaus teettää; maksimikierto ja budjettitaso. Meille suositeltiin männä jouluna siis kalaa, muttei kerrottu, ettei muita listan annoksia osata tehdä -lukuun ottamatta veloitusta. Se olikin ”jouluisen” ruhtinaallinen. Kalaravintola on kalaravintola. On se uskottava. Usko tuli, kun söi sitä muuta. Seurue vaan oli sen verran iso, lapsia läsnä, oli joulu, jne. eli piti vaan vähän matalampaa profiilia, joten jätin kerrankin muuttumatta huutomerkiksi. En ollut myöskään paikan valitsija, joten en toiminut isäntänä.

  PdlC on onneksi ravintolarikas paikka, joten vaihtoehtoja on ja joskus voi antaa pettymyksellekin toisen tilaisuuden. Jos saa huonoa palvelua, sen voi toki kertoa varsinkin, jos hinnasto kertoo, että ravitsemusliikkeen toimintaan pitäisi kuulua myös laatutaso. Ravitsemusliikkeen omavalvonnan osalta viittaan alkukysymykseeni.
   
 7. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Eläkepappa, Pescador on osa "Grupo Compostelanaa" ja noilla on yleensä vuodenvaihteen tietämissä joko tuplahinnat tai ainakin lähes.
  Pescadorissa ollaan syöty yhtä kertaa lukuun ottamatta aina kalaa/äyriäisiä ja ihan puhtaat paperit meidän silmissä tuo paikka ruoan osalta kyllä saa.
  Olipa joulu tai juhannus, kelvottomista annoksista voi antaa palautetta.
   
 8. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Palautteen olen osaltani antanut pysyttelemällä enempien pettymysten ulottumattomissa kyseisen ravintolan osalta. Sananvapauteeni kuuluu käsittääkseni mahdollisuus jakaa kokemukseni otsikon mukaisessa ketjussa, vai pitäisikö perustajan "ohjeistaa täsmällisemmin" kuka ja miten ravitsemusliikkeitä saa kommentoida? Opastukseni siis on, muille kokeilijoille, että pitäytykää suosituksissa.
   
 9. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Viime viikon saldona sanoisin, että hinta/laatusuhteeltaan kirkkaasti parasta ruokaa nautin Pez Azulin Buffet-pöydästä. Molempina päivinä erilaiset salaatit, pääruoat, sekä jälkkärit maistuivat loistavasti, niin hyvin, että tuntui kun olisin vyörynyt Pez Azulin aulasta ulos, jatkaessamme matkaa kaupungille. Tuon enempää syötävää ei saa Puerto Cruzin kaltaisesta kaupungista 9 Eurolla. Suosittelen tuota buffettia lämpimästi kaikille.

  [​IMG]

  PPn salaatti.

  Seuraavaksi parhaat tarjoilut sitten suomibaarista Pikku Pohjolasta, missä kylmäsavulohisalaatti oli herkullinen kokonaisuus, mutta currykanassa sen sijaan hiukan sanomista, kanassa olleiden runsaiden luiden johdosta. Maussa sen sijaan moittimista ei löytynyt. Nälkä kuitenkin kasvavalle nuorelle miehelle tuostakin jäi. Jorman baarissa nautin fajitaksen, mikä oli myös herkullinen kokemus, mutta runsaampi se hintaisekseen olisi saanut olla. Jälkkärillä sitten paikkasin sen aukon, mitä fajitakselta mahalaukkuun jäi. El Padrinossa taas merianturat keitettyjen perunoiden kera toki maistuivat, mutta kuten muutkin rasvakeittimeen upotetut ruokalajit, en oikein hintansa väärtinä tuota annosta pitänyt. Herrerian kohdalla taitaa jo olla kaikkien tiedossa, mitä mieltä siitä annoksesta olin, joten en sitä enää iloksenne kertaa.

  Syöminen on Puerto Cruzissa, varsinkin ilta-aikaan yllättävän kallista. Onhan se edullisempaa kuin suomessa, mutta ei niin paljon halvempaa kuin monet luulevat. Siksi kannattaa varautua, varsinkin lapsiperheiden yllättävänkin korkeisiin ruokailukustannuksiin lomillaan. Kannattaa siis vähän katsella, missä syö ja mihin hintaan. Se lienee selviö kaikille. Varsinkin jos pidemmän aikaa tuolla vietätte.
   
  Last edited: 29.10.2017
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Oman suosikkiravintolani Bodega Julianin ruokalista suomeksi:

  [​IMG]

  Edullista ja hyvää ruokaa voi saada Puerto Cruzistakin. Kun seuraavan kerran Puerto Cruziin matkustamme, tuo Bodega Julian kuuluu ilman muuta käyntikohteeksemme.
   
 11. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Älä nyt aikuinen mies viitsi pelleillä. En minä tätä ketjua omista, vaikka sen avasinkin. Totta kai kommentoidaan plussia ja niitä toisenkin puolen asioita. Kukkarollaan voi toki äänestää, mutta edelleen jankutan, että reiluinta on kommentoida puutteita suoraan ravintolasta vastaaville.
   
 12. annamanna Vierailija

  Onpa kovat hinnat.
   
 13. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612

  Miten niin. Kallein annos 16.00 Euroa kahdelle hengelle. Ei todellakaan. Munakas kahdelle maksaa 10 Euroa. Miten niin kallista. Monissa muissa ravintoloissa ei 10-15 Eurolla saa edes yhtä annosta.o_O
   
 14. annamanna Vierailija

  Se olikin siis kahdelle hengelle, ei sitten ole paljon . Pitäisi lukea vähän tarkemmin :)
   
 15. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Buffetteihinkin kyllästyy, vaikka allekirjoitan kyllä niiden "kustannustehokkuuden". Ruoka on ollut yleensä mainiota, erityisesti keitot ja salaatit ansaitsevat noissa kiitokset. Mieluiten nykyään valitaan joku yksittäinen paikka, suurin osa mieluisimmista ravintoloista on täällä jo mainittukin.

  Kyllä Puertossa varsin kohtuuhinnoin syö, kunhan vähänkin katsoo mihin menee ja mitä tilaa. Keitot ja salaatit ovat edullisia. Kanaa saa muita liharuokia edullisemmin. Kiinalaiset ravintolat mainitsen tässä esimerkkinä hyvästä hinta-/laatusuhteesta.

  Puertossa ei jakseta joka päivä vaeltaa ruokapaikkaa etsimässä, vaan kokkaillaan paljon kotona, viimeksi eilen kanan rintafileitä; kahden hengen annoksen hinnaksi lisukkeineen tuli enintään 4 €, sis. myös kivennäisvedet ja kanaa jäi vielä myöhempäänkin käyttöön. Ravintolaruokailua harrastetaan silloin kun huvittaa, ei pakkotahtisena päivittäisrutiinina.

  Bodega Julianista vielä... onko tuossa koko niiden tarjooma?
   
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Juu, ei buffeteissa joka päivä viitsi syödä, vaikka halpaa onkin. Jonkin verranhan niissä vaihtelua ruokalajeissa toki on, mutta pääsääntöisesti samantyyppistä ruokaa tarjoillaan joka päivä. Salaattipöydän rinnalta unohdin alkupalojen osalta keitot, mitä myös Pez Azulin buffetista löytyy. Lisäksi joka aterialla on lihaa, kalaa ja kanaa, jossain muodossta yhtä lajiketta kutakin, paitsi tietysti vähän paremmissa hotetellien buffeteissä, kuten Riu Garoessa valinta on moninkertainen kaikissa ruokailulajikkeissa. Jos mahdollista, poiketkaa joskus lomallanne Riu Garoehen. Jo pelkkä aamianen, toki myös illallinen buffetista on taivaallinen kokemus. Pez Azulin buffetissa siis myös jälkiruoat kuuluvat kattaukseen ja monenmoista on tarjolla, friteeratuista banaaneista jäätelöihin ja hedelmäkcoctaileista tuoreisiin hedelmiin.

  Tottakai pidemmän aikaa Puertossa viettävät, kuten mekin ensi talvena teemme ruokamme pääsääntöisesti itse. Ihan vaan siitä syystä, että Sarah tekee erinomaista ruokaa, eikä tarvitse maksaa kalliisti ravintoloille syömisistään.

  Sotis. Käykääpä koeajamassa tuo Calle Mequinezilla oleva uusi tapas-paikka:

  [​IMG]

  Kokemuksia odotellessa, mukavaa päivänjatkoa.
   
 17. titsa50 Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.01.2010
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  24
  No hei vaan kaikille

  Nyt täytyy jo puuttua peliin, kun tuo Antique niin mainostaa tuota Pez Azulin buffettia; Halpa on, mutta ei todellakaan mitään gourmettia. Olen asunut pari viikkoa ko. apartamentoksessa ja todella yrittänyt "nauttia" ko. buffetista, mutta kun ei. Sitkeää possua ja mauttomia salaatteja. Esim. Noelia Playassa asuttuani ja ko. hotellin buffetista ja aamiaisesta nautittuani ero on melkoinen. Nämähän ovat niitä makuasioita, mutta kun osaan itsekin laittaa aika hyvää ruokaa niin onpahan
  mihin verrata. Luabayssa (adults only) kai nykyään niin siellä all inc. oli todella mahtava. Euroissa ero ei ole kovin suuri verrattuna Pez Azuliin. Mutta makunautinto on. Poika asui viikon Azulissa pari vuotta sitten ja sanoi, että EI, kerta riitti. Kaikella ystävyydellä; Titsa
   
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Point taken Titsa50. Pez Azulin buffettia en gourmeeksi toki edes väittänyt, niin kuin ekassa aihetta koskevassa viestissäni mainitsinkin. Hinta/laatusuhde kuitenkin on houkutteleva paikan valintaan. Tasoksi sanoisin sellaista normi ABC huttua, sopivaan hintaan. Noelia Playassa en koskaan ole käynyt, joten siitä en mitään osaa sanoa. Ainoa buffet, jota todelliseksi gourmeeksi voin kehua löytyy Riu Garoesta jonka buffetissa ei mitään huonoa sanottavaa löydy, hintaa lukuunottamatta. Sinne kun ei syömään pääse varaamatta huonetta ko hotellista. Käykää siellä vaikka lomalla "loman" sisällä edes yhden kerran. Takaan positiivisen gourmee-elämyksen. Olen siellä kahteen otteeseen kolmen viikon jakson viettänyt, eikä kertaakaan kyllästyttänyt syödä joka ilta samassa paikassa. Samat sanat aamiaisen kanssa. Jopa Riu Garoen aamiainen pelkästään salaattipöydän osalta hakkaa mennen tullen 80 % Puerto Cruzin ravitoloiden tarjonnasta. Rahalla saa siis laatua. Pez Azulissa taasen huokeasti syötävää ruokaa.

  Mitään todellisia gourmee-ravintoloita Puerto Cruzista ei mielestäni kaupungilta löydy. El Patio lienee päässyt lähimmäksi, kaupungin ravintoloista Riu Garoeta, kuten makumaailmaltaan Bodega Juliankin. Silti valitsisin 8 kertaa kymmenestä Riu Garoen ruokailupaikakseni sen monipuolisuuden ja makumaailmojen takia. Kokeilkaa, ette taatusti pety.

  Sotis kyseli aikaisemmin Bodega Julianin ruokalistasta. Juuri noin yksinkertainen se on. Maku kuitenkin korvaa tarjonnan niukkuuden.
   
 19. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 265
  Saadut tykkäykset:
  290
  Tuohon Juliaanaan on vain nyt pakko puuttua. Näyttäähän ne hinnat pieniltä, mutta totuus on sitten toinen. Kun tilaat sitä lammasta jota paljon on kiitelty, jos jotain sen kanssa lautaselle haluat, se on tilattava erikseen. Kun ei oltu ennen moiseen annokseen törmätty, ei osattu mitään mukaan tilata ja niin saatiin kahden hengen annoksena vain pieni keko lammasta. Hetken katsoimme vähän ihmeissämme, ja katsoimme tuodaanko mitään muuta, ei tuotu. Ensin ajattelimme lisukkeita kysyä, mutta tulimme tulokseen että syödään pois, jäähtyyhän se, jos odotamme jotain muuta siihen. Nälkä oli kun mentiin ja nälkähän siitä annoksesta sitten jäikin. Omaa tyhmyyttä tietenkin, mutta kun muualla aina on annokseen kuulunut muutakin kuin pelkkä tilattu liha.

  Kovin on vähäinen heidän annostensa määrä tuossa menussa. Ei paljon houkuttele.
   
 20. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Juu, Mummeli on oikeassa. Bodega Julianissa se annos pitää "rakentaa" palasista. Alkuun olemme ottaneet lämpimät sämpylät, joskus salaatit, mutta yleensä krokettiperunat, sekä lammasta. Lammas-annokseen ei siis kuulu perunoita, vaan ne pitää tilata erikseen. Silti meikäläinen, työssäkäyvä tuli tuosta sämpylä, krokettiperunat ja lampaanlihaa kylläiseksi. Hintaa tuolle kombolle tulee yhteensä noin 28 Euroa. Silti esim tuo munakas tai pyttipannu ovat edullisia ja ihan riittävä illallinen todella huokeaan hintaan. Muistakaa, että lammas-ateria on Bodega Julianin "top of the line" herkku ja siksi sille lisukkeineen tulee hintaa. Ei kuitenkaan liian paljon, verraten muihin vastaaviin aterioihin Puerto Cruzin ravintoloissa.

  Mummelilta kuitenkin hyvä neuvo tekstissään liittyen Bodega Julianiin. Jos siis tilaat lammasta tai sisäfilettä, niin tilaa lisukkeeksi jotain mutta, salaatti, tai krokettiperunat. Annos siis pitää koota.
   
 21. annamanna Vierailija

  Entäpäs jos tuolla haluaa yksi syödä lammasta? Onnistuuko?
  Las Palmasissa oli myös noita paikkoja joissa piti itse se ateria kasata, siellä myös useimmiten ei annokseen kuulunut mitään salaatteja, joskus joku viipale tomaattia. Salaattiannos sitten piti tilata erikseen.
   
 22. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 265
  Saadut tykkäykset:
  290
  Senverran kranttu olen noissa ruoka-asioissa ettei oikein iltaruokaani kyllä kuulu pyttipannu sen paremmin kuin munakaskaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 23. annamanna Vierailija

  Näin me ollaan erilaisia. Minulle kelpaa vaikkapa munakas, kunhan on mieleisen makuinen ja täyttävä.
   
 24. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Noita "rakennuspaikkoja" on vähän eri tyyppisiä. Tapas-ateria kootaan aina osasista, saa tilata mitä listalta löytyy. Selvä systeemi. Muistan myös Corralejosta yhden grillipaikan, missä kaikki piti tilata erikseen ja aterioille tulikin sitten hintaa melkoisesti. Sama juttu on usein kiinalaisissa, pääruokaan tulevat lisukkeet on hinnoiteltu erikseen.

  En ole Julianissa käynyt, mutta eikö tarjoilija kerro pelin hengestä, ellei sitä menussa ole selvästi ilmaistu. Tuon kuvan listan perusteella ei kyllä pysty päättelemään, mikä mihinkin kuuluu. Esim. perunakroketit ja lammas kahdelle maksaisi siis 16+8 €=24 €, eli 12 €/henkilö, mikä ei enää ole mitenkään huippuedullinen. Entäs joku vihreä elementti lautasella? Sekin pitää ilmeisesti lunastaa erikseen.

  En minäkään Puertossa halua ravintolaan mennä syömään munakasta ja pyttipannua. Jämäpäivinä noita saa kotona syödä ihan kyllikseen. Eilenkin tehtiin sunnuntain kanafileistä "mukaeltu pyttipannu" ja hyvää oli. Mutta kun tänään on ruokatreffit, ihan muita juttuja listalta kyllä haen.
   
 25. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Kuten kirjoitin, lammasateriassa perunakroketteineen ja mahdollisinen salaatteineen, joka tosiaan pitää tilata erikseen ollaan Bodega Julianin "top of the line" ateriakokonaisuudessa, jonka valitessaan ei ajatellakaan hintaa, vaan sitä gourmeeta, mitä mahdollista on saada. Jos haluaa syödä halvalla valitaan munakasta tai pyttipannua Bodega Julianissa ja pizzaa Venezuelakadun Compostelanassa sekä mahdollisesti spagettibologneseä Pomodorossa. Kyse on siitä mitä haluaa. En ole väittänytkään lammasaterian olevan erityisen edullista lisukkeineen. Puerto Cruzin parhaan makuelämyksen se kokonaisuus kuitenkin takaa.

  Joillekin vaan on tärkeää kuulla myös noista edullisemmista vaihtoehdoista Puerto Cruzin tarjonnassa. Ja kyllä, olen syönyt Bodega Julianissa myös munakasta ja voin vakuuttaa sen olleet koko hintansa väärti, ehkäpä jopa paljon kalliimman hinnan. Mutta me ollaan erilaisia. Itsekullakin on makunsa ja vaatimuksensa ruoan suhteen. Hyvä maku ja gourmee maksaa. Arkisemmat lajikkeet sitten taas eivät.

  Suurin ongelma Bodega Julianissa annosten tilaamisessa ja väärinkäsityksissä lienee kielimuuri, kun henkilökunta ei espanjan kielen lisäksi muita kieliä puhu. Kyseessä on perheravintola, jonka nyt turistit ovat löytäneet. Useimmiten sinne on varattava pöytä, jos tiettyyn aikaan haluat siellä aterioida. Niin suosittu se on. Sotis havaitsi asian hyvin, tapas-tyylisestä ravintolasta on kyse. Kokoat itse ateriasi. Jos haluat parasta, se maksaa. Jos perusruokaa halajat, pääset halvemmalla. Yksinkertaista, eikö totta.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti