Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

Ravintola- ja ruoka-asiat

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä sotavento, 07.10.2017.

 1. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Aika hurjiin menuhintoihin saarilla tosiaan on törmännyt joulun ja uudenvuoden aikaan. Noista "pukujuhlista" on kokemusta parilta muulta saarelta, uudenvuoden aattoina molemmat ja yllättävänkin tasokkaita olivat. Eikä ollut suomalaisia! Jos päätettäisiin täällä pistää vähintään satku per Sotis hääpäivän juhlistamiseen ensi sunnuntaina, Monasterio voisi olla muistorikas valinta. Mutta kun paikan perushinnoissakin on jo tuhti "maisemalisä", ihan älytön se menuhinta kyllä on.

  Yritin vähän laskeskella kahden hengen talouden kotijoulun hintaa.... Ilman viinejä loppusumma oli n. 30 € ja tässä on mukana oman tuotannon raaka-aineet, lisukkeet plus parit myyjäistuotteet ja vastaavat. Tylsän riittoisia vaan olivat, tänään syötiin viimeiset rippeet ja nyt riittää kiitos. Suomessa tuo summa olisi äkkiä ollut vähintään kaksinkertainen ja enemmänkin.

  Kiitos tuosta Shanghai-vinkistä. Kiva lukea positiivisiakin ravintolakokemuksia.

  Nyt on taas maistunut aamuisin sininen Tirma kotikaffeena. Veikkaisin tuon olevan passeli useimpiin suomalaismakuihin. Ei täällä paljon Juhlamokkaa kyllä kaipaa ja sitäkin on ajoittain myynnissä esim. Repessä.
   
  Last edited: 27.12.2017
 2. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Annetaan nyt tässäkin ketjussa puoltolause La Pazin alueella olevalle Da Ariannalle. http://www.pizzeriadaarianna.com

  Pastoista erittäin hyvät kokemukset, muuta ei siellä olla syöty. Tuollahan valitaan pastatyyppi ja kastike erikseen. Sama käytäntö näyttää olevan myös esim. Compostelanassa ja Don Camilossa. Eli jos ei tykkää pyöritellä pitkiä luikeroita, voi valita lyhyemmistä pastalaaduista.

  Kerron täällä omista myönteisistä kokemuksistamme suosittelematta niitä mitenkään erityisesti kenellekään; ihan yleisellä tasolla. Nauttiipa ateriansa kaupungissa tai etäämpänä, kannattaa lukea menut huolella, varmistua siitä mitä lautaselta löytyy ja miten se on valmistettu.

  Kaikki valinnat eivät aina tarkimmaltakaan tilaajalta mene aivan nappiin ja metkaa on sekin, että jos ihastuu johonkin ruokaan, sen pienet detskut voivat vaihdella eri kerroilla kovastikin. Keskimäärin hyvä. Jos näillä leveysasteilla haluaa sataprosenttista tasalaatua, kannattaa oikeasti tyytyä omiin twisteihin.
   
 3. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  672
  Saadut tykkäykset:
  190
  On sitten käyty vaihtamassa Al Padrinon La Paz’in sivutoimipisteessä 50-euroa palveluksiin. Me olimme tätä mieltä. Aina yhtä ihana rakkaani söi ankkaa, mutta koska oli kuulunut ristiriitaisia lausuntoja, valitsin paikan nimikkolihat padassa. Jos tikulla etsii jotain huomauttamista, se liittyy pataan: henkilökunta ei annostellut annosta aistikkaasti lautaselleni. Edellytettiin siis, että teen sen itse. Tähän liittyi mysteeri mäntille, eli kerkesin lapioida kolme haarukallista suoraan padasta, ennen kuin rupesin pohtimaan, miksi näin monta lautasta. Pata ja lautaset olivat tarjottuna päällekkäin.

  Ne fileet vihanneksineen, jossain bernais-kastikeessa(?) oli poskettoman hyvää. Yhteinen salaattimme oli myös kelvokasta, vaikka vihreitä vieroksunkin.

  Olin voittopuolisesti kokonaan tyytyväinen paikan antiin. Nainen pysyi hillitympänä ankkansa kanssa -joskin keskimäärin ilmeisen tyytyväisenä. Rynnättiin paikalle eläkeläisaikaan, eli heti klo 14 jälkeen. Kuvittelin, jotta olisi rauha maassa. Ei ihan toiminut. Ehkä valintojamme kytätään, koska heti peräämme tuli asiakasryntäys. Toimi kumminkin ajallisestikin, eli ei tarvinnut ruveta elämään aperitiiviorientoituneesti. Hyvä kokemus!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Ihana! Ihana! x 1
 4. Palmito Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  10
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  672
  Saadut tykkäykset:
  190
  On sitten korkattu tämän jakson itävaltalaiskiintiö, eli Tiroler Alm. Koska nainen, joka on vähintään yhtä rutinoitunut Itävallan kävijä, kuin minäkin, ei ollut yhtä innostunut ruuastaan kuin minä, ajattelin kirjoittaa muutaman varoituksen sanan. Emännän annoksessa vissiin tökki lähinnä kastike. Ollaan siinä määrin tykästytty ko. maahan, että riemastuttaa jo omaleimaisuuden säilyttäminen kanarialaisuuspaineessa. Viehätyn itse jopa interiööriöstä -mutta ne varoituksen sanat. Ihan kaikki ei ruokaperinnettä ymmärrä. Varsinkin ne knöödelit saattaa mennä yli ymmärryksen. Kannattaa aloittaa niillä konservatiivisimmilla vaihtoehdoilla, eikä heti hyppiä esim. omenasekoitteiden maailmaan.

  Suosittelen siis paikkaa kokeilunhaluisille tai niille, jotka tuntevat Itävallan gastronomiaa. Me on syöty siellä voittopuolisesti hyvin ja viihdytty, todellakin.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Palmitolle kiitokset hyvistä linkeistä. Useimmiten täällä tulee tyydyttyä tutuimpiin lajikkeisiin; kotona kelpaa "salmon", jonka anatomian ymmärtää - muita opiskellaan mieluummin maksullisina. Sama koskee äyriäisiä, joista tykätään kovasti, mutta pieni varovaisuus on niidenkin syöntiin tullut mukaan.

  Tiroler Almissa ollaan ruokailtu useasti: mukava, kohtuuhintainen ja mutkaton paikka. Miljöö on kivasti erilainen, melkoinen kuhina siellä käy, mutta silti se homma vaan toimii. Yhden taannoisen Itävaltaviikon kokemuksella en ymmärrä sen alppimaan gastronomiasta paljoakaan, mutta Tiroler Alm kyllä kevyesti lunastaa paikkansa täkäläisten ravintoloiden sarjassa. Aika perusjuttuja siellä on tilattu, usein tietty runsas lihavalikoima. Ja hapankaali siellä on vaan niin hyvää. Knöödeleitä syötiin taannoin Prahassa, oli joku lihaversio, mutta onhan noissa kai paljonkin vaihtoehtoja jälkiruokaversioihin saakka.

  Ja "Yläpadrinon" tasosta olen täysin samaa mieltä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Käveltiin La Willaan ja takaisin, ja törmäsimme tuollaiseen paiklliseen cuanchineen. Hintataso ainakin tuolla ylempänä El Duraznossa on kohdillaan.

  [​IMG]


  Näköjään Sarahkin linssiluteena pyrki kuviin.;)

  Ps. Tämä ravintola oli kiinni, mutta vieressä oli toinen, mistä iloinen puheensorina kuului kadulle saakka. Menimme ovelle pällistelemään ja ymmärsimme syyn. Tupa oli täynnä, liekö syynä 2 Euron keitto, mitä tarjolla oli.
   
 8. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  672
  Saadut tykkäykset:
  190
  On sitten kokeiltu tämä La Tasquita. Kokemus oli positiivinen. Kerrankin naiset söivät tapetun vuohen lihaa. Väittivät hyväksi. Minä tyydyin kalkkunaan, kun entrecote olis ollu 300-grammaa ja nykyjään ne jää tohon vyön seutuville, siis grammoina. Tapettu se oli kalkkunakin. Toimi maukkaasti ruokana. Tappamistapa ei silleen kiinnostanut. Koko lysti juomineen kolmistaan oli alle 46 egee. Mikä merkittävintä, safka oli hyvää. Harkitsen vakavasti toistoa -siis paikan, en saman safkan syöntiä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  La Tasquita kuulostaa uskomattoman edulliselta. Miksiköhän me ei olla tuota paikkaa koskaan tajuttu? Usein treffataan paria tuttua Hannen Altissa siinä vieressä. Täytyypäs kokeilla, kuulin, että on myös pizzan ystävien suosiossa. Ensin kuitenkin Shanghai ihan lähiaikoina.

  Ravintolalaskuja ei tule aina katsottua riittävän tarkasti, ja jälkikäteen vasta tajuaa, että ei hel... aliolista oli laskutettu erikseen; yleensä se kuuluu leipien hintaan. Tässä tapauksessa oli kyse Lomolla sijaitsevan Tasquita de Bernan laskusta. Leivät 1 €/kpl, mutta alioli 1,50. Erinomaisia molemmat, samoin ruoka, kalaa ja lihaa. Kahden hengen ateria tilkkeineen ja juomineen 43,70 € - niukasti sietorajan sisällä. Tuosta uudehkosta paikasta aiemmin mainitsinkin, on La Papayan vieressä.

  Ja tänään keittopäivä kotona. Jäin oikein miettimään tuota Antiguen aiemmin mainitsemaa kahden euron keittohintaa Duraznosta, että se jo alkaa kilpailla kotiannosten kanssa. Eipä keitot kovin arvokkaita ole tosin juuri missään.

  Mukavia makuelämyksiä!
   
 10. eläkemuori Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.07.2016
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  11
  Se Tasquita, jota Eläkepappa tarkoittaa, on Calle El Lomolla, nro 12. Ja täytyy sanoa, että hinta-laatusuhde on kohdillaan.
  Siis la Tasquita de Berna. Siinä Papayan vieressä.
  Se Hanne viereinen baari/kuppila/ravintola on meiltä kyllä ihan pannassa todella huonon ja hitaan palvelun takia. Moni tuolla facen puolella kertoo kyseisessä paikassa kokeneensa mahd hujausyrityksiä. Tiedä häntä....
  Hannehan on ihan jees paikka piipahtaa.
   
 11. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  No kieltämättä vähän ihmettelin. Tuota Lomon paikkaa ajattelinkin, mutta kun hän ei laittanut osoitetietoja, ainoastaan nimen "La Tasquita", se on yhtä kuin Hannen viereinen paikka.

  Hyvä kun korjasit ja onneksi ei ehditty testata. Se Papayan naapuri on selvästi nyt monien tuttujenkin suosikki.
   
 12. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Ostettiin tänään pitkästä aikaa irtoperunoita. Varsin arkinen ateria, keitettyjä perunoita, ruusukaaleja ja paistettua lohta, passasi soppaturneen jälkeen oikein hyvin. Oli siis oikeasti hyvää. Ruusukaalit olivat tosin pakastepussista ja lohi ilmeisimmin Chilestä, mutta pirunko väliä. Perunat kuitenkin paikallisia. Ja kastike suoraan purkista. Nam. Lohet maksoivat 6,60, ruusukaalit 2,20 ja perunat euron verran. Kympin paketti, josta syödään vielä toisenkin kerran.

  Meillä on vielä se eläkepapan suosittelema Shanghai Calle San Amarolla kokeilematta, mutta on sitten ilmeisesti olemassa toinenkin Shanghai, jossa tarjotaan hajutonta ja mautonta ruokaa? Nyt ei olla käyty missään kiinalaisessa pitkiin aikoihin, ei edes ostettu kotiin, mutta kyllä niiden perusideat ovat yleensä olleet mieluisia.

  Voi harmi, että jollekin tulee täällä toistuvasti pettymyksiä. Sen myönnän, että aina ei kaikkia ravintola-aterioita voi liputtaa "parasta ikinä" -sarjassa, mutta kyllä varmaan omilla valinnoilla ja täsmennyksillä on myös iso merkitys.

  Kivan makupäivän kruunasi kauden ensimmäiset mansikat. Ihan sama mistä olivat, mutta kesäinen muisto niistä kuitenkin tuli.
   
 13. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  672
  Saadut tykkäykset:
  190
  Bar Cafetería La Alpispa on myös tsekattu. Siitä portaista kun lähdetään sinne Shanghaille päin, on ne kaksi tapas-paikkaa, heti portaiden alussa, jossa on pitkään ollut tarjous kahdelle 16 euroa. Muistaakseni tapaksia on ollut 5-laatua. Nyt oli 8. Oikein oli maittavia. Koska Casablanca, siinä lähellä, on monien suomalaisten suosiossa, siellä osataan "mainostaa" noita kahta baaria ja yleensä edullisuus on se kriteeri, jostain syystä. Oli mukava huomata, että päivän tarjous oli laadukas tasoltaan. Noi harrastaa myös niitä kanatarjouksia, aina joskus ja ne näyttää olevan epäilyttävä menestys, kun on niin halpoja.
   
 14. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  672
  Saadut tykkäykset:
  190
  Nyt on sitten Puerton suosikkiravintolani löytynyt. Kuulen jo armaani jatkossa kysyvän: ”Missä tänään haluaisit syödä, jos syömme ravintolassa -ja jos luemme pois vaihtoehdoista Poco Locon?”

  Suomessa asia ei ole minut tunteville suuri yllätys. Minut tunnetaan suurena mexicolaisen ruuan ystävänä. Niille, jotka närkästyvät siitä, että Teneriffalla popsitaan paikallisesta traditiosta poikkeavaa safkaa, voin todeta, etten minä suomalaisia perinneruokia kotimaassakaan joka päivä syö.

  Paljon on myös ollut puhetta paikkakunnan senioripainotteisesta kulkijakunnasta. Nyt oltiin, niin henkilökunnan kuin asiakaskunnankin puolesta, ihan omassa ikäkastissamme. Nuorimies, ehkä 1,5-vuotta, katseli meitä naapuripöydästä arvostelevasti tyyliin ”kuuluuko noi joukkoon”. Ehkäpä hän, mahdollisesti tulevana lääketieteen ammattilaisena oli huolissaan jaksamisestamme, yms. Pöytäseurueessa oli useita lapsia ja nuorimies oli ainoa, jolle ei annettu sitä sokerireunaista alkudrinkkilasia. Joku voisi päätellä, että juoma oli alkoholiton, toisin kuin nuorisolla lapsettomissa pöydissä. Samasta kannusta, siinä pöydässä, sitä vanhemmat lapsille kumminkin annostelivat, mistä omaankin lasiin kaatoivat.

  Merkittävin syy nuorison viihtymiselle paikassa lienee loistava hinta-laatu-suhde.

  Compostellana-ketju saa osaltamme jäädä ruokailupaikkavaihtoehtojen ulkopuolelle. Syyksi sanotaan nyt vaikka se hinta-laatu-suhde.
   
 15. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Anteeksi nyt, eläkepappa. Mutta mikä se uusi suosikkiravintolasi on? Poco Loco? Ja mistä nimenomaisista Compostelana -ketjun ravintoloista nuo hinta-/laatusuhteen kokemukset ovat.
   
 16. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  672
  Saadut tykkäykset:
  190
  Kyllä, tykkäsin Poco Locosta, mutta täytyy toki testata laajemmin arkenakin. Ravintola on helposti googletettavissa.

  Compostellana-ketju on täällä iso ja sillä riittää asiakkaita jatkossakin ihan siitä riippumatta, mitä me ollaan mieltä. Huomautan, etten tällä kertaa väittänyt ruokaa huonoksi, vaan moitin hinta-laatu-suhdetta. Vuosia on nyt noissa syöty ja kun täällä on noita vaihtoehtoja, valitaan niistä. Pescador luki menussa taas viimeksi, mutta kysymys on laajemmasta kokemuksesta.

  Tito's Bodeguitankin kohdalla on joku kirous, kun ei ole saatu sitä sapuskaa testattua. Näkyy olevan paikallisten suosiossa.
   
 17. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  OK, kiitos. Poco Loco on kyllä tuttu paikka tuossa lähimäellä, mutta jostain syystä jäänyt kokeilematta.

  Compostelana-ketjun ravintoloista ei ihan tuoreita kokemuksia ole muusta, kuin Compostelana Avenidasta, Venezuelakadulla. Tuossa on tälläkin kaudella pistäydytty joitakin kertoja ja tykätty kyllä. Ihan vähällä oli, ettei tänäänkin sinne lähdetty. Tuo on oleellisesti edullisempikin kuin ne Charcon C:t. Pescadorista on ihan plus-merkkiset makumuistot, mutta loistavia kala-aterioita saa kaupungissa kovin monista paikoista. Ja tietysti kotona perheen kalamestarin valmistamina...

  Tito's Bodeguitaa voin kyllä lämpimästi suositella.
   
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Varoituksen sana kaikille Puerto Cruzissa ja Kanariansaarilla pankki-tai luottokorttia käyttäville.

  ÄLKÄÄ ANTAKO PANKKI- tai LUOTTOKORTTIANNE ravintoloissa tai myymälöissä tiskin taakse vietäviksi. Varsinkin lähimaksuominaisuudella varustetuilla korteilla on täällä tehty laittomasti nostoja tileiltä. Kaikissa luotettavissa ravintoloissa maksupääte tuodaan pöytään maksua varten. Jos ei, menkää itse tiskille maksamaan.

  Rahojanne kun tuskin enää jälkeenpäin saatte takaisin. Huomioikaa tämä!
   
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 223
  Saadut tykkäykset:
  635
  Poimin tämän päiväisellä kävelylenkilläni muutaman mielenkiintoisen kuvan muistoksi, liittyen Puerto Cruzin ravintoloihin. Ensimmäisessä kuvassa on El Duraznosta poimittu tarjouslakana samaisesta ravintolasta kuin tällä sivulla aikaisemmin postaamani hinnasto.

  [​IMG]

  Nyt on hinta kohdillaan, kun grillattu broileri maksaa ravintolassa kokonaisena 5 Euroa.

  Sitten minua jo pitkään kiinnostanut Titos Bodega, El Duraznossa, juuri ennen moottoritietä nousevan liittymän liikenneympyrää.

  [​IMG]

  Tuo Titos Bodega on jo rakennuksena erikoisen kiehtova. Olisi kiva tietää enemmän sen historiasta ja iästä. Lienee vanha herraskartano tuokin. Suorastaan taas kodin näköinen paikka.

  [​IMG]

  Myös näkymä sisäpihalle on houkutteleva. Tuonne täytyy vielä joku ilta poiketa syömään.
   
 20. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Tuorein ravintolakokemus, tämän kauden ensikäynti kuitenkin, on Don Camilosta, osoite Calle Mequinez 53.

  Kolmen hengen joukkueen laskun loppusumma oli 54,20 sis. alkupalaleivät, voit ja oliivit, 3 pääruokaa, yhden oluen, pullon erinomaista rosadoa ja pienet jälkiruokajuomat.

  Oma annokseni oli merellinen risotto, "Arroz pescadora", 10,50. Erinomainen, äyriäisiä oli runsaanlaisesti, myös mustekalan paloja. Tykkäsin riisilajikkeesta, keitetty sopivasti "al dente".

  Palvelu Don Camilossa on aina ollut ensiluokkaista, niin tälläkin kertaa, kaikki pelaa mutkattomasti ja tyylillä. On viihtyisä ympäristö, nätit kattaukset, kiva meininki. Pöytävaraus voi olla tarpeen, etenkin viikonloppuina on paikallisten suosima. Saksalaisiakin näytti olevan; lisäksemme ei muita suomalaisia.

  Kun iltatreffeille mentiin Hannen Altiin, Tasguita näytti olevan ääriään myöten täynnä pizzan syöjiä. Hannenissa väkeä vähän maltillisemmin, enkä ihmettele, kallein viinilasillinen, mitä täällä olen maksanut. 2,70.
   
 21. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Kyllä on hinnat kohdallaan. Uusi Suomituotteiden palvelu kotoisia tuttuja makuja haikaileville.
  https://www.suomikauppa.fi

  Moni tuollaisesta on haaveillut, kamat toimitetaan DHL:n kuljetuksina ja kylmäsuojattuina niiltä osin kun se on tarpeen. Kiitos vaan, mutta me kyllä pärjätään täälllä mainiosti paikallistarjonnalla. Osa täällä myytävistä tavaroista on tietysti tuontikamaa tai jollain lisenssillä eri puolilla Kanariaa valmistettua, esim. "Irlandesa" -voi.

  Tänään takuuvarmaa "sosiaalisoppaa" paikallisista pollonakeista ja kasviksista.
   
 22. Palmito Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  10
  Oltiin noin viikko sitten Puertossa. En kirjoitellut mitään paikan päältä, kun padini meni mukavasti jumiin melkein heti.

  Käytiin kahteen otteeseen juuri tuossa edellä mainitussa PizzeriaTasquita de Rusticassa - jota tässä kejussa on aiemmin kritisoitu. Meille osui kylläkin ihan mukavat sapuskat. Ensimmäisellä kerralla söin mustekalan paloja valkosipuliperunoiden ja mojon kera. Toisella kerralla syötiin puoliksi merellinen pizza. Seuraksi puoli litraa rosadoa 5:llä eurolla. Pizzassa oli mukavasti kaikenlaisia mereneläviä, eikä mikään vaikuttanut purkkikamalta. Pulpo-annos oli runsas ja mustekala maistui tuoreelta (oli päivän listalta).

  Syötiin myös hiukan arvokkaammin Regulossa. Kumppani söi nautamedaljongin, joka oli hyvää ja mureaa sisäfilettä ja hän kehui myös kastiketta. Vaikka pala oli nimetty medaljongiksi, niin siinä oli kokoa suomalaisen pihvin verran. Itse söin tuoretta cherne-kalaa, joka oli maukasta. Mielestäni täällä oli hyvä käytäntö kalan suhtee: kun kysyin päivän kalaa, tarjoilija näytti listalta, mitkä kalaruuat tehdään tuoreesta kalasta. Joskushan on erikseen se päivän kala ja hinnoiteltu painon mukaan ja kun tilaa, niin ei tiedä tuleeko lautaselle puoli kiloa kalaa vai vain parisataa grammaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 23. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Noteerattiin se Tasquitan suosio kyllä, kun viimeksi siinä naapurissa käytiin. Enkä täällä paikallisesti ole siitä mitään moitteita kuullut. Mutta ainahan erilaiset kokemukset ovat subjektiivisia - mukavaa että teitä onnisti.

  Regulossa ei olla käyty vuosikausiin, mutta houkuttelevalta sait senkin kuulostamaan. Katsotaan jos tuosta innostuttaisiin.
  Puoliso kävi juuri muuten hakemassa noutoannoksen Mei Linistä ja kertoi paikan olleen tupaten täynnä. Tänään - kohta lounaaksi kanaa mantelikastikkeessa. Ja huomenna tehdään jotain kotoista uuniruokaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 24. Palmito Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  10
  Käytiin myös Tenon suunnalla ja pysähdyttiin syömään Santiago del Teideen. Kumppani sai suurimman possunkyljyksen, mitä olen koskaan nähnyt. Oli hyvää ja mureaa, eikä mitään vanhan karjun tai emokon makua. Jostain luin, että alueella kasvatetaan jotain erikoista mustaa sikaa. Itse söin vuohipataa. Paikan nimi taisi olla Bar Restaurante Santiago del Teide.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • Tykkään Tykkään x 2
 25. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Kiitos vinkistä. Tuttu kylä, mikä on usein etappina kun lähdetään sitä saaren länsisyrjää alas. En itse syö porsaan lihaa ollenkaan, mutta puolisolle kyllä maistuu. Vuohenlihasta tykkään ja syön mielelläni aina kun on tarjolla. Täällä kaupungissa sitä on saatavilla Tasca El Lagarissa Melchor Luzilla. Kuten myös esim. pucheroa, kania salmorejokastikkeessa ym. kanarialaisvaikutteisia ruokia. Ja hyvät pizzat tuollakin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti