Hae Anna.fi-sivustolta

Remmistä

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Vaimo 42, 11.01.2006.

 1. juhoar Vierailija

  haluaisin saada sidottuna ruoskaa perseelle
   

 2. Olen tavannut ihanan miehen. Hän on seksuaalisesti erittäin aktiivinen. Nyt olemme lähdössä matkalle ja hän kertoi pakkaavansa piiskan mukaan siltä varalta että olen tuhma.

  Ajatus kiihottaa ja olen aika innoissani. Mutta en ole koskaan ollut piiskattavana, enkä tiedä miten pitäisi toimia. Tietenkin minä keskustelen aiheesta miehen kanssa kun menemme lentokentälle, mutta haluaisin kuulla kokeneempien neuvoja: oletteko tahallanne tuhmia vai keksiikö mies syyn jostain? Menettekö piiskattavaksi alistuneena vai tappeletteko vastaan? Jos tappelette, teettekö sen myös sanallisesti ('sinä et koske minuun, en tule kanssasi huoneeseen, tuosta ei voi kukaan suuttua, irti minusta' jne)? Puetteko seksikkäät vaatteet erityisesti piiskausta silmälläpitäen? Rimpuiletteko piiskauksen aikana? Muuta vinkkiä?

  Mies on iso ja vahva, hän pystyy pitelemään minut aloillani vaikka tappelisin vastaan tosissani. Ja on kokenut, myös tällä alalla. Aika jännää...
   
 3. vaimoke Vierailija

  Kuulostaa kivalta. Minä ainakin tappelen vastaan aina, vaikka olen saanut mieheltäni piiskaa jo vuosikausia ja tiedän, että rimpuilu ei auta yhtään: kun hän on päättänyt piiskata minut, niin hän myös tekee sen. Vaikka se kuulostaa ehkä hölmöltä, niin juuri se tekee siitä niin kiihottavaa. Piiskauksen jälkeen olen aina kiimainen kuin mikä ja saan ensimmäisen orgasmin yleensä jo siinä vaiheessa, kun hän heittää vyön pois ja kääntää minut nelinkontin sänkyä vasten ja levittää jalkani...
   
 4. tuntu Vierailija


  Olen ollut naapurin rouvan kanssa ja se haluaa nuorta poikaa antaa remmiä. Alussa teki kipeää mutta tottu sen haluihin. Ja välillä halus että annan sille kunnolla remmiä keskellä lattiiaa. Se haluaa alistaa sen himoihin peffasta nuolemisiin, jos ei tee saa remmiä kunnolla. Se ilmeisesti nauttii kun sattuu.
   
 5. Ei kuullosta ollenkaa hölmöltä. Luulen että minulle käy juuri noin. Jo ajatus heikottaa...
   
 6. aikuinen mies (54) Vierailija

  Oikeastaan ihmettelen, mikä teitä naisia vaivaa, kun annatte piiskata itseänne? Oma vaimonikin on hyvin itsenäinen ja vastuullisessa asemassa työelämässä, mutta kotona hän haluaa, että minä sanon sen viimeisen sanan, ja enhän tietysti vastaankaan pane ;), mikä sen miellyttävämpää. Piiskauskin tuli suhteeseemme vaimon kautta, kun hän kerran pikku hiprakassa ujosti punastellen myönsi, että haluaa minulta joskus kovempia otteita. Aluksi olin vähän varautunut, mutta nykyään otan asemastani kaiken irti. Onhan se meinaan aika äijä olo, kun saa komentaa vaimon pylly paljaana polvien päälle ja antaa sitten kunnolla miehen kädestä. Ja tämä vielä suostuu siihen ilomielin. Melko antoisaa, sanoisin.
   
 7. Kummallinen kysymys. Ei kai 'meitä naisia' mikään vaivaa, kyllä monet miehetkin haluavat piiskaa. Seksuaalisuus ja sen toteuttaminen on monimuotoista.

  Yhtä hyvin voisi nostaa esille minkä hyvänsä seksuaalisuuteen liittyvän asian ja kysyä mikä sitä harrastavia vaivaa, vai mitä?
   
 8. aikuinen mies (54) Vierailija

  Käsitit vähän väärin tuon ihmettelyni aiheesta. Halusin vain virittää asiasta pohdintaa ja lukea sekä nais- että miesnäkökulmista kokemusperäisiä näkemyksiä siitä, mitä tarkoitusta naisen piiskaus parisuhteessa itse kenenkin kohdalla palvelee. En missään nimessä paheksu sitä tms. negatiivista asennetta omaa, onhan asia itsellenikin hyvin tärkeä osa suhdetta nykyään. Nautin suuresti siitä, että naiseni luottaa minuun niin paljon, että alistuu piiskaukseen silloin, kun katson hänen sitä tarvitsevan. Olemme täysin tasa-arvoisia ja kunnioitan häntä, vaikka annankin piiskaa tarvittaessa. Hän naisena myöntää tarvitsevansa sitä, ja itse miehenä tunnen itseni hyvin mieheksi, kun annan hänelle sitä, mitä hän tarvitsee. Ja myönnettävähän se on, että se on myös erittäin kiihottavaa. Jossakin alkukataisessa mielessä suhteemme tämä puoli on korostanut sukupuolierojen säilymisen tärkeyttä ja pitänyt osaltaan intiimielämämme kiihkeänä ja intensiivisenä. Miksei mies saisi olla vähän "luolamies" ja nainen vastaavasti "luolanainen" tässä tasapäistävässä maailmassa, jossa joskus tuntuu, että kaikkien pitäisi olla vain tehokkaita, sulupuolettomia suorituskoneita? Mielestäni nykynainenkin kaipaa turvallisuutta, ja miehen pitää pystyä sitä tarjoamaan, ja ainakin oma vaimoni tarvitsee näitä konkreettisiakin näyttöjä siitä, että teen kaikkeni suhteemme hyväksi, en esim. anna hänen oikuttelulla ja nalkuttamisella pilata kotimme harmoniaa, vaan annan sitä piiskaa, minkä jälkeen asiat puhutaan selviksi ja taas on rauha maassa :).
   
 9.  
 10. Miesxx Vierailija

  Annan Vaimolleni Piiskaa sylissäni koivu Pihlaja ja paju vitsoilla Vaimo tappeli aluksi vastaan Nyt vaimoni haluaa kokella kaikkea uutta piiskasta Vaimoni ei ole Dominoiva Toivoisin Hänen olevan joskus Kova Domina -Olen ollut Dominoivan Naisen Hyväilyssä pylly ja reiteni olivat punaiset ja rantuiset pitin siitä!
   
 11. Nuorenpi opiskelija Vierailija


  Olen nuori ja aikuisten naisten joskus, Joskus joutuu että saa remmiä tai muuta kun ei kaikkea tee heti. Joskus on pylly päältä ja sisältä hellänä jos ei kaikkea tee.
   
 12. Nainen nautiskelee Vierailija

  Olen joskus aviomieltä saanut selkään, nyt olen vapaa vielä viriili eukko. Nyt nuori mies vähänaikaa ja huimasin kun taputtelin sen kiinteitä pakaroita että tykkäs, annoin kämmenellä kunnolla ja kokeilin sormella sen pyllyä. Naitiin kunnolla ja annoin sitten remmiä kunnolla että oli pakarat punasena. Halus kohta naida lisää ja työnsin kynteni sen pakaroihin kunnolla kun nai. Sain puristella sen palleja kunnolla ja runkkasin että vaikeroi, ei pannut hanttiin niin jatkoin myöhemmin dildon kanssa ja välillä remmiä että nai kun hhaluan. Molemmilla (ilmeisesti) mukava kokemus.
   
 13. kunnolla! Vierailija

  ootko varma että teit sen kunnolla. Meinaan kunnolla kunnolla. Ettet vaan olis tehnyt kunnolla.
   
 14. miehetön Vierailija

  En ymmärrä miksi kiihotta kun rinnat sidotaan ja jalat leveälle. Olen nähnyt kuvia, mutta en niitä löydä enään. Kun kipu on osa nautintoa nautin. En ole saanut piiskaa vaan mattopiiskaus rottingilla.
   
 15. Äiti Sai Ja Minä Vierailija

  Tulin Kotiin yllättäin Kamala meteli kuului Äitini makaahuoneesta Äitini olipelkissä rintsikoissa tätin sylissä piiska viuhkui Äitini pyllyllä olin hiljaa katsoin koko session Täti vaihtoi remmiin äitin pylly oli punainen sitten heilui remmi Näin Äitini Levittävän Reitensä pyrtö heilui remmin tahtiin Näin Äitini pimperosta lentävän nestettä reisilleen Täti huomasi minut osat vaihtuivat Äiti piti käsistä kiini Täti riisui housuni olin pelkkä T paita päällä Joutuin Äitini Reisille Annoin Äitin Piiskata en rimpuillut Sain samasta piiskasta kuinäiti sain pikkasen myös Remmiä istuin Äitini sylissä sylikkäin pitimmetoisiamme kaulasta kiini oli hyvä olo Tätini sai viikkon päästä saman käsittelyn.
   
 16. Ola Vierailija

  Olin runkkaamassa kun tätini ylläätti ja anto remmiä, kun seiso nai mut lattialla ja anto sen jälkeen remmiä etten kerro. Sen jälkeen on antanut remmiä kunnolla ja kun seisoo kunnolla nai kunnolla vaikka onkin vanhempi nainen. Se haluu antaa remmiä ennen kun haluu naida.
   
 17. Helposti Remmiä Vierailija

  Luin Kerran Asiantuntijan Suosituksia Piiskauksesta.Missä asennossa mitäkin Annetaan Remmiä eisaanut antaa Sylissä Itse olen saanut pyllylleni aina sylissä Enimmäkseen vitsaa Viime aikoina Olen saanut myös Äitin vöytä n4cm leveä pehmeä Äiti antaa ensin remmiä oikealle pakaralle Käännyn Äitin sylissä oikelle kyljelle vasen pakara saa osansa tämän jälkeen kääntelen pyllyäni saan remmiä tasaisesti pyllyä kuumottaa Pistän käten eteen Äitityöntää käteni sivuun otta lopulta käteni kiini pistää selkää vasten Antaaremmistä muutaman lyönnin reisilleni jatkaasitten pyllyn pehmittämistä pylly on lopulta punainen ja hellä.
   
 18. Remmitystä Vierailija

  Olin Vähäyli Tunti sittenten Remmittävänä Pylly paljaana Äitini Hellässä Hoitossa Äitin vyö lätisi kivasti pakaroillani muutaman minutin remmitys teki tehtävänsä pakaroissani tuntui kuumalta pakarat olivat punaiset pikkasenhellät.
   
 19. .. Vierailija

 20. Mammaa piiskannut. Vierailija

  Piiska on meitän suosikki yleensä hellästi piiskaten miten pylly pyörii sylissä tunnemme toisemme tietämme mitä toinen haluaa tämä on vienyt vuosia mutta kannatti remmiä käytämme leikki mieliseen rangaisuun käsien jakielen käyttö on lisääntynyt piiska on tuonut hellyyttä enemmän mukaan ei pelkkiä selkäsaunoja.
   
 21. Poika20V Vierailija

  Pitän piiskasta ja remmistä haluan naiselta pyllylleni kunnon käsittelyn 40-55V Naiselta olen ollut muutaman kerran kypsän naisen käsittelyssä olen nauttinut ongelma on naiset jotka piiskaavat minua ovat naimisissa annan heile myös piiskaa eivät saakotona.
   
 22. Mr Birch Vierailija

  Tässä asiassa on monta monessa.

  Piiskauksen syy kyllä löytyy, sillä molemmathan te sitä haluatte; siitä ei kannata olla huolissaan. Osaat kyllä tilanteen mukaan heittää sopivan koukun, johon mies tieten tahtoen tarttuu. Eri asia olisi, jos toinen ei tietäisi toiveestasi lainkaan. Samoin tiedät vaistomaisesti sen, millä tavoin sopii ja kannattaa "tapella vastaan". Heittäydy vaan tilanteeseen!

  Eri asia on, että tosielämässä eivät usein sellaisinaan toimi ne repliikit ja maneerit, joita spanking-videoilla ja kirjallisuudessa, myös tarinoissa nettifoorumeilla, käytetään - nehän on kirjoitettu ulkoa päin. Te sen sijaan elätte tilanteen. Joillekin ennakkosuunnittelu tarkkoine repliikkeineen ja eleineen voi tuottaa lisäkicksejä, toisille se taas voi olla jännityksen latistava turnoff. Samasta syystä myöskään toisten kokemuksia ja tekemisiä ei voi omaan tilanteeseen siirtää.

  Tuo tietyn fiiliksen - alistuneena vai 'vastaan tapellen' - luominen on oma osansa kokemuksesta. Samalla tavalla toinen osapuoli saa rakentaa oman mielentilansa. Siitä on vaikea puhua ja kirjoittaa, sen tuntee, mutta se ei taivu kielelle helposti. Hieman menee toisentyyppisiin aktiviteetteihin, mutta S/M-kirjallisuudessa tämän asian yhtä puolta kutsutaan nimellä subspace.

  Sekin on oma asiansa, miten keskustelette toteutuneesta piiskauksesta: onko jälkikeskustelukin osa leikkiä vai eikö sitä pidä käydä ollenkaan, jotta kokemus ei menisi pilalle?

  Yhteenveto: kun uskot pitäväsi piiskasta ja luotat kumppaniisi, kehityt kyllä sitä vastaanottamaan ja sopivasti viemään tilannetta eteeenpäin. Anna vain mennä ja nauti!
   
 23. poromies Vierailija

  Meilläkin nykyisen naisystävän kanssa joskus käytetään vitsaa. Mutta ei suinkaan remmiä. Vaan
  muuta. Onnistuin hankkimaan erään ratsastajan avustuksella aivan mahdottoman hyvän
  amerikkalaisen esteraipan. Se on sopivan notkea ja samalla jäykkä. Aivan pienellä ranneliik-
  keellä saa napakan iskun. Lisäksi osumatarkkuus on täydellinen. Meillä aina nainen on silloin
  sidottuna. Ei koskaan narulla. Onhan olmassa eri mittaisia koiran kaulapantoja. Reikäpihdeillä
  on hyvä tehdä reikiä jos on tarvis. Onhan hyvänen aika toista sitoa valmiilla kahleilla ,mitä alkaa
  naruilla tokkuloimaan. Nykyinen naisystäväni on aika rautainen , iso ,vahva nainen. Hänellä
  on paksut reidet ja eittäin vahvat jalkavoimat. Kyllä hän rimpuilee niin että hirvittää.
  Mutta pelisäännöt on oltava selvät. Ei alkoholia, sovittu merkki ,milloin on lopetettava.
  Kaikki ei käy kaikille, se muistakaa.
   
 24. Rami-64 Vierailija

  Kuulostaa todella hyvältä!
  Kuvailetko vähän tuota esteraippaa. Katsoin jo netistä mutta jotain pituudesta, jäykkyydestä ja minkälainen kipu siitä tulee.

  Paljonko naisystävälläsi on pituutta ja painoa? Onko harrastanut urheilua. Tuntuu varmaan hyvältä kun vahva nainen rimpuilee ja remmit on lujilla. Upeaa katsottavaan. Tuollainen nainen antaisi itsekin lujan selkäsaunan.
   
 25. Isännätön Vierailija

  Ai että täällä on ihania miehiä! Itsellä vaan ei ole miestä ensinkään, saati sitten piiskaajaa. Kyllä tällekin tytölle tekisi hyvää päästä toisinaan miehen ankaraan käsittelyyn. Vaikka olenkin pääsääntöisesti kiltti ja kaikinpuolin mukautuva nainen, aina toisinaan minussakin herää se käsittämätön tiuskiva pahansuopa akka, joka ei itsekään ymmärrä käytöstään, mutta ei silti osaa lopettaa tuittuiluaan. Olisi niin selkeää, jos mies vain ottaisi minut tuolloin poikittain syliinsä ja palauttaisi takaisin maanpinnalle kunnon kurituksella :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti