Hae Anna.fi-sivustolta

Remontti myyntiä varten lainarahalla?

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä vierailija2019, 30.01.2019.

 1. vierailija2019 Vierailija

  Itsellä ajatus myydä kaksio (keskinkertaisessa kunnossa) ja sen jälkeen ostaa vaimon kanssa isompi asunto yhdessä. Olemme huomanneet, että 5000-6000 euron remontin tekemällä voi nostaa asunnon arvo 10-15000 euroa. Tuota summaa ei ole vielä jemmassa, kun uusi asuntokin ostetaan vapailla vakuuksilla.

  Oletteko laskeneet kuinka kannattavaa on ottaa pikalaina esim. 3-4 kk:n ajaksi, jos voittoa voisi tehdä noin paljon? Olen yrittänyt etsiä tietoa, mutta en osaa laskea. Esim. täällä on laitettu laina-aika 12 kk: https://creditlaina.fi/pikalaina/

  ...niin voiko sen maksaa nopeammin takaisin. En haluaisi ottaa sellaista kulutusluottoa, kun haluan päästä siitä mahdollisimman nopeasti eroon.
   
 2. vierailija Vierailija

  Hei. On totta, että pintaremontilla asunnon myyntiarvoa voi kasvattaa. Itse ottaisin remontissa huomioon myös https://kodinplaza.fi/ sivuston seuraavat vinkit. Kannattaa käyttää mahdollisimman neutraaleja värejä, jotka kävisivät suurimmalle osalle ostajaehdokkaita. Mitä suurempi määrä ostajaehdokkaita, sitä suurempi hinta todennäköisesti. Esimerkiksi lattiaremonttia ei välttämättä kannata tehdä esimerkiksi parketista laminaattiin, sillä monelle laminaatti voi olla ehdoton NO-GO. Remontoikaa ainoastaan selvimmät ja suurimmaat puutteet / esteettiset haitat. Rahoitus todennäköisesti onnistuu ehdottamallasi tavalla, varmista vain lainanantajalta että saat maksaa lainan etukäteen takaisin ilman lisäkustannuksia.
   
 3. vierailija Vierailija

 4. vierailija Vierailija

  Kannattaa melkein kilpailuttaa nykyinen remonttilaina uudestaan nyt kun uusi korkokatto tuli voimaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti