Hae Anna.fi-sivustolta

Riikinlapset ryöstöjen kohteena

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 13.02.2020.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa lapset ovat alkaneet ryöstää riikinväen lapsia, joita potkitaan ja joilta varastetaan omaisuutta. Lisäksi uhataan tappaa, minkä vuoksi moni vammautuu psyykkisesti. Lasten välinen väkivalta on lisääntynyt sata prosenttia neljässä vuodessa ilmenee raportista, jonka tuloksista aluepoliisipäällikkö Carin Götblad kertoo. Hallitus aikoo nyt asettaa ulkonaliikkumiskiellon nuorille, jotka syyllistyvät rikoksiin. Ehdotuksen mukaan kysymys on pyhäarestista, joka kieltäisi hengailun viikonloppuisin.


  Omia suomenkielisiä sanoja aiheen antaneeseen:

  https://www.expressen.se/nyheter/forslaget-utegangsforbud-for-unga-som-begar-brott/


  (Luin Mohamed Omarin kirjoituksen, missä hän kertoi, että kysymys on suurelta osin riikinväen lapsiin kohdistuneista rikoksista.)
   
  • En tykkää En tykkää x 1
 2. vierailija Vierailija

  Sama meno Suomessa, käyvät porukalla kimppuun jopa keskellä ostoskeskusta.
   
 3. vierailija Vierailija

  Monessa maassahan on aina ollut ryösteleviä katulapsia, joita meillä ei ole ennen ollut. Nyt ollaan sitten huuli pyöreenä kun niitä tännekin ilmestyy.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa vaativat vanhempia vastuuseen lapsistaan. Sisäministeri Mikael Damberg vaatii kovia otteita. -Moraali puuttuu täysin, kun nuoret käyttäytyvät noin toisiaan kohtaan, sanoo hän. Kyseenalaistaa myös perheiden kyvyn kasvattaa lapsiaan ja vaatii sosiaalihuoltoa valppauteen.

  Lapset videoivat väkivaltaa samalla, kun sylkevät ja pissivät uhrin suuhun sekä viiltelevät puukoilla.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/nyheter/ministerns-attack-pa-barnranarnas-foraldrar/
   
 5. vierailija Vierailija

  Kusevat uhrien suuhun`? Onko tämä joku kulttuurijuttu Amanda?
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Enpä ensin halunnut kertoa kaikkea sitä, mitä luin Omarin sanailusta, koska väitteitä oli vaikea todistaa oikeiksi. Sen verran lisättäkööt, että kysymys on koulujen lähistöillä tehdyistä ryöstöistä, joiden avulla pyritään alistamaan uhria. Osa ilmeisesti pakottaa uhrin suutelemaan jalkojaan, jos sosiaalisessa mediassa leviäviin tarinoihin on yhtään luottamista.
   
 7. biua Vierailija

  Katselin tänään yleltä dokumenttia lapsien hyväksikäytöstä uskonnon varjolla. Kyllä suututtaa, että jonkin uskonnon varjolla ja säkeillä perustellaan sitä miksi voi mennä naimisisiin jopa 9-vuotiaan kanssa. Yritin laittaa tänne linkkiä ko. dokumenttiin, mutta ei jostain syystä onnistunut. Miten ylipäätään aikuiset voivat olla tuollaisia lapsia kohtaan ja miten eivät näe, että mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

  Tuo ulkonaliikkumiskielto rötöstelijöille olisi tosi hyvä juttu, saisi yleistyä muuallekin. Vaikkapa valvontpanta jalkaan, että voi sitten valvoakin, että sitä noudatetaan.
   
 8. vierailija Vierailija

  Luin linkin uutisen. Jännästi kirjoitettu "yhteenveto" omia suomenkielisiä sanoja käyttäen. Lähde ei puhu riikinväen lapsista vaan lapsista. En anna mitään arvoa noin huonolle tai tarkoitushakuiselle "yhteenvedolle".
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tasoissa ollaan, sillä en anna mitään arvoa noin tarkoitushakuiselle "arvostelulle". Sitä paitsi maahanmuuttajien lapset ovat aivan samalla tavoin riikinlapsia kuin muutkin, joten siinäkin mielessä arvostelu ontuu pahan kerran.
   
  Last edited: 14.02.2020
  • En tykkää En tykkää x 1
 10. vierailija Vierailija

  Jalkojen suuteleminen ei kuulosta alkuperäisruotsalaisen keksinnöltä. Saatu inspiraatiota raamatun ajoilta?
   
 11. vierailija Vierailija

  Tuo kuulostaa jo raan sadistiselta, ei ole enää mitään tavallista lasten kiusaamista. Taitaa olla kasvattajat epäonnistuneet niin pahasti, että ois jo lapsille huostaanoton paikka.
   
 12. vierailija Vierailija

  Tämä kusija on Eritreasta kotoisin, ruotsalaisten nettikirjoitusten mukaan.
   
 13. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  On hyvä muistaa, että kyseisen kaltaiset ylilyönnit eivät oikeuta tuomitsemaan kaikkia samanlaisiksi, eikä tarina olisi noussut tällä palstalla tällaiseksi, jollei Amanda koko ajan kaunistelisi liiaksi tapauksia. Jotteivat tällaiset toistu, on otettava vaari asioista tai muutoin kaikki jatkuu samoin kuin tähän asti. Ruotsissa poliisi ja poliitikot ovat viimein heräämässä siihen, ettei voida katsoa läpi sormien sellaista, mikä on selkeästi laitonta. Ihmisillä on taipumus käyttää valtaansa aina maksimaalisesti, eikä aina lakien mukaisesti.
   
  • En tykkää En tykkää x 1
 14. vierailija Vierailija

  ja meillä pohjoismaissa on oltava oikeus puolustaa pohjoismaisia arvoja. Meillä on omanlainen yhteiskuntajärjestys ja me olemme sitoutuneet puolustamaan sitä ja arvostamaan sitä. Tämä merkitsee myös sitä, että meillä on oltava oikeus keskustella myös hankalista ja herkistä aiheista, vaikka se satuttaisi. Ja on oltava rauha kertoa oma mielipide vaikka se poikkeaisi valtaväestön mielipiteestä eikä ole ok alkaa huudella keskustleupalstoilla toisia rasisteiksi vain siksi, että itsestä nyt sattuu tuntumaan siltä. on oltava faktat kunnossa ennenkuin sellaista sanoo. Itse olen uskontokriittinen enkä näe mitään syytä uskontojen olemassaololle tai uskontojen harjoittamiselle, mutta hyväksyn toisten ihmsiten uskonnot ja olen itsekin kristitty, koska olen kasteen saanut ja uskontunnustuksen rippikoulussaa tehnyt. En vain harjoitaa kristinuskoa enää. Silti minusta täytyy voida puhua vaikka islamin nimissä tehdyistä väärinteoista samoin kuin kristinsukon nimissä ja minulla täytyy olla oikeus tehdä niin aivan kuin muillakin on eikä muilla ole oikeutta vähätellä saanomisiani. Ja jos tänään puhuisin islamin nimissä tehdyistä väärinteoista, se ei merkitse sitä että sulkisin silmät kristinuskonnimissä tehdyistä väärinteoista vaikken sitä erikseen mainitsisi. Tämä on kirjotietun tekstin heikkous, mutta samalla vahvuus: ei tarvitse aina kertoa kaikkia muttia ja josseja, voi puhua yhdestä aiheestaa kerrallaan ja houkka on se, joka alkaa solvata tai haukkua toista vain yhden viestin perusteella.
   
 15. vierailija Vierailija

  (Tummennus peukuttajan)

  Juuri näin. Hyvin ajateltu ja sanottu (y)(y)(y)
   
 16. hekoheko Vierailija

  Aika läpinäkyvää nuo vain Kompiaiselle alaspäin osoittavat peukut täällä!!! Taitaa täällä olla vain yksi henkilö, joka noita tänne nimettömänä jakelee. Se on se ainut henkilö, joka arvostelee Kompiaisen kirjoituksia. Ei oo munaa laittaa peukkuja omalla nimellä.
   
 17. vierailija Vierailija

  Espoossa oli n 40 vuotta sitten nuorison ongelmakäyttäytymistä. Tilanne silloin korjaantui kun lasten vanhemmista tehtiin katupartioita. Uskonpa että jokainen katupartiolainen teki ainakin omalle vessalleen selväksi että tämä käyttäytyy kunnolla. Siis vanhemmat töihin jälkikasvunsa hyvinvoinnin vuoksi.
   
 18. vierailija Vierailija

  Kyllähän niitä kaapunaisten katupartioita on Ruotsissakin, mutta ne ovat vain lähiöissä.
   
 19. vierailija Vierailija

  Pointti on se että yhteiskunta ei ole vastuussa yksilön toilailuista vaan kasvattavat vanhemmat. Ehdotus; Pakollinen "ajokortti" vanhemmuuteen. Jos et pysty huolehtimaan itsestäsi ei lapsia.
   
 20. vierailija Vierailija

  Joskus vuosikymmeniä sitten sama helsingissä kun ulkomaalaistaustaiset nuoret, lähinnä somalit, olivat pesiytyneet rautatieasman ympäristöön ja ilmeni ongelmakäyttäytymistä. Vanhemmat muodostivat katupartion aseman ympärille ja ehkä muuallekin ja asia korjaantui sillä (y).
   
 21. vierailija Vierailija

  Vanhemmat on ensisijassa vastuussa lapsistaan, ei yhteiskunta. Ei yhteiskunta voi pitää kaikkia valvonnan alla, vanhemmat voi jos haluaa.
   
 22. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Pohjoisessa Ruotsi vaati suomalaisitaustaisia unohtamaan äidinkielensä välitunneillakin, mutta nykyään opiskelevat englanniksi enemmän kuin ruotsiksi ainakin lukioasteilla. Sinänsä hyvä vaatia ruotsin kielen taito, sillä totta kai jokaisen on vähitellen alettava puhua asuinmaansa kieltä.

  Tosin kaiketi ongelmalähiöissä puhuvat pikemmin ruotsin ja lapsuusaikansa maan sekasotkua, jota on alettu jopa suosia, koska on pelätty samoja virheitä, joita tehtiin Norrbottenissa. Kehitys on väärä, sillä yhä on vaadittava ruotsin kielen taitoa kaikilta tulokkailta samoin kuin etnisiltä vähemmistöiltä, mutta myös murteiden käyttäjiltä.

  Suomessa tilanne on nurinkurinen, sillä kaikkien on opittava vähemmistön äidinkieltä pakkoruotsina. Eipä taida monikaan maa toimia samoin periaattein varsinkaan nykyisin, kun lähes kaikkien on alettava ymmärtää toisena kielenä englantia.
   
  Last edited: 16.02.2020
 23. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa on sellainen tilanne, että maahanmuuttajien lapset tietävät, ettei poliisilla ole kykyä ratkoa pieniä rikoksia. Sen sijaan riikinväki kunnioittaa virkavaltaa eri tavoin, koska on tottunut luottamaan siihen. Malmössa on aikomus palkata kunnalliset vahdit kaduille ja poliisi pyrkii sitä ennen ottamaan kiinni jengirikolliset, jotka pyörittävät huumekauppaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti