Hae Anna.fi-sivustolta

Riivatut pilkkaavat kastettasi

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä Eenokki 12, 11.06.2014.

 1. Eenokki 12 Vierailija

  Nukkui ressukka koko rituaalin ajan. Tuskin tiesi mitään mitä hänelle tehtii. En kuullut sitä, että vauva olisi pyytänyt omakohtaisesti kastetta ja toisaalta myöskään en kuullut, että vauva olis todistanut uskostaan Jeesukeen. Tämähän pitää tehdä ennen kuin kastetaan! ......

  Helluntailahkossa ja muissa perkeleen synnyttämissä uudestikastajalahkoissa opetetaan lahkon oppien mukaista helppoa ristitöntä ja riskitöntä elämää.

  Ei kastetta ole asetettu pyytämiselle ei vapaalle tahdolle tai lahkoriivattujen päätökselle vaan kristillinen kaste on välttämättömyyden pakkoa jos mielii pelastua helvetin tulelta uskon ja kasteen kautta.
  Uudestikastajien ja muiden lahkojen uskonto perustuu ihmisen luottamuksen kohdistamista siihen mitä lahkosaarnaajilta ovat kuulleen ja henki joka pahana ja viekkaana on kääntänyt riivatun pään(en tarkoita asuvaa demoneja jos vaikka...)
  mielistyy monista syistä menemään vaikka avantoon alastomana, varsinkin jos joku oppinut opettaja soittaisi kelloa minkä olemme joskun välitunnilla koulussa kuulleet.
  Pyyntö ei riitä anteeksiantamiseen ei sen saamiseen Jumalalta.
  Uudestikastettujen pyynnöt ja ratkaisut vapaan tahdon kuuliaisuudessa toteutettu itsevanhurskaus kohdistuu suoraan tämän maailman ruhtinaan pääkonttoriin missä rekisteröidään lahkoidiootit joka sorkka.
  Siitten ne perkeleet keskuudessaan todistelevat muiden idioottien huutaessa aamentaan muka hengen kehottamana.
  Minä olen todistanut uskosta ja miten usko annetaan ihmisille eikä pilkasta ja häpäisyistä ole ollut puutetta.
  On aika lopettaa, kuitenkin varoitan teitä menemästä uudestikastajien lahkoon.
  Siellä ei ole mitään hyvää vaikka liput heiluvat ja hevosennäköiset miehenpuolikkaat koettavat saada jotain ex immykäistä pihteihinsä vai olisiko se toisinpäin?
   
 2. joku Vierailija

  Lakkaa nyt jamankauta syömästä niitä sieniä!
   
 3. avauksen tekijä Vierailija

  Eikö ole ilo lukea viestejä jotka eivät jätä ketään kylmäksi vaan saa tunteen roihuamaan lahkoja kohtaan. Joiden paikka ei ole suomessa, Raamatun ja Lutherin mukaan.
   
 4. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Perkele soikoon kyllä Eenokki pistää nyt uudestikastajat kuseen
   
 5. Eenokki 12 Vierailija

  Suomi 24 ja sen pavlovin koirat ovat taas juosta jolkuttaneet kiihkossa ja vihassaan luotsin toimistoon vaatimaan viestieni poistoa.
  No viestejäni poistettiin ehkä syy oli se että mielisairaitakin pitää totella etteivät jordaniin hyppää tahko sylissä.
  H-palstalla about 25-45 lukee viestini mutta muilla palstoilla esim. viime aikoina paria viestejäni on luettu toinen yli 700 kertaa toinen suositumpi helluntailaisuutta käsittelevä aihe luettu parin päivän aikana yli 930 kertaa.
  Onko teistä oikein että helluntailaisten palstalla liikkuvat julkisyntiset saavat valittamalla tahtonsa läpi ja meikäläinen asioiden esilletuoja ja Raamatulla tuopmitsevan avaukset poistetaan.
  Mieleltään sairaat kuuluvat hoidon alaisuuteen ei palstoille esittelemään hulluuttaan ja elämää synnin ihanuudessa.
   
 6. tutkimusm. Vierailija


  Tulin tuntemaan Isä Jumalan ja hänen Poikansa, Kristuksen Jeesuksen, vasta vuosikymmeniä myöhemmin, joka tapahtui 22.04.1985 erään helluntailaisen opetuksen kautta..

  Helluntaileevi oli kuullut helluntaiopillisia selityksiä ja kolmas sivupersoona heidän keskellään sisäisti opin, Vakuutteli leeville kuinka on tehtävä ratkaisu, se vapaasta tahdosta pitää edetä seuraavalle askelmalle,
  Pitää olla kuuliainen lahkoprofeetalle joka helluntailaisena on muhammediakin suurempi.
  Sitten leevi teki päätöksen kahden todistajan kuullen nimittäin h-laisen ja sen sivupersoonan.
  Koska lähellä ei ollut mikrofonia johon leeviläinen olisi voinut huutaa kertomalla julkisen tunnustuksen todisti hän käsipelillä pahan tahtonsa ja luonnottomat himonsa irvistäen surkeasti. Ja kun saunassa oli käyty puettiin lakanaan ja leevi painettiin upoksiin ja kun leeviläinen pää nousi pinnalle nousi hän hoippuen vedestä rappusia pitkin ylös huutamalla taas kuinka helluntailaismies oli antanut hänelle uskon.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti