Hae Anna.fi-sivustolta

rimini,riccione,cattolica

Viestiketju osiossa 'Italia' , käynnistäjänä laura, 17.03.2005.

 1. laura Vierailija

  Kyseiset paikat kiinnostaisivat lomakohteena tulevana kesänä. Onko kyseisten paikkojen hintataso kalliimpi kuin esim. muualla Italiassa. Vähän hirvitti katsella millaisia esimerkki hintoja Finnmatkat ilmoitti esim. päivälliselle...
   
 2. contenta Vierailija

  Hintataso on seudulla normaali italialainen. Näistä mainitsemistasi kohteista suosittelisin Cattolicaa.
   
 3. Riminille menossa Vierailija

  Edullisimmin pääset jos otat puolihoidon joka monesti kuuluu hotellimajoitukseen. En lähtisi suosittelemaan minkäänlaista kohdetta kuten edellinen kirjoittaja ennenkuin tiedän mistä kyselijä on kiinnostunut. Itse olen käynyt kaikissa kolmessa kohteessa ja jokaisella omat hyvät puolensa. Riccionesta tykkäsin vähiten niistä.
   
 4. contenta Vierailija

  Olen myös käynyt kaikissa näissä kohteissa, ja lisäksi myös Pesarossa (joka muuten on kohteena vielä monipuolisempi). Cattolica oli kuitenkin jotenkin selkeä, miellyttävä kokonaisuus ja myös kaunis, kumpuileva ympäristö jätti paikasta ehkä parhaimman muiston. Myös muut tuntemani kaupungissa vierailleet ovat ihastuneet Cattolicaan. Mutta edellisen kanssa olen samaa mieltä, että makuja on monia. Kannatan myös puolihoidon ottamista. Ruoka on ollut hyvää italialaista kotiruokaa ja jopa erinomaisen hyvää muutamissa hotelleissa.
   
 5. laura Vierailija

  Mielelläni otan kaikenlaisia vinkkejänne / kokemuksianne vastaan. Pesaroakin ollaan ajateltu. Matkalle mukaan lähtee 9 vuotias poika, ja sen vuoksi toiveena olisi päästä hotelliin jossa uima-allas. näyttää vaan olevan aika vähän ( ? ) sellaisia tarjolla. jossain tuolla alueella ( rimini, riccione, cattolica ) käsitykseni mukaan on joku vesipuisto. Onkohan hyvä paikka ? Vielä näyttää olevan vapaita paikkoja yllinkyllin sekä Finnmatkoilla että Aurinkomatkoilla, joten jospa tässä matkaan pääsisi kesäkuussa. Missä hotelleissa ""contenta"" kertoi olevan jopa erinomaista ruokaa, jos päädymme puolihoitoon.
   
 6. contenta Vierailija

  Parasta ruokaa olen syönyt FM:n hotelli Madisonissa Cattolicassa. Meillä oli mukanamme silloin 8-vuotias tytär, jolle myös hotellin ruuat maistuivat. Madisonissa on myös hyvä uima-allas ja se on aivan rannan läheisyydessä. Sijainti rauhallinen, keskusta lähellä. Vesipuistoja on Riccionessa kaksittain ja siellä voi käydä Cattolicasta käsinkin. Itse olimme Riccionessa viikon huoneistohotelli Villa Lidiassa (viehättävä vanha huvila). Sekin oli mielestäni aika hyvä vaihtoehto, sillä silloin voi ruuan tehdä välillä itsekin ja välillä käydä ulkona syömässä. Ruoka-ainekset kaupassa saattavat olla vähän halvempiakin kuin Suomessa, en ole paljon kyllä hintoja vertaillut. Villa Lidiastakin meille jäi mukavia muistoja. Viihdyimme sielläkin hyvin koko perhe. Riccionessa löysimme mielestämme parhaan italialaisen jäätelön, jonka nimi oli muistaakseni Mou-mou tai jotain sinne päin... Riccionesta käsin kävimme mm. Venetsiassa ja San Marinossa. Riminissä ei taida juuri uima-allashotelleja löytyä, mutta sen vanhassa keskustassa kannattaa vierailla Riccionesta tai Cattolicasta käsin. Cattolica sopii myös hyvin muiden retkien lähtökohdaksi, esim. Gradaran linna on aivan kaupungin lähellä ja sinne pääsee vaikka minijunalla (trenino). Retki Urbinoon on myös todella mielenkiintoinen. Pesarossa itsessään on paljonkin nähtävää, sillä se on melko suuri kaupunki, jossa on isohko historiallinen keskusta. Siellä yhdistyy mukavasti kaupunki- ja rantaloma. Mutta ehkä lapsiperheelle suosittelisin edelleen Cattolicaa.
   
 7. Lauralle Vierailija

  Ainakin FM:n hotelli Madisonissa on hyvä puolihoito ja hotellissa on uima-allas, muutenkin mukavanoloinen hotelli.
   
 8. laura Vierailija

  Emme ole ennen olleet puolihoito hotelleissa, joten hölmö kysymys mutta kysyn silti... mihin kellon aikaan ruokailu noissa puolihoidoissa on illalla ? entä onko kokemuksia AM:n Maxim tai Senior hotelleista ( Cattolicassa ), joissa näyttäisi myös olevan puolihoito ? Tuo FM:n Madison kuulostaa kyllä hyvältä.
   
 9. contenta Vierailija

  Madisonissa sai valita joko lounaan tai päivällisen - se oli meille erittäin hyvä asia. Söimme yleensä lounaan, mutta niinä päivinä, jolloin kävimme pitemmillä retkillä valitsimme päivällisen. Italialaiset syövät päivällisen melko myöhään, en nyt tarkkaan muista mihin aikaan se oli Madisonissa. Varmaan tuossa klo 19:n tai 20:n maissa. Ruokalajit valittiin muutamasta vaihtoehdosta aina edellisenä päivänä. Madisonin jälkiruokapöytä (noutopöytä) oli upea!
   
 10. eräs Vierailija

  ITALIA: RIMINI

  Rimini on rannikon tunnetuin kaupunki, joka jaksaa kuitenkin yhä yllättää uudet tulijat. Useimmat taitavat jo tietää, että Riminissä on upeiden rantojen lisäksi myös värikästä huvielämää, nuorekkaita baareja ja diskoja.
  Mutta moniko tietää, että Rimini on myös kaunis kulttuurikaupunki, jonka juuret ulottuvat roomalaisajalle?
  Pittoreskien vanhojen kortteleiden mielenkiintoisimpia rakennuksia on renessanssiarkkitehtuurin helmi Tempio Malatestiano, jossa on Piero della Francescan maalaama fresko.
  Riminin värikkäiltä katumarkkinoilta voit keskiviikko- ja lauantaiaamuisin tehdä todellisia löytöjä.
  http://www.finnmatkat.fi/travel/city/city_239_109.asp

  Sieltä on
  helppo lähteä käymään ainakin San Marinossa, Venetsiassa ja viereisessä Cattolicassa.

  Minä ja vanhempani olimme Riminillä 1.6. - 8.6.-89
  Hotel Colon hotellissa.
  Vesi oli silloin lämmintä koko ajan.
  Sää oli muistaakseni +22 - +25 astetta koko ajan.
   
 11. Riminille menossa Vierailija

  Kyllä minäkin kuten Contenta suosittelisin lapsen kanssa matkustavalle Cattolicaa, siellä on kaikki palvelut lähellä, pieni siisti kaupunki ja hyvät mahdollisuudet lähteä muualle päin retkille tai pelkästään piipahtamaan Riccioneen ja Riminiin jos haluaa jotain muuta nähdä.
   
 12. jaanajuulia Vierailija

  Ollaan menossa hotelli Madisoniin Cattolicaan viikon päästä ja varattiin puolihoito. Minkä tasoinen hotelli? Voiko mennä illalla ruokailemaan siisteissä rennoissa ns. lomavaatteissa ja sandaaleissa, vai pitääkö pukeutua vähän juhlavammin?
   
 13. cattolica:) Vierailija

  Muutama viikko sitten olimme Cattolicassa ja juurikin Madisonissa viikon verran. Hotelli on ihan perustasoinen, palvelu miellyttävää ja puolihoito oli mahtava. Kyllä siellä illallisella hyvinkin erinäköistä vaatetusta näkyi, ei siis mielestäni vaatinut juhlallisia vaatteita.
   
 14. ellienellie Vierailija

  Nuo mainitut paikat ovat ihan tavallsia italialaisia lomapaikkoja, ei siis mitään luxusta joten hinnat eivät voi olla korkeat. Luxuspaikat ovat ihan toisaalla eli esim. Amalfin rannikolla, Capri jne.
   
 15. rimini Vierailija

  Moi,

  löytyykö keneltäkään kokemuksia Riminin Hotel Fabriziosta?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti