Hae Anna.fi-sivustolta

Rippijuhlat??

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä tekopyhää?, 29.09.2008.

 1. confirmed Vierailija

  Vihjeita: Paikkakunta on Etela-Pohjanmaan murrealueen ulkopuolella, mutta virallisesti kuitenkin kuuluu Etela-Pohjanmaahan ja yksi Lapuan rajanaapuri (kun mennaan Keski-Suomeen pain). Paikkakunnalla oli esim. lestadiolaisten suviseurat pari vuotta sitten.
   
 2. Ahaa, nyt tiedän, että mitä paikkakuntaa tarkoitat. Olen aikanaan seurustellut yhden ko. paikkakunnalta kotoisin olevan pojan kanssa. No tämä meni nyt ihan ot, sorry aiheesta poikkeaminen.
   
 3. kaksoset Vierailija

  mielestäni elämä itsessään on joka päivä juhlimisen arvoinen, joten aina kannattaa juhlia, oli vaikka kuinka pieni syy tahansa. Juhlat keräävät yhteen läheiset ihmiset ja tässä kiireisessä maailmassa on mukava joskus "vain" juhlia ja tavata muitakin ihmisiä kuin työkavereita. Ja tietysti aina on ihanampaa mennä toisten järjestämiin juhliin, mutta kyllä omatkin juhlat ovat mukavat. Paljon voi tehdä itse, kun suunnittelee ja ajoittaa ne oikein. Ja jos ei voi/jaksa/halua, palveluita voi myös ostaa. Tulee toki kallimmaksi, mutta esim. rippijuhlat ovat vain kerran elämässä. Lahjan voi jokainen antaa harkintansa/varojensa mukaan, kimppalahjat kannattaa myös muistaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti