Hae Anna.fi-sivustolta

Ristiäisiin

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä pukeutuminen?, 26.07.2005.

 1. pukeutuminen? Vierailija

  Antakaapa hyviä vinkkejä vilpoisaan, mutta asialliseen pukeutumiseen ristiäisissä. Kesälämpimällä ei haluaisi verhota itseään jakkuun tai johonkin muuhun vastaavaan, jossa pitkät hihat, mutta onko vaihtoehtoja? Hame- ja kenkäpuoli on hoidossa, mutta mitä ehdotatte juhlavammaksi yläosaksi? Onko tähänkin olemassa jokin etikettijuttu, esim. että kirkossa ei saa olla olkapäät paljaana (?) ?
  Kiitos etukäteen!
   
 2. kai Vierailija

  eipä tuo taida olla enää nykyään niin tarkkaa, onhan ne morsiametkin puoli alasti. =) Hihaton, naruolkaiminen vai vähän peittävämpi yläosa: riippuu enemmänkin pukeutujan iästä kuin jostain etiketistä.
   
 3. kai Vierailija

  eipä tuo taida olla enää nykyään niin tarkkaa, onhan ne morsiametkin puoli alasti. =) Hihaton, naruolkaiminen vai vähän peittävämpi yläosa: riippuu enemmänkin pukeutujan iästä kuin jostain etiketistä.
   
 4. Mirri Vierailija

  Aina on niitäkin, jotka ovat hyvin tietoisia etiketistä. Kannattaa siis pukeutua oikein, jotta ei joudu paheksunnan kohteeksi. Miksi kirkkoon pitäisikään mennä ""puolialasti"", kun kerran pukeutumiseen on olemassa selvät säännöt? Jos haluaa vähissä vaatteissa kekkaloida, niin sitä varten on sitten omat paikat =)
   
 5. Mirri Vierailija

  Joku 3/4 -hihainen vaalea paita voisi olla ihan vilpoisa ja tyylikäs.
   
 6. Onhan niitä Vierailija

  Joistakin liian avoin toppi ei kuulu kirkkoon. Eli jos haluat pelata varman päälle niin olkapäät piiloon kirkossa, kahvitilaisuudessa ei sitten enää ole kaiketi niin väliä.

  Ei jakku tai pitkähihainen pusero ole ainoa ratkaisu. Ohut sifonki tms. huivi toimii ihan hyvin eikä ole kuuma. Tai topin päälle ohut (jälleen sifonki tms.) pusero. Ja kyllä lyhythihainen yläosa on ihan OK ei ole pakko olla pitkähihainen.

  Itse olin ristiäisissä kolmiosaisessa mustapohjaisessa painokuvioisessa kevyessä puuvillaisessa puvussa. Olin yksi kummeista eikä kukaan sanonut mitään asustani. Puvussa on housut, hihaton toppi ja pitkähihainen paitajakku samaa kangasta. Kirkossa pidin paitajakun päällä ja kahvitilaisuudessa otin pois. Tosin kirkossa olikin tosi vilpoisaa, olisin varmaan palellut ilman pitkähihaista...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti