Hae Anna.fi-sivustolta

rivitaloasujan oikeudet?

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä täti hirmuinen, 16.04.2007.

 1. Jokainen varmaan tuntee kerrostaloissa olevat talon järjestyssäännöt, joissa annetaan tarkat ohjeet siitä, missä autoja tulee säilyttää (esim. pysäköinti autotallipaikkojen eteen kielletty), milloin saa puistella petivaatteita tai mattoja tuuletusparvekkeilla ja milloin on ns. hiljaisuus taloyhtiöissä (yleensä esim. klo 23-06).

  Käsittääkseni tällaiset järjestyssäännöt on myös rivitaloissa. Ihan ekaksi voisi järjestyssäännöistä tarkistaa nykytilanteen (ainakin meillä se jaetaan kerran vuodessa yhtiökokouskutsun mukana ja se on myös näkyvillä ilmoitustaululla) ja sen jälkeen kysyä isännöitsijältä, voisiko järjestyssääntöihin lisätä tarkemmin tätä pihaoikeusasiaa tai voisiko sitä tässä tapauksessa jopa kutsua piharauhan turvaamiseksi. Myös naapureilta voisi kysyä, kokevatko he sen ongelmana, sillä luulisi, ettei AP ole ainoa, jonka pihalle pallo lentää.

  Jos lähistöllä on koulu tai päiväkoti, niin yleensä iltaisin ja viikonloppuisin loogisempi paikka pallopeleille olisi koulun urheilukenttä tai päiväkodin piha, joissa on enemmän tilaa palloleikeille.
   
 2. Häiriköt muuttakoot.
   
 3. Kalinka Vierailija

  tiedän että keskustelu on hyvin vanha mutta jos joku tässä lueskelee tänäpäivinä ja kaipaa apua vastaavanlaisessa tilanteessa... itsellä oli samankaltainen tilanne about 5-3,5kk:ta sitten. Itse laitoin piikkilankaa ja maalasin sen kivan väriseksi. :)
   

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti