Hae Anna.fi-sivustolta

Rodos hotellit

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Fanny1, 30.03.2007.

 1. Fanny1 Vierailija

  Hei!
  Kertokaapa kokemuksianne ja mielipiteitä hotelleista (Finnmatkoilla: Hotelli Blue Sky, Hotelli Siravast ja Hotelli Cactus (Cactus myös Aurinkomatkoilla). Mielelläni tietäisin:
  * Onko sijainti hyvä?
  * Uima-allas (puhdas vai likainen), merivesi vai makea?
  * Huoneet (siisteys, mukavuus jne.)?
  * Ilmastoinnin toimivuus (kesäaikana)?
  * Jne. jne.

  "Valopäiden" ei tarvitse sitten vaivautua kommentoimaan, vaan odottelen asiallisia vastauksia.

  Kiitokset etukäteen!
   
 2. paikka on loistava kummallakin hotellilla olin viime kesänä siravastissa ja olin todella tyytyväinen hotellista ja sen henkilökunnasta. merinäköala kantsii ottaa parhaat sijainnit rodoksella
   
 3. edelliselle Vierailija

  No tuo on kyllä puppua! Rodoksella et oo vissiin kunnon paikassa ja näköalahotellissa edes käynyt.
   
 4. vikaa Vierailija

  Ellin-rannan hotelleissa on.Voitko täsmentää missä "ihme" hotellissa itse olet ollut?Jos olet.
   
 5. kokenut amtkaaja Vierailija  Ensi toukokuussa StellaVjuuhun.
   
 6. kokenut amtkaaja Vierailija

  Siellä siivoojakin puhuu ruotsia aj meillä on yskityisranta.
   
 7. *J* Vierailija

  Olen ollut Cactus-hotellissa ja sen sijainti on mitä parhain. Lyhyt kävelymatka rannalle ja kaupungille. Uima-alataan vesi oli puhdasta (ei merivettä). Ilmastointi toimi hyvin. Hotellihuoneet olivat siistit ja aamupala hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä hotelli!
   
 8. AM fani Vierailija

  Ota AM:n Mediterranian tai kyllä Cactuskin on hyvä. Parempaa sijaintia ei Rhodokselta löydy.
   
 9. Omppu2 Vierailija

  oltiin Finnmatkojen Annapolis Inn -hotellissa. Sitä voin ainakin suositella. Huoneet oli siistejä ja tilavia. Hotellin sijainti mitä parhain. Lyhyt matka kauppoihin, baarikadulle, rantaan ja vanhaan kaupunkiin. Hyviä ruokapaikkoja aivan vieressä. Hotellilla on myös oma pieni&intiimi allasalueensa, josta löytyy makeanveden allas ja baari. Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin mahtava henkilökunta ;) Hotellin ala-aulassa oli myös baari, josta sai niin pieniä ruoka-annoksia kuin drinkkejäkin (valtava drinkkilista). Usein iltaisin istuttiin aluksi hotellin terassilla ja lähdettiin siitä sitten radalle...
   
 10. Omppu2 Vierailija

  että Annapolis Inn oli täynnä ruotsalaista nuorisoa, mutta räyhääviä enkkuja ei näkynyt. Toisaalta keskeisestä sijainnista huolimatta esim. baarien ja liikenteen meteli ei häirinnyt.
   
 11. serkkupoika Vierailija

  Blue Sky on ikäänkuin esikaupugin takpihalla eli tuulisen rannan puolivälissä. Siitä tulee keskustaan matkaa 1-2 kilomertriä.

  Cactus ja Siravast ovat vierekkäin aivan niemen kärjessä eli siinä mielessä parhaalla paikalla. Ellin ranta on heti kadun toisella puolen. Kaikki nämä ovat niitä isoja monikerroksisia kalseita kaupunkihotelleita, jotka sopivat Kainuun serkuille, kun kerran ihmisten ilmoille pääsevät pällistelemään. Viereisessä korttelissa on yhtä lähellä rantaa kodikas Elite/Achillon ja Huoneistot. Vieressä on ravintola ja kauppa. Baaritiskin takana on Stelios; metriheikki, joka puhuu suomea ja soopaa. En menisi noihin torneihin vaan viihtyisin Eliten kadulle aukeavassa baarissa paremmin.

   
 12. Keskustaan (jos sillä Mandrakia tarkoitat) ei kyllä ole kahta kilsaa, hyvä jos edes yksi. Tai saahan sitä matkaa aikaiseksi jos kiertoteitä menee.
   
 13. AM fani Vierailija

  Serkkupoika on ilmeinen juoppo joka ei ymmärrä hyvän päälle. Kun on helvetillinen mökä ympärillä ja ouzo virtaa. Se on ihanteellinen hotelli.

  Mediterranian ja cactus ovat toista maata. kaupungin parhailla paikoilla, josta lyhyt matka näihin infernaalisiin möykkäpaikkoihin jos siitä tykkää.
   
 14. Serkkutyttö Vierailija

  kyllä itse kuullostaa Kainuulaiselta matkailijalta, joka kaipaa lomaltaan lähellä olevaa Suomi-Pubia, jossa soi humppa ja tarjoilijat puhuvat Suomea. Onhan se sikäli hyvä, että serkkupoika saa ouzonsa ja ranskiksensa tilattua...Itse en kuluneeseen kahden tähden Eliteen kyllä menisi.
   
 15. serkkutytölle Vierailija

  Suomen kielen lisäoppi ei olisi pahitteeksi sullekaan!
  ...kainuulainen.... suomea...
   
 16. serkkututtö Vierailija

  että tämä palsta liittyy matkailuun ja kreikkaan, mutta tämä taisikin olla äidinkielen tukiopetusryhmä ;)

  kiitos sinulle korjauksistasi, miten olisinkaan pärjännyt elämässäni ilman täydellistä kirjoitustaitoa. siitä meidät rahvaat sitten vissiin tunnistaa ;
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti