Hae Anna.fi-sivustolta

"Romanttinen" yö erämajassa

Viestiketju osiossa 'Suhteita ja kohtaamisia' , käynnistäjänä Hiihtäjä, 11.07.2013.

 1. Hiihtäjä Vierailija

  Viime maaliskuussa lähdin hiihtäen Saariselältä Luulammelle ja lumimyräkkäriskin takia tungin reppuun vähän enemmän evästä, vaihtovaatteet, kartan, kompassin ja makuupussiin. Tihrustin sääkarttoja ja satelliittikuvia ja ennusteen mukaan lumipyryalue aivan viisti Saariselkää. En kuitenkaan halunnut jättää retkeä tekemättä, koska myöhemmin sillä reissulla se ei olisi enää onnistunut.

  Sää pilvistyi puolimatkassa ja kiirehdin kohti Luulampea. En halunnut odottaa, että ladut menevät tukkoon ja joudun rämpimään merkiltä toiselle. Eksymisriskikin olisi ollut. Kahvitaukokin jäi pitämättä ja kiidin kahvilan ohi luistellen. Pari hiihtäjää tuli vastaan. Kohta kaukana siintävä kiilopään tunturi peittyi jo lumisateeseen ja ensimmäiset lumihiutaleet saavuttivat minut ihan loppumatkasta.

  Vihdoin "kilpahiihdon" jälkeen saavuin Luulammen erämaakämpälle ja yllätyksekseni siellä kaminan lämmössä istui aasialaisen näköinen pieni nainen. Hänellä oli pieni reppu mukana ja senkin täytti iso järjestelmäkamera. Tervehdin ja kerroin juuri alkaneesta lumisateesta.

  Söin ja join eväitä ja nainen kertoi kuinka hänen ystävä oli aiemmin käynyt Suomessa ja kehunut Lappia ja siksi hän oli nyt tullut itse sinne.

  Vilkaisin ulos ja lumipyry oli käynyt sakeaksi. Kerroin naiselle, että eräkämpässä ei saa yöpyä kuin hätätilanteessa ja nyt ladulle ei olisi asiaa. Meidän siis pitäisi yöpyä tuossa karussa erämaakämpässä kaminan lämmössä ja kynttilöiden valossa. Pyysin häntä ilmoittamaan hotellilleen ja ystävilleen (Kiilopään hotelli), että on kunnossa, yöpyy erämaakämpässä ja palaa aamupäivällä hotellille. Parin iloisen puhelun jälkeen asia taisi olla kunnossa.

  Kuivasimme vaatteita ja vaihdoin kuivaa päälle. Annoin hänelle osan eväistäni ja jutellessamme ilta hämärtyi ja sytytimme kynttilöitä. Hän kävi elämänsä ensimmäisen kerran tarpeillaan lumessa ja muutenkin tilanne oli hänelle todella eksoottinen. Hikisen äijän kanssa keskellä ei mitään syömässä onnettomia eväitä.

  Aloimme käydä tuttavallisiksi. Annoin hänen nukkua makuupussissani ja itse jäin kipinämikoksi. Sanoin herättäväni hänet muutaman tunnin unien jälkeen kipinävuoroon. Hän ei kuitenkaan saanut unta ja juttelimme yhä. Hetken minua katseltuaan hän sanoi, että mahtuisin samaan makuupussiin. Sydämeni lähes pysähtyi!

  Pientä seisokkia peitellen riisuin vaatetta pois ja änkeydyin samaan makuupussiin. En ollut ikinä harrastanut mitään pikatuttavuuksia enkä edes koskenut aasialaiseen naiseen. Yritin pysyä mahdollisimman kaukana, mutta eihän siellä makuupussissa voinut olla kuin sylikkäin. Naikkonen hihitti, kun tungin karvaisia jalkojani sinne. Oltuani hetken vaikeassa asennossa rentouduin ja otin tuon pienen naisen kainalooni. Toinen käteni jäi kevyesti hänen rinnan kohdalle. Tunsin ihastuvani häneen enkä saanut unta. Hitto soikoon, kun hän oli herttainen ja pieni!! Yritin miettiä jotain epäseksikästä, jottei nainen tuntisi kovattuvan vehkeen painavan hänen pakaroita. Minulle tuli kuuma ja avasin makuupussin vetoketjua, jolloin kämpän viileä ilma tuli sinne sisään.

  Kovin mukava ei ollut nukkua, kun ei voinut pitää makuupussia kiinni ja puiden lisäämisen jälkeen oli lämmin ja myöhemmin taas kylmä ja piti vetoketjua vetää kiinni. Mutta tuo suloinen tyttö ei valittanut, vaan hiljaa tuhisten nukkui hikisen miehen sylissä. Itselläni uni jäi aika vähiin. Ihailin hänen sopeutumiskykyä ja reippautta.

  Aamulla kirjoitimme nimemme vieraskirjaan ja hän otti minusta valokuvan muistoksi. Halasimme pitkään ja kiittelimme ja toivotimme hyvää jatkoa.

  Yöllä lumisade oli loppunut ja pakkanen kiristynyt. Latukoneen kuljettaja moikkasi ja pääsimme tuoreilla laduilla hotelleillemme. Tiemme erosivat.

  Palasin hotellille väsyneenä, nälkäisenä ja janoisena, mutta pirun onnellisena. En ehkä enää koskaan törmää tuohon tyttöön, mutta muistan hänet aina. Rohkea pikku erämaan enkeli.
   
 2. No jovainen Vierailija

  Ei sitten ollut rahaa mukana. Mahtoi harmittaa.
   
 3. taas tää sama Vierailija

  Naikkonen ja erämaan enkeli, joopa joo. Ei ehtinyt tuo "naikkonen" tutustua sun sovinistiseen ja rasistiseen puoleen, ei ehtinyt kokea naisten halveksuntaasi ja tapaasi aliarvioida toisia? Olet sä kans yksi Herttasarjojen kirjoittaja.
   
 4. huoh vanhukselle Vierailija

  Kuinka noloja provoja ikämies osaakaan keksiä?
   
 5. varsinainen sankari Vierailija

  On siinäkin vasta mies. Todellinen herrasmies olisi valvonut koko yön ja antanut naisen nukkua.
   
 6. Joskus teinityttönä olisin lukenut tuota tarinaa silmät pyöreinä ihastuksesta. Nyt näin aikuisena en osaa muuta kun ihmetellä. Minkäikäinen tämä "Ruuneperi" on joka naikkosista aina kirjoittaa ja lähes sekstailee novellissaan ?
   
 7. sonja94 Vierailija

  pitääkö meidän naisten suuttua sellaisesta, mistä toinen on ilahtunut? 5 ensimmäistä vastaajaa on antanut tulenpalavan kipakat kommentit apn hiihto reissusta.mun mielestä tuollaisessa yöjutussa ei ole mitään väärää. hei haloo!vaihtakaa se pipo väljempään... ite kuitenkin makaatte joka viikonloppu eri äijän kaa (tulkaa ulos kaapista ja tunnustakaa...)
   
 8. En tiedä kumpi on yksinkertaisempi tapaus: ap, joka keksii jatkuvasti noita aasialais-tarinoita vai tällä kertaa nimimerkillä "sonja94" esiintyjä, joka sitten aina käy hehkuttamassa ap:n satumaista "elämää" ja moittimassa ne (kateelliset) jotka eivät niele näitä höpinöitä. Ellei sitten ole kyse yhdestä ja samasta henkilöstä, mikä vastaisikin kysymykseen.
   
 9. N50+ Vierailija

  No muista en tiedä mutta itse en takuulla nuku eri äijien kanssa. On tuo elämänkumppani jo sen verta kauan vierellä ollut.
  Jokainen näkee saman tarinan eri tavalla. Riippuu iästä ja elämänkokemuksesta, omasta tilanteesta.ym.
  Nuo tarinat joita täällä näkee ovat aika epätodellisia, tai ainakin siltä vaikuttaa. Ennen oli Regina-lehti ja Harlekiini-sarjan pienet kirjat, jokseenkin samanlaista tekstiä.
   
 10. Romanttinen nainen Vierailija

  Olipa ihanaa lukea noinkin romanttinen tarina ja huomata, että romanttisia miehiä on olemassa
  Kynttilöiden polttaminen hämärässä tekee aina romanttisen tunnelman ja ihminen näyttää kauniimmalta kynttilän valossa. Aikuinen nainen ja mies voivat nukkua joskus samassa huoneessa ja jopa samassa vuoteessa ilman, että heti harrastettaisiin seksiä. Tämäkin mies halusi pidättäytyä seksi harrastamisesta,vaikka tuli seisokki, eikä hän saanut nukutuksi naisen kanssa samassa makuupussissa.
  Aikuiselle naiselle voi tulla ihanan turvallinen ja hyvä olo, kun vaan voi joskus nukkua kaikessa
  rauhassa jonkun miehen kainalossa ja mies ikäänkuin valvoo naisen unta.
  Esim. Ennen vanhaan harrastettiin riiamista maaseudulla siten, että vaikka miehet menivät naisten aittoihin yöksi nukkumaan, niin miehen ei sopinut riisua vaatteitaan pois, mutta he saivat maata ja nukkua naisen vieressä yön yli.
  On ihanaa, jos on vielä romanttisia miehiä ja naisia olemassa...
   
 11. Meinasin jo kummastella, että onpahan ollut melkoisen sisuskas aasialaisnainen, kun lähtee yksin hiihtelemään Lapin erämaihin tuosta noin vain, että minä vain rohkenisi. Vaan mistäpä sitä tietää, vaikka kyseinen aasialaisnainen olisi Siperian hiihtomestari! Aasiaahan se Siperiakin on...
   
 12. korjaus Vierailija


  Lisäsin puuttuneen en-sanan.
   
 13. Eipä se Luulampi vielä mitään erämaata sentään ole! :D Se on latureitin varrella.
   
 14. Aloittaja puhui erämaakämpästä, joten eikö se silloin erämaassa ole. Onhan kaupunkiasuntokin kaupungissa ja järvenrantamökki järven rannalla :)
   
 15. Totuuden Torvesta Vierailija

  Ei se mikään erämaakämppä ollut, Laanilan monotansseissa oli kaveri ihan sekaisin.
   
 16. raumalaine Vierailija

  immettelen et mist viiraa elliläisii kun tollattii menee vastaamaa? ei oo kovi kiva luke tollatii vastauksi. siis häel kiva ei ol sult pois.
   
 17. Hahaa Vierailija

  tyttöystävä? Ei tule äkkiseltään mieleen muita aasialaisia Lapin korvessa. Tosin hänen mukanaan taitaa olla aina kaksimetrinen karpaasi.
   
 18. luistovoide Vierailija

  pitäiskö tällaisen sinkkumiehen suunnata saariselälle vai eiks se oo vanhojen ihmisten paikka?
   
 19. Ajatonta Vierailija

  Mitä väliä sillä iällä on?
   
 20. sankarimies Vierailija

  siellä luulammella latu on kapea kelkkaura ja peittyy nopeasti eikä ole kuin merkki siellä täällä. lumipyryssä eksyy varmasti nopeasti, kun latu katoaa edessä ja takana. toimitte hienosti, ei kannata häpeillä yhtään!!!!
   
 21. aapeelle Vierailija

 22. Sekö Vierailija

  rahan pyyntökö se tuli heti Suomalaisnaiselle mieleen?
   
 23. Sekö Vierailija

  Suomalainen nainen pelkää Aasialaista naista, hän tietää syvällä sielussaan, että parisuhdemarkkinoilla Aasialainen nainen tuo paineita Suomalaiselle naiselle.
   
 24. hiihtelijä Vierailija

  hiihteleekö varatut/sinkut naiset paljoni tuvissa jne saariselällä ja saako hiihto/petiseuraa helposti? tanssaamaan en uskalla.
   
 25. vierailija Vierailija

  Luulampi nyt kyllä todellisuudessa on latukahvila eikä mikään erämaakämppä. Latu sinne ajetaan vähintään kerran päivässä latukoneella eikä millään moottorikelkalla. Varmaan totta tuokin tarina...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti