Hae Anna.fi-sivustolta

Roomasta Sorrentoon

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä mh76, 05.04.2009.

 1. mh76 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.04.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei! Onko autolla helppo ajaa Roomasta Sorrentoon? Kuinka kauan matka arviolta kestää? Ajattelimme lentää Roomaan, koska sinne on edullisempia lentoja kuin Napoliin (Napolistahan olisi lyhyempi matka Sorrentoon).
   
 2. sauna Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  462
  Saadut tykkäykset:
  0
  www.viamichelin.com laskee matkan olevan Rooman lentokentältä 281km, josta 249km moottoritietä. Matka kestää 3h09min, josta 2h45min moottoritiellä. Moottoritiemaksu on 12,5€. En ruvennut arvioimaan kun netistä löytyy tarkkaa tietoa. Kauniinpiakin teitä on, mutta ne ovat luonnollisesti hitaampia. Valinta on teidän. Muuten saman ohjelman mukaan lämpötila Sorrennossa on parhaillaan 15 astetta plussaa. Menemällä sivustolle voi valita myös kauneimmain tai halvimman vaihtoehdon.
   
 3. ili Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.06.2007
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensiksikin. Fiumincino on tosi kiireinen kenttä ja vuokra-auton odottaminen kestää aina kauan. Kysy vaikka kenen mielipidettä. Vaikka olisit varannut auton etukäteen saattaa vuokraamon jonossa vierähtää vähimmillään helposti ainakin tunti kesällä ruuhka-aikaan.
  Toiseksi Rooman kiertäminen kehätietä pitkin vie paljon aikaa, mutta muutakaan keinoa ei ole. Vaikka matka ei ole pitkä siihen menee noin tunti. Sitten olet Autostrada di Solen alkupäässä. Sama ruuhkakertymä on edessä jälleen Napolin päässä. Napolin ohi joko pääsee joutuisasti tai sitten ei. Viiime kesänä siellä oli motarilla isot tietyöt/perusparannukset käynnissä juuri Napolin kohdalla.
  Kolmas etappi on sitten Napoli - Sorrento rantatietä pitkin. Ajoin viime kesänä reitin kolme kertaa( matkoja Sorrennosta Napoliin, Vesuviukselle, Herculaneumiin ja Pompeijiin) joka kerta matkaan meni noin tunti.

  Eli yhteensä pahimmillaan Fiumincinolla jonotusta, jotta saat auton 1,5 h, Rooman kierto 1h, Autostarda 2.5h, Napoli 30 min, ja rantatie 1h = 6,5 tuntia. Siinä omakohtainen arvioni.

  Ja ehdottomasti, EI kannata lähteä surffailemaan minnekään muille pikkuteille. Ajelet sitten ne maisema-ajot Sorrennossa esim Amalfin rantatien maisemissa. Käy vaikka vilkaisemassa juttu ko. reitistä www.ESS.fi/teemat/matkailu ja katso päälle vielä video niin alkaakin tehdä mieli ratin taakse ko. maisemissa. Nautinnollista retkeä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti