Hae Anna.fi-sivustolta

Roskalavaharrastajat

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 17.07.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Roskalavaharrastajat on termi jota en ole ennen tavannut. Keitä he ovat, köyhiä, kierrättäjiä, maailmanparantajia, roskisdyykkareita, varkaita, kulutustietoisia vai jotain muuta? Ainakin he ovat siirtäneet luteita asunnosta toiseen dyykkaamiensa huonekalujen mukana.
   
 2. vierailija Vierailija

  Joku muotitermi? Roskalavoilta on aina dyykattu, jopa nuoruudessani monta vuosikymmentä sitten. Silloin ei tosin ollut luteita asiaa häiritsemässä. Itse löysin tuolloin 1800-luvun tuolin. Tuolla se kököttää vieläkin olkkarissa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Kymmeniä vuosia sitten roskalavaharrastajat olisivat olleet aivan mahdoton asia. Rikkaat käyttäytyivät rikkaan ihmisen mallin mukaan ja köyhät pyrkivät piilottelemaan köyhyyttään. Julkinen roskalavojen penkominen olisi ollut hävettävää. Nykyään kaatopaikatkin on aidattava ja niitä vartioidaan jotta venälaiset ja virolaiset eivät hakisi sieltä tavaraa kirpparille myyntiin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Niinkö. Kyllä ainakin stadissa tuota roskalavadyykkausta on aina remonttien yhteydessä harrastettu. Monesti sinne vietiin jopa 30-luvun toimistokalusteita, jotka onneksi pelastettiin parempiin koteihin. 80-luvulla remontoitiin monta toimistokohdetta, kun oli nousukausi, ah ihana kasari. Töitä riitti ja asiat tapahtu ja katukuva oli turvallisen värikäs.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti