Hae Anna.fi-sivustolta

Ruisvoileipäkakun pohja

Viestiketju osiossa 'Keittiössä' , käynnistäjänä Pohja, 23.07.2019.

  1. Pohja Vierailija

    Tein pohjan ruisleivästä ja voista kuten ohje kuului. Pohja kuitenkin mureni aivan täysin. Missähän vika?
     
  2. vierailija Vierailija

    siis mureniko tekovaiheessa vai tarjoiluvaiheessa? oletan,että tarjoiluvaiheessa.

    itse jätän ruisvoileipäkakun alimmaisen kerroksen kokonaan kostuttamatta, koska ylimmistä kerroksista kuitenkin valuu kosteutta alaspäin ja sitten tarjoiluvaiheessa alinkin kerros on kostunut juuri sopivasti. kostutan alimman kerroksen vain siinöä tapauksessa, jos tiedän ettei voileipäkakku voi "levätä" tarpeeksi kauan.
     
  3. Ap. Vierailija

    Sekoitin ruisleivän muruset ja voin keskenään ja painelin sen vuoan pohjalle. Sen päälle laitoin täytteen ja annoin hyytyä. Leikatessa pohja sitten mureni täysin. Täytettä kiitettiin herkulliseksi :)
     
  4. vierailija Vierailija

    ok. en sitten osaa auttaa, teen voileipäkakut toisella lailla.
     
  5. Viipaleet Vierailija

    Leipä laitetaan viipaleina ilman kuoria. Sellaisena minä olen sen tottunut tekemään.
     
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti