Hae Anna.fi-sivustolta

Ruokaravintolat Cruzissa

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä outikaarina, 13.10.2012.

 1. outikaarina Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suosittele Puerto de la Cruzissa jotain hyvää kunnon ruokapaikkaa.
   
 2. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Outikaarina! Charcon aukion ympäristö on täynnä hyviä ravintoloita. Myös kannattaa pyörähtää vanhan kaupungin puolella, sieltä niitä löytyy. Sitten on näitä kaikkien mainostamia Herrerioita ja Reguloita. Magassa on hyvää valkosipulikanaa, myös voi kurkata La Gasonaan Charcon laidalla. Voi niitä on siellä vaikka kuinka paljon hyviä, oikein huonoja ei olekaan, myös Suomipaikat ent. Kukkuluuruu nyk. Pikku Pohjola sekä Manun Gallinero ovat ihan hyviä mestoja.
   
 3. mummeli Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  1 266
  Saadut tykkäykset:
  294
  Niitä on paljon niinkuin ookkekin sanoi, ja se huono puoli on, että jos nyt oman makuni mukaan sanon, että se ja se on hyviä, voikin sitten osoittautua kaikeksi muuksi sinun makusi mukaan, mutta tuolla vanhassa kupungissa, san Felipe kadun varrella on joitain hyviä, nimiä en vaan paina mieleeni ja Lomo kävelykadullakin löytyy muutama, esim:El Padrino jonka tuniistaa isosta hatusta mainoksessa ja on mamma Rosa, joidenkin mielestä erinomainen, itsekin siellä kyllä käyn lomani aikana ainakin kerran Ja tuo Regulo, sitähän usein mainitaan hyvien ravintoloiden kerronnassa, Niitä vain on niin kovin paljo ja eripuolilla kaupunkia. Yläkaupungilla on useita hyviä
   
 4. outikaarina Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt tarkoitan hyvällä tasokasta :)
  Mutta kiitos näistä, kyllä viikoksi riittää!
   
 5. lazydays Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.07.2010
  Viestejä:
  468
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hotelli Parque Vacacional Edenin kattoravintolasta on upeat näkymät yli Puerto de la Cruzin ja myös Teidelle. Ruokakin oli hyvää mutta nimenomaan noiden näkymien takia sitä suosittelen. Sinne kannattaa mennä vähän ennen auringonlaskua. Hotellille on joltinenkin kiipeäminen, joten kannattaa mennä taksilla. Se ei maksa kuin muutaman euron.
   
 6. lazydays Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.07.2010
  Viestejä:
  468
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kahvila tuo taitaakin olla mutta kyllä sieltä sai myös maittavan illallisen.
   
 7. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  olisi kärkiravintolat( 10 kärjessä) joista pitäisi vaativankin ruokailijan löytää rahoilleen vastinetta. 1. Bambi Gourmet 2. Tambo 3. Restaurante La Carta 4. Arcon Tapas 5. Titos's Bodeguita, jossa ainakin Aguila on käynyt. 6. Tucan 7. Regulo 8. Casa Pache 9. Restaurante Mil Sabores 10. Mamma Rosa. Kun nämäkin Käy kaikki testaamassa ja vinkuttamassa Visaa, niin kyllä siitä pienoinen lovi pankkitiliin tulee. Tervemenoa makujen maailmaan.
   
 8. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Oletan sinun aterioineen noissa kaikissa, kun et mitään tietolähdettä maininnut. Onko jäänyt mieleen jotain erityistä ruokalajia, jota voit suositella per paikka. Makujen maailmaan on tosiaan jo tässä pikapuoliin lähtö, kiitän listasta ja kaikki vinkit muiltakin osin ovat kiinnostavia. Katsellaan, mihin askel johtaa, mielellään tietysti testaa ensin tutut suosikit ja hakee sitten uusia kokemuksia niiltä osin, kun kaupunki tai yksittäisten paikkojen tarjonta on muuttunut.

  Sotis
   
 9. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  on noista ainoa paikka missä olen käynyt useammankin kerran. Noissa sitten olen käynyt muutamissa jotka ovat tuolla top 60:ssä. Yleensä noissa parhaissa rafloissa on tarjottavaa laidasta laitaan. Olen paljolti keskittynyt erilaisiin kalaruokiin ja joskus, harvemmin, syönyt pihvinkin. Parhaan Chaterbrianin olen syönyt joskus vanhalla puolella sellaisessa paikassa kuin Atlantico, ei löydy enää sitä paikkaa. Sen omisti vanhempi nainen ja kokki oli loistava, sain monta hyvää kastikevinkkiä häneltä. Annos kahdelle maksoi silloin 2000 pesetaa, oli koko sisäfile paistetettu ja pidetty hetki uunissa. Siitä sitten leikattiin meille sopivia siivuja, tulihan syötyä. Muistan kun istuttiin Charcolla puiston penkillä ja sulateltiin ruokaa puoliunessa. Elämäni paras liha-ateria. Regulossa on myös hyvä ruoka, ei olla käty hetkeen. On auki vain iltasella. Ensi kerralla kierretään pikkupaikkoja Santa Ursulassa, Tacorontessa ym.
   
 10. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  edellisellä sivulla on minun ja Aguilan laittamat linkit Puerton ja ympäristön ruokapaikoista. Siis höpinöissä, anteeksi.
   
 11. Työläinen Jäsen

  liittynyt:
  16.10.2009
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  6
  Monta hyvää ja tasokasta paikkaa on jo ketjussa mainittukin, ja suuresta osasta olen samaa mieltä, osasta eri mieltä (jopa melko jyrkästi).

  Michelinin oppaassa Puerton ravintoloista ovat enää Regulo ja El Duende - molemmat ovat listalla "viihtyisiä" - tähtiä niillä ei ole. Ennen listalla oli myös Magnolia ja muistaakseni myös hotelli Botanicon Oriental. Magnolian lounas on erityisesti palvelun tasoon nähden merkittävän edullinen...taisi olla 15EUR (3 ruokalajia + viini +vesi). Orientalin hinnoissa on liikaa ilmaa, mutta muuten kaikki toimii kuten 5* hotellin ravintolassa pitääkin. El Duendessa en ole käynyt, mutta tuttavat ovat kertoneet tason laskeneen selvästi parina viime vuotena.

  Muutama vuosi sitten olisin antanut Mil Sabores:ille vaikkapa tähdenkin, mutta palvelu ei ole enää samaa tasoa...ruokalistalta en ole löytänyt vielä koskaan mitään moitittavaa (eikä kukaan muukaan seurueemme jäsenistä).

  Bambi gourmet:in listalla on monta erittäin hyvää annosta, mutta myös varsin tavallista purtavaa... romanialaiset annokset ovat olleet erinomaisia. Palvelu on erinomaista, mutta sisustus yms. eivät vastaa ruuan tasoa. 100% suositeltava paikka silti, sillä ei näin halvalla moisia herkkuja saa mistään.

  Myös Charcon satamanpuoleisessa kulmassa olevan nakkikojun hodarit ovat ehdottomasti tasokkaita omassa lajissaan ja hintaluokassaan.
   
 12. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  on Työläinen, en tiedä kuinka vanha tuo lista on, koska lienee viimeksi päivitetty. Tuosta hodarikiskasta on eräskin hodari tullut ostettua hiukopalaksi.
   
 13. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  227
  [​IMG]
  Paikallisuus kiinnostaa noissa ravintoloissakin eikä meikäläinen tälläinen sivystymätön juntti oikein viihdy hienoissa Michelin ravintoloissa syömässä mitättömän pieniä ja kalliita annoksia, mutta jokainen tekee lomillaan mitä lystää.
  Restaurante Casa Lala tarjoaa mm. paikallisen mustan sian kylkiluita ne on suunnitelmissani joskus.
   
  Last edited: 16.10.2012
 14. outikaarina Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hola!

  Mill Sabores
  Mamma Rosa
  Magnolia
  testattu! :)
  Magnolia oli tervetullut löytö olemattomien liharuokien jälkeen, Mill saboresiin olisi tarvinnut sisäfile tilata jo paria päivää ennen.
  Regulolla aika suppea lista.
   
 15. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Outikaarina että pidät meidät ajantasalla. Muistaakseni söin silloin aikoinaan villikania ja jotain muita liharuokaa kun kävin Regulossa. Tuskin sielläkään enää sellaista asiakaspaljoutta on kuin entis aikaan. Katsotaan sitten keväällä mikä rafloista on vielä pystyssä.
   
 16. Palmito Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  10
  Jos muistan oikein neljän vuoden taakse, niin Regulossa tuli syötyä lampaan koipea. Ja aika iso annos lihaa olikin! Pihvit ovat tuontikamaa, jota ei välttämättä löydy kanarialaisen ravintolan listoilta. Puertossa en muista nautaa syöneeni, mutta argentiinalaiset pihvipaikat ovat toki paikallistenkin suosiossa, ja LP:ssä olen syönyt oikein herkullista, pöydässä grillattavaa sisäfilettä. Ehkäpä sellaisia ravintoloita on myös Puertossa. Gemeloksessa söin myös tosi hyviä lampaankyljyksiä ensimmäisellä Puerton vierailulla, joskus 10 vuotta sitten, mutta ihan kuin raflan taso olisi laskenut vuosien varrella.

  Pidän kalasta ja mustekaloista. Siinä mielessä on ollut ilo vierailla saarilla.
   
 17. Palmito Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.12.2011
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  10
  Ja Arconin ryppyperunat ovat koko saariryhmän parhaita :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti