Hae Anna.fi-sivustolta

Ruotsin maine pelottaa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 09.08.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 341
  Saadut tykkäykset:
  3
  Puolan EU-edustaja Beata Mazurek kirjoittaa Twitterissä, että ruotsalaiset lähtevät kotimaastaan löytääkseen turvallisuutta ja normaalioloja Puolasta. -Murhat, lisääntynyt rikollisuus, väkisinmakuut, pelko ja shariavyöhykkeet ovat seurauksia avoimista ovista ja maahanmuutosta, kirjoittaa Mazurek. Esimerkiksi hän nosti Rinkebyn, jossa hänen mukaaansa on kaaos, koska ambulanssit eivät tule sinne. Jutun mukaan 2 500 Ruotsin kansalaista on rekisteröitynyt Puolaan.

  Tosin Ruotsin tilastokeskuksen luvut ovat eriäviä, sillä useat Ruotsista muuttavista ovat syntyjään puolalaisia, joten he ovat paluumuuttajia. Varsovan suurlähetystön mukaan Puolassa asuu muun muassa opiskelijoita, mutta yksikään ei ole hakenut turvapaikkaa. Eräiden arvioiden mukaan Ruotsi sopii hyvin kauhuesimerkiksi, koska kansalaisten fobioita ja pelottelua halutaan saada aikaan.


  https://www.aftonbladet.se/nyheter/...ttack-svenskar-flyr-sitt-land-for-att-hitta-f
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 341
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsin maine on monin tavoin kammottava, sillä läntinen naapuri on kaivanut vielä 1950-luvulla saameväen pääkalloja ja muita ruumiinosia rotubiologisiin tutkimuksiin. Vasta nyt luovuttivat nuo 25 kroppaa takaisin Lyckseleen haudattavaksi takaisin maahan.


  https://www.dagen.se/nyheter/samiska-kvarlevor-nu-begravda-igen-1.1565818

  (Saameväen hautoja kaivettiin siis kymmenkunta vuotta toisen maailmansodan jälkeen, joten eipä ihme, että alkuperäiskansaan kuuluvia pyritään yhä pakottamaan valtakulttuurin tapoihin. Tiedä sitten, onko tilanne myös Suomessa samankaltainen.)
   
  Last edited: 13.08.2019
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 341
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kylmän sodan kaudella Ruotsin maine oli mallikelpoinen, sillä maa otti vastaan itäblokista loikanneita ja sotaa oikeasti paenneita runsaasti. Skövdessä oli jo 1970-luvun alussa paljon jugoslaaveja, joista osa oli paennut hallintoa ja osa tullut sen suostumuksella maahan. Uskonto toki oli monilla eri, mutta pysyivät yhdessä.

  Lisäksi oli unkarilaisia ja tsekkejä, jotka olivat välttäneet luodit lähtiessään kotimaastaan. Monet tulokkaat olivat tyytyväisiä saadessaan turvapaikan, eivätkä syyllistyneet rikoksiin muita useammin. Suomalaisia oli myös paljon Volvon moottoritehtaalla ja muissa yrityksissä. Lähistöllä oli Hjo, missä oli myös suomalaisia jo siihen aikaan. Ja lisäksi Mariestadissa oli kylmäkalustetehtaita, jotka antoivat siihen aikaan työtä sitä haluaville.

  Ruotsi on viime vuosikymmeninä muuttunut monessa eri suhteessa, eivätkä syyllisiä ole vain sosialidemokraatit, sillä sikäläinen kokoomus on ollut maahanmuuton puolustaja samalla tavoin. Reinfeldtin sydän sykki tulokkaille, kun hän lensi yläilmoissa ja ihmetteli sitä, kuinka paljon metsää ja asumatonta seutua maassa oli. Ei ottanut huomioon sitä, että maahanmuuttajat halusivat kaupunkeihin ja mieluiten moskeijoiden lähistölle.

  Nykyisin Ruotsin eteläisimmässä osassa on paljon sellaisia kaupunginosia, joissa sharialait ovat tosiasia. Virkavalta on voimaton, jolleivat suvun päämiehet ole suosiollisia jonkin rikoksen selvittämiseksi. Göteborg, Malmö ja Tukholma ovat mediassa usein esillä, mutta nyt myös Uppsala on saamassa samankaltaista mainetta. Eivätkä jotkut sallisi sitä, että Suomessa kirjoitetaan tällaisista aiheista, mikä ihmetyttää suuresti.
   
 4. vierailija Vierailija

  Kyllä Suomessakin osataan. Meillä on pakkoruotsi saamenkielisillä pakkosuomen ja englannin ohella.

  Enemmistökään ei Suomessa pääse helpolla koska enemmistön pitää edelleen opiskella pakkoruotsia, kuten satoja vuosia sitten.
   
 5. vierailija Vierailija

  onneksi suomessa on tehty esimerkiksi pakolaisten sijoittaminen ruotsia paremmin. Aikoinaan kun suomi yritti neuvoa ruotsia, että älkää sijoittako heitä kaikkia samoille asuinalueille, niin ruotsi nauroi suomalaisille ja sanoi, että mistä te muka mitään tiedätte, me osaamme paremmin. Nyt sitten ruotsi saa maksaa tuosta ylimielisyydestään ja ovat mm. tunnustaneet, että suomi oli oikeassa.

  suomessahan pakolaiset on aina pyritty sijoittamaan kantaväestön sekaan ja meillä ei niin suuria ongelmia ole. pk-seudulla hiukan enemmän, kun siellä on jengiytymistäkin enemän niin kantaväestön kuin maahanmuuttajienkin keskuudessa.
   
 6. vierailija Vierailija

  Ongelmia on jo syntynyt, koska mamuväestömäärän on annettu kasvaa tietoisesti. Helsingin kaupungin agenda on monikulttuurisuus. Päättäjinä keskenkasvuisia vasemmistolaisia ja huonolla yleissivistyksellä varustettuja "uussuomalaisia." Jos agenda on monikulttuurisuus niin se edellä mennään. Rationaalisuus on rasismia.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti