Hae Anna.fi-sivustolta

Ruotsissa 239 virusuhria

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 01.04.2020.

 1. vierailija Vierailija

 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Suomessa ei ole Iltalehden mukaan kirjattu yhtään uutta kuolemaa, mikä merkitsee sitä, että maassa on 17 todettua viruksen aiheuttamaa poismenoa. Väkeä on noin puolet Ruotsin asukasmäärästä, joten tähän asti on selvitty hyvin.
   
 3. vierailija Vierailija

  Italiassa sikainfluenssa otti reilut 20 000 ihmistä mukaansa muutamien talvikuukausien aikana vuonna 2015. Wuhanvirukseen on tällä hetkellä kuollut reilut 13 000, mutta siellä kuolleisuusluvut ovat yhä korkeat, vaikka ovat hieman laskeneet. Sikainfluenssan aikana Italia ei tehnyt mitään tavanomaisten rutiinitoimenpiteiden lisäksi lopettaakseen epidemian. Aiheesta kertoo muun muassa Dagens Industri.

  https://www.di.se/ledare/vaccin-mot-nedstangning/
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3

  Vuosi 2015 oli Suomen kannalta erikoinen sen vuoksi, että silloin maahan tuli paljon irakilaisia nuoria miehiä, jotka saapuivat Ruotsin kautta. Yhtään muistikuvaa ei sen sijaan ole sikainfluenssasta, joka olisi riehunut siihen aikaan Italiassa. Kerrottiinko aiheesta Suomessa lainkaan?

  Sikainfluenssa pandemia 2009-2010 on hyvä muistaa sen vuoksi, että silloin narkolepsia eli nukahtelusairaus tuli rokotusten vuoksi Suomeen. Aiheesta on varsin kattava julkaisu Duodecimin Terveyskirjaston sivuilla.


  Aihetta osaltaan antoivat:

  https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00908  https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_pakolaiskriisi
   
 5. vierailija Vierailija

  Syöpään, lääkemyrkytyksiin, kausiflunssaan, sydän-ja verisuonitauteihin kuolee vuosittain tuhansia suomalaisia eikä niistäkään kovin paljon puhuta julkisesti.
   
 6. vierailija Vierailija

  Ehkeivät ole ihan sama asia kuin pandemia, jonka viruksella on kyky muuuntua. Ehkä kannattaisi Italiassa riehuvan sikainfluenssan vuoksi myös varautua sen takia, ettei koskaan voi tietää, mitä tuleman pitää. Toki silti ihmisiä kuolee kaiken aikaa, eikä sitä vielä pääse kukaan pakoon.
   
 7. vierailija Vierailija

  Sikainfluenssa (A -H1N1) lasketaan kuuluvaksi kausi-infulenssaan, joita on muistaakseni lähemmäs 100 erilaista A ja B virusryhmät. Tautina tämä koronavirusinfektio (COVID-19) ei ole erotettavissa influenssasta. Käsittääkseni yli 65 vuotiaista 50% suomessa on rokotettu A(H1N1)pdm09-virusta vastaan.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti