Hae Anna.fi-sivustolta

Ruotsissa taas tulipaloja

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 24.04.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 767
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa maastopalot ovat jälleen valloillaan maan eri osissa. Kuivan ja lämpimän pääsiäisen jälkeen ja yksi sairaala-alue oli täynnä savua, joka tuoksui voimakkaasti. Lisäksi voimakas tulipalo on niellyt hevostilan rakennuksia, mutta eläimet saatiin onneksi turvaan. Useat maatilat ovat jälleen kärsineet palovahinkoja, eikä Ruotsi ole vieläkään hankkinut omaa lentosammutuskalustoa.  https://www.expressen.se/nyheter/storbrand-i-lada-flera-gardar-evakueras/
   
 2. vierailija Vierailija

  saakos taas puolasta apua kuin viime kerralla. sitten viktoria poseeraa ja kiittää avusta. samaa vanhaa ympyrää.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 767
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suomesta annettiin myös apua sammutuksiin, mutta kiitos oli muistaakseni sakkolappu. Samapa moiselle, mutta moni ei huomaa sitä, että vakuutusyhtiöt tekevät bisnestä myös maamme rajojen ulkopuolella. Sen vuoksi kannattaa seurata myös Ruotsin tapahtumia, sillä kaiketi siellä moni pienehkö tuhopoltto jää selvittämättä.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 767
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulipalot leviävät koko ajan ja jokainen niistä on syttynyt ihmisten toimien vuoksi. Eivätkä osa-aikaiset palomiehet halua tulla töihin, vaikka tarve on suuri. Paloja sammuttaa satakunta ihmistä. Palot ovat saaneet alkunsa joko grilleistä tai metsäkoneista - epäillään, mutta tarkkaa tietoa ei ole.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-branden-pa-vag-mot-centrum/
   
 5. vierailija Vierailija

  Kun kemikaalilennoilla siirretään sateita/vettä tarviiko ihmetellä, että taas on kuivaa ja tuliherkkää aluetta ja/ tai rankkasateita viikko tolkulla.
  Aurinko ei paista tai porottaa polttaen kuukaudesta toiseen. On kuivuutta eikä kaivoissa ole vettä, eläimiä, kasveja ja ihmisiä kuolee vedenpuutteeseen.
  Joillekin menee läpi samalla, että kun ruiskutetaan kemikaaleja ympäri maapalloa että niin maailma pelastuu. Näyttääkö se siltä? Normaali kiertokulku on sekoitettu eikä kukaan saa sanoa mitään - - ainakaan mediassa....
   
 6. Koska kaupungeissa? Vierailija

  Koskahan myös kaupungeissa alkaa taas lähiöiden kaskeaminen?

  Joka tapauksessa Ruotsin tilanteessa kyllä todella typerää olla hankkimatta sitä lentosammutuskalustoa, sillä eihän noihin monikulttuurisuuden unelmalähiöihin ole edes viranomaisilla juuri menemistä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti