Hae Anna.fi-sivustolta

Ruskea vuoto

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä ........., 04.11.2006.

 1. Apuu Vierailija

  Siis oon 13 v tyttö ja jo pari vuotta tullut semmosta valkosta limaa alapäästä ja kutinaakin välillä... ei siis ole menkat vielä alkaneet. Mitä tää on?
   
 2. todella peloissani Vierailija

  Toivottavasti joku näkee tämän ja osaa antaa edes jonkuu laista apua! Eli siis, ongelmana se että menkkojen välissä välillä tulee vuotoa, joskus se on ihan verta, joskus ruskeaa (Ilmenee oikeastaan pienenä tiputteluna, joskus huomaan vain pyyhkiessä) ei tapahdu siis joka kierron välissä, vaan voi olla kuukausiakin välissä kunnes taas ilmenee vuotoa. Nyt kumminkin sattui kummasti kun harrastin seksiä, ja yhtäkkiä kävin vuotamaan verta. Viime kerrasta oli kyllä hetki ja vekotinkin oli hieman suurempaa kokoa, voisiko olla syynä? Tämän jälkeen meni päivä kunnes huomasin että alushousuni ovat ihan tumman ruskean vuodon peitossa... APUA! gynelle onneksi aika ensi viikolla.. Osaako kukaan antaa kumminkin ennen sitä yhtään suuntaa onko tässä nyt oikeasti joku vakava kyseessä vai vaan välivuoto ja liian iso vekotin nyt sekoittanut mun pääni ja pelkään turhaa pahinta.
   
 3. kaisa6611 Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.01.2017
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Last edited: 28.01.2018
 4. Riksu Vierailija

  Eksyinpä itsekin tälle palstalle, kun etsin tietoa ruskeasta vuodosta kuukautisten välillä. Tai edelliset kuukautiset olivat oikeastaan hyvinkin tyngät ja kaikin tavoin erikoiset. Normaalisti kuukautisvuotoni on runsasta ja kestää noin seitsemän päivää, tammikuun alussa vuotoa kesti kaksi päivää ja se oli hyvin niukkaa. No, kuvittelin että olen raskaana, kun yritämme lasta. Tein testin ja negaa näytti. Nyt eilen alkoi kuitenkin jälleen "kuukautiset", mutta tällä kertaa vuotoa on selkeästi vanhanveristä, eli ruskeaa. Mitään kipuja ei ole ollut missään vaiheessa. Erikoista, ikää on kuitenkin jo 28, eikä mitään vastaavaa ole ollut ennen.
   
 5. Anna.fi-toimitus Administrator Ylläpidon jäsen

  liittynyt:
  05.04.2013
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  18
 6. Omgnyt Vierailija

  Nyt te 12 vuotiaat tytöt. Jos teillä on valkovuotoa ja näette rusehtavaa vuotoa pikkareissa, niin lukekaa mitä tänne on kirjoiteltu vastaukseksi älkääkä vittu kyselkö ku kaikilla tasan samat oireet ja 80% mahdollisuus että ne on menkat. Ni ettikää tietoa Googlesta, Wikipediasta tai lääkärisivustoista ennen kun kyselette, mutta älkää tänne heti tulko. Nää pennut ei vaan jaksa ettiä, vaan kaikki pitää tuoda nenän eteen.
   
 7. 12. W Vierailija

  Elikkäs... Mie oon 12. W, ja valkovuotoja ollut nyt noin, kaksi vuotta. Ja nyt eilen huomasin että alushousuissani, oli ruskeaa mömmöä.... Ja miun vatsa on ollut todella, todella kipeä, ja samoin pahoinvointia. Osaako joku auttaa?
  o_O
   
 8. kuumottaaaaa Vierailija

  Siis mä oon ite 14-vuotias tyttö ja mulla on tosi oudosti tullu tota ruskeaa vuotoa. Ekan kerran ku se tuli nii aattelin et se on iha normaalii et menkat on ruskeet alussa ja et varmaa muuttuu enskuussa. No sitte kävi nii et seuraavat kuukautiset tai mitä tuo vuoto nyt onkaan tuli vasta 5kk päästä ja oli edelleen ruskeaa. Tämä sama homma jatkui nyt tähän päivään asti eli taas 5kk päästä ruskeaa vuotoa. Karvoitusta on myös navan alueella asti ja joku sairaus näihin liittyi en nyt muista mika :D En oo tästä kenellekkää puhunu ja alkaa jo pikkuhiljaa ahdistaa että mitä tapahtuu. Ja siis olen neitsyt. Jos kenelläkään on mitään tietoa mistä voisi johtua nii kertokaa toki!!! (jos kukaan nyt näitä keskusteluja enää lukee)
   
 9. ei hätää Vierailija

  Sun menkat ovat hyvin todennäköisesti vaan tosi epäsäännölliset mut jos alkaa epäilyttää nii kysy rohkeesti äidiltä tai koulunterkkarilta tms!
   
 10. tietämätön Vierailija

  noniin nyt kaikki auttaaa!! Oon 12v ja räpläilen alapäätäni useasti käytän joskus pientä dildoa.. :unsure: miulla ei oo alkanu menkat mutta tänään alko tulla runsaasti ruskeaa mönjää.. :alien: taino pikemminkin vuotoa. valkovuotoa ollut runsaasti noin vuosi niin nyt kaikki auttaa..!!
   
 11. Kysymys Vierailija

  Mulla on tullut valkovuotoa, mutta varsinaiset kuukautiset eivät ole alkaneet. Tänään huomasin että minulta tulee ruskeaa vuotoa. Tarkoittaako se, että menkat ovat alkamassa?
   
 12. vierailija Vierailija

  Hei! Oon 11v heräsin aamulla siihen kun tunsin housuissa märkää minulla on valkovuodot mutta vuoto oli ruskeaa mitä teen alkaako minulla menkat
   
 13. vierailija Vierailija

  Mäkin päätin nyt puuttuu keskusteluun..(ikävä kyllä en osaa kyllä auttaa koska oon itse ihan yhtä tietämätön) mutta asiaan.. olen siis 12v ja 20.3 täytän 13v tais nelos luokan alkupuolilla mulla alkaa valkovuoto ja sitä on siis ollut tähän päivään asti. Nyt tänään kun kävin vessassa niin huomasin alushousuissani ruskeaa vuotoa. Monella meijän luokalta on alkanu jo menkat ja kysyin yheltä kaverilta et oliks sil sama homma ja se vastas et suunnilleen. Mut sillä alko vuotaa vertaa heti ruskeen jälkeen.. mut mulla ei sitä verta oo tullu. Osaako joku fiksu vähän selventää.. en siis voi kysyy äidiltä ku on kuollu ja äiti puolen kanssa ei olla mitään hirveen läheisiä.. ja sit taas isä ei ymmärrä näistä asiosta.
   
 14. vierailija Vierailija

 15. Joku tyttö Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.03.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  (Tein samaa) Oon 13 menkat ei oo alkanu viä ja tulee ruskeaa vuotoa ja ihan ministi verta et onks se vaarallist
   
 16. Joku tyttö Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.03.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
   
 17. vierailija Vierailija

  Hei oon nyt vähän huolestunut, joten toivon saamani vastauksia. Oon 14v (kohta 15v) tyttö ja mun menkat ei oo viel alkanu. Oon myöskin neitsyt. Mulla on tullu valkovuotoa jo pidemmän aikaa ja se on aina ollut ihan normaalia. Nyt kuitenkin ehkä viikon ajan (en ole aivan varma ajasta) mulla on tullut rusehtavampaa valkovuotoa. Ihan sama määrä ja koostumus, mutta vaan vaaleanruskeaa. Mulla ei oo ollu mitään kipuja tai mitään ja nyt mua pelottaa et mulla on jokin sairaus
   
 18. vierailij Vierailija

  Moi! Oon ite 13 v tyttö ja tänään kun pyyhin alapään niin huomaisin että siinä oli sellainen aika pieni ”klöntti” jotain ruskee mönjää. Valkovuotoa on tullut jo monta vuotta ja itsetyydytellessä oon myös huomannut että on tullut samanlaista limaa, muta vain valkoista kuin tuo ruskea. Menkat ei oo siis viellä alkanu. Seurailen nyt tilannetta tässä pari päivää tai viikon ja kattelen että alkokoiko menkat vai mistä on kyse :))
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti